۴/اسفند/۹۲, ۱۹:۱۲
سلام علیکم
بنده تا صفحه 7 خوندم بعد خسته شدم ببخشید گویا دیر وارد بحث شدم ولی ترجیح میدم همین سوالها رو با سلیقه خودم جواب بدم. به صورت شخصی جواب بدم(یعنی کاری ندارم که دیگران چی فکر میکن) خودمم که متأهلم یه زهرا هم دارم که 4 سالشه.
بنده با دامادمون از همون اول رفیق بودم اصلا هم از این مسخره بازیها خوشم نمیومد. خودمم با برادر زنم رفیقی.
از طرفی زن با کودک زیاد سر و کله میزند بنابر این بخشیدن اشتباهات برای او طبیعتا باید آسان باشد ولی مرد نمیتواند به همین راحتی اشتباهات فاحش همسرش را ببخشد مگر بعد از کلی منت کشی. ولی اگر مرد یکبار بیشتر عذرخواهی کند هنر کرده است.
بنده تا صفحه 7 خوندم بعد خسته شدم ببخشید گویا دیر وارد بحث شدم ولی ترجیح میدم همین سوالها رو با سلیقه خودم جواب بدم. به صورت شخصی جواب بدم(یعنی کاری ندارم که دیگران چی فکر میکن) خودمم که متأهلم یه زهرا هم دارم که 4 سالشه.
neyestan23 نوشته است:1.چرا بعضی از مردها براشون مهمه که همسرشون شاغل باشه ولی بعضی دیگر دوست ندارند؟ بنده متنفرم زیرا به نظرم مرد باید بیرون کار کنه و زن اگه خیلی هنر داره بچه خوب تربیت کنه شوهر داری هم بکنه (مثلا مرد دم ظهر که میاد خونه غذا آماده و خونه تمیز باشه) باعث انرژی بیشتر مرد برای کار میشه.
نقل قول:2.چرا مردها وقتی خواهرشون ازدواج میکنه تو دوران نامزدی ایرادای بنی اسرائیلی میگیرن مثلا اخم میکنن قهر میکنن واسه داماد قیافه میگیرن همش میگن چرا انقدر زیاد میاد خونه ی ما چه خبره هر روز هر روز اینجاست چرا انقدر بیرون میرین اگه به بابا نگفتم و... بعد که خودشون نامزد میکنن همه اینکارا رو میکنن کسی نباید حرف بزنه؟
بنده با دامادمون از همون اول رفیق بودم اصلا هم از این مسخره بازیها خوشم نمیومد. خودمم با برادر زنم رفیقی.
نقل قول:3.چرا مردها همه چی رو واسه خواهراشون بد میدونن ولی واسه خودشون خوب نمیدونم این چیه؟ اگه منظور حجابه! که خوب لازمه دین اینه! اگه نه منظور چیزای دیگه است که خلاف فرموده امام حسن مجتبی سلام الله علیه است که آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران نپسند.
نقل قول:4.چرا مردها همیشه از دست پخت خواهر و مادرشون ایراد میگیرن ولی غذای همسرشون بدمزه هم باشه می خورن؟ بنده نه از دستپخت مادرم ایراد میگیرم نه از دستپخت همسرم مگر این که خیلی غیر قابل تحمل باشه که بازم میخورم ولی میگم مثلا خیلی خیلی شوره (با آب میخورم) یا گاهی همون حرکت اول چهره ام اینو میرسونه که خودشون باحیا هستند و شرمنده میشن. یا دلیل میارن که مثلا فلان برنامه شد غافل شدم غذا سوخت و تموم میشه. اصولا من زیاد مزه ها رو درک نمیکنم!!(بیچاره خانومم چون دیگران خیلی از دستپختش تعریف میکنن ولی من که حالیم نمیشه با غذای دیگران چه فرقی داره!!!)
نقل قول:5.چرا بعضی از آقایون از قهر کردن خانوم ها بدشون میاد ولی بعضی ها خودشون تو قهر کردن پیش قدم هستن؟؟؟؟؟؟ شاید مرد خیلی دقیق باشد و ایرادهای زن آنقدر زیاد باشد که مرد نمیتواند تحمل کند به عبارتی چوب خط آن زن نزدیک به پر شدن است که با کوچکترین کاری مرد بهانه میکند برای دور شدن و قهر!
از طرفی زن با کودک زیاد سر و کله میزند بنابر این بخشیدن اشتباهات برای او طبیعتا باید آسان باشد ولی مرد نمیتواند به همین راحتی اشتباهات فاحش همسرش را ببخشد مگر بعد از کلی منت کشی. ولی اگر مرد یکبار بیشتر عذرخواهی کند هنر کرده است.
نقل قول:6.شما آقایون چرا اینقد اعتماد به نفس بالا دارین؟؟
اگر ما نتوانیم به توانایی های خودمان اعتماد کنیم آیا همسرمان به چه کسی اعتماد کند؟؟ من اول باید خودم را قوی ببینم بعد همسرم به من تکیه کند و مرا قوی دریابد.
نقل قول:7.چرا اینقدر مامانی هستین؟ به شخصه این مؤلفه را خیلی خوب میدانم ولی به زحمت میتوانم در خودم آن را یافت کنم. اینقدر هم که به حرف مادرم اهمیت میدهم به دلیل آیه و بالوالدین احسانا است. و آیه حملته امه کرها..
نقل قول:8.شما آقایون در چه صورتی به دختری علاقمند میشید !!! ؟؟؟این ابراز علاقه راسته یا فیلمه!(به اصطلاح مخ زنی)اگه دروغه چرا ابراز میکنید!!ملاکهای درونیتون چیه؟ در صورتی که عقایدش به ما بخورد بنده شخصا اگر کسی افکارش به بنده بخورد ندیده عاشق او میشوم. چه مرد باشد چه زن! البته اگر زنی اینگونه باشد جذابیتش خواه ناخواه از جهت ساختار ذهنی مرد بیشتر است مانند آنکه گنج طلا پیدا کرده باشد چون اصولا در جنس مخالف مؤمن واقعی کمتر یافت میشود.(مشکل اینجاست که زنها حتی از جهت تئوریک هم مؤمن نیستند مثلا با چند همسری و... علنا مخالف اند!!)
نقل قول:9.اگر دختری ازتون غیر مستقیم یا مستقیم خواستگاری کرد برخوردتون چطوریه ؟؟؟؟
خیلی خوشحال میشوم که بنده را قابل دانسته و این پیشنهاد ارزشمند رو مطرح کرده(جواب فرضی هست و الا بنده شرایط ازدواج دوم را ندارم به عنوان شخصیت خودم میگم) و اگر واقعا افکارش به من بخوره و اخلاق نیکویی داشته باشد باهاش ازدواج میکنم.
نقل قول:10.چرا آقایون وقتی آدرسی رو پیدا نمیکنن نمیتونن از ی نفر دیگه بپرسن !!!؟؟؟؟
خیلی میپرسم حتی جهت اطمینان.
نقل قول:11.چندوقت پیش یه بحثی مطرح شد درمورد شکلکا و نوع نوشته ها و .... منم فکر میکردم این قضیه فقط مربوط به 2,3 نفر میشه ولی ظاهرا فراگیرتره!!!!!میشه آقایون نظرشونو راجع به نفسِ این شکلکا بنویسن ( وقتی یه خانم از اینا استفاده میکنه!!!) از شأن شما به دور است و بهتر است ترک شود.
نقل قول:12.بعضي از متاهل ها ميگن آقايون طرفدار خانمهاي با سياست و چرب زبونن و ي زن ساكت زياد طرفدار نداره ميخواستم بدونم اين حرفشون درسته يا نه؟؟ این یک مؤلفه خوب و مؤثر در ارتباط با همسر هست ولی زنی که کاملا چرب زبان باشد ولی عقاید و افکارش صحیح نباشد در چشم شوهرش بسیار کم اعتبار هست و بالعکس زنی که عقائد خوبی داشته باشد و از غیبت و .. پرهیز کند و عاشق قرآن و حدیث و .. باشد به نظر من هر چه سکوت کند مرد از او بیشتر خوشش می آید و مرد است که به سراغش میرود تا از او حرف قرآنی و حدیثی بکشد و با او حرف بزند تا آرام گیرد.
نقل قول:13.چرا الان زن وشوهر جوان جدا زندگی می کنند ؟همه دنبال خونه نقلی هستن تا زندگی مشترکشون جدا باشه ؟ چرا دیگه خونه ها پدر بزرگ و مادر بزرگ ندارن ؟
چون پدر و مادرها در زندگی خودشون را به فرزندانشون ثابت نکرده اند. و عادتشان هست که در زندگی زوج جوان دخالت کنند و به اختلافات دامن بزنند و این هم به علت خود نساختگی است. از طرفی فرزندان هم ادب رفتار با بزرگتر را بلد نیستند و ممکن است ناخواسته موجب آزار ایشان بشوند.
البته به نظر میرسه که تبلیغات هم بی اثر نیست.
مسأله بعدی هم حس استقلال طلبی است که انسان در هر دوره از بلوغ دوست دارد به آن برسد مثلا بچه اول که تازه راه رفتن یاد گرفته میگه بذار خودم راه برم ولی بعد که براش عادی میشه میگه بغلم کن.
نقل قول:14.راستي زندگي كردن با مادرشوهر رو تو اين دوره زمونه چرا حتي دامادها هم خيلي به ندرت قبول ميكنن؟؟؟؟
چون خانواده خودش و همسرش رو میشناسه. و میدونه در آینده به مشکل بر میخورند . و دلایل بالا.
نقل قول:15.آقایون ، خانم چادری را برای ازدواج ترجیح میدین و یا غیره؟
نه تنها چادری بلکه پوشیه هم بزند بهتر است.
نقل قول:16.خیلی برام سواله بعضی اقایونی که رفتارای خشک و سختی دارن و حرف حرف خودشونه رو چطور باید باهاشون کنار اومد؟؟!!درسته که اقایون ذاتا دیکتاتور هستن البته بجز یه عده معدودیشون ولی چرا اینطورین بعضیا ؟؟!!موندم خانما احساساتی و لطیفن و اقایون کم عاطفه و خشک این دو چطور کنار هم میخوان دوام بیارن؟بعضی اقایون علاوه بر دیکتاتور بودن منطقی هم نیستن اینو دیگه چکار باید کرد؟؟
برای همین مسأله هست که باید اول شوهر را خوب بشناسید بعد باهاش ازدواج کنید. چون بعدا به مشکل بر خواهید خورد زیرا مرد به همین راحتی از نظر خودش کوتاه نمی آید وقتی گفت بشود باید بشود و اگر نشود جنگ اعصاب میشود. در مقابل وقتی زن چیزی میگوید اگر مرد خوشش نیاید از دو جهت بهش فشار میاد: 1. یا اون مسأله مادی است که مرد از این که نمیتواند انجام بدهد شرمنده میشود و خیلی تا مدتها خودش را میخورد 2. معنوی است که اون شخص از داشتن همچین همسری با درک به این پایینی مدتها رنج میکشد. ______ و هر دوی اینها ممکن است تا چند روز موجب جنگ داخلی و گاه خارجی در مرد شود که آتشش به زن اصابت میکند.(زودرنج و افسرده و ...) بر خلاف تصورات شما مردها بسیار احساساتی هستند.
مرد باید بلد باشد حرفش را به کرسی بنشاند البته اگر مؤمن و مدیر خوبی باشد میداند کپن هایش را کجا خرج کند(سر هر مسئله کوچکی خرج نمیکند و برای زنش حس زندانی بودن را ایجاد نمیکند)
دوام ایشان به این شرط است که یا انسانهای ذاتا بی اعتقاد و باری به هر جهتی باشند مثلا اعتقاد داشته باشند که هرچه زن و شوهر توافق کردند همان خوب است. که در این صورت باید مسائلی که برایشان قابل انکار نیست را پیدا کنند مثلا شاید زنی دوست ندارد شوهرش بیرون بماند باید این را شب اول خواستگاری مطرح نماید در حالی که شاید برایش مهم نباشد شوهرش سیگار بکشد یا ... __ آن مسائل مهم در نظر خودشان را باید مطرح کنند و در غیر آن مسائل باید با هم توافق کنند اگر هم به توافق نرسند مهم نیست هر کسی نقش خودش را بازی میکند و به دیگری هم آسیب نمیرسد چون برایش مهم نیست. اگر مذهبی هستند باید باز مسائل مهم مد نظرشان را مطرح کنند مثلا شاید شوهر بخواهد زنش در راهپیمایی شرکت کند ولی زن نخواهد و .... البته اینها اگه هر دو واقعا معتقد باشند یه قدم جلو هستند و آن در مسائل دینی است ---- به هر حال در هر دو صورت توافق در مسائل مهم ضروری است تا بعدا به مشکلات مهم بر نخورند و زندگیشان دوام داشته باشد.
منطقی نبودن هم بعد از رفع مسائل مهم قابل تحمل است. چون اگر کسی در یک کار بی اهمیت بی منطقی کند مثلا به جای آن که لیوان را بگذارد آن طرف بگذارد این طرف اختلاف خاصی هم به وجود نمی آید.
زن و شوهر هنگام ازدواج باید برای مسائل مستحدثه هم یک قانونی را مد نظر بگیرند. مثلا مذهبی ها با هم توافق کنند که از فلان مرجع تبعیت کنند یا ملاک نص یا ظاهر قرآن باشد یا .. و بی مذهبها هم مثلا کسی را مد نظر بگیرند که اگر اختلافمان شد فلانی هر چی گفت عمل کنیم یا هر چی مرد گفت یا .... بسته به سلیقه افراد باید این ها قبل ازدواج مطرح بشود.
توصیه بنده به افراد این است که حتما بنویسند و از طرف امضا بگیرند که بعدا نگوید یادم نمی آید( اون موقع بد میسوزیدا!!!)
نقل قول:17.سه ویژگی اخلاقی خانم ها که رو اعصاب آقایون هست ؟؟ بدون طعنه جواب بدید جنگ نشه؟
یک ویژگی بی معرفتی نسبت به مسائل دین دوم تعطیل کردن عقل خودشون سوم تکیه نکردن به شعور مرد
نقل قول:18.واقعا نظرتون نسبت به همجنس هاتون که دختر مانتویی میبینن اما تو خواستگاری میخواد چادری بشه چیه؟ یا ساده لوح اند. یا توی طرف استعدادش رو واقعا میبینن.(که دومی بعید است!!)
نقل قول:19.اگر خانمی پیشنهاد دوستی مرد متاهلی رو دریافت کنه .از شرکتی که کار میکنه استعفا بده بهتره یا بمونه و با رفتارش ثابت کنه دیگه دور و برش نیاد ؟ به نظرم اصلا زنه اگه مجبور نیست نباید بره سر کار چون خدا میفرماید قرن فی بیوتکن ___ اگر هم مجبوره بره خب یا باهاش ازدواج موقت کنه یا اگه ازش خوشش نمیاد بهش بگه که من علاقه ای به ازدواج با شما ندارم و بهتره به زندار بودنش اشاره ای نکنه بلکه بگه من احساس میکنم خصوصیات شخصیتی بنده به شما نمیخوره یا ... نندازه گردن زندار بودنش چون باعث میشه رابطه اون مرد با زنش از قبل بدتر بشه!!! یا دیده شده که بعضی زنشون رو طلاق میدن برای رسیدن به طرف!!
نقل قول:20.دختری بگه من نه عروسی میخوام و نه تجملاتی و مهریه سبک . راستشو بگید شک میکنید یا حمایت ؟؟؟
بستگی داره من یه دختر توی دهات میشناسم که این حرفو زد اصلا نمیخوام به دلم شک راه بدم چون بهش میخوره. اگه بهش بخوره شک نمیکنم (و حمایت میکنم) ولی اگه نخوره شک میکنم.
نقل قول:21.چرا از مرد میپرسی خودتو معرفی کن . اول از کارش میگه؟
چون انسانها از چیزی حرف میزنن که ذهنشون رو به خودش مشغول کرده و قابل ابراز هم هست. مثلا اگه کس دیگه ای رو هم دوست داره شاید فکرشو مشغول کنه ولی قابل ابراز نیست.
نقل قول:22.چرا انجمن دفاع از حقوق مردان ندارید ؟؟ چون مردا خودشون رو ناتوان در دفاع از خودشون نمیبینن!!!! شاید مردای آمریکا که از زنشون کتک میخورن داشته باشن.
نقل قول:23.میدونید چرا بیشتر خانم ها غر میزنن و ناراضین ؟؟؟ کدوم خانمها؟ ازدواج کرده یا نکرده؟
نکرده ها احتمالا از بی شوهری ناراضی اند خب آقایون بیشتر بیرون میرن کارای دیگه دارن ذهنشون مشغوله زیاد به همسر و .. فکر نمیکنن(مگر در اوقات بیکاری) ولی زنا همش دارن در و دیوار رو تماشا میکنن و منتظرن یه مرد بیاد خوشبختشون کنه ولی یا کسی نمیاد یا اگه هم کسی بیاد اونی اونا میخوان نیست. از طرفی مرد میتونه بره دنبال زن بگرده ولی برای زنها معمولا افت داره. و از طرفی این میلشون رو باید مخفی کنن که از جای دیگه شکایت میکنن!!!!! اسمش میشه غرغر کردن! البته وقتی زنها از صبح تا شب تلویزیون نگاه کنن با اون تبلیغات مصرف گرایانه تلویزیون احتمال دارد که از هر کمبودی این فشار زیادتر از بیکار نشستن به وجود بیاد!!!.
ازدواج کرده ها هم از بی مهری شوهر و بی توجهی او ناراحتن یا مستقیما میگن یا جای دیگه خودشون رو خالی میکنن.
نقل قول:24.غرور اقایون واسه چی هست که نباید خدشه دار بشه؟؟
اگه مرد غرور نداشته باشه به جنگ نمیره این طبیعتشه. مرد دوست نداره دیگران برش سلطه داشته باشن!
نقل قول:25.چرا دوستاتون تا نصف شب تو خونه اند؟اونایی هم ک تو خونه نیستن جلو درن؟
!!!!!!!!!!!!!!!! من به دوستانم زیاد سر میزنم ولی کم پیش می آید دم در یا داخل خونه بیارمشون!!
نقل قول:26.اگر اقا به همسرش یک پیشنهاد غیر منطقی بده یعنی یک کار غیرمنطقی بخواد انجام بده چجوری میشه آقارو قانع کرد که اون کارو انجام نده؟ اول از همه فکر کنه شاید کار آقا منطقی است و اون زن هست که درکش نمیکنه. ولی اگه واقعا غیر منطقی باشه بهترین کار اینه که بدون این که حرفی بزند که به غرورش بر بخوره بهش بفهمونه که غیر منطقی است و بهتره اصلا کلمه غیر منطقی یا خلاف عقل رو وسط نیاره. فکر کنه داره با پادشاه حرف میزنه! و اگه بهش بر بخوره حکمش اعدامه! اونوقت میفهمه چطوری باید بگه!
نقل قول:27.اگر آقا اون کار اشتباه رو انجام داد دوست دارید خانم چجوری باهاتون رفتار کنه که بفهمید اشتباه کردید و غرورتون زخمی نشه؟ بذاره بعدا سر فرصت وقتی ناراحتی خود اقا برطرف شده بود یه وقتی بذارن با هم به شوخی اشتباهات گذشته شون رو بگن تا ازش درس بگیرن. مبادا وقتی که اثر کار هنوز هست بهش بگید!!
نقل قول:28.توی بحث های زن وشوهری که تو زندگی پیش میاد وقتی دو طرف باهم قهر میکنن وقتی خانم میبینه آقا برای آشتی پیش قدم نمیشه خانم پیش قدم بشه از نظر آقایون چه برداشتی میشه؟
طبیعی است. مگر این که مرد خودشو مقصر ببینه و با معرفت باشه تازه یک بار بگه ببخشید. یا یه برنامه ای پیش بیاد که لازم باشه زن هم در جریان باشه اونوقت مرد اگه هنرمند باشه فرض میکنه که اصلا اتفاقی نیفتاده ولی کمی سرد زنش رو در جریان کار قرار میده مثلا میگه به فلانی زنگ بزن یا میگه چی میخوایم واسه شام یا ... که زن هم عموما احساس نیاز میکنه و جواب میده. بعد که رابطه شون تقریبا به یه نقطه ای رسید زن یا مرد از همدیگه عذر خواهی میکنن. و بهتره هر دو عذر خواهی کنن.
نقل قول:29.کی میرسه که مردی دیگه واسش مهم نباشه و جلوی همه گریه کنه ؟
دست رو دل نذارید!! خیلی باید اوضاع بی ریخت باشه. من توی این چند ساله یک بار جلوی پدر و مادرم گریه کردم اون پشت تلفن اونم تازه کسی پیشم نبود اونم تازه بغضم شکست و الا من برای فوت پدربزرگمم گریه نکردم یا مادربزرگهام(البته بعدا یه اتفاقایی خصوصی افتاد ولی به کسی نگید)
نقل قول:30.درسته مردان زبان بدن رو بلد نیستن ؟ نمیفهمم یعنی چی؟ مگه بدن زبان داره؟ آهان منظورتون حالات چهره و بدن و معانی اینها است؟ اگه منظورتون اینه که بستگی به میزان دقت آقایون و اهمیت قضیه براشون داره[/b].
مثلا گاهی یه مسئله برای من مهم هست و مطرح میکنم و دقت میکنم که دیگران چه عکس العملی در چهره شون پدیدار میشه. حتی کوچکترین حرکات چهره یا بدن مورد دقت قرار میگیره و ناراحت کننده یا خوشحال کننده است.
نقل قول:31.شما مردا چرا اینقدر شلخته اید ؟ هستیم؟ بسته به این داره که شخصیت خودمون چطوری باشه. شاید چون به امور مهم فکر میکنیم مسائل پیش پا افتاده رو معمولا در نظر نمیگیریم. یکی از دوستان ما خیلی منظمه ولی دقت نظرش باعث شده دچار وسواس بشه.ولی این اصل شاید عمومی نباشه.
نقل قول:32.یه خانوم گریه کنه . برخورد اولتون چیه ؟چرا تحمل گریه خانوم براتون سخته یا کلا چرا ادیت میشید؟این گریه براتون لوس و مسخره است یا چون ناراحت میشید تحمل دیدنش رو ندارید؟؟؟
تحمل گریه رو نداریم چون دوستش داریم و گریه نشان از زجری است که داره میکشه و تحمل دیدن این زجر برای ما سخته.. برخورد اول حس ترحمی هست که در دل انسان به وجود میاد و اگر اشتباهی کرده و احساس گناه میکنه اون احساس چند برابر میشه و اگر اشتباهی نکرده توی فکر میره که نکنه اشتباه کردم ولی حالیم نیست و اگه بعد از فکرش به این نتیجه برسه که نه اشتباهی در کار نبوده میگه تو خیلی زود رنجی من که چیزی نگفتم یا کاری نکردم!!!
نقل قول:33.آقایون بگید چطوری میشود که غرور شما یشکند ؟!!چی باعث شکستنش می شود ؟ غرور شکستن به معنای بدش:وقتی قدر ما دانسته نشود غرور ما میشکند وقتی دیگران ما رو ناتوان ببینند غرورمان میشکند وقتی به عنوان پادشاه خانه با ما رفتار نشود بلکه به عنوان برگ چغندر غرور ما میشکند. و باقی غرور شکستنها بسته به حساسیتهای فردی و عقاید شخصی افراد دارد. که منحصر به فرد است و باید در شوهرتون اون رو پیدا کنید. ساده است : هر وقت داره موضع دفاعی میگیره یعنی باید مواظب باشید غرورش نشکنه سریع خودتون رو در موضع اون بذارید (نه این که حرفش رو تصدیق کنید بلکه گاه سکوت و گاه تغییر بحث و لحن)
غرور شکستن به معنای خوبش: اگه زن بارها مودبانه بگه این کار ایراد داره نکن و بعدا چوب گوش نکردن به حرفش رو بخوری(حالا یا درون یا برونی) ولی باز هم بروت نیاره که دیدی من گفتم .... اون وقت اون مرد غرورش میشکنه و در اون موارد با زنش مشورت میکنه. اگه دوست دارید غرور مردهاتون رو بشکنید راهش اصلا تذکر علم و .... نیست فقط محبت و به رو نیاوردن است که این هنر یک زن مؤمنه.
نقل قول:35.اگه بنابه دلایلی یه خانم مجبورباشه برای مدتی طولانی به تنهایی به مسافرت برودنطرتون روبفرمایید آیامخالفتی ندارین؟؟؟اگه سفرکاری باشه ؟ اصلا حرف کار رو نزنید ولی برای خوش گذرونی و تنوع اگر یک سال هم برود من برام مهم نیست. چون انسان ها اختیار دارند ولی اگر قول داد که یک هفته ای بیاید بشود یک هفته و یک روز ناراحت میشوم مگر عذر موجهی داشته باشد.اگر بگوید ساعت 10 می آیم و بدون عذر بشود 11 ناراحت میشوم.
نقل قول:36.استقلال مالی خانم ها برای چی برای شما اقایون خیلی داره هایلایت میشه ؟؟
این هایلایت چیه؟ اگه منظور ارزشمنده که نیست. اگه منظور دشمنی است که بنده هیچ دشمنی ای ندارم به شرط این که اولا بیرون از خانه نباشد ثانیا به باقی وظایفش به طور کامل برسد!!(در این مورد ماجرای بسیار جالبی هم در خانه داشتیم
)
)نقل قول:37.آقایون واقعا براشون مقدور نیست که به خانم ها در محیط دانشگاه یا کار به چشم انسان نگاه کنند؟؟
چرا اتفاقا به چشم انسان نگاه میکنن. میدانید که انسان هم خودش در منطق به حیوان ناطق تعریف شده اگر کسی به شما به چشم حیوان نگاه کند که بهتون بر نمیخورد. میخورد؟ اگر میخورد بند پایین را بخوانید و الا........... سلام بر شما حیوان عزیز[/b].
آقایان باید به خانم ها به چشم یک انسان مؤنث نگاه کنند چه در بیرون چه در خانه. نه یک انسان بدون تأنیث!! این قانون صحیح زندگی است.
نقل قول:38.غیرت زن رو مرد تعریفش چیه از نظر شما ؟؟؟؟؟
غیرت تعریفش مشخصه و لازم به تعریف نیست وقتی زن یا مرد دوست نداره شریکش با یکی دیگه بپره بهش میگن غیرت که در متون اسلامی برای مرد نشانه ایمان و برای زن نشانه کفر وی است برای بی پرده حرف زدنم هم از کسی عذر نمیخواهم زیرا سؤال بی پرده جواب بی پرده میخواهد و اگر غلط میدانستم نمیگفتم.
مگه قرار نبود سوالات کامل باشد؟ من الآن ص 33 رو خوندم دیدم تعصب هم مورد سوال بود!!
تعصب یعنی بی دلیل از چیزی حمایت کردن یا بی دلیل چیزی را رد کردن. به همین دلیل به فامیلهای پدری عصبه گفته میشود.
چون معمولا اگر شخص باعث جنگ بشود عصبه کاری به این ندارد که فامیلش بر حق است یا خیر. همینطوری از او دفاع میکند.
البته شاید در معنای خوب هم استعمال شده باشد که بنده ندیده ام اگر کسی شاهد مثال از عرب دارد(نه ایرانی ها که همه چی را قاطی میکنند!!) بیاورد که مستفیض شویم؟
در حال حاضر به دفاع از مسائل سیاسی و دینی تعصب گفته میشود و از آن به تعصب خوب یاد میشود!! که ظاهرا در فارسی زبانها رواج دارد ولی تا آنجایی که بنده یادم هست عصبیت جزو گناهان یا لا اقل مذمومهای اخلاقی به شمار میرود.(فکر کنم در کتاب 40 حدیث هم باشد)