۲۸/بهمن/۹۲, ۲۰:۳۱
(۲۸/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۷)علویون نوشته است: [ -> ]خانمها نظرتون چیه کلاٌ تمام مردان روی این کره فانی رو یکجا به دریا بریزیمتا دیگه این گونه خنگ ، لج درآور ، خشن ، بی احساس انقدر شما رو حرص ندن.
(خدایی بعضی اظهار نظرهای خانمها آدم رو به یاد ...)
نقل قول:من هنوز نفهمیدم چرا از ما میترسیم
خیر سرمون باید ازتون توی تمام زمینه ها حمایت کنیم
مشکل فقط سوء برداشت هاست و البته خیلی از آدم های خرده شیشه داری ک در اطرافمون پر هستن ...
در باره سوء تفاهم ها، باید بگم که خیلی تفاوت ها هست ک باید بدونیم، اما نمی دونیم ...
مثلا بزرگتر بودن مغز آقایون

مثلا خیلی از خانوم ها نمی دونن که آقایون وقتی سرشون ب کاری گرمه، دیگه نه چیزی می بینن نه چیزی می شنون ...
خیلی وقت ها میشه ک خانوم یک ساعت حرف زده و درد دل کرده، اما همسرش، سرش توی کتابی، مجله ای چیزی بوده یا سرگزم تعمیر ی وسیله ای بوده یا .... ! در اینصورت نمیشنوه ک خانوم چی داره میگه و همین باعث میشه خانوم، این رفتار رو بذاره ب حساب خنگ بودن، بی احساس و بی توجه بودن ...
یا مثلا خانومه میره با کلی ذوق و شوق ی کار متفاوت انجام میده (مثلا ی خرس نارنجی می خره می چسبونه ب شیشه اتاق یا مثلا موهاشو رنگ می کنه، ... خلاصه ی تغییری ایجاد می کنه) اما اون آقا هیچ عکس العملی نشون نمیده! چرا؟ چون نمی بینه و واقعا هم نمیبینه ... هر چقدر هم ک شما بگین نه من دقت دارم، من از اوناش نیستم، مطمئن باشین ب دقت ی خانوم نمی تونین متوجه تغییرات بشین، و همین باعث میشه ی آقا در نظر همسرش بشه ی آدم بی احساس
یا مثلا همین مدل شوخی کردن هاتون باعث میشه بشین ی آدم خشن (ک البته هستین! نزنین زیرش)
مثلا دوستام ی بار برای من جشن پتو گرفتن، فقط منو قلقلک می دادن ...
اما وقتی فیلم جشن پتویی ک برادرم زمان دانشجوییشون برای یکی از دوستاشون گرفته بودن رو می دیدم، واقعا اشکم برای طرف در اومد! بنده خدا رو فقط مونده بود پتک بزنن تو سرش، مغزش بریزه رو دیوار

هیچ ایرادی هم ب طرفین نمیشه گرفت ... چون مدل خلقتشون همینه ... خانوم ها ظریفن و آقایون هم زمخت
حالا شما فکر کنین ی آقا بخواد با همسرش شوخی کنه .... خب معلومه ک از نظر اون خانوم میشه ی آدم خشن و بی فکر ...
درباره اون آدم های خرده شیشه دار هم ک الا ماشاء الله همه مون دیدیم... چ از نوع مونثش چ از نوع مذکرش ....

)![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)