تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
(۲۸/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۷)علویون نوشته است: [ -> ]خانمها نظرتون چیه کلاٌ تمام مردان روی این کره فانی رو یکجا به دریا بریزیمWink تا دیگه این گونه خنگ ، لج درآور ، خشن ، بی احساس انقدر شما رو حرص ندن.Big Grin

(خدایی بعضی اظهار نظرهای خانمها آدم رو به یاد ...Smile)

نقل قول:
من هنوز نفهمیدم چرا از ما میترسیم
[تصویر: dodgy.png]

خیر سرمون باید ازتون توی تمام زمینه ها حمایت کنیم

مشکل فقط سوء برداشت هاست و البته خیلی از آدم های خرده شیشه داری ک در اطرافمون پر هستن ...
در باره سوء تفاهم ها، باید بگم که خیلی تفاوت ها هست ک باید بدونیم، اما نمی دونیم ...
مثلا بزرگتر بودن مغز آقایون Wink
مثلا خیلی از خانوم ها نمی دونن که آقایون وقتی سرشون ب کاری گرمه، دیگه نه چیزی می بینن نه چیزی می شنون ...
خیلی وقت ها میشه ک خانوم یک ساعت حرف زده و درد دل کرده، اما همسرش، سرش توی کتابی، مجله ای چیزی بوده یا سرگزم تعمیر ی وسیله ای بوده یا .... ! در اینصورت نمیشنوه ک خانوم چی داره میگه و همین باعث میشه خانوم، این رفتار رو بذاره ب حساب خنگ بودن، بی احساس و بی توجه بودن ...

یا مثلا خانومه میره با کلی ذوق و شوق ی کار متفاوت انجام میده (مثلا ی خرس نارنجی می خره می چسبونه ب شیشه اتاق یا مثلا موهاشو رنگ می کنه، ... خلاصه ی تغییری ایجاد می کنه) اما اون آقا هیچ عکس العملی نشون نمیده! چرا؟ چون نمی بینه و واقعا هم نمیبینه ... هر چقدر هم ک شما بگین نه من دقت دارم، من از اوناش نیستم، مطمئن باشین ب دقت ی خانوم نمی تونین متوجه تغییرات بشین، و همین باعث میشه ی آقا در نظر همسرش بشه ی آدم بی احساس

یا مثلا همین مدل شوخی کردن هاتون باعث میشه بشین ی آدم خشن (ک البته هستین! نزنین زیرش)
مثلا دوستام ی بار برای من جشن پتو گرفتن، فقط منو قلقلک می دادن ...
اما وقتی فیلم جشن پتویی ک برادرم زمان دانشجوییشون برای یکی از دوستاشون گرفته بودن رو می دیدم، واقعا اشکم برای طرف در اومد! بنده خدا رو فقط مونده بود پتک بزنن تو سرش، مغزش بریزه رو دیوار Cool
هیچ ایرادی هم ب طرفین نمیشه گرفت ... چون مدل خلقتشون همینه ... خانوم ها ظریفن و آقایون هم زمخت
حالا شما فکر کنین ی آقا بخواد با همسرش شوخی کنه .... خب معلومه ک از نظر اون خانوم میشه ی آدم خشن و بی فکر ...

درباره اون آدم های خرده شیشه دار هم ک الا ماشاء الله همه مون دیدیم... چ از نوع مونثش چ از نوع مذکرش ....
(۲۸/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۷)علویون نوشته است: [ -> ]خانمها نظرتون چیه کلاٌ تمام مردان روی این کره فانی رو یکجا به دریا بریزیمWink تا دیگه این گونه خنگ ، لج درآور ، خشن ، بی احساس انقدر شما رو حرص ندن.Big Grin

(خدایی بعضی اظهار نظرهای خانمها آدم رو به یاد ...Smile)
سلام برادر هم استانی محترم.
خانم ها مزاح میکنن شما به دل نگیرین
(۲۸/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]
مرد ها در چار چوب عشق٬ به وسعت غیر قابل انکاری نا مردند! برای اثبات کمال نا مردی آنان٬ تنها همین بس که در مقابل قلب ساده و فریب خورده ی یک زن ٬ احساس می کنند مردند. تا وقتی که قلب زن عاشق نشده ٬ پست تر از یک ولگرد٬ عاجز تر از یک فقیر و گدا تر از همه ی گدایان سامره. پوزه بر خاک و دست تمنا به پیشش گدایی میکنند
اما وقتی که خیالشان از بابت قلب زن راحت شد ٬ به یک باره یادشان می افتد که خدا مردشان آفرید!!
و آنگاه کمال مردانگی را در نهایت نا مردی جست و جو میکنند...

نه در مورد همه مردها، اما عین واقعیته ... کم ندیدم از این مورد ها ، نمونه ش ی تاپیکی بود توی همین تالار، حاضرم شرط ببندم ک نتیجه اش چیزی غیر از این نیست ...
(۲۸/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۴)علویون نوشته است: [ -> ]بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

گذشته از شوخی،یه بررسی هم کنین که چرا این همه در بین زنان ما مرد ستیزی وجود داره؟؟؟؟

یعنی واقعا نمیدونین چرا؟؟؟
اگه اینجوریه من هم میپرسم که چرا مردها در تمامی دوران حتی الان دارن به زنا ظلم میکنن در خیلی جاها ؟؟(به این که اعتراض ندارین؟Wink)

(۲۸/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۴)علویون نوشته است: [ -> ]مگه غیر اینه که ما در دو جنسیت آفریده شدیم تا مایه آرامش باشیم برای هم ؟

قطعا همینهBlush

(۲۸/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۴)علویون نوشته است: [ -> ]
یعنی واقعاٌ تمام مردهای که شما باهاشون برخورد داشتین این مدلی بودن که شما راجع به شون طرح سؤال می کنین؟

اگه اینجوری نبودن که برای ما سوال پیش نمیومد برادر!Cool

بسم رب الحیدر

غریب نوشته :
سلام برادر هم استانی محترم.
خانم ها مزاح میکنن شما به دل نگیرین
منم با شما موافقم خواهر،مطالبی که خانمها مطرح می کنن بیشتر شبیه مزاح هستش تا سؤال ...

Aban نوشته :
یا مثلا خانومه میره با کلی ذوق و شوق ی کار متفاوت انجام میده (مثلا ی خرس نارنجی می خره می چسبونه ب شیشه اتاق یا مثلا موهاشو رنگ می کنه، ... خلاصه ی تغییری ایجاد می کنه) اما اون آقا هیچ عکس العملی نشون نمیده! چرا؟ چون نمی بینه و واقعا هم نمیبینه ... هر چقدر هم ک شما بگین نه من دقت دارم، من از اوناش نیستم، مطمئن باشین ب دقت ی خانوم نمی تونین متوجه تغییرات بشین، و همین باعث میشه ی آقا در نظر همسرش بشه ی آدم بی احساس
خب این مسئله و سایر مواردی که شما مطرح کردید که نمیشه بی احساس بودن و یا هر چیز دیگری ...
این یه خصلت ذاتی هستش ...
ناراحتی شما هم به گفته خودتون ناشی از عدم آگاهی از این خصایص مردانه هستش.همونطوری که آقایون به دلیل همین عدم آگاهی از خیلی از رفتارهای خانمها برداشت اشتباه می کنن و ناراحت میشن.
مثلاٌ اکثر آقایون نمی دونن که خانمها وقتی از یه مسئله ای ناراحت می شن احتیاج دارن که با یه کسی حرف بزنن و چون این خصیصه خانومها با آقایون در تضاد هست دچار مشکل می شن.
چرا؟چون آقایون وقتی ناراحتن ببشتر میرن تو خودشون و بیشتر دوست دارن ساکت باشن ...
به همین سادگی آقایون میشن بی احساس و خنگ و خشن.خانومها هم میشن نق نق و لوس و نونور ...

fafa* نوشته:

اگه اینجوری نبودن که برای ما سوال پیش نمیومد برادر![تصویر: cool.png]
با اوصافی که شما می گید خواهر،یا آقایونی که شما باهاشون برخورد داشتین زیادی داغون بودن،یا دوستان من که باهاشون مراوده دارم از یه کره دیگه اومدن.Wink
(۲۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۳)علویون نوشته است: [ -> ]
با اوصافی که شما می گید خواهر،یا آقایونی که شما باهاشون برخورد داشتین زیادی داغون بودن،یا دوستان من که باهاشون مراوده دارم از یه کره دیگه اومدن.Wink

یعنی شما مشمول هیچ یک از سوالات نمیشین؟؟؟Dodgy
اگه نمیشین که شما جزو معدود آقایون خوب جامعه هستین.. خدا خیرتون بده .Blush
اگه متاهلین خوش به حال همسرتون.
اگه هم مجردین ... عجله نکین برای جواب دادن به سوالات بعدا مشخص میشهWink
سلام

یه بنده خدایی بود

انسان جالبی بود

همیشه می گفت:

فکر کن امام زمان کنارت هست

صرفا همین که فکر کنی، هم توکلت قشنگ تر میشه، هم خیلی از کارها، رفتارها، گفتگو ها و ... رو رعایت می کنی

می گفت: این قشنگه که بفهمیم امام زمان از حرفی که می خواهیم بزنیم، خوشحال میشه یا ناراحت

بگذریم
بسم رب الحیدر

fafa نوشته:
یعنی شما مشمول هیچ یک از سوالات نمیشین؟؟؟[تصویر: dodgy.png]
نه خواهر،منم حتماٌ مشکل دارم مثل همه ...
ولی خوب لپ کلام من این بود که بیشتر سؤالاتی که شما می پرسین ناشی از شناخت نادرست زنان از مردان و طبعاٌ بالعکس هستش نه اینکه واقعاٌ مردان اینطوری باشن ...
بعدش شما خودت یه نگاهی به این سؤالات بنداز،بعد خدا وکیلی بگو یکی این سؤالات رو ازتون بپرسه چه حسی بهتون دست میده:
به درخواست کاربران سوالات در لیست زیر مرتب شده اند
6.شما آقایون چرا اینقد اعتماد به نفس بالا دارین؟؟؟
7.چرا اینقدر مامانی هستین؟
8.شما آقایون در چه صورتی به دختری علاقمند میشید !!! ؟؟؟این ابراز علاقه راسته یا فیلمه!(به اصطلاح مخ زنی)اگه دروغه چرا ابراز میکنید!!ملاکهای درونیتون چیه؟
9.اگر دختری ازتون غیر مستقیم یا مستقیم خواستگاری کرد برخوردتون چطوریه ؟؟؟؟
10.چرا آقایون وقتی آدرسی رو پیدا نمیکنن نمیتونن از ی نفر دیگه بپرسن !!!؟؟؟؟
11.چندوقت پیش یه بحثی مطرح شد درمورد شکلکا و نوع نوشته ها و .... منم فکر میکردم این قضیه فقط مربوط به 2,3 نفر میشه ولی ظاهرا فراگیرتره!!!!!میشه آقایون نظرشونو راجع به نفسِ این شکلکا بنویسن ( وقتی یه خانم از اینا استفاده میکنه!!!)
12.بعضي از متاهل ها ميگن آقايون طرفدار خانمهاي با سياست و چرب زبونن و ي زن ساكت زياد طرفدار نداره ميخواستم بدونم اين حرفشون درسته يا نه؟؟
13.چرا الان زن وشوهر جوان جدا زندگی می کنند ؟همه دنبال خونه نقلی هستن تا زندگی مشترکشون جدا باشه ؟ چرا دیگه خونه ها پدر بزرگ و مادر بزرگ ندارن ؟
14.راستي زندگي كردن با مادرشوهر رو تو اين دوره زمونه چرا حتي دامادها هم خيلي به ندرت قبول ميكنن؟؟؟؟
15.آقایون ، خانم چادری را برای ازدواج ترجیح میدین و یا غیره؟
16.خیلی برام سواله بعضی اقایونی که رفتارای خشک و سختی دارن و حرف حرف خودشونه رو چطور باید باهاشون کنار اومد؟؟!!درسته که اقایون ذاتا دیکتاتور هستن[تصویر: cool.png] البته بجز یه عده معدودیشون ولی چرا اینطورین بعضیا ؟؟!!موندم خانما احساساتی و لطیفن و اقایون کم عاطفه و خشک این دو چطور کنار هم میخوان دوام بیارن؟بعضی اقایون علاوه بر دیکتاتور بودن منطقی هم نیستن اینو دیگه چکار باید کرد؟؟
17.سه ویژگی اخلاقی خانم ها که رو اعصاب آقایون هست ؟؟ بدون طعنه جواب بدید جنگ نشه؟
18.واقعا نظرتون نسبت به همجنس هاتون که دختر مانتویی میبینن اما تو خواستگاری میخواد چادری بشه چیه ؟
19.اگر خانمی پیشنهاد دوستی مرد متاهلی رو دریافت کنه .از شرکتی که کار میکنه استعفا بده بهتره یا بمونه و با رفتارش ثابت کنه دیگه دور و برش نیاد ؟
20.دختری بگه من نه عروسی میخوام و نه تجملاتی و مهریه سبک . راستشو بگید شک میکنید یا حمایت ؟؟؟
21.چرا از مرد میپرسی خودتو معرفی کن . اول از کارش میگه؟
22.چرا انجمن دفاع از حقوق مردان ندارید ؟؟
23.میدونید چرا بیشتر خانم ها غر میزنن و ناراضین ؟؟؟
24.غرور اقایون واسه چی هست که نباید خدشه دار بشه؟؟
25.چرا دوستاتون تا نصف شب تو خونه اند؟اونایی هم ک تو خونه نیستن جلو درن؟
26.اگر اقا به همسرش یک پیشنهاد غیر منطقی بده یعنی یک کار غیرمنطقی بخواد انجام بده چجوری میشه آقارو قانع کرد که اون کارو انجام نده؟
27.اگر آقا اون کار اشتباه رو انجام داد دوست دارید خانم چجوری باهاتون رفتار کنه که بفهمید اشتباه کردید و غرورتون زخمی نشه؟
28.توی بحث های زن وشوهری که تو زندگی پیش میاد وقتی دو طرف باهم قهر میکنن وقتی خانم میبینه آقا برای آشتی پیش قدم نمیشه خانم پیش قدم بشه از نظر آقایون چه برداشتی میشه؟
29.کی میرسه که مردی دیگه واسش مهم نباشه و جلوی همه گریه کنه ؟
30.درسته مردان زبان بدن رو بلد نیستن ؟
31.شما مردا چرا اینقدر شلخته اید ؟
32.یه خانوم گریه کنه . برخورد اولتون چیه ؟چرا تحمل گریه خانوم براتون سخته یا کلا چرا ادیت میشید؟این گریه براتون لوس و مسخره است یا چون ناراحت میشید تحمل دیدنش رو ندارید؟؟؟
33.آقایون بگید چطوری میشود که غرور شما یشکند ؟!!چی باعث شکستنش می شود ؟
34.یه خواستگار داشتم . تو جلسه ی دوم یه حرف خیلی مزخرفی زد . رو در رو خواستم یکی بزنم در گوشش . این کار رو نکردم .جنگ فامیلی اتفاق نیفته .کلا سیلی زنونه تو گوش یه مرد مزخرف به نظرتون جواب میداد؟
35.اگه بنابه دلایلی یه خانم مجبورباشه برای مدتی طولانی به تنهایی به مسافرت برودنطرتون روبفرمایید آیامخالفتی ندارین؟؟؟اگه سفرکاری باشه ؟
36.استقلال مالی خانم ها برای چی برای شما اقایون خیلی داره هایلایت میشه ؟؟
37.آقایون واقعا براشون مقدور نیست که به خانم ها در محیط دانشگاه یا کار به چشم انسان نگاه کنند؟؟
38.غیرت زن رو مرد تعریفش چیه از نظر شما ؟؟؟؟؟
[font=B Nazanin][/font]
(۲۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۳)علویون نوشته است: [ -> ]بسم رب الحیدر

خب این مسئله و سایر مواردی که شما مطرح کردید که نمیشه بی احساس بودن و یا هر چیز دیگری ...
این یه خصلت ذاتی هستش ...
ناراحتی شما هم به گفته خودتون ناشی از عدم آگاهی از این خصایص مردانه هستش.همونطوری که آقایون به دلیل همین عدم آگاهی از خیلی از رفتارهای خانمها برداشت اشتباه می کنن و ناراحت میشن.
مثلاٌ اکثر آقایون نمی دونن که خانمها وقتی از یه مسئله ای ناراحت می شن احتیاج دارن که با یه کسی حرف بزنن و چون این خصیصه خانومها با آقایون در تضاد هست دچار مشکل می شن.
چرا؟چون آقایون وقتی ناراحتن ببشتر میرن تو خودشون و بیشتر دوست دارن ساکت باشن ...
به همین سادگی آقایون میشن بی احساس و خنگ و خشن.خانومها هم میشن نق نق و لوس و نونور ...

fafa* نوشته:

اگه اینجوری نبودن که برای ما سوال پیش نمیومد برادر![تصویر: cool.png]

برادر من مگه ما علم غیب داریم که اقایون رو بشناسیم یک انسان تا خودش رو بشناسه خیلی زمان میبره چه برسه به اینکه بخواد انسانی دیگر اونهم از جنس مخالف بشناسی بنابراین پرسیدن سوال عیب نیست ندونستن عیب است.

جبهه گرفتن در مورد آقایون هیچ دردی رو دوا نمیکنه پس بنابراین به سوالات پاسخ دهید تا با اطلاعات بیشتر دو جنس مخالف با آرامش در کنار یکدیگر زندگی کنند

باتشکر.
ای کاش سوالها کمتر بود تا همه ی آقایون همه ی سوالها رو جواب بدن.
یه پرسشنامه درست و حسابی!مث تایپیک «معرفی کاربران به طور اجمالی»
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع