تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺳﻮﺍﻝ ﺑﻪ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺯﯾﺮ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﮐﻨﯿﺪ

[url=http://forum.bidari-andishe.ir/http:/ http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...353]http:/ http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid255353[/url]
(۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۲۷)help me نوشته است: [ -> ]البته از نظر من این که فکر کنید همون اول بار که خواستگاری میکنید جواب میگیرید یکم غیر منطقی هست اگه اون دختر بگه نه (نه بطور محکم) بازم جای تکرار داره...
بیشتر اینو توضیح نمیدم چون با چند تا دوستام سر این بحثمون شد و اگه الان بیاد دودمانم به باد میره و ...
خانم ها بپرسند خانم ها جواب دهند نداریم؟؟؟؟؟؟
یک سوال:وقتی شما جوابتون مثبته چرا باید بگید نه؟فکر کنید مورد خوبی مثلا استادتون یا هم کلاسیتون یا هرکس دیگه ای که به خانوادتون دسترسی ندارن و نمیتونن داشته باشن بیان حضورا ازتون خواستگاری کنن،اگه جوابتون منفی نیست و شایدم مثبت باشه چرا باید بگید نه من قصد ازدواج ندارم؟!!!اگه نمیخواید خیلی خودتونو ذوق زده نشون بدید بگید بنده باید با خانوادم در میون بذارم بعد جوابتونو میدم.شاید طرف قوه ی تشخیص نداشته باشه که شما محض ناز کردن فرمودید اونوقت یه موقعیت خوب به سادگی از بین میره،حالا میتونی برو بگو اشتباه کردم،ناز کردم!
اونوقته که باید بهتون گفت: از پشیمانی کار نگشاید چو فرصت رفت،رفت/هر دم انگشت پشیمانی گزیدن بهر چیست؟؟؟؟
(۲/اسفند/۹۲ ۱۸:۴۹)هانا نوشته است: [ -> ]خانم ها بپرسند خانم ها جواب دهند نداریم؟؟؟؟؟؟
یک سوال:وقتی شما جوابتون مثبته چرا باید بگید نه؟فکر کنید مورد خوبی مثلا استادتون یا هم کلاسیتون یا هرکس دیگه ای که به خانوادتون دسترسی ندارن و نمیتونن داشته باشن بیان حضورا ازتون خواستگاری کنن،اگه جوابتون منفی نیست و شایدم مثبت باشه چرا باید بگید نه من قصد ازدواج ندارم؟!!!اگه نمیخواید خیلی خودتونو ذوق زده نشون بدید بگید بنده باید با خانوادم در میون بذارم بعد جوابتونو میدم.شاید طرف قوه ی تشخیص نداشته باشه که شما محض ناز کردن فرمودید اونوقت یه موقعیت خوب به سادگی از بین میره،حالا میتونی برو بگو اشتباه کردم،ناز کردم!
اونوقته که باید بهتون گفت: از پشیمانی کار نگشاید چو فرصت رفت،رفت/هر دم انگشت پشیمانی گزیدن بهر چیست؟؟؟؟
خانم ها بپرسند هم نداریم مخصوصا از یه خانم ، خانمی بپرسه !!
سر این قضیه تلفات داشتیم دیگه بسهCool (من هنوز یادم نرفته اون دفترچه رو با سرعت نور...)
محض ناز کردن هم نیست ناز کردن واسه یه اقا اونم غریبه!!!!
ولی بنظرم وقتی خود طرف مستقیم خواستگاری میکنه چطور همون اول میخوای ....
لاقل با واسطه باشه میشه گفت بذارید فکر کنم...ولی خودش...
کسی هم که وقتی بدون هیچ گارد و لحن شدید یا... میخواد از یه بار پیچوندن بره همون بهتر که بره....
دیگه این مسئله رو کشش نده دوستمSmile
سوالا تموم شد !!؟ ما هم میتونیم بپرسیم عایا !!؟؟؟

آقایون میشه " غیرت " رو برامون تعریف کنید !؟ ( با ذکر 1 مثال!!!Big Grin)

مثلا وقتی میگن یه مرد غیرتی شده یعنی چی !؟ تغییرات فیزیکیه در بدنشون یا چیز دیگه !؟

بعد فرق غیرت و تعصب چیه !؟

سوال آخر یه مرد چه موقع غیرتش رو از دست میده !؟
(۳/اسفند/۹۲ ۱:۴۲)آلاله نوشته است: [ -> ]سوالا تموم شد !!؟ ما هم میتونیم بپرسیم عایا !!؟؟؟

مثلا وقتی میگن یه مرد غیرتی شده یعنی چی !؟ تغییرات فیزیکیه در بدنشون یا چیز دیگه !؟

فکر نکنم هیچ مردی به صورت کلی غیرتش از بین بره فقط در نهایت برای اشخاصی خرجش نمی کنه
[تصویر: 1366003266_n00007610-b.jpg]

به اینا میگن سیب زمینی + زن

غیرت چیزیه که خیلیا الان دیگه ندارنش. یا جرات غیرتی شدن ندارن که مثلا بشون بگن امل و این چرت و پرتا ، اگه غیرتی شدن یعنی املی به گفته ی بعضیا ، من از همه امل ترم
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

نقل قول:آقایون میشه " غیرت " رو برامون تعریف کنید !؟ ( با ذکر 1 مثال!!![تصویر: biggrin.png])

غیرت یعنی مردی از شرف کسی که براش مهم و اون کس ارزشش رو داره دفاع کنه ...
غیرت یعنی همون چیزی که وقتی شما میری تو خیابون اگه خدای نکرده تو تنگنا قرار بگیری حتی از یه رهگذر غریبه هم انتظارشو داری ...
غیرت فیلم فارسی نیستش خواهر من ...
غیرت گیر بیخودی نیست ...
غیرت یعنی زنت،خواهرت یا هر کسی که باهاته ویترین نگاه مردم نباشه ...
غیرت یعنی چیزی که الان خیلی کمه ...
...
مثلاٌ ...
دوست داشتم
( با ذکر 1 مثال!!![تصویر: biggrin.png]) اینو از سؤالتون حذف می کردین ...
(۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۷)ترنم نوشته است: [ -> ]ي سوال هم با اجازه ايجاد كننده تاپيك من بپرسم از آقايونCool

تو جمع دوستاي متاهل كه بعضي وقتا ميشينيم ميگن مهم چرب زبونيه!!يعني با چرب زبوني ميتوني حتي پدر شوهرتو از هر نظري دربياري و اون ذوق هم بكنهBig Grin

بعضي از متاهل ها ميگن آقايون طرفدار خانمهاي با سياست و چرب زبونن.و به مرور زمان خانمهايي كه با از خودگذشتگي زندگي رو اداره كردن براشون تكراري ميشه.

مهم اكتيو بودنه خانمه!!و ي زن ساكت زياد طرفدار نداره!!

يا بهتر بگم ميگن از خانمشون ميخوان تو جمع ها ي گوشه بشينه و لال بشه،از اون طرف وقتي ي نامحرمي حرف ميزنه و اكتيوه تو ي جمعي،شوهرش كلي هم لذت ميبره و ميگه عجب خانم خوش و خرميه!!Angel

ميخواستم بدونم اين حرفشون درسته يا نه؟؟

اتفاقا به نظر من عکس این مطلب درسته آقایون بیشتر با چشمشون تحت تاثیر قرار میگیرن تا گوش ، ولی خانم ها از طریق

حس شنوایی ،

من پسری رو می شناسم که چون چرب زبانه و اصطلاحا خوب مخ می زنه هر روز با یه دختر می گرده و اتفاقا

تو اون دخترها کسایی هستن که ظاهرا بسیار با حیا و محجبه هم هستن قرارمثلا معلم آینده این مملکت هم بشن ولی چون

اون طرف خوب حرف میزنه جذبش میشن حالا یا این طور پسرها رو نمی شناسن و یا خودشون رو زدن به نشناختن
(۳/اسفند/۹۲ ۱:۴۲)آلاله نوشته است: [ -> ]سوالا تموم شد !!؟ ما هم میتونیم بپرسیم عایا !!؟؟؟

سلام .

غیرت یعنی اینکه هنوز میتونی رو مردت حساب کنی ، یعنی هنوز حریم شخصی داری که هیچ کس جرات وارد شدن بهش رو نداره ، یعنی هنوز میتونی احساس امنیت کنی .

وقتی میگن یه مرد غیرتی شده یعنی احساس کرده کسی ( یا وارد شده ) یا داره وارد حریم شخصی خانواده میشه . ( البته ن.ع غیرت فرق میکنه )

فرق بین غیرت و تعصب خیلی خیلی کم و کوتاهه ، میشه فرق این 2 رو با نشانه های دینی کاملا ارزیابی کرد ، یه بزرگی میگه اگر تعصب شما رو از کمالات اخلاقی دور کرد معلومه درست نیست ،
اما ناگفته نماند تعصب به جای خود بد نیست و لازمه .

تعصب بیشتر بن مایه مذهبی و دینی داره اما غیرت میتونه درش این نباشه و شرایط خانوادگی و .. ملاک اصلی باشه .

.........................................

نقل قول:

مرد اگر مرد باشه هیچوقت غیرتش رو از دست نمیده .
نقل قول:آقایون میشه " غیرت " رو برامون تعریف کنید !؟ ( با ذکر 1 مثال!!!

خیر نمیشه ! اصلا فهم غیرت برای زن غیر قابل قبوله , همون طور که ناز کردن خانم ها واسه اقایون غیر قابل قبوله !
به طور کلی یه ویژگی مردانه از سر محبت به خاطر نوامیسه ! ولی باعث شیرین شدن زندگی میشه , همون طور که ناز کردن برای من قابل فهم نیست ولی خب خانم ها از سر محبتی که دارن این کارو انجام میدن و زندگی رو هم شیرین میکنه .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع