۱۹/اسفند/۹۲, ۲۰:۲۹
15.آقایون ، خانم چادری را برای ازدواج ترجیح میدین و یا غیره؟
فقط با حجاب چادر...
همسری که قرار بچه های من را بزرگ کنه باید اول حفظ حجاب و حریم ها را بلد باشه.
یه جورایی اصلا به دختر های بد حجاب برای ازدواج نمی تونم فکر کنم.
نمی دونم چرا ... به نظرم اولین خیانت زن به شوهر وخانوادش بد حجابیشه!
. چرا مردها همیشه از دست پخت خواهر و مادرشون ایراد میگیرن ولی غذای همسرشون بدمزه هم باشه می خورن؟
خودم دستپختم خوبه بهش یاد میدم ... باید فرصت داد تا پیشرفت کنه
فقط با حجاب چادر...
همسری که قرار بچه های من را بزرگ کنه باید اول حفظ حجاب و حریم ها را بلد باشه.
یه جورایی اصلا به دختر های بد حجاب برای ازدواج نمی تونم فکر کنم.
نمی دونم چرا ... به نظرم اولین خیانت زن به شوهر وخانوادش بد حجابیشه!. چرا مردها همیشه از دست پخت خواهر و مادرشون ایراد میگیرن ولی غذای همسرشون بدمزه هم باشه می خورن؟
خودم دستپختم خوبه بهش یاد میدم ... باید فرصت داد تا پیشرفت کنه
37.آقایون واقعا براشون مقدور نیست که به خانم ها در محیط دانشگاه یا کار به چشم انسان نگاه کنند؟
نه مقدور نیست (با عرض معذرت)
هر مرد سالمی اگه غیر این بگه دروغ گفته !
نه مقدور نیست (با عرض معذرت)
هر مرد سالمی اگه غیر این بگه دروغ گفته !
36.استقلال مالی خانم ها برای چی برای شما اقایون خیلی داره هایلایت میشه ؟؟
من واقعیت را می گم ...
مردها ذاتا دوست دارن که بر همسرشون از همه نظرمسلط باشن. البته نه به معنای منفی ... به این دلیل که دوست دارن از همسرشون همیشه حمایت کنن و همسرشون این را همیشه درک کنه
استقلال مالی خانم حس حامی بودن را از مردمیگیره
من واقعیت را می گم ...
مردها ذاتا دوست دارن که بر همسرشون از همه نظرمسلط باشن. البته نه به معنای منفی ... به این دلیل که دوست دارن از همسرشون همیشه حمایت کنن و همسرشون این را همیشه درک کنه
استقلال مالی خانم حس حامی بودن را از مردمیگیره
26.اگر اقا به همسرش یک پیشنهاد غیر منطقی بده یعنی یک کار غیرمنطقی بخواد انجام بده چجوری میشه آقارو قانع کرد که اون کارو انجام نده؟
27.اگر آقا اون کار اشتباه رو انجام داد دوست دارید خانم چجوری باهاتون رفتار کنه که بفهمید اشتباه کردید و غرورتون زخمی نشه؟
با گفتگوی منطقی باید حلش کرد.
با گفتگوی منطقی باید حلش کرد.
25.چرا دوستاتون تا نصف شب تو خونه اند؟اونایی هم ک تو خونه نیستن جلو درن؟
به شخصه با دوستام روابط خانوادگی ندارم اصلا به خونشون نمی رم اونها هم به خونه من نمیان... ولی باهم بیرون میریم و خیییییلی هم حال می کنیم از کنار هم بودن... انرژی خیلی زیادی به هم می دیم
به شخصه با دوستام روابط خانوادگی ندارم اصلا به خونشون نمی رم اونها هم به خونه من نمیان... ولی باهم بیرون میریم و خیییییلی هم حال می کنیم از کنار هم بودن... انرژی خیلی زیادی به هم می دیم
24.غرور اقایون واسه چی هست که نباید خدشه دار بشه؟؟
واقعا این از اون خصوخیات ذاتی مردهاست ... این را باید از خدا بپرسید... ولی خیلی این قضیه جدیه####
واقعا این از اون خصوخیات ذاتی مردهاست ... این را باید از خدا بپرسید... ولی خیلی این قضیه جدیه####
23.میدونید چرا بیشتر خانم ها غر میزنن و ناراضین ؟؟؟
چون از کوه درد و رنجی که روی شونه های شوهرشونه خبر ندارن#
چون از کوه درد و رنجی که روی شونه های شوهرشونه خبر ندارن#
22.چرا انجمن دفاع از حقوق مردان ندارید ؟؟
مردها به همه اهمیت می دن به جر خودشون
مردها به همه اهمیت می دن به جر خودشون
20.دختری بگه من نه عروسی میخوام و نه تجملاتی و مهریه سبک . راستشو بگید شک میکنید یا حمایت ؟؟؟
خیلی خوبه اگه همچین دختری سراغ داشتید یه خبری بدید به ما.... ما که خیلی گشتیم اما نبود.
خیلی خوبه اگه همچین دختری سراغ داشتید یه خبری بدید به ما.... ما که خیلی گشتیم اما نبود.
18.واقعا نظرتون نسبت به همجنس هاتون که دختر مانتویی میبینن اما تو خواستگاری میخواد چادری بشه چیه ؟
آخه حماقت تا چه حد ... واقعا
به نظرمن گوهر حیا در وجود یه دختر اگه از بین رفت دیگه تمام شده.... این را واقعا از ته دلم گفتم ...
آخه حماقت تا چه حد ... واقعا
به نظرمن گوهر حیا در وجود یه دختر اگه از بین رفت دیگه تمام شده.... این را واقعا از ته دلم گفتم ...
16.خیلی برام سواله بعضی اقایونی که رفتارای خشک و سختی دارن و حرف حرف خودشونه رو چطور باید باهاشون کنار اومد؟؟!!درسته که اقایون ذاتا دیکتاتور هستن
البته بجز یه عده معدودیشون ولی چرا اینطورین بعضیا ؟؟!!موندم خانما احساساتی و لطیفن و اقایون کم عاطفه و خشک این دو چطور کنار هم میخوان دوام بیارن؟بعضی اقایون علاوه بر دیکتاتور بودن منطقی هم نیستن اینو دیگه چکار باید کرد؟؟
اساسا با این مطلب مخالفم ... کاملا خلاف واقع است ... توهین و بی احترامی به آقایونه
البته بجز یه عده معدودیشون ولی چرا اینطورین بعضیا ؟؟!!موندم خانما احساساتی و لطیفن و اقایون کم عاطفه و خشک این دو چطور کنار هم میخوان دوام بیارن؟بعضی اقایون علاوه بر دیکتاتور بودن منطقی هم نیستن اینو دیگه چکار باید کرد؟؟اساسا با این مطلب مخالفم ... کاملا خلاف واقع است ... توهین و بی احترامی به آقایونه
9.اگر دختری ازتون غیر مستقیم یا مستقیم خواستگاری کرد برخوردتون چطوریه ؟؟؟؟
شخصا یک مرتبه در دوره دانشجویی وقتی دانشجوی کارشناسی بودم با این مورد مواجه شدم و چون دیدم به هیچ یک از معیارهای من نزدیک هم نیست خیلی آروم آب پاکی را ریختم رودستش(تلاش کردم ناراحت نشه اما بدجوری شاکی شد ... خوب من تلاش خودم را کردم دیگه!!)
شخصا یک مرتبه در دوره دانشجویی وقتی دانشجوی کارشناسی بودم با این مورد مواجه شدم و چون دیدم به هیچ یک از معیارهای من نزدیک هم نیست خیلی آروم آب پاکی را ریختم رودستش(تلاش کردم ناراحت نشه اما بدجوری شاکی شد ... خوب من تلاش خودم را کردم دیگه!!)
8.شما آقایون در چه صورتی به دختری علاقمند میشید !!! ؟؟؟این ابراز علاقه راسته یا فیلمه!(به اصطلاح مخ زنی)اگه دروغه چرا ابراز میکنید!!ملاکهای درونیتون چیه؟
این بحث خیلی خیلی گستردس نیاز به زمان زیادی برای شکافتن مطلب داره...
فقط بگم که خیلی از پسرها با ابروهای برداشته زبان های قدرتمند و تکنیک های واقعا پیچیده ... به فتح دخترها به عنوان یک تفریح پیش از ازدواج فکر می کنند...
این بحث خیلی خیلی گستردس نیاز به زمان زیادی برای شکافتن مطلب داره...
فقط بگم که خیلی از پسرها با ابروهای برداشته زبان های قدرتمند و تکنیک های واقعا پیچیده ... به فتح دخترها به عنوان یک تفریح پیش از ازدواج فکر می کنند...
7.چرا اینقدر مامانی هستین؟
بهشت زیر پای مادران است نه همسران و نه هیچ زن دیگری
شوخی کردم ... این نوع نگاه به خاطر حساسیت بیش از حد بعضی خانمها به وجود میاد...
(آخه این چه سوالیه!)
بهشت زیر پای مادران است نه همسران و نه هیچ زن دیگری

شوخی کردم ... این نوع نگاه به خاطر حساسیت بیش از حد بعضی خانمها به وجود میاد...
6.شما آقایون چرا اینقد اعتماد به نفس بالا دارین؟؟؟
ذاتیه! شاید30.درسته مردان زبان بدن رو بلد نیستن ؟
نه ... مردها فقط زبان انگلیسی بلدنیستن!!!!!!!!!!!!(آخه این چه سوالیه!)
31.شما مردا چرا اینقدر شلخته اید ؟
خیلی حال میده ... یه بار امتحان کنید.... به خصوص که یه نفر دیگه جمع و جور کنه زندگی به هم ریخته شما را...
(شوخی)
واقعا همه مردها این طوری نیستن!
خیلی حال میده ... یه بار امتحان کنید.... به خصوص که یه نفر دیگه جمع و جور کنه زندگی به هم ریخته شما را...
(شوخی)
واقعا همه مردها این طوری نیستن!
35.اگه بنابه دلایلی یه خانم مجبورباشه برای مدتی طولانی به تنهایی به مسافرت برودنطرتون روبفرمایید آیامخالفتی ندارین؟؟؟اگه سفرکاری باشه ؟
اصلا حرفشونزن ... کاری که هیچ ... شما بگو زیارتی....
مسافرت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتنهاییییییییییییییییییییییی
(اصلا چه معنی داره مسافرت طولانی برای مرد یا زن متاهل... این مورد با نفس تاهل مغایرت داره! والا)
اصلا حرفشونزن ... کاری که هیچ ... شما بگو زیارتی....
مسافرت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتنهاییییییییییییییییییییییی(اصلا چه معنی داره مسافرت طولانی برای مرد یا زن متاهل... این مورد با نفس تاهل مغایرت داره! والا)
38.غیرت زن رو مرد تعریفش چیه از نظر شما ؟؟؟؟؟
یه خاطره : یه همکلاسی داشتیم دانشگاه از بچه های کردستانی کلاس بود ... این پسر که از قضا متاهل بود و خانمش هم دانشجوی دانشکاه ما در یه رشته دیگه بود، بلذات خوش تیپ بود . خلاصه گل پسری بود برای خودش .
هر بارکه کلاس تموم می شد و استاد در کلاس را باز می کرد که بره بیرون ... خانم این همکلاسی ما با نگاهی تیز پشت در کلاس ایستاده بود و به دختر های کلاس پیام غیرت خودش را مخابره می کرد ... متن این پیام این بود: مراقب باشید من اینجام... یادش بخیر دختر های کلاس جرات نمی کردن دومتریش برن چه برسه بخان جزوه بگیرن!
یه خاطره : یه همکلاسی داشتیم دانشگاه از بچه های کردستانی کلاس بود ... این پسر که از قضا متاهل بود و خانمش هم دانشجوی دانشکاه ما در یه رشته دیگه بود، بلذات خوش تیپ بود . خلاصه گل پسری بود برای خودش .
هر بارکه کلاس تموم می شد و استاد در کلاس را باز می کرد که بره بیرون ... خانم این همکلاسی ما با نگاهی تیز پشت در کلاس ایستاده بود و به دختر های کلاس پیام غیرت خودش را مخابره می کرد ... متن این پیام این بود: مراقب باشید من اینجام... یادش بخیر دختر های کلاس جرات نمی کردن دومتریش برن چه برسه بخان جزوه بگیرن!