(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۹)t.kam67 نوشته است: [ -> ]شما خودتون وقتی میبینید غر زدن نتیجه نمیده، چرا باز ادامه میدید؟؟؟
فکر میکنیم، شاید این بار نتیجه بده...
نقل قول:زندگی مشترک، چیزی جز بروز مشکلات و دانایی و تدبیر زن و شوهر برای حل اون مشکل نیست...
خواه شل شدن واشر دستشویی...
خواه گیر کردن توی اقساط بانک مسکن...
خواه رفتار با خانواده طرف مقابل.
از ما گفتن و از شما هم طبق معمول نشنیدن...
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
اتفاقا حرف شما کاملا متین و ب جاست... خب ماهم اینجا قراره یاد بگیریم دیگه! غیر از اینه؟
من تا همین الان مهمترین چیزی ک یاد گرفتم اینه ک خیلی از شکلکهارو نذارم، توی پست هام، وقتی طرفم خانومه از کلمات رکیکی مثل گ ل م و ... استفاده نکنم (!).

فقط گاهی ی سری حرف ها با هبچ چیزی قابل توجیه نیست!نظرمو میگم، اگه اشتباه بود، خیلی راحت اشتباهمو می پذیرم
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۳)Reza2035 نوشته است: [ -> ]حرف ما رو متوجه نشدین !
سو استفاده از این رفتار مرد برای امیال شخصی رو بد میدونیم . نه چیزه دیگه
خب شما هم پست های قبلی منو نخوندین ....
تو زندگی مشترک، منم منم نباید باشه ، وقتی منم منم نباشه دیگه امیال شخصی باقی نمی مونه!
این نحوه برخورد رو هم ک گفتم، یکی از اساتید آقا بهمون یاد دادن ... (البته تاکید کرده بودن ک توی جمع آقایون نگیم... حالا دلیلشو می فهمم! )واقعا هم حرف منطقی ای بود <-- من چند بار پیاده ش کردم، حسابی جواب میده
فکر کنم دوستان درباره زمان این برخورد دچار مشکل شدن ...
همیشه این برخورد درست نیست ... این برخورد برای زمانیه ک «هرچی آقامون بگه» رو میگیم اما می دونیم چیزی ک داره میگه اشتباهه و می خوایم مجابش کنیم کار درست رو انجام بده
(فکر کنم دیگه متوجه شدید ... خیلی واضح گفتم)
نقل قول:وقتی حرف آدم با نیتش یکی نباشه شما چه اسمی روش میزارید ؟
در حالت کلی ب این کار میگن «کلک»، «دو رویی» و .... .
اما این کار وقتی توی ی زندگی ای ک دو نفر دارن ب دور از منیت با هم زندگی می کنن و می خوان زندگی هردوشون ب جاهای خوب برسه، معنی دیگه ای پیدا می کنه!اصلا مدل دیگه ای پیدا می کنه!
نیت هردوشون اینه ک ب جای خوبی برسن، اما هر کدوم از ی راه!
وقتی هردو طرف مطمئن هستن ک راهشون درست تره، دوست دارن راه خودشون رو پیش ببرن !
این هم ی راه حله، برای موقعی ک خانوم دوست داره راه خودشو پیش ببره، در عین حال دوست داره غرور همسرش هم حفط بشه و با رضایت این راه رو انتخاب کنه ...
نقل قول:بنده همچین حرفی زدم ؟
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
اون بنده خدایی که همچین حرفی زد به نمایندگی از جامعه آقایون همچین حرفی زد یا از طرف خودش ؟
راستشو بخواید نمیدونم!
کلا اسم هارو نمی خونم معمولا، نوشته هارو می خونم ... چی بشه، اسم پست گذارنده (!) رو بخونم و یادم بمونه!
اما بعدش گفتن ک کلمه با مسماتری پیدا نکردن ...
البته من هم تا حدودی این حرف رو قبول دارم ... خنگ بودن ی چیز نسبیه! اینو در نظر بگیرین لطفا ...!
خوب شما الان این دو قسمت رو که از حرف های شما جدا کردم به دقت بخوانید
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۱)Aban نوشته است: [ -> ]تو زندگی مشترک، منم منم نباید باشه ، وقتی منم منم نباشه دیگه امیال شخصی باقی نمی مونه!
و
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۱)Aban نوشته است: [ -> ]این هم ی راه حله، برای موقعی ک خانوم دوست داره راه خودشو پیش ببره، در عین حال دوست داره غرور همسرش هم حفط بشه و با رضایت این راه رو انتخاب کنه ...
اولش گفتید "وقتی منم منم نباشه " ولی بعدش گفتید "راه خودشو"
حالا به نظر شما این خودخواهی نیست ؟
این همون موردی بود که خدمتتون عرض کردم
یعنی با حقه بازی حرف پیش بردن
بنده فعلاً عرضی ندارم

باشه، حرف شما قبول، گرچه اون جمله ای ک وسط این دوتا جمله بود رو نادیده گرفتید و اون جمله، جواب این سوالتون بود!
اما شما بگین خب
الان دو نفر سر ی مسئله ای اختلاف نظر دارن، خانم میدونه راه همسرش اشتباهه و می خواد مجابش کنه ک این راه رو انتخاب کنه تا مسئله حل بشه...
دقیقا باید چیکار کنه؟
می تونن بشینن بحث کنن، اما امکان جبهه گرفتن برای مرد هست، مخصوصا اگه ب جایی برسه ک بفهمه راهی ک ارائه داده، اشتباهه و راه خانم درسته!
فکر می کنین، وقتی راه خانوم رو قبول کنه ب غرورش بیشتر بر می خوره ، یا اینکه این راه حلی رو ک من گفتم ، خانوم انجام بده، حالا مردش هم بفهمه ک داره این تدبیر رو استفاده می کنه، یا نفهمه ...
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۶:۳۵)Aban نوشته است: [ -> ]الان دو نفر سر ی مسئله ای اختلاف نظر دارن، خانم میدونه راه همسرش اشتباهه و می خواد مجابش کنه ک این راه رو انتخاب کنه تا مسئله حل بشه...
دقیقا باید چیکار کنه؟
می تونن بشینن بحث کنن، اما امکان جبهه گرفتن برای مرد هست، مخصوصا اگه ب جایی برسه ک بفهمه راهی ک ارائه داده، اشتباهه و راه خانم درسته!
فکر می کنین، وقتی راه خانوم رو قبول کنه ب غرورش بیشتر بر می خوره ، یا اینکه این راه حلی رو ک من گفتم ، خانوم انجام بده، حالا مردش هم بفهمه ک داره این تدبیر رو استفاده می کنه، یا نفهمه ...
اگه فرض مسئله این باشه حق با شماست
اما مشکل اینجاست که خانم بخواهد درخواست غیر منطقی داشته باشه
پ.ن : بنده شخصاً هیچ وقت از انتقاد مستقیم ناراحت نمی شم و از پیشنهاد های منطقی و درست استقبال می کنم.
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۱)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]اگه فرض مسئله این باشه حق با شماست
خب دوستان .... مسئله حل شد ... صلوات بفرستین
نقل قول:اما مشکل اینجاست که خانم بخواهد درخواست غیر منطقی داشته باشه
این ک کلا مسئله ش جداست ...
بخوام توضیح بدم، دوستان بزرگ می نویسن :
آقایون جواب بدن،
خانوما سوال بپرسن !
[align=START]خب این هم ی سوال :
[align=START]آقایون اگه خانومتون ی درخواستی داشته باشه ک ب نظر شما کاملا غیر منطقیه ولی اون دلش بخواد،چیکار می کنین؟[/align][align=START](تنها خانوم زندگی آدم فقط همسرش نیست، فکر کنین دخترتون اون خانومه هستش)[/align][/align]
نقل قول:خب این هم ی سوال :آقایون اگه خانومتون ی درخواستی داشته باشه ک ب نظر شما کاملا غیر منطقیه ولی اون دلش بخواد،چیکار می کنین؟(تنها خانوم زندگی آدم فقط همسرش نیست، فکر کنین دخترتون اون خانومه هستش)
باهاش صحبت میکنم تا نظرش رو عوض کنم،دلایل منطقی میارم که کارش به این دلیل و این دلیل اشتباه...
اگرم همچنان بر روی حرفش بود،بهش میگم که من تا اینجا همراهت بودم،از اینجا به بعد توی این تصمیم من نه همراهت هستم و نه ازت پشتیبانی میکنم و نه راضی هستم...
اگر اون همسر واقعا شوهر خودش رو دوست داشته باشه و واقعا هم حق با شوهره باشه نظرش عوض میشه!اگر هم نظرش عوض نشد که دیگه...
نظر شخصی رو نمیشه به کسی تحمیل کرد،لااقل من اینجورم...هیچ وقت نظر خودم رو به کسی تحمیل نمیکنم!
صرفا جهت اینکه حال و هوای دوستان عوض بشه
واقعا چرا؟
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۷:۰۳)Aban نوشته است: [ -> ]آقایون جواب بدن،
خانوما سوال بپرسن !
به نام الله
ممنون از همه ی خانم ها جهت سوالات
وممنون از همه ی آقایون جهت پاسخ ها
منظورم این هست که اگر خانم ها پاسخ بدهند به سوالات فایده نداره که ما سوال بپرسیم چون صدرصد پاسخی که آقایان میدهند با برداشت ها و تجربیات ما خانم ها فرق میکنه ولی نگفتم که بحث نکنید در مورد سوالات
سوال:
1. اگر اقا به همسرش یک پیشنهاد غیر منطقی بده یعنی یک کار غیرمنطقی بخواد انجام بده چجوری میشه آقارو قانع کرد که اون کارو انجام نده؟
2. اگر آقا اون کار اشتباه رو انجام داد دوست دارید خانم چجوری باهاتون رفتار کنه که بفهمید اشتباه کردید و غرورتون زخمی نشه؟
3. توی بحث های زن وشوهری که تو زندگی پیش میاد وقتی دو طرف باهم قهر میکنن وقتی خانم میبینه آقا برای آشتی پیش قدم نمیشه خانم پیش قدم بشه از نظر آقایون چه برداشتی میشه؟