تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
(۲۴/بهمن/۹۲ ۰:۲۸)Aryha نوشته است: [ -> ]با یاد حق

ممنون از آقایونی که صادقانه به سوالات پاسخ دادند ... جدا بهره بردم ...
اما سوال اول:
گفتید گریه یک خانوم رو نمی تونید تحمل کنید ..
سوالم اینه که این گریه براتون لوس و مسخره است یا چون ناراحت میشید تحمل دیدنش رو ندارید؟؟؟

دوم ؛ قبلا در مورد گوشزد کردن اشتباه به مرد ها گفتید باید گاهی اجازه ی خطا کردن داد ..
اما اگر خطا غیر قابل جبران باشه یا اصلا مرد فکر کنه منطقی که در پیش گرفته درسته!! و سعی در تصحیح نداشته باشه چی؟ چطور میشه اشتباهش رو بهش فهموند بدون این که به غرورشون خدشه وارد بشه ؟؟؟

یاالله
1-گریه خانومها دل مردها رو به درد میاره،به قول خانوما دل آدم رو ریش میکنهSad حس بدی میده!معمولا مردها دوست ندارند گریه خانومشون رو ببینن!

2-باید با اون صحبت کرد،دلایل منطقی آورد...مردها از لحاظ ذاتی لجباز تر از خانومها هستند و دیرتر زیر بار حرف کس دیگه میرن!
باید با اون مرد صحبت کنید،دلیلی بیارید که منطقی باشه ممکنه همون لحظه قبول نکنه(بخاطر غرورش)ولی متوجه میشه که حتما اشباه کرده!اگرم دیدید یک مرد کلا به هیچ روشی جواب نمیده!کلا دیگه اون جز آدمهای بی منطق و یک دنده هستش....
(۲۳/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۷)Sdg نوشته است: [ -> ]آقایون واقعا براشون مقدور نیست که به خانم ها در محیط دانشگاه یا کار به چشم انسان نگاه کنند؟؟
یکی از معضلات بزرگ امروز جامعه‌ی ما اینه که بخشی از دخترها بعضی مسائل رو اصلاً به درستی درک نکردن(بلا نسبت شما یا باقی افرادی که در این تاپیک هستن):

1. متوجه نیستن هر مقدار(هر مقدار!) از زیبا کردن خودشون، برای یه نامحرم چه معنایی داره.
فکر میکنن باید وضع لباسشون طور خاصی باشه تا اشکال پیدا کنه!
یکی نیست بهشون بگه: بابا! هر مقدار که شما خودتون رو زیبا می‌نمایید موقع رفتن بیرون، هر مقدار، از مانتویی که باهاش احساس خوش‌ترکیب بودن می‌کنید تا آرایش بسیار ملایمی که باهاش احساس زیباتر شدن می‌کنید تا هر مقدار که از جلوی موهاتون معلوم هست، همه‌ی اینها که باعث زیباتر شدن میشه، برای مردانی که چشمشون پاکه و اهل نظر ناپاک نیستن کاربردی نداره! فقط دارید خودتون رو در نظر چشم‌چران‌ها می‌آرایید!
رفتارها هم همچنین.
مثلاً خیلی‌ها متوجه نیستن هه‌هه‌هه‌هه خندیدنشون برای پسرها دو حالت داره: یا بد می‌خندید و حالشون رو به هم میزنه. یا خوب می‌خندید و براشون جذابیت گناه‌آمیز داره.
یا مثلاً هر نوع رفتار دیگر.

اجازه بدین اینطور مطلب رو برسونم: هر وقت چنین چیزی می‌بینم که مقداری هرچند اندک از اینها رو دختری درک نمیکنه، در نظرم این میاد که این نوع از نداشتن فکر و اندیشه نسبت به جایگاه خود، چیزی در حد یک خوراکی هست که فاقد فکر و اندیشه برای درک جایگاه خودش هست. مثل یه میوه که هیچگونه تفکری نسبت به هیچ چیز نداره. مثل یه اردک که خرامان در حال راه رفتن هست و نمیدونه جسمش در نظر این آقاهه چه معنایی داره.

اگر دخترها متوجه باشن که هرگونه زیبایی‌شون(صورت یا بدن) در نظرهای ناپاک چه معنایی داره، خواهند دونست که هر مقدار از اون رو که به نمایش میذارن، جلوه‌ی انسانی خودشون رو در نزد نامحرمان کاهش میدن، و بنابراین به همون مقدار کمتر انتظار نگاه انسانی نخواهند داشت.

2. متوجه نیستن که مردان ناپاکی که با افکار بسیار بی‌شرمانه‌ای براندازشون کنن قیافه‌ی عجیب و غریبی ندارن! بلکه درصدی از همین مردهایی هستن که هرروز همه‌جا می‌بینن. من چند سال توی مدرسه و توی فامیل کنار این موجودات بوده‌ام! دیده‌ام که پشت چراغ قرمز باشن و از جلوشون یه خانم آراسته رد بشه و یه سیتی‌اسکن در ذهن پلیدشون مطرح بشه و در موردش با هم حرف بزنن.AngryAngryAngry
اگر دخترها اینها رو بدونن، درک خواهند کرد که این نوع نگاه مربوط به آقایون نیست، بلکه مربوط به بخشی کثافت‌مسلک از آقایون هست، و بنابراین حرف از اصلاح نگاه آقایون نمیزنن، چون حرف زدن از پرهیزکاری ِ کسی که دوست داره کار کثیفی بکنه بی‌معناست.
اگر دخترها اینها رو بدونن، حتی اگر نه بخاطر دلایل دینی، بخاطر اینکه حالشون به‌هم میخوره از اینکه با نگاهی مورد بهره‌ی کثیف قرار بگیرن، از هیچ نظری خودشون رو بیرون از منزل آراسته نمیکنن و یا حدود جسمشون رو در لباسشون به هیچ‌وجه آشکار نمیکنن.
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۸)skyeygirls نوشته است: [ -> ]خوب در تاپیک پدر و همسر جهنمی شدم .
...
هر طور که دوست دارید تفسیر کنید

(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۸)help me نوشته است: [ -> ]اینی که میگید برای زن دیگه گرفتن حکم میکنه نه برای زنهای نامحرم دیگه که با همسر ادم خوش و بش کنن
درستش همین هست که شما می فرمایید + اینکه در حالت اول هم عدالت بین همسران باید رعایت بشه و گرنه حکمش مشخصه
(۲۴/بهمن/۹۲ ۰:۰۶)zahra11 نوشته است: [ -> ]دنبال زن جدید رفتن مقدماتش حرامه در جامعه کنونی !!! چون فرد مجبور به نگاه به نامحرم و انتخاب هست اونم نه به صورت خواستگاری مثل قدیما!!
از کی تا حالا اینطوری شده ؟!!Big Grin
(۲۴/بهمن/۹۲ ۰:۰۶)zahra11 نوشته است: [ -> ]در ضمن درسوره نساء آمده و ان خفتم الا تعدلوا فواحده !! و پس از آن آمده هرگز نمیتونید عدالت رو رعایت کنید حتی اگه حریص باشید !!

بعدم بچه جون تو اول برو یدونه زن بگیر واجب دینتو عمل کن !!! چند تا طلبت !!

توی همین موقعیت هاست که مشخص میشه کی گوش به فرمان معبودش هست و کی گوش به فرمان نفس اماره
گفتنی ها گفته شد
حالا برای خودتون هی تفسیر بیارید Big Grin
در ضمن شما خانم zahra11 اگه نمی دونستید بدونید که تا وقتی که مطمئن هستید که به فعل حرام نمی افتید ازدواج واجب نیست

برای اینکه موضوع اینقدر بی مورد کش پیدا نکنه این پست رو میزنم
یکی از دوستان گفت که :
نقل قول:برو سوره نساء رو کامل بخون وقتی کامل بخونی متوجه می شی که خدا مردان رو بشدت ترسونده از چند همسری!! همین جا تمومش کن بد می شه برات بحث بی فایده و زشتیه!!
اتفاقاً بنده ارتباط خوبی با قرآن دارم
مسلمه که بحث خوبی نیست و بنده به خوبی درک می کنم که برای یک خانم چقدر سخته شخص دیگری رو کنار همسرش ببینه (حتی به عنوان همسر دوم) اما سوالی بوده و جوابی هم داده شده
بنده یه نقل قولی از امیر المومنین کردم همه جبهه گرفتند که این چه حرفیه واسه اینکه بحث کامل تر بشه بنده تفسیر حرف رو هم نوشتم
بنده که نخواستم جر و بحث راه بندازم
تقصیر خودتون شد
اگر هم کسی از حرف بنده ناراحت شد عذر خواهی می کنم
نقل قول:آقایون واقعا براشون مقدور نیست که به خانم ها در محیط دانشگاه یا کار به چشم انسان نگاه کنند؟؟

خیر , تنها کسانی که مردان به چشم انسان بهشون نگاه میکنند , مادر , خواهر و یا دخترشونه !
خودتون میفرمائید نگاه کردن ...مگه میشه به یه خانمی نگاه کنی و .... نشی ؟
البته دوستان میگن اقایون مومن باشند به چشم انسان نگاه میکنند ...البته من اینو ابدا قبول ندارم چون اگه مومن باشند اصلا نگاه نمیکنند Smile
این مثال رو حتما قبلا شنیدین که میگن : اینکه تو با یه گرگ مهربون باشی و اونو نخوری دلیل بر این نیست که اونم تو رو نمیخوره Wink

نقل قول: یه سوالم من دارم . غیرت زن رو مرد تعریفش چیه از نظر شما ؟؟؟؟؟

دوستان توضیح دادند و منم تکرار نمیکنم .
ولی یه مثال بزنم ...میگن پوﻝ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮐﭽﻠﯿﺖ ﺷﯿﮏ ﻭﻗﺸﻨﮕﻪ!
ﺷﯿﮑﻢ ﮔﻨﺪﻩ ﺕ ﻣﺮﺩﻭﻧﻪ ﺱ!
ﭼﺎﻗﯿﺖ ﻫﻢ ﺑﺎ ﻧﻤﮑﻪ!...
ﺗﯿﮑﻪ ﻫﺎﯼ ﺑﯽ ﻣﺰﻩ ﺕ ﺑﻪ ﺩﻝ ﻣﯿﺸﯿﻨﻪ!
ﻫﯿﺰ ﺑﻮﺩﻧﺖ ﺟﺬﺍﺑﻪ!
ﺁﺭﻭﻍ ﺯﺩﻧت رو که نگو نفسه !

یه قانونی در مورد زن و مرد هست که میگه مردان و زنان در یک زمان میتونن عاشق چند نفر باشند !
مردان زنان رو دوست دارند و زنان پول رو ... خلاصه اینکه کسی که پول نداره به همون یه دونه کفایت کنه و نره سمت تعدد زوجات .

نقل قول:سوالم اینه که این گریه براتون لوس و مسخره است یا چون ناراحت میشید تحمل دیدنش رو ندارید؟؟؟

چون ناراحت میشیم تحمل دیدنش رو نداریم
نقل قول:یه قانونی در مورد زن و مرد هست که میگه مردان و زنان در یک زمان میتونن عاشق چند نفر باشند !
مردان زنان رو دوست دارند و زنان پول رو ... خلاصه اینکه کسی که پول نداره به همون یه دونه کفایت کنه و نره سمت تعدد زوجات .

بله با شما موافقم . Smile

عجیب در جامعه ی فعلی ما دیده میشه . درصدی هستن هنوز پایبند به مسائلی هستن . اما کمرنگ شدن . دیده نمیشن.
من پولی نیستمSmileSmileSmile
شعار نمیدم . SmileSmileSmileSmile

خیلی پول داشت . خیلی . مزخرف بود . خواستم بزنمش .SadSadSadSad
(۲۴/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۲)Reza2035 نوشته است: [ -> ]دوستان توضیح دادند و منم تکرار نمیکنم .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮐﭽﻠﯿﺖ ﺷﯿﮏ ﻭﻗﺸﻨﮕﻪ!
ﺷﯿﮑﻢ ﮔﻨﺪﻩ ﺕ ﻣﺮﺩﻭﻧﻪ ﺱ!
ﭼﺎﻗﯿﺖ ﻫﻢ ﺑﺎ ﻧﻤﮑﻪ!...
ﻫﯿﺰ ﺑﻮﺩﻧﺖ ﺟﺬﺍﺑﻪ!

می دونید یاد چی افتادم؟
روزهای عادی ک بیرون میرم برای کارهام، با نگاه کردن ب آدم های دور و برم، مدام این برام تداعی میشه ک همه خانم های این دوره و زمونه دیگه مانتویی شدن، دیگه دوره چادر ورافتاده!
اما موقعی ک راهپیمایی 22 بهمن رو می بینم، تازه متوجه میشم ک، نه! خیلی ها هستن ک هنوز چادر براشون ارزشه و این مدل آدم ها هنوز کم نیستن توی این دوره و زمونه ....
دیدگاهی ک نوشتید، تقریبا برابری می کنه با قسمت اول این نوشته ...

نقل قول:یه قانونی در مورد زن و مرد هست که میگه مردان و زنان در یک زمان میتونن عاشق چند نفر باشند !
مردان زنان رو دوست دارند و زنان پول رو ... ...
Huh
نقل قول:اما موقعی ک راهپیمایی 22 بهمن رو می بینم، تازه متوجه میشم ک، نه! خیلی ها هستن ک هنوز چادر براشون ارزشه و این مدل آدم ها هنوز کم نیستن توی این دوره و زمونه ....
دیدگاهی ک نوشتید، تقریبا برابری می کنه با قسمت اول این نوشته ...

پول پرستی خانم ها و اصرار بر تکرر زوجات داشتن اقایون که قابل انکار نیست .
البته اگه اصرار دارید میتونید این دیگاه زیبا رو همون طور که میخواهید توی ذهنتون نگه دارید ... من فقط دارم از دیدگاه یه اقا اینها رو مینویسم و دوست ندارم نقش مربی تربیتی تاپیک و ایفا کنم ...اینها صرفا نظر شخصیه Smile
نقل قول: خیر , تنها کسانی که مردان به چشم انسان بهشون نگاه میکنند , مادر , خواهر و یا دخترشونه !
البته دوستان میگن اقایون مومن باشند به چشم انسان نگاه میکنند ...البته من اینو ابدا قبول ندارم چون اگه مومن باشند اصلا نگاه نمیکنند [تصویر: happy.png]
Huh شما نگاه رو چی معنی میکنید؟ با خانومی با حجاب برخوردی پیدا میکنید ولی ..........؟؟Exclamation

(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۰)help me نوشته است: [ -> ]ممنون سوال خیلی مهمی رو پرسیدید امیدوارم که جوابای صادقانه ای بشنویم.
باور کنید اونقدر حرفایی در این باره میشنویم که من به شخصه دیگه جرئت نمیکنم از کنار اقایی تو خیابون رد بشم یا با اقایی تحت شرایطی (به اجبار) هم کلام بشم .....
یعنی واقعا یه دید منفی پیدا کردم البته ببخشید .......

واسه اینه که من تو یه تاپیکی دیگه این حرف بالا رو زدم.....

(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۵)help me نوشته است: [ -> ]یعنی اگه حجاب و ظاهر خانوم خوب بود دیگه نگاهی بد بهش نمیشه و در دید اول به عنوان یه انسان بهش نگاه میکنن اقایون؟
جواب: برخی بله برخی نه! با توجه به جوابهای خود اقایون!!

خانوما همشون پول پرست نیستن همونطوری که همه اقایون ........نیستند و دوست دارن تا اخر عمر با یکنفر بعنوان همسر و همراه زندگی کنن!! ولی چون تو جامعه ما اینجور افراد(2دسته بالا) تعدادشون زیاده میشه دیدگاهی کلی و واقعی!!
جناب reza2035 خیلی صادقانه جواب دادید.

من دنبال جواب هایی هستم واقعی . که دادید .

چند نفر تو محیط کاری و دانشگاه گفتن . من اوایل جبهه میگرفتم . ولی با گذشت زمان دقیقا به چیزی که گفتید رسیدم .
(۲۴/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۲)Reza2035 نوشته است: [ -> ]خیر , تنها کسانی که مردان به چشم انسان بهشون نگاه میکنند , مادر , خواهر و یا دخترشونه !
البته دوستان میگن اقایون مومن باشند به چشم انسان نگاه میکنند ...البته من اینو ابدا قبول ندارم چون اگه مومن باشند اصلا نگاه نمیکنند
این مثال رو حتما قبلا شنیدین که میگن : اینکه تو با یه گرگ مهربون باشی و اونو نخوری دلیل بر این نیست که اونم تو رو نمیخوره

دوستان توضیح دادند و منم تکرار نمیکنم .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮐﭽﻠﯿﺖ ﺷﯿﮏ ﻭﻗﺸﻨﮕﻪ!
ﺷﯿﮑﻢ ﮔﻨﺪﻩ ﺕ ﻣﺮﺩﻭﻧﻪ ﺱ!
ﭼﺎﻗﯿﺖ ﻫﻢ ﺑﺎ ﻧﻤﮑﻪ!...
ﻫﯿﺰ ﺑﻮﺩﻧﺖ ﺟﺬﺍﺑﻪ!

یه قانونی در مورد زن و مرد هست که میگه مردان و زنان در یک زمان میتونن عاشق چند نفر باشند !

چون ناراحت میشیم تحمل دیدنش رو نداریم

جالبه.به نظرم این نگاه راجب خانم های اطرافتون واقعا توهین آمیزه.اینکه اولین چیز و شاید در مواردی تنها چیزی که بهش فکر میکنید جنسیت طرفه!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع