تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۶)skyeygirls نوشته است: [ -> ]در کنار سوال sdg عزیز
فکر کنم این مفید ترین تاپیکی بود که این چند وقت باز شد! من یک سوال داشتم!آقایون واقعا براشون مقدور نیست که به خانم ها در محیط دانشگاه یا کار به چشم انسان نگاه کنند؟؟
شاید من نباید جواب بدم اما میخام ی چیزی بگم
اسکای خانوم قبول داری ک بعضی خانوما در واقع همینو میخان؟همین نگاه غیر انسانی

خب گل راضی، بلبل راضی..............
اولا اون سوال من نبود که منو مخاطب قرار دادید .

سوال کاربر sdg بود که خواستم لا به لای نوشته ها گم نشه .
سوال من اینه

غیرت زن به همسرش تعریفش چیه از نظر شما ؟؟؟؟؟
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۳)skyeygirls نوشته است: [ -> ]غیرت زن به همسرش تعریفش چیه از نظر شما ؟؟؟؟؟

اگر حدش افراطی نباشه ، دوستم داره .
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۳)skyeygirls نوشته است: [ -> ]اولا اون سوال من نبود که منو مخاطب قرار دادید .

سوال کاربر sdg بود که خواستم لا به لای نوشته ها گم نشه .
سوال من اینه
بعله اما شما با تاکید بیشتری مطرح کردین(دو بار)
در اصل قضیه فرق نداره
نقل قول: در کنار سوال sdg عزیز
فکر کنم این مفید ترین تاپیکی بود که این چند وقت باز شد! من یک سوال داشتم!آقایون واقعا براشون مقدور نیست که به خانم ها در محیط دانشگاه یا کار به چشم انسان نگاه کنند؟؟

بهتره این موارد جمع بسته نشه !!Dodgy
اگر خانمی خودش این اجازه رو نده هرگز چنین نگاهی بهش نمیشه ، گرچه اگر اجازه هم بده و پسر مومن و خدا شناس باشه هرگز چنین نگاهی نداره . تاکید میکنم هرگز .

(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۱)soshiant نوشته است: [ -> ]بهتره این موارد جمع بسته نشه !!Dodgy
اگر خانمی خودش این اجازه رو نده هرگز چنین نگاهی بهش نمیشه ، گرچه اگر اجازه هم بده و پسر مومن و خدا شناس باشه هرگز چنین نگاهی نداره . تاکید میکنم هرگز .

یعنی اگه حجاب و ظاهر خانوم خوب بود دیگه نگاهی بد بهش نمیشه و در دید اول به عنوان یه انسان بهش نگاه میکنن اقایون؟
درسته که خیلیا همین نگاه ابزاری رو میپسندن.ولی منظور من این بود که به عنوان یک آدم بالغ،اینکه به عنوان مثلا آینه ی جمال الهی نباشه!اینکه موقع تعامل و صحبت فکرتون به آدم بودنش،به معلوماتش بره نه...
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۵)help me نوشته است: [ -> ]یعنی اگه حجاب و ظاهر خانوم خوب بود دیگه نگاهی بد بهش نمیشه و در دید اول به عنوان یه انسان بهش نگاه میکنن اقایون؟

من واقعا نمیدونم چرا کلمه انسان رو شما استفاده میکنید !!!
مگه قراره به دید غیر از انسان به خانمها نگاه کرد ؟ تو بدترین دید هم ما و شما انسانیم و هیچ تفاوتی با هم نداریم و غیر از این نیست .

اگر حجاب کامل باشه اولین نگاه در بدترین حالت نگاه جنسی نیست .
اگر حجاب کامل نباشه در بهترین حالت اولین نگاه نگاه جنسیه ( حتی کوتاه و گذرا )

البته این نظر شخصی بود
اون هم دلیل داره :

مردها تا چیزی رو برانداز نکنن نمیتونن نگاه غیر عادی بهش داشته باشن .
خانمی که حجاب نداره ، چون اجازه برانداز رو به مرد میده ، مرد میتونه نگاه جنسی داشته باشه در غیر این صورت بخواد هم خیلی سخت میتونه .( فراموش نشه مردها دیداری هستن )

(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۷)Sdg نوشته است: [ -> ]درسته که خیلیا همین نگاه ابزاری رو میپسندن.ولی منظور من این بود که به عنوان یک آدم بالغ،اینکه به عنوان مثلا آینه ی جمال الهی نباشه!اینکه موقع تعامل و صحبت فکرتون به آدم بودنش،به معلوماتش بره نه...

تو تایپیک قبلی بهش اشاره کردم . ( حجاب )
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۱)soshiant نوشته است: [ -> ]اگر خانمی خودش این اجازه رو نده هرگز چنین نگاهی بهش نمیشه ، گرچه اگر اجازه هم بده و پسر مومن و خدا شناس باشه هرگز چنین نگاهی نداره . تاکید میکنم هرگز .

این واژه «هرگز» خیلی اذیت کننده ست ...
حدود حجاب اسلامی برای یک خانوم اینه ک همه جای بدن رو بپوشونه بجز گردی صورت و دست ها تا مچ، ک این قسمت ها هم نباید توش آرایشی ب کار برده شده باشه .

خب ... خانومی ک چادر سرشون می کنن و فقط گردی صورتشون معلومه،ب نظرتون ب کسی همچین اجازه ای داده ک بازم داره این نگاه های کثیف و سنگین رو تحمل می کنه؟!
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۶)Aban نوشته است: [ -> ]این واژه «هرگز» خیلی اذیت کننده ست ...
حدود حجاب اسلامی برای یک خانوم اینه ک همه جای بدن رو بپوشونه بجز گردی صورت و دست ها تا مچ، ک این قسمت ها هم نباید توش آرایشی ب کار برده شده باشه .

+ لباسی باشه که برجستگی های بدن رو نشون نده .( هنگاهم راه رفتن )
با عشوه و لوندی راه نره و ...

(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۶)Aban نوشته است: [ -> ]خب ... خانومی ک چادر سرشون می کنن و فقط گردی صورتشون معلومه،ب نظرتون ب کسی همچین اجازه ای داده ک بازم داره این نگاه های کثیف و سنگین رو تحمل می کنه؟!

منظور از نگاه و هرگز ، نگاه جنسی بود .
یکم منصفانه باید به قضیه نگاه کرد .

اینکه بگیم کاری کنیم که هرگز دختری رو بهش نگاه بد نکنن و متلک نندازن و ... دور از واقعیته ،
هر زمانی ممکنه آنسانهای بد دل و مریض دختری رو با حرف و متلک اذیت کنن .

اما منظور اینه که با حجاب اسلامی این قضیه خیلی خیلی کمتر اتفاق می افته
.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع