(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۶)skyeygirls نوشته است: [ -> ]در کنار سوال sdg عزیز
فکر کنم این مفید ترین تاپیکی بود که این چند وقت باز شد! من یک سوال داشتم!آقایون واقعا براشون مقدور نیست که به خانم ها در محیط دانشگاه یا کار به چشم انسان نگاه کنند؟؟
شاید من نباید جواب بدم اما میخام ی چیزی بگم
اسکای خانوم قبول داری ک بعضی خانوما در واقع همینو میخان؟همین نگاه غیر انسانی
خب گل راضی، بلبل راضی..............
اولا اون سوال من نبود که منو مخاطب قرار دادید .
سوال کاربر sdg بود که خواستم لا به لای نوشته ها گم نشه .
سوال من اینه
غیرت زن به همسرش تعریفش چیه از نظر شما ؟؟؟؟؟
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۳)skyeygirls نوشته است: [ -> ]اولا اون سوال من نبود که منو مخاطب قرار دادید .
سوال کاربر sdg بود که خواستم لا به لای نوشته ها گم نشه .
سوال من اینه
بعله اما شما با تاکید بیشتری مطرح کردین(دو بار)
در اصل قضیه فرق نداره
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۱)soshiant نوشته است: [ -> ]بهتره این موارد جمع بسته نشه !!
اگر خانمی خودش این اجازه رو نده هرگز چنین نگاهی بهش نمیشه ، گرچه اگر اجازه هم بده و پسر مومن و خدا شناس باشه هرگز چنین نگاهی نداره . تاکید میکنم هرگز .
یعنی اگه حجاب و ظاهر خانوم خوب بود دیگه نگاهی بد بهش نمیشه و در دید اول به عنوان یه انسان بهش نگاه میکنن اقایون؟
درسته که خیلیا همین نگاه ابزاری رو میپسندن.ولی منظور من این بود که به عنوان یک آدم بالغ،اینکه به عنوان مثلا آینه ی جمال الهی نباشه!اینکه موقع تعامل و صحبت فکرتون به آدم بودنش،به معلوماتش بره نه...
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۱)soshiant نوشته است: [ -> ]اگر خانمی خودش این اجازه رو نده هرگز چنین نگاهی بهش نمیشه ، گرچه اگر اجازه هم بده و پسر مومن و خدا شناس باشه هرگز چنین نگاهی نداره . تاکید میکنم هرگز .
این واژه «هرگز» خیلی اذیت کننده ست ...
حدود حجاب اسلامی برای یک خانوم اینه ک همه جای بدن رو بپوشونه بجز گردی صورت و دست ها تا مچ، ک این قسمت ها هم نباید توش آرایشی ب کار برده شده باشه .
خب ... خانومی ک چادر سرشون می کنن و فقط گردی صورتشون معلومه،ب نظرتون ب کسی همچین اجازه ای داده ک بازم داره این نگاه های کثیف و سنگین رو تحمل می کنه؟!