نقل قول: یعنی الان قبول داری دیگه ؟ حالا چرا ؟ اصلاح شید تو رو خدا !!!!
خب اره ! چرا قبول نداشته باشم ؟
فقط علتش رو نمیدونم ...ولی حق با شماست
آقایون من یه سوال دارم...
این تن بمیره از رو قصد جای قاشق بشقابا رو یاد نمیگیرین که در مواقع اضطرار کسی بهتون نگه کاری بکنین؟
چجوری یه کار ساده رو مثل شستن یه ماهی تابه نیمرو خودتون رو طوری انجام میدین که بهتون میگیم "برو و بنشین و از جات تکون نخور!"؟
خیلی تلاش میکنین واسه اینکه وقتی یه نیمرو ساده درست کنین تا سقف آشپزخونه رو روغنی کنین؟
این روزا یاد حرف رضا رشیدپور می افتم که میگفت دم عید سخت ترین کار آقایون اینه که یه بهونه خوب جور کنن که خونه تکونی نکنن...
سوالام شاید خنده دار باشه، اما جدی پرسیدم...
از رو قصد این کارا رو میکنین؟
نقل قول: از رو قصد این کارا رو میکنین؟
نه ! واقعا از وسایل های اشپزخونه بنده سر در نمیارم ... یعنی کسی هم خونه نباشه بخوام واسه خودم یه تخم مرغ ساده بزنم , یه ساعت دنبال وسائل میگردم .
اما در مورد کارهای خونه ... مثلا جارو کشیدن و ... بله !
آقایون اصولا از ظریف کاری خوششون نمیاد.... دوست دارن بهشون بگین این کمد رو بلند کن بذار اونطرف
نه از ظرف شستن و سبزی پاک کردن و...
(۲۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۲)moze84 نوشته است: [ -> ]آقایون من یه سوال دارم...
این تن بمیره از رو قصد جای قاشق بشقابا رو یاد نمیگیرین که در مواقع اضطرار کسی بهتون نگه کاری بکنین؟
چجوری یه کار ساده رو مثل شستن یه ماهی تابه نیمرو خودتون رو طوری انجام میدین که بهتون میگیم "برو و بنشین و از جات تکون نخور!"؟
خیلی تلاش میکنین واسه اینکه وقتی یه نیمرو ساده درست کنین تا سقف آشپزخونه رو روغنی کنین؟
این روزا یاد حرف رضا رشیدپور می افتم که میگفت دم عید سخت ترین کار آقایون اینه که یه بهونه خوب جور کنن که خونه تکونی نکنن...
سوالام شاید خنده دار باشه، اما جدی پرسیدم...
از رو قصد این کارا رو میکنین؟
سلام
یعنی همه آقایون از این اخلاق ها دارند یا من آقا نیستم که همچین اخلاق هایی ندارم ؟

واقعاً فقط این سوال ها به ذهن خانم ها می رسه؟!!
اینها همه نتیجه بی مسئولیتی والدین هست که فرزندانشون رو اینطوری بی مسئولیت بار میارن
خداییش این آقایونی که شما خانم ها وصف می کنید یه دقیقه هم توی خونه ما دوام نمی آورن
ظرف مدت سه سوت از خونه پرتش می کنن بیرون

تو خونه ما فقط غذا درست کردن با مادرم هست
بقیه کارها به عهده بقیه اعضاء هست (خودم، پدرم، خواهرام)
البته بعضی مواقع توی حیطه مسئولیت همدیگه دخالت هم می کنیم
اگر مادرم مسئولیت خونه رو تحویلم بده بعد یه ماه بهتر از روز اول بهش بر می گردونم.
(۲۶/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۳)Aryha نوشته است: [ -> ]با یاد حق
چرا نمیشه به شما آقایون چیزیی یاد داد!!؟ این که یک خانوم چیزی بهتون یاد بده براتون سخته!؟؟ (حتی اگه واقعا بهش نیاز داشته باشید ..)
برای مثال؛ چند وقت پیش برادرم ازم خواست تا برای دکترا باهاش ریاضی کار کنم ... نمیدونم چرا ولی حس کردم توضیح دادنم براش سخت بود .. هنوز هیچی نگفته میگفت خب، فهمیدم .. بریم بعد ..
که مثلا بلده لازم نیست براش توضیح بدم!! در صورتی با یک سوال گیر میکرد ..
چه جوریاست؟؟؟!!![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
میشه یه جور دیگه هم به قضیه نگاه کرد
شاید شما درست توضیح نمی دادید

با یاد حق
(۲۶/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۷)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]میشه یه جور دیگه هم به قضیه نگاه کرد
شاید شما درست توضیح نمی دادید 
اینم میشه ... ولی
این که میگم"" سخت بود!!"" نه به لحاظ فکری به لحاظ روانی منظورمه!
و تنها این نیست .. موارد دیگه هم زیاد بوده! بنابر این اگه میشه روی مثال بحث نکنید !
کلیت مطلب رو میگم! کلا برای آقایون سخته این مطلب؟
(۲۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۵)Aryha نوشته است: [ -> ]با یاد حق
اینم میشه ... ولی
این که میگم"" سخت بود!!"" نه به لحاظ فکری به لحاظ روانی منظورمه!
و تنها این نیست .. موارد دیگه هم زیاد بوده! بنابر این اگه میشه روی مثال بحث نکنید !
کلیت مطلب رو میگم! کلا برای آقایون سخته این مطلب؟
ریاضی یا یادگیری ؟
در هر دوحالت بستگی داره
هر آدمی یه استعدادی داره
ببینید قدیم تر ها وقتی صحبت از هوش میشد همه یه چیز به ذهنشون می رسید
یه آدم عینکی و ژولیده شبیه انیشتین که دور و برش پر کاغذ هست اما الان هوش یه چیز دیگه تعریف میشه (منظورم از هوش IQ هست)
هوش 8 تا جنبه داره که
اینجا دربارش توضیح داده شده
حالا هر کسی یه استعداد و هوشی داره که حتی ممکنه کشف نشه یا حتی ممکنه دو یا چند نوع هوش رو همزمان داشته باشه
با توجه به اینکه توی بیشتر درس های مدرسم خواهرام کمکم می کردند برای من سخت نیست که از یه خانم چیزی یاد بگیرم برای باقی اقایون رو نمی دونم
البته تا الان استاد خانم نداشتم ولی فکر نکنم مشکلی با این موضوع پیدا کنم