تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۲:۳۷)mahyamatin نوشته است: [ -> ]سلام

یک گرگ هرچقدر هم که تو پوست میش رفته باشه وقتی گرسنه بشه و بوی خون بهش بخوره ذات واقعیش را بروز میده.
برای شناخت هر آدمی کافی اول خستش کنی و بعد هم عصبانیش کنی اونوقت چهره ی واقعیش مشخص میشه...
البته من تجربه ای ندارم این ها تجربه دوستانهHuh

دیگه با این دوستان قطع رابطه کنین!
نه قبل ازدواج و نه بعد از ازدواج پا رو دم همسرتون نذارین که اون روی قشنگش بالا نیاد هیچوقت...
چرا اول بیچاره رو بچزونین، بعد بگین این یه امتحان بود؟
هیچ وقت کفر و لج همسرتون رو در نیارین...
چه زن و چه شوهر...
یعنی فکر میکنین، حضرت علی (علیه السلام) چند بار قبل از ازدواج حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو امتحان کرد ببینه آستانه تحملش کجاست؟
اینا که تنها زوج هر دو معصوم بودن...
اما من بعید میدونم حتی امام حسن (علیه السلام) هم حرص جعده رو قبل از ازواج درآورده باشه تا ببینه چه عکس العملی نشون میده...
این شیوه بیشتر مال آدماییه که میخوان یه راه حل جدید پیشنهاد بدن...
به خوب و بدش کار ندارن...
شایدم دستتون انداختن و باهاتون شوخی کردن...
نقل قول:
نه قبل ازدواج و نه بعد از ازدواج پا رو دم همسرتون نذارین که اون روی قشنگش بالا نیاد هیچوقت...
چرا اول بیچاره رو بچزونین، بعد بگین این یه امتحان بود؟
هیچ وقت کفر و لج همسرتون رو در نیارین...

قرار نیست که واضح این کار را انجام بدیم . در چنین موقعیتی قرارش می دهیم.
مثلا در دوران آشنایی یک قرار بعد از یک روز پر کار از یک مسیر پر ترافیک شاید بتواند صبر و حوصله فرد را نشان دهد.Huh
من فکر نمی کنم دو نفر از همه نظر مثل هم باشند یا افراد همیشه خندان باشند وهرگز در زندگی عصبی نشوند...
بلاخره دعوا هست اختلاف نظر هست... و منشا کدورت از زمانی است که دو نفر نتوانند در زمان عصبانیت خودشان را کنترل کنند.
به نظرم بهتر باشه تا با نحوه عصبانیت همراهمان آشنا باشیمBlush

نقل قول:
اما من بعید میدونم حتی امام حسن (علیه السلام) هم حرص جعده رو قبل از ازواج درآورده باشه تا ببینه چه عکس العملی نشون میده...
این شیوه بیشتر مال آدماییه که میخوان یه راه حل جدید پیشنهاد بدن...

من هم بعید می دانم در آن زمان دوران نامزدی و ... برای آشنایی بیشتر بوده باشد.
با تشکر از راهکار های مفید زینب جان!
البته خوبه پسرا به مامانشون اعتماد کنن ! ولی خب دوره زمونه ی فعلی رو هم در نظر بگیر !

اتفاقا چیزی که به شدت شایع شده اینه که دختر های غیر مذهبی میرن تو پوست بچه مذهبیا دقیقا به این علت که اونا میتونن زیباشونوبر ملا کنن ( وگرنه خودت میدونی که 90% دختر ها از جنبه هایی زیبا هستن)و اونام اکثرا چون پاکن باهاشون ازدواج میکنن و به فکر سو استفاده نیستن !! در نتیجه وقتی به جامعه مراجعه میکنی آمار دختر های محجبه و مومن بی شوهر چند برابره آمار دختر های غیر مذهبیه!!

خدا به داد برسه چند سال دیگه که پسر من بزرگ بشه اوضاع چه جوریه!!
یه سری تو این تالار اومدن گفتن تابو بشکنیم .

مثلا اگه از مردی خوشمون اومد سنت شکنی کنیم و یه سری شعار های قشنگ

سوال من
الان دختری ازتون غیر مستقیم یا مستقیم خواستگاری کرد برخوردتون چطوریه ؟؟؟؟

خواستید جواب بدید .

دوستان قرار شد خانما بپرسن آقایون جواب بدن !!!!

نه اینکه آقایون نپرسن ولی بازم خانما هی جواب بدن !!!!!!!!!Big GrinBig Grin

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یه سوال, چرا آقایون وقتی آدرسی رو پیدا نمیکنن نمیتونن از ی نفر دیگه بپرسن !!!؟؟؟؟

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

چندوقت پیش یه بحثی مطرح شد درمورد شکلکا و نوع نوشته ها و .... منم فکر میکردم این قضیه فقط مربوط به 2,3 نفر میشه ولی ظاهرا فراگیرتره !!!!!

میشه آقایون نظرشونو راجع به نفسِ این شکلکا بنویسن ( وقتی یه خانم از اینا استفاده میکنه !!! )

مخصوصا درمورد این تصویر منحوس و کفرآمیز : Big Grin
نقل قول:
دختر های غیر مذهبی میرن تو پوست بچه مذهبیا دقیقا به این علت که اونا میتونن زیباشونوبر ملا کنن ( وگرنه خودت میدونی که 90% دختر ها از جنبه هایی زیبا هستن)و اونام اکثرا چون پاکن باهاشون ازدواج میکنن و به فکر سو استفاده نیستن !!

سادیسم دارن این دخترها!!!!Wink
چقدر ساده هستن این پسرها!!!Wink
پاک بودن با ساده بودن خیلی متفاوته ... دوستان قبلا توضیح دادن

نقل قول:
در نتیجه وقتی به جامعه مراجعه میکنی آمار دختر های محجبه و مومن بی شوهر چند برابره آمار دختر های غیر مذهبیه!!
با چیزی ک فرمودین،نتیجه گیریتون یه کوچولو اشتباهه!
من نمی دونم این آمار منبعش کجاست!
اما مهم بی شوهر موندن یا نموندن نیست!
همون منبع، ی آمار بگیره ببینه چند درصد از این ازدواج هاشون راضین ...
مطمئنا نتیجه ش اینه ک اون دختر پاک و محجبه از زندگیش راضی تره، تا اون کسی و بدحجابه ... (<-- جای بحث داره البته)

-------------------------------------------------------------------------
خب ... لینکش رو ک گذاشتم، دوستان اعتراض کردن!Dodgy
توضیحشو میذارم، هر کسی اعتراض داشت، با دلیل اعتراضشو بگه، لطفا اول هم ب خودم بگینCool

دوستان، توی تهران، چند تا دانشگاه هستن ک با همدیگه ی شبکه راه انداختن دارن ی سامانه ازدواج دانشجویی میزنن.
البته تا الان هم خیلی موفق بوده ...

لیست دانشگاه ها رو دقیقا یادم نیست، اما فکر کنم دانشگاه های عباسپور، بهشتی ،دکتر شریعتی و ... بودن!
با مراجعه ب این دانشگاه ها و یا سایتشون می تونین اسمتون رو توی این لیست ها اضافه کنین!
.....
اگه تا اینجاش اعتراضی نداشت، بگین بیشتر توضیح بدم درباره این طرح ... تا الان ک بازدهی خوبی داشته این طرحWink

نقل قول:
میشه آقایون نظرشونو راجع به نفسِ این شکلکا بنویسن ( وقتی یه خانم از اینا استفاده میکنه !!! )

مخصوصا درمورد این تصویر منحوس و کفرآمیز :
[تصویر: biggrin.png]

آخ آخ ... آره ...
بخدا منکه دیگه با کلی ترس و لرز دارم شکلک می ذارم....
پاسخگو باشین لطفا....
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۴۵)آلاله نوشته است: [ -> ]یه سوال, چرا آقایون وقتی آدرسی رو پیدا نمیکنن نمیتونن از ی نفر دیگه بپرسن !!!؟؟؟؟
این تفکر یکی از چیزهایی هست که به غلط در جامعه جا افتاده
بنده خیلی مورد برام پیش آمده که آدرسی رو بلد نباشم و بپرسم یا حتی بلد باشم برای محکم کاری دوباره از یه نفر دیگه می پرسم
خیلی از اقایون دیگه هم دیدم که همچین کاری می کنند.
آقایون مریخ همچین اخلاقی دارند ؟!!!! Big Grin
باید یک موضوع درست کنیم به اسم داستانهای محیر العقول بعد این ارسالها رو داشته باشند :

نقل قول:برای شناخت هر آدمی کافی اول خستش کنی و بعد هم عصبانیش کنی اونوقت چهره ی واقعیش مشخص میشه...
البته من تجربه ای ندارم این ها تجربه دوستانه[تصویر: huh.png]

این کارها رو نکنید برادر من - خواهر من

آخه مگه می خواهید مامور استخدام کنید .
این راهکارها رو من نمی دونم کی ساخته !!!!!!! اینقدر هم با استقبال مواجه شده !!!!!!!!!!

نقل قول:بوی خون بهش بخوره ذات واقعیش را بروز میده.
خیلی بامزه بود . حسی بهم دست داد انگار گرگ وحشی رفته خواستگاری آدم .
Big GrinBig Grin

Big GrinBig GrinBig Grin
نقل قول:
آخه مگه می خواهید مامور استخدام کنید .

شریک یک عمر زندگیته ...زندگی انقدر هم که میگن قشنگ نیست آدم ها هم انقدر که نشون میدن خوب نیستند.
نقل قول:خیلی بامزه بود . حسی بهم دست داد انگار گرگ وحشی رفته خواستگاری آدم .

زندگی بچه بازی و شوخی نیست. اگه این همه آمار طلاق بالاست اگه این همه مردم تو زندگیشون مشکل دارن بخاطر عدم شناخت درسته ...
خیلی ها هستن که وقتی ازدواج کردن تازه چهره واقعی طرف مقابل را دیدند.
یک معتاد یک خائن به زندگی یک ... کم از گرگ نداره که هیچ گرگ هم بهش شرف داره.
منظور از گرگ هم فقط آقایون نیستند ...
خانم ها هم می توانند گرگ باشند ...
منظورم کلا انسان های چند چهره هزار رنگ بود ...نه صرف آقایون ...که همه هم بد نیستند...
ماشاء الله پیشرفت بحث !!

چند نکته در ذهنم هست امیدوارم براتون مفید باشد .
ببینید گرامیان
  • هر چیزی در دنیا از یک ماهیتی برخوردار هست .
زن ماهیتش یک چیز هست . مرد هم ماهیت دیگری دارد .
حتما تا حالا مواجه شدید با افرادی که به دنیا بد بیراه میگن . فحش میدن !
در صورتی که اون چیزی که باعث بد به نظر رسیدن دنیا میشه ماهیتش هست .
مثلا ما به دنیا میآییم . اندکی زندگی می کنیم و سپس برمی گردیم به دنیای باقی .
این ماهیت دنیاست .
حالا مرد ها هم به خاطر بقای نسل از امیال خاصی برخوردارند .
نمیشه گفت همشون گرگ هستند !!
چون اگر این احساس نبود یا مقطعی بود خانواده ای لازم نبود . پس آرامش به وجود نمی آمد .
پس همه مجرد بودند .
اگر مقطعی بود ،20 سالگی می گرفتند ، سی سالگی رها می کردند . این از الطاف خفیه خداوند هست که این حس در مرد و زن به صورت مداوم وجود دارد .
چون ضرورت وجود خانواده برای پرورش نسل بعد هم انکار ناپذیره .

همه چیزها و مسایلی که خداوند قرار داده بنا به مصلحتی هست .
کشش مرد و زن هم دلیلی دارد بسیاری ازش آشکار و بسیاری ازش ناپیداست .
من همینجا می تونم اندازه یک کتاب درباره ماهیت زن . مرد . ارتباط و ... براتون بنویسم و تا صبح دلیل بیاورم !
  • حالا شما از آقایون می پرسید زیبایی براشون ملاک هست . خوب طبیعی هست که باشه . مگر شما که خانوم هستید به زیبایی کشش ندارید !!؟!
واقع بین باشیم .
وقتی توی همین خیابان خانومها به هزار آب و رنگ از منزل خارج می شوند دیگر عقلی برای کسی می ماند که بخواهد به زیبایی معنوی خانوم دیگر توجه کند !؟
وقتی خانومها زیبایی خلاف واقع با وسیله های جانبی ( آرایشی یا هر کفش و کیف و لباس آنچنانی )برای خودشان می سازند آیا میشود گفت تو ای مرد چرا نگاه می کنی !؟! یا چرا این رو می خواهی .
حالا صد هم این آقایون بفرمایند نه برای ما ملاک اینها نیست !
خواهر من برادر من این غریزه است وقتی بخواد به کار بیفته آدم راهی نداره جز اینکه دنبالش راه بیافته . اختیار ازش ساقط میشود !!
حالا من و شما بیاییم رد کنیم .
صد البته ساختگی هست و راه به جایی ندارد ولیکن بنیان بقیه رو خشک می کند .
و اینجاست مقداری از ضرورت حجاب .
وقتی
زن پوشیده . مرد با چشم پاک . عقل مستولی . حالا می تونن عقلانی تصمیم بگیرند .
نه اینکه زن تمام زیباییش در دسترس . مرد سرتا پا چشم . حالا بگیم چرا طرف به زیبایی باطنی توجه ندارد یا فکر می کند محجب امکانات کمتر از بی حجاب دارد !!!!!

این مقداری از حرفی هست که می خواستم عرض کنم ... حالا باقیش در پستهای بعدی ان شاء الله ...
خواهشا اگر نمی خونید تشکر نزنید چون از وقتی که لازمش داشتم برای شفاف سازی مصرف کردم Smile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع