تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
(۲۸/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۳)علویون نوشته است: [ -> ]Aban نوشته :
یا مثلا خانومه میره با کلی ذوق و شوق ی کار متفاوت انجام میده (مثلا ی خرس نارنجی می خره می چسبونه ب شیشه اتاق یا مثلا موهاشو رنگ می کنه، ... خلاصه ی تغییری ایجاد می کنه) اما اون آقا هیچ عکس العملی نشون نمیده! چرا؟ چون نمی بینه و واقعا هم نمیبینه ... هر چقدر هم ک شما بگین نه من دقت دارم، من از اوناش نیستم، مطمئن باشین ب دقت ی خانوم نمی تونین متوجه تغییرات بشین، و همین باعث میشه ی آقا در نظر همسرش بشه ی آدم بی احساس
خب این مسئله و سایر مواردی که شما مطرح کردید که نمیشه بی احساس بودن و یا هر چیز دیگری ...
این یه خصلت ذاتی هستش ...
ناراحتی شما هم به گفته خودتون ناشی از عدم آگاهی از این خصایص مردانه هستش.همونطوری که آقایون به دلیل همین عدم آگاهی از خیلی از رفتارهای خانمها برداشت اشتباه می کنن و ناراحت میشن.
مثلاٌ اکثر آقایون نمی دونن که خانمها وقتی از یه مسئله ای ناراحت می شن احتیاج دارن که با یه کسی حرف بزنن و چون این خصیصه خانومها با آقایون در تضاد هست دچار مشکل می شن.
چرا؟چون آقایون وقتی ناراحتن ببشتر میرن تو خودشون و بیشتر دوست دارن ساکت باشن ...
به همین سادگی آقایون میشن بی احساس و خنگ و خشن.خانومها هم میشن نق نق و لوس و نونور ...

متن رو دقیق نخوندید !!!
شما دقیقا حرف های منو تکرار کردید Smile
با یاد حق

کلمه ای که واقعا ازش بدم میاد ... مرد ستیز! ... خانومی که این طور باشه زن نیست مونثه!
شما آقایون چرا فکر میکنید اگه یک سوال در مورد ویژگی های اخلاقی مردها می پرسیم (یا حداقل می پرسم!) حتما به نظر مون ویژگی بدیه؟؟؟!
اصلا این طور نیست ...
به جهت سوتفاهمات پیش آمده بدین وسیله از اعلام میکنم Wink) در دیدگاه بنده مردان اصلا شخصیت های تبر به دست و خونخواری نیستند ... خیلی هم احساسی و لطیف اند ...فقط میشه گفت که براشون هر نکته مکانی دارد...Blush خوب شد؟....

یاالله
من سر بحث با دوستی سؤالی واسم پیش اومد:
وقتی آقایی به خواستگاری خانومی میره و جواب خانوم این باشه: <<نه فعلا قصد ازدواج ندارم>>. برداشت و عکس العمل آقا از این جواب چیه؟!! گزینه ی بعد یا خواستگاری مجدد؟
(۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۲)هانا نوشته است: [ -> ]من سر بحث با دوستی سؤالی واسم پیش اومد:
وقتی آقاییی به خواستگاری خانومی میره و جواب خانوم این باشه: <<نه فعلا قصد ازدواج ندارم>>. برداشت و عکس العمل آقا از این جواب چیه؟!! گزینه ی بعد یا خواستگاری مجدد؟

حکم اتمام خواستگاری رو داره ، کاربرد این جمله هم بهمین دلیله ، من تا حالا خواستگاری نرفتم ولی اگه کسی اینو بهم بگه از جام بلند میشم میرم.
(۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۵)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]حکم اتمام خواستگاری رو داره ، کاربرد این جمله هم بهمین دلیله ، من تا حالا خواستگاری نرفتم ولی اگه کسی اینو بهم بگه از جام بلند میشم میرم.

حتی اگه مورد خیلی خوبی باشه؟
(۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۲۲)هانا نوشته است: [ -> ]حتی اگه مورد خیلی خوبی باشه؟

هر چقدر مورد خوب تر باشه حال آدم بیشتر گرفته میشه ، خواستگاری رفتن مرد خودش یک درخواسته ، خب دارید رد می کنید درخواست طرفو!
این ناز و اداها بنظرم باشه برا بعد ازدواج ...

اینم که خودتون رو مشتاق نشون ندین تو روحیه و طرز تفکر مرد تاثیر مثبتی نمیذاره ، ما دنبال تفاهمیم ، دنبال تحمیل کردن نیستیم.
(۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۲)هانا نوشته است: [ -> ]من سر بحث با دوستی سؤالی واسم پیش اومد:
وقتی آقایی به خواستگاری خانومی میره و جواب خانوم این باشه: <<نه فعلا قصد ازدواج ندارم>>. برداشت و عکس العمل آقا از این جواب چیه؟!! گزینه ی بعد یا خواستگاری مجدد؟

خانم هانا به نظر شما یه مرد چه زمانی میره خواستگاری؟ لابد یه زمانی میره که این حس درونش به وجود اومده که متونه یه خونواده رو اداره کنه. پس طرف مقابل اگه گزینه ی خوبیه دلزده ش نکنه. اگه واقعا اونو نمیخواد بهش رک و پوست کنده بگه ، اگه هم میخواد ولی الان امادگیشو نداره بهش بگه یکم بذارید اماده بشم مثلا . اگه بگه فعلا قصد ازدواج ندارم اصلا چرا اجازه دادید که اینا پاشن بیان خواستگاری !!!
سلام . راستش بعد از گذر محرم و صفر اصولا بازار ازدواج و غیره داغه..میخوام یه امار حقیقی بهتون بدم که احتمالا شما ها هم تو دور اطراف خودتون این اخبار رو دارین..
این امار حقیقی و سه وصلت اخیریه که در اقوام نزدیک ما اتفاق افتاده

[/b]

[b]1.ازدواج اول (فعلا در حد بله برون)

آقا پسری با سن 32 سال -فوق لیسانس- کارمند بانک
دختر خانم 27 سال -فوق لیسانس -تدریس(قرار دادی) در دانشگاه

2 .ازدواج دوم (مرحله عقد)
اقا پسر 35 سال - نظامی -تحصیلات فوق دیپلم(وابسته به شغل )
دختر خانم 31 سال-فوق لیسانس .بیکار

3 ازدواج سوم(در دست بررسی - فعلا از جانب دختر خانم جواب قطعی داده نشده)
اقا پسر 40 سال- شغل ازاد -دیپلم
دختر خانم 35 سال - لیسانس- معلم اموزش و پرورش

[/b]

برادران محترم تالار اولین جملاتی که بعد از دیدن این امار حقیقی به ذهنشون میاد رو بنویسن
لطفا هر کس پست رو میبینه به اندازه یک جمله هم که شده بنویسه...
آقایون بجای گشتو گزار تو تالار بیاید جواب بدید،زیرابتونو میزنیما اونوقت نگید ما اینطوری نیستیم...خانومای تالار لطفا با پیام خصوصی عملیاتو شروع کنید...رمز شب:دسیسه
چقدر سن بالا!!!!!!!!!!!!!!!!
کی میخوان بچه دار بشم پس؟؟؟؟ مامان بزرگ بابابزرگن که...
ان شاالله ما به این وضع دچار نشیم...Confused
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع