تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیرامون قطعنامه شورای امنیت در مورد توافقات هسته ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
موضوعی که مدتی ذهنم رو مشغول کرده یعنی از وقتی که یکی از دوستان به نوعی باعث آشنایی بنده با اساس قوانین شد . خیلی سعی کردم خلاصه کنم ولی بازهم زیاده اینها چیزی که دو روزه به شدت ذهنمو مشغول کرده از اون اخباری نیست راجب مسائل پیرامونی قطعنامه قرار میدیم اینها تفکراتی که شدید آزار دهنده شده و امیدوارم همه اش اشتباه باشه :
.
در همین ابتدا عرض کنم فقط یک مشغولیت ذهنی رو مطرح می کنم به قاطعانه نتیجه گیری نمی کنم و کسی رو متهم هم نمی کنم.
.
این فکر از اونجایی ذهنم رو مشغول کردن که به کنایه یک کامنت گذاشتم و باب آشنایی من با اصول قانون اساسی شد :
.
من بدون اینکه متوجه بام واقعا این روند قانونی هست به شوخی و کنایه اشاره کردم که روال قانی داره امور البته قسمت اول که گفتم مجلس تصویب کرده غلطه چون این چیزی نبود که مجلس تصویب کنه طبق اصل 176 قانون اساسی همچین راهی وجود دارد
.
نقل قول:خب نکته اش همینه دیگه . اگر اشباه نکنم خود آقای رئیس مجلس تصمیم گیری رو به شورا واگذار کرد یعنی مجلس تصویب کرده که شورا تصویب کنه. شورا هم تصمیم گرفته تصمیم شو به صورت لایحه نده به مجلس . کجاشو متوجه نمی شید همه چیز کاملا روند طبیعی و روال قانونی شو داره طی می کنه
.
به طور کلی در نظام ما سازکار نهاد ها و دستگاه ها طوری تنظیم که هیچگاه یک دستگاه قدرت مطلق نباشد همیشه یک عامل بازدارند یا جلوگیری کننده وجود دارد . شاید فکر کنیم این نوعی نقص باشه ولی کاملا هوشمندانه طرح ریزی شده . ما کشوری هستیم که دو نهاد عظیم نظامی داریم ، اگر ارتش کودتا کرد سپاه عامل بازدارند خواهد بود اگر سپاه کودتا کرد ارتش عامل باز دارنده خواهد بود.
.
حالا اصل 139 قانون اساسی گویی طوری طرح ریزی شده که اگر دولت کارش رو به درستی انجام نداد دستگاهی برای جلوگیری از آن باشد حالا اگر خود مجلس دچار کج روی شد چی ؟ اصل 176 قانون اساسی راهکار این موضوع است .
.
البته راجب این موضوع بحث زیاد که نهایتا باید مجلس مصوب کند جز موارد چندگانه ای نیست که شورا به آن ورود کند و شواری عالی امنیت ملی یک نهاد قانون گذار نیست و بیشتر یک تصمیم گیری اولیه است . اما چه تصمیم گیری اولیه که نتیجه برای تایید به سمع و نظر رهبر می رسد . خود بخود مجلس خارج از دور می رود .
.
به هر حال فارغ از همین اینها چیزی که اتفاق افتاد واگذار بررسی برجام به شورای عالی امنیت ملی است .
.
خب یک سوال چرا دولت تلاش کرد تا برجام به شورا ببرد . چیزی که به نظر من میرسه شانس تایید آن در مجلس به مراتب کمتر بود اما شورا چه مزیتی دارد ؟
.
اعضای شورای عالی امنیت ملی :
-رؤسای قوای سه گانه
- رئیس ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح
- مسئول امور برنامه و بودجه
- دو نماینده به انتخاب مقام رهبری
- وزرای امور خارجه ، کشور، اطلاعات
- حسب مورد وزیر مربوط و عالیترین مقام ارتش و سپاه
- و ضمنا ریاست شورا را رئیس جمهور بر عهده خواهد داشت .
.
که نهایتا از 12 نفر تشکیل شده . در این جمع شانس دولت برای رسید به نظر دلخواه بیشتر است
.
در اویل مذاکرات رهبری موضوع مذاکرات مشخصا بحث بر سر انرژی هستی مشخص کردند که با کم و زیاد ماجرا در حین مذاکرات و پس از آن ایشان به طوری میان داری کردند و تنها کسی بودند به شعار دولت و ملت همدلی و همزبانی برای وحدت عمل می کردند . رفتار پدرانه که باعث شد تا همیجا هم تفرقه سیستم را از داخل نابود نکند . اما این اواخر بیانات ایشون حاکی از رای مخالف است . این در صورتی است که دولت با علم به این موضوع بازهم در پی تایید شوارای عالی امنیت ملی است برای برجام در صورتی که رای نهایی آنرا رهبر باید صادر کند .
یعنی شورا بگوید "آری" رهبر بگوید "خیر" !!!
.
چرای اصلی به وجود می آید
چرا دولت به دنبال این است ؟
.
مقام رهبری تنها مقام قدرت مند است که به طور بالقوه داری نهایت اختیارات است اما به طور بالفعل رهبر هم قدرت ندارد .
چون نظام و اساس نظام ما که اسلام باشد معقوله ای به نام دیکتاتوری در خود ندارد اگر به جای آیت الله خامنه ای ، استالین رهبر بود خب مشکلی نبود چون حکومت دیکته است اما ما در حکومتمان چنین چیزی نداریم و سابقا هم رهبران مذهبی اسلام چنین چیزی را نداشتند.
.
حضرت امیرالمونین علی (علیه السلام) رهبر و فرمانده جنگ صفین بودند جدای از حقانیت و ولایت ایشان پس از حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ایشان فرمانده جنگ بودند ولی با اینکه فرمانده و رهبر نبرد به طور بالقوه نهایت تصیمیم است اما وقتی فرمان ادامه جنک را دادند سربازان از جنگ سر باز زندند که باعث به طور بالفعل نهایت تصمیم با ایشان نباشد .
.
این چیزی که همیشه سلب قدرت از رهبران کرده در باره امام حسن (علیه السلام) هم همنطور بود . حالا با این شرایط فعلی آیا قدرت رهبری از بالقوه به بالفعل تبدیل می شود ؟ یا ایشان هم باید جام زهر را بنوشد ؟ یا صراحتا مخالفت کند در اینصورت چه اتفاقی می افتد ؟ از داخل دچار فروپاشی نمی شویم ؟
.
در جنگ صفین سپاه عراق در مقابل حضرت قرار گرفتند و ایشان را به جای " امیرالمونین " به"یا علی " خطاب کرند و گفتند :" یا علی دعوت آنها بپذیر یا تو را می کشیم "
.
آیا امروز هم می گوییم یا علی دعوت آنها را بپذیر یا تو را می کشیم ؟!
.
اینها اتفاق نمی افتد مگر اینکه شورا برجام را رد کند که باید تایید مجلس سنای آمریکا را در نظر گرفت ، رد کنند که چه ؟ دوباره مذاکره شود با توجه به اینکه ما با برپایی جشن و تبریکات پوئن سیاسی به طرف مقابل دادیم و گل به خودی زدیم بازهم می توانیم مذاکرات پاکی داشته باشیم
.
ویا رد کنیم بگیم نه خانی اومده نه خانی رفته ، واکنش طرف غربی چی می تونه باشه ؟
.
ما در آستانه تغییرات بزرگ داخلی هستیم یا در آستانه جنگ جهانی ؟ امروز چه فردایی را داریم می سازیم ؟
.
تا کجا پشت رهبری هستیم ، اگر بازهم بودجه هارا ببند و مسئله آب را به دستان آمریکا گره بزنند بازهم پشت "نه" رهبر هستیم ؟
.
دعوت کنندگان اباعبدالله الحسین (علیه السلام) به بهانه تهدید و پول شدند قاتلانش ، بازهم ما کربلایی دیگر در راه است ؟
.
چرا رهبر "نه" می گوید ؟
.
مسئله اونطوری نیست که یکی گفت ما نیاز به 190هزار سو نداریم پس توافق خوبی است مسئله فقط انرژی هسته نیست اگر فقط همین ها بود شاید می شد "بله" گفت و صلح حسنی کرد اما مسئله رخنه غرب به قلب کشور است تا زیر دماغمان می آید بازهم می شود "بله" گفت پس چرا سید الشهدا "بله" نگفتند ؟
.
.
شاید چیزی رو از قلم انداختم شاید اطلاعت از پایه غلط است و نوعی توهم ذهنی باشد شاید زاویه دیدم اشتباه باشه . اما عجیب ذهنم رو مشغول کرده .شاید نباید اینها رو گفت شاید به زودی حذف بشه این پست
برادرم در زمان امام علی و امام حسن ابوموسی اشعریزم کار دست اسلام داد. ابوموسی اشعریزم در هر دو مورد به یک شیوه عمل کرد.

ابوموسی اشعریزم، همون روحانیت آلوده به دنیاست که در لباس دین ظاهر میشه و این فتنه ایه که واقعاً کسی از عهده اون بر نمیاد. به نظر این دفعه هم با همین فتنه مواجهیم. آلودگان به دنیا در لباس دین.

بله حق با شماست ما با مسئله 190 هزار سو مواجه نیستیم با دنیاپرستانی مواجهیم که تا خرخره تو لجن دنیا فرو رفتند و بدتر از اون اموالی آلوده به حرام دارند. اخبار اختلاس های میلیاردی نشانه این موضوع هست. این افراد لجن مال نمی تونن در مقابل تشر کدخدا مقاومت کنن و به نسیمی قالب تهی می کنند.

امام خامنه ای مثل مرد می ایسته چون آلوده نشده.

بله با این بیانات اخیر تقریباً شکی باقی نمی مونه که ایشون مخالف هستند، چون به اندک اشاره ای از طرف ایشون دولت و مجلس سست با کله این ننگ نامه رو نهایی می کردند تنها دلیل تصویب نشدنش تا به حال امام بوده نه کس دیگه. مگه تو ارسال های قبل نخوندید عدم ارائه برجام به مجلس با چراغ سبز رییس مجلس بوده.

به نظر من، (این تحلیل شخصی من هست.)

اتفاقی که حالا افتاده و در آینده می افته، در مورد مذاکرات بارها امام گفتند که من به آمریکا اعتماد ندارم و تنها دلیل این مذاکرات اتمام حجت هست. از بیانات معلوم بود که با مذاکرات مخالف هستند ولی به همون دلیلی که شما فرمودید و امام علی و امام حسن گرفتارش بودند پذیرفته. آخر کار هم گفت که من از تیم مذاکره کننده تقدیر می کنم که مذاکره با آمریکا رو تموم کردند!!!

به تحلیل من، این بارهم حتی اگر برجام به مجلس ارائه بشه مجلس ما وجود و مردانگی رد اون رو نداره. شورای نگهبان هم تحت تاثیر دستگاه های تبلیغی بسیار قوی این حضرات از رد اون خودداری می کنه. این سناریو از ابتدا با سیاست در مقابل کار انجام شده قرار دادن سیستم، پیش رفته.

برجام از طرف ما پذیرفته خواهد شد و اتفاق زمان خاتمی می افته. طرف مقابل بد عهدی می کنه (همون بلایی که سر رییس کمسیون امنیت ملی سابق و رییس ... فعلی آوردند) و ایران هم به همون بهانه اما با پرداخت هزینه گزاف اجرای اون رو متوقف می کنه.

این وسط حضرات به خواست انتخاباتیشون که ریاست جمهو.... دور بعد و مجلس دور بعد هست میرسن. حالا بعد از اون چی میشه اینها که اهمیتی نمیدن. چون اسلاف اینها همون هایی بودند که از آمریکا تقاضای تحریم بیشتر علیه مردم رو داشتند.
مسئله همینه که اصلا تایید نمیشه
مقصود مورد نظرم اینه که رهبر مخالفت می کنه . حتی اگر در این توافقنامه تعهدی داشتند غربی ها ، بازهم می شد روی این حساب کرد که به شرایط عمل نکنند و همه چیز بهم بخورد اما آخه بدبختانه همین هم نداریم . گفتن شما دستاتو بگیر بالا اسلحه اتم بزار زمین تا بعد ما اگر دلم خواست آسته آسته یه کارایی بکنیم .
.
این اشتباه که ما فکر می کنیم طرف غربی دبه می کنه اصولا تعهدی ندارن که بخوان دبه کنن این ما هستیم که تعهد داریم پس ما دبه می کنیم اما با چه توجیهی دبه کنیم ؟ اصلا چرا قبول کنیم بعد دبه کنیم ؟امروز بگیم قبوله بعد فردا بگیم چون شما توی 25 سال آینده ممکن بود عمل نکنید ما هم زیرش میزنیم
.
خب رهبری که الان داره میگه اصلا نپذیرید ، پذیرفتن و بعد دبه کردن به مراتب عواقب بدتری داره کلا جو بر عیله ما میشه از موضع قدرت پایین میوفتیم این بلایی بود که باید سر آمریکا میوردیم نه اینکه سر خودمون بیاریم
.
مسئله اصلی اینه که رهبر با خلع سلاح و پیش روی دشمن موافقت می کنه ؟ به زرس قاطع میشه گفت نه ، موافق نیستند پس اون موقع که شورا تایید کنه این اصطکاک بین رهبری و دولت چه اتفاقی رو به وجود میاره ؟ این خلع سلاح شدن چه بلایی سرمون میاره ؟ حتی به اندازه چهارسال نفوذ مستقیم آمریکا زیر بنای چهل ساله رو از بین میبره
.
ما برتری نظامی نداریم که تا حالا حمله نکردن ما قدرت نظامی داریم که باعث فقط یکی از دلایل به وجود نیومدن جنگ بوده یک بخش دیگه اش ملت هستن ملتی که پشت رهبرش نباشه ، من یقرا فاتحه مع صلوات
.
چرا 8 سال جنگ تحمیلی 37تا کشور حریفمون نبود چون ملت پشت امام بودن.
سال 88 اتفاقی که اتفاق این بود که ملت محک زده شدن می خواستن ببین بعد 30 سال چند چندیم
. الان دارن با کروات استعمار می کنن نه با باروت اینطوری همه رو هیپنوتیزم می کنن . یه بخش دیگه ام برای جلو گیری از جنگ موثر حمایت روسیه چین هست که اوناتم دنبال منافع خودشون هستن اگه منافعشون تامین بشه ... یا حتی اگه منافعشون تامین نشه آمریکا بدونه که دیگه مردم پشت رهبر نیستند پی قدرت نظامی و حامی رو هم تنش می ماله . ابایی از جنگ و خونریزی نداره .حاصل این جریان ایجاد شکاف بین رهبری و دولت می کنه اصل فتنه تازه اونجا شروع میشه ریزش های جماعت انقلابی تازه شروع میشه
البته من به مجلس امیدوارترم
روحانی: نمی‌گذارم یک عده افراطی به امید مردم ضربه وارد کنند

تاریخ انتشار :
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۵۱

رئیس جمهور گفت: آنهایی که روی کلمات این توافق پرافتخار(!!!!) ایراد می‌گذارند، من بعدها درمورد «برجام» صحبت می‌کنم و نمی‌گذارم یک عده افراطی به امید ملت ضربه وارد کنند. [جناب پرزیدنت تکبیر !!!!]

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان در نشست مدیران اتحادیه‌های سراسری تعاونی‌های کشور که عصر امروز برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: اولین اشکال اقتصاد ایران در دهه‌های اخیر متکی بودن به نفت است. [از کرامات شیخ ما این است، شیره را خورده گفت شیرین است.]

وی افزود: حتی حقوق کارمندان براساس چاه‌های نفت تنظیم می‌شده است و هنوز هم در بودجه ریزی سالانه یک بخش آن این است که سال آینده چه مقدار نفت می‌فروشیم.

رئیس‌جمهور همچنین اعلام کرد: یک سوم بودجه کشور بر دوش نفت است.

رئیس‌جمهور با اشاره به توافق ایران با ۱+۵، گفت: «برجام» به معنی شکستن همه زنجیرهای تحریم است. [زهی خیال باطل!]

وی تأکید کرد: آنهایی که روی کلمات این توافق پرافتخار ایراد می‌گذارند، من بعدها درمورد «برجام» صحبت می‌کنم و نمی‌گذارم یک عده افراطی به امید ملت ضربه وارد کنند.

روحانی خاطرنشان کرد: تیم مذاکره‌کننده برای هر «واو» و هر «ویرگول» توافق‌نامه ایستادگی کرده است.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: هیچ‌کس در طول تاریخ نمی‌تواند بگوید این متن منطبق با عزت ملت ایران نیست. تمام دنیا در مقابل این توافق به‌عنوان یک حرکت در مسیر صلح و آرامش جهانی، سر تواضع فرود آوردند.

جناب پرزیدنت اگر این امید مردمه چرا نمیسپاریدش به خانه مردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍین که ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﺩﻭﺭ ﺍﻭﻝ ﺟﻨﮓ ﺑﺎ ﺭﻭﺳﻴﻪ ﺷﮑﺴﺖ ﺳﺨﺘﻰ ﺧﻮﺭﺩ ﻭ ﺗﻦ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﻧﺎﻣﻪ ﮔﻠﺴﺘﺎﻥ ﺩﺍﺩ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻰ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﺎﻯ ﺍﻳﺮﺍﻧﻰ ﺩﺍﻏﺪﺍﺭ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﺯﻳﺎﺩﻯ ﻳﺘﻴﻢ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﺑﺎﺭ ﺩﻳﮕﺮ ﺯﻣﺰﻣﻪ ﺟﻨﮓ ﺑﺎ «ﺍﺭﻭﺱ» (ﺭﻭﺳﻴﻪ) ﺗﻮﺳﻄ ﺗﻨﺪﺭﻭﻫﺎﻯ ﻣﺬﻫﺒﻰ ﻭ ﺍﻳﺪﺋﻮﻟﻮگ هاﻯ ﻣﺘﻌﺼﺐ (ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﺎﻥ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ) ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪ. ﺗﺤﺮﻳﮏ ﻓﺘﺤﻌﻠﻴﺸﺎﻩ ﺑﺮﺍﻯ ﺁﻏﺎﺯ «ﺟﻬﺎﺩ»ﻯ ﺩﻳﮕﺮ ﺩﺭ ﺟﺒﻬﻪ ﺭﻭﺳﻴﻪ ﻭ ﻧﺎﺁﮔﺎﻫﻰ ﻣﻔﺮﻁ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺍﻭﺿﺎﻉ ﻧﻆﺎﻡ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻞ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﻭﻯ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﻰ ﺑﺎ ﻣﻮﺝ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﺎﻥ ﻭﺍﺩﺍﺷﺖ. ﺷﺎﻩ ﻣﺘﺎﺛﺮ ﺍﺯ ﻓﻀﺎﻯ ﻫﻴﺠﺎﻧﻰ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ، ﺑﺮﺍﻯ ﺗﻬﻴﻪ ﻣﻘﺪﻣﺎﺕ ﺟﻨﮓ ﻋﺎﺯﻡ ﺗﺒﺮﻳﺰ ﺷﺪ ﻭ ﺷﺒﻰ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻰ ﮐﻪ ﺷﻤﺸﻴﺮ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻧﺎﺩﺭﻯ ﺭﺍ ﺑﺮ ﮐﻤﺮ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ، ﺗﻤﺎﻡ ﻋﻠﻤﺎ ﻭ ﺳﺮﺩﺍﺭﺍﻥ ﻧﻆﺎﻣﻰ ﻭ ﻭﺯﺭﺍﻯ ﺧﻮﻳﺶ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻯ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻧﺪ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﺩﻋﺎ ﻭ ﺛﻨﺎ ﺑﺮﺍﻯ ﺳﻼﻣﺖ «ﺫﺍﺕ ﺍﻗﺪﺱ ﻣﻠﻮﮐﺎﻧﻪ» ﻭ ﺁﺭﺯﻭﻯ ﺩﻭﺍﻡ ﻭ ﻗﻮﺍﻡ ﺩﻳﻦ ﻣﺒﻴﻦ، ﻧﻮﺑﺖ ﺑﻪ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﻧﻆﺮ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺟﻨﮓ ﺭﺳﻴﺪ. ﻫﻤﻪ ﮐﺴﺎﻧﻰ ﮐﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﻮﺍﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ، ﺑﺪﻭﻥ ﺍﺳﺘﺜﻨﺎ، ﭘﺲ ﺍﺯ ﺑﻴﺎﻥ ﻣﺮﺍﺗﺐ ﺟﺎﻥ ﻧﺜﺎﺭﻯ ﻭ ﺍﺑﺮﺍﺯ ﺁﻣﺎﺩﮔﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﻧﻮﺷﻴﺪﻥ ﺷﺮﺑﺖ ﺷﻬﺎﺩﺕ، ﻣﻮﺍﻓﻘﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺟﻨﮓ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩﻧﺪ. ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﻴﺎﻥ ﻓﻘﻄ ﻳﮑﻰ ﺍﺯ ﺻﺎﺣﺐ ﻣﻨﺼﺒﺎﻥ ﮐﺎﺭﺩﺍﻥ ﺁﺫﺭﺑﺎﻳﺠﺎﻥ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ «ﻣﻴﺮﺯﺍ ﺍﺑﻮﺍﻟﻘﺎﺳﻢ ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﻓﺮﺍﻫﺎﻧﻰ» ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺟﻮ ﻏﺎﻟﺒﻰ ﮐﻪ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﺎﻥ ﺩﺭ ﻣﺠﻠﺲ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﺍﻳﺴﺘﺎﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺟﻨﮓ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﮐﺮﺩ. ﻭﻗﺘﻰ ﺷﺎﻩ ﻋﻠﺖ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﻭﻯ ﺭﺍ ﺟﻮﻳﺎ ﺷﺪ، ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﮔﻔﺖ: «ﺍعلی حضرﺕ ﭼﻪ ﻣﺒﻠﻎ ﻣﺎﻟﻴﺎﺕ ﻣﻰ ﮔﻴﺮﺩ؟» ﺷﺎﻩ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩ: «ﺷﺶ ﮐﺮﻭﺭ» . ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ گفت: «ﺩﻭﻟﺖ ﺭﻭﺱ ﭼﻪ ﻣﺒﻠﻎ ﻣﺎﻟﻴﺎﺕ ﻣﻰ ﮔﻴﺮﺩ؟» ﺷﺎﻩ پاسخ داد: «ﻣﻰ ﺷﻨﻮﻡ ﺷﺸﺼﺪ ﮐﺮﻭﺭ». ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩ: «ﺑﻪ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺣﺴﺎﺏ، ﮐﺴﻰ ﮐﻪ ﺷﺶ ﮐﺮﻭﺭ ﻣﺎﻟﻴﺎﺕ ﻣﻰ ﮔﻴﺮﺩ، ﺑﺎ ﮐﺴﻰ ﮐﻪ ﺷﺸﺼﺪ ﮐﺮﻭﺭ ﻋﺎﻳﺪﺍﺕ ﺩﺍﺭﺩ، ﺍﺯ ﺩﺭ ﺟﻨﮓ ﺩﺭ ﻧﻤﻰ ﺁﻳﺪ»! ﺍﻳﻦ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﻧﻆﺮ ﻭﺍﻗﻊ ﺑﻴﻨﺎﻧﻪ ﻫﻤﻬﻤﻪ‌ﺍﻯ ﺩﺭ ﻣﺠﻠﺲ به رﺍﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻭ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﻣﺘﻌﺼﺒﻴﻦ ﺳﺨﺖ ﺑﺮ ﻭﻯ ﺑﺘﺎﺯﻧﺪ ﻭ ﺣﺘﻰ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺭﻭﺍﺑﻄ ﭘﻨﻬﺎﻧﻰ ﺑﺎ ﺭﻭس ها ﻣﺘﻬﻢ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﻭﻯ ﺍﺯ ﻣﻘﺎﻡ ﺧﻮﺩ ﺧﻠﻊ ﻭ ﺑﻪ ﻣﮑﺎﻥ ﺩﻭﺭﻯ ﺩﺭ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺗﺒﻌﻴﺪ ﺷﺪ. ﺩﺳﺖ ﺁﺧﺮ ﻓﺘﺤﻌﻠﻴﺸﺎﻩ ﻣﺠﻠﺲ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺷﻌﺮﻯ ﺍین چنین ﺑﺎﺏ ﺩﻝ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﺎﻥ ﺑﻪ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﺑﺮﺩ: ﮐﺸﻢ ﺷﻤﺸﻴﺮ ﻣﻴﻨﺎﻳﻰ ﮐﻪ ﺷﻴﺮ ﺍﺯ ﺑﻴﺸﻪ ﺑﮕﺮﻳﺰﺩ ﺯﻧﻢ ﺑﺮ ﻓﺮﻕ ﭘﺴﮑﻮﻭﻳﭻ (ﮋﻧﺮﺍﻝ ﺭﻭﺱ) ﮐﻪ ﺩﻭﺩ ﺍﺯ ﭘﻂﺮ (ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺭﻭﺱ) ﺑﺮﺧﻴﺰﺩ! ﭘﻮﭺ ﺑﻮﺩﻥ ﺍﻳﻦ ﺷﺎﺥ ﻭ ﺷﺎﻧﻪ ﮐﺸﻰ ﻫﺎ ﻭﻗﺘﻰ ﺁﺷﮑﺎﺭ ﺷﺪ ﮐﻪ ﻃﺒﻖ ﭘﻴﺶ ﺑﻴﻨﻰ ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﻟﺸﮑﺮ ﻓﺘﺤﻌﻠﻴﺸﺎﻩ ﺷﮑﺴﺖ ﺧﻔﺖ ﺑﺎﺭﻯ ﺍﺯ ﺭﻭس ها ﺧﻮﺭﺩ ﻭ ﺗﺤﻤﻴﻞ ﻋﻬﺪﻧﺎﻣﻪ ﺗﺮﮐﻤﻦ ﭼﺎﻯ ﺑﻪ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻣﻬﻠﮏ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﺭﺳﺎﻧﺪ. فاعتبروا یا اولی الابصار!
ملتی که تاریخ نمی خواند، محکوم به تکرار آن است!
(۲۲/شهریور/۹۴ ۰:۲۴)mirza47824 نوشته است: [ -> ]ملتی که تاریخ نمی خواند، محکوم به تکرار آن است!

من به شخصه بین تاریخ 300 سال پیش و تاریخ 10 سال پیش قطعا تاریخ 10 سال گذشته رو واسه عبرت انتخاب میکنم.
قذافی یه همچین معاهده ای با امریکا امضا کرد و بعدش دووود شد و به هوا رفت.
دیگه هیچ انسانی نبود که مالیاتش اندازه گرفته بشه و مقایسه بشه با زندگی در روس اونروز و آمریکای امروز.
همه نابود میشدن و دست آدمخورایی به نام داعش می افتادن.
همین اتفاق برای صدام هم افتاد.
فاعتبروا یا اولی الابصار دیگه....
نقل قول: ملتی که تاریخ نمی خواند، محکوم به تکرار آن است!

اتفاقا الان مدتهاست ما هم داریم همین فریاد رو می زنیم. تاپیکهای ما موجوده. اگر این متن بی سند و بی تحلیل شرایط اون زمان الان شده دغدغه اولی الابصار ما که چندین سند از معامله با آمریکا و بد عهدی های پیاپی از همین سالهای قبل و روزهای قبل ارائه دادیم و میدیم. کجایند اولی الابصار که از این برهه مستند تاریخ عبرت بگیرن؟

جالبه طرفداران برجام و توافق از لحاظ فنی و مشکل بی اعتمادی به آمریکا هیچ دفاعی نمی تونن بکنن. فقط بسنده کردن به انتشار چنین متن های کیلویی و احساسی... نه سندش معلومه، نه تحلیل شرایطش معلومه، هیچیش معلوم نیست اما الان بی نهایت اسناد و نقل قول و فیلم سخنرانی و ... هست که نشون میده معامله خوبی نکردیم ولی هیچ اولی الابصاری اعتبرو نمی کنه...

بعد هم هر کی دلش به حال ملت بسوزه میشه افراطی و دلواپس. کاملا مشخصه این ادبیات از کجا داره آب می خوره. نویسنده متن بدونه اگر با ولایت فقیه مشکل داره که اصلا ارزش نداره یک کلمه باهاش صحبت کنیم. اگر هم موافق ولایت فقیه هست بدونه رهبر بارها در این دو سال نگرانی و دلواپسی خودشون رو از مذاکرات اعلام کردن. اگر کسی هنوز نفهمیده ... نفهمیده...

بعد هم جنگ کجا بود؟ اوج اقتدار آمریکا زمانی بود که سال 1991 طرح نظم نوین جهانی رو مطرح کرد که به خیال خودش آمریکا میشد لیدر جهان. زمانی که به عراق حمله کرد، فرانسه و آلمان خواستن مداخله کنن به عنوان اتحادیه اروپا. آمریکا چنان متکبرانه و قلدرانه گفت اگر خطایی کنن واگذارشون میکنه به بمب اتم. بعد هم که عراق رو گرفت گفت احدی حق نداره بدون اجازه آمریکا وارد عراق بشه.... اما همین آمریکای مقتدر امروز به این نتیجه رسیده که اولا دیگه اون قدرت اقتصادی اول جهان نیست و رو به افول تشریف داره. دوم اینکه نتونست طرح خاورمیانه بزرگ رو رقم بزنه به خاطر ایران. سوم فهمید خیلی هنر کنه باید جلو فروپاشی ایالاتش رو بگیره که خیلی تحلیل گران معتقدن شمارش معکوس فروپاشی آمریکا شروع شده. نشون اش هم اینکه در حالیکه در اوج اقتدارش به آلمان و فرانسه اولتیماتوم می داد چند سال بعد مجبور شد از ایران خواهش کنه بیاد به آمریکا کمک کنه مشکل عراق رو حل کنن که البته به ضررش تموم شد. همین آمریکا اگر مقتدر بود توی جنگ با لیبی از فرانسه کمک نمی گرفت که بخواد سهمش رو هم بده. وضعیت منطقه کاملا مشخصه که دیگه آمریکا اون اقتدار سابق رو مثل 20 سال قبل نداره.... پس خواهشا کسی جنگ جنگ نکنه. بچه می ترسونن. آمریکا اگر چنین جرئت و توانی داشت مدتها قبل کرده بود نه اینکه صبر کنه روز به روز به قدرت نظامی و راداری و موشکی ایران افزوده بشه. جالبه کله گنده های آمریکا میگن گزینه نظامی اصلا شدنی نبود. بعد هنوز عده ای در داخل میگن اگر توافق به هر قیمتی!!! نمیشد آمریکا بهمون حمله نظامی می کرد و نابودمون می کرد... نمی دونم این حرفها از روی جهل هست یا عناد ولی در هر حال دعا می کنیم اصلاح بشن.

بعد هم صحبت دلواپسان از روز اول این بود که تیم مذاکره کننده که به قول خودشون به خاطر سیاست های دولت قبل دستشون پر هست درست معامله کنن. از موضع ضعف نرن سر میز مذاکره. نیان در اقدامی کاملا اشتباه غنی سازی 20 درصد رو تعلیق کنن تا آمریکا بیاد سر میز مذاکره. این یکی از بهترین برگ برنده های ما بود که مفت دادن رفت. بعد هم پذیرفتن ایران موارد نظارتیش استثنا باشه یعنی بیشتر از دیگر کشورها... اینها یعنی رفتیم ضعیف بازی در آوردیم و دست پرمون رو زود خالی کردیم. حالا معامله خیلی خوب نشده و میشد بهترش کرد عیب نداره نگرانی ما و رهبر و دلواپسان بحث به مخاطره افتادن امنیت ملی هست با بحث راه های نفوذ جاسوس ترین جاسوسها که متاسفانه تیم مذاکره کننده مثل یه بچه خوب نازنین پذیرفته. بعد هم میشن شخصیت محبوب برای آمریکایی ها که بگن ظریف خیلی آدم متشخص و با کلاسی هست ولی جلیلی اخ بود...

از اونطرف هم بحث تحریمها که متاسفانه اخبارهای جدید روز به روز امید ما به رفع مشکل تحریمها رو کمتر و کمتر میکنه و البته این هم دور از ذهن نبود با بد طینتی که ما از آمریکا سراغ داشته و داریم... اون از تذکر رهبری درباره تعلیق، اینم مصوبه کنگره آمریکا که اجازه برداشتن تحریمهای اصلی از اوباما رو گرفته...

پس بهتره مرد و مردونه با حقیقت کنار بیایم ولو اینکه حرف حق رو دلواپسان بزنن. اگر هم دفاع مستند و علمی داریم مطرح کنیم نه اینکه خاطره گذشته های دور بی سند و بی تحلیل رو مطرح کنیم.
(۲۲/شهریور/۹۴ ۰:۲۴)mirza47824 نوشته است: [ -> ]ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍین که ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﺩﻭﺭ ﺍﻭﻝ ﺟﻨﮓ ﺑﺎ ﺭﻭﺳﻴﻪ ﺷﮑﺴﺖ ﺳﺨﺘﻰ ﺧﻮﺭﺩ ﻭ ﺗﻦ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﻧﺎﻣﻪ ﮔﻠﺴﺘﺎﻥ ﺩﺍﺩ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻰ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﺎﻯ ﺍﻳﺮﺍﻧﻰ ﺩﺍﻏﺪﺍﺭ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﺯﻳﺎﺩﻯ ﻳﺘﻴﻢ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﺑﺎﺭ ﺩﻳﮕﺮ ﺯﻣﺰﻣﻪ ﺟﻨﮓ ﺑﺎ «ﺍﺭﻭﺱ» (ﺭﻭﺳﻴﻪ) ﺗﻮﺳﻄ ﺗﻨﺪﺭﻭﻫﺎﻯ ﻣﺬﻫﺒﻰ ﻭ ﺍﻳﺪﺋﻮﻟﻮگ هاﻯ ﻣﺘﻌﺼﺐ (ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﺎﻥ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ) ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪ. ﺗﺤﺮﻳﮏ ﻓﺘﺤﻌﻠﻴﺸﺎﻩ ﺑﺮﺍﻯ ﺁﻏﺎﺯ «ﺟﻬﺎﺩ»ﻯ ﺩﻳﮕﺮ ﺩﺭ ﺟﺒﻬﻪ ﺭﻭﺳﻴﻪ ﻭ ﻧﺎﺁﮔﺎﻫﻰ ﻣﻔﺮﻁ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺍﻭﺿﺎﻉ ﻧﻆﺎﻡ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻞ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﻭﻯ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﻰ ﺑﺎ ﻣﻮﺝ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﺎﻥ ﻭﺍﺩﺍﺷﺖ. ﺷﺎﻩ ﻣﺘﺎﺛﺮ ﺍﺯ ﻓﻀﺎﻯ ﻫﻴﺠﺎﻧﻰ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ، ﺑﺮﺍﻯ ﺗﻬﻴﻪ ﻣﻘﺪﻣﺎﺕ ﺟﻨﮓ ﻋﺎﺯﻡ ﺗﺒﺮﻳﺰ ﺷﺪ ﻭ ﺷﺒﻰ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻰ ﮐﻪ ﺷﻤﺸﻴﺮ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻧﺎﺩﺭﻯ ﺭﺍ ﺑﺮ ﮐﻤﺮ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ، ﺗﻤﺎﻡ ﻋﻠﻤﺎ ﻭ ﺳﺮﺩﺍﺭﺍﻥ ﻧﻆﺎﻣﻰ ﻭ ﻭﺯﺭﺍﻯ ﺧﻮﻳﺶ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻯ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻧﺪ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﺩﻋﺎ ﻭ ﺛﻨﺎ ﺑﺮﺍﻯ ﺳﻼﻣﺖ «ﺫﺍﺕ ﺍﻗﺪﺱ ﻣﻠﻮﮐﺎﻧﻪ» ﻭ ﺁﺭﺯﻭﻯ ﺩﻭﺍﻡ ﻭ ﻗﻮﺍﻡ ﺩﻳﻦ ﻣﺒﻴﻦ، ﻧﻮﺑﺖ ﺑﻪ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﻧﻆﺮ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺟﻨﮓ ﺭﺳﻴﺪ. ﻫﻤﻪ ﮐﺴﺎﻧﻰ ﮐﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﻮﺍﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ، ﺑﺪﻭﻥ ﺍﺳﺘﺜﻨﺎ، ﭘﺲ ﺍﺯ ﺑﻴﺎﻥ ﻣﺮﺍﺗﺐ ﺟﺎﻥ ﻧﺜﺎﺭﻯ ﻭ ﺍﺑﺮﺍﺯ ﺁﻣﺎﺩﮔﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﻧﻮﺷﻴﺪﻥ ﺷﺮﺑﺖ ﺷﻬﺎﺩﺕ، ﻣﻮﺍﻓﻘﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺟﻨﮓ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩﻧﺪ. ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﻴﺎﻥ ﻓﻘﻄ ﻳﮑﻰ ﺍﺯ ﺻﺎﺣﺐ ﻣﻨﺼﺒﺎﻥ ﮐﺎﺭﺩﺍﻥ ﺁﺫﺭﺑﺎﻳﺠﺎﻥ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ «ﻣﻴﺮﺯﺍ ﺍﺑﻮﺍﻟﻘﺎﺳﻢ ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﻓﺮﺍﻫﺎﻧﻰ» ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺟﻮ ﻏﺎﻟﺒﻰ ﮐﻪ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﺎﻥ ﺩﺭ ﻣﺠﻠﺲ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﺍﻳﺴﺘﺎﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺟﻨﮓ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﮐﺮﺩ. ﻭﻗﺘﻰ ﺷﺎﻩ ﻋﻠﺖ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﻭﻯ ﺭﺍ ﺟﻮﻳﺎ ﺷﺪ، ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﮔﻔﺖ: «ﺍعلی حضرﺕ ﭼﻪ ﻣﺒﻠﻎ ﻣﺎﻟﻴﺎﺕ ﻣﻰ ﮔﻴﺮﺩ؟» ﺷﺎﻩ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩ: «ﺷﺶ ﮐﺮﻭﺭ» . ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ گفت: «ﺩﻭﻟﺖ ﺭﻭﺱ ﭼﻪ ﻣﺒﻠﻎ ﻣﺎﻟﻴﺎﺕ ﻣﻰ ﮔﻴﺮﺩ؟» ﺷﺎﻩ پاسخ داد: «ﻣﻰ ﺷﻨﻮﻡ ﺷﺸﺼﺪ ﮐﺮﻭﺭ». ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩ: «ﺑﻪ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺣﺴﺎﺏ، ﮐﺴﻰ ﮐﻪ ﺷﺶ ﮐﺮﻭﺭ ﻣﺎﻟﻴﺎﺕ ﻣﻰ ﮔﻴﺮﺩ، ﺑﺎ ﮐﺴﻰ ﮐﻪ ﺷﺸﺼﺪ ﮐﺮﻭﺭ ﻋﺎﻳﺪﺍﺕ ﺩﺍﺭﺩ، ﺍﺯ ﺩﺭ ﺟﻨﮓ ﺩﺭ ﻧﻤﻰ ﺁﻳﺪ»! ﺍﻳﻦ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﻧﻆﺮ ﻭﺍﻗﻊ ﺑﻴﻨﺎﻧﻪ ﻫﻤﻬﻤﻪ‌ﺍﻯ ﺩﺭ ﻣﺠﻠﺲ به رﺍﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻭ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﻣﺘﻌﺼﺒﻴﻦ ﺳﺨﺖ ﺑﺮ ﻭﻯ ﺑﺘﺎﺯﻧﺪ ﻭ ﺣﺘﻰ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺭﻭﺍﺑﻄ ﭘﻨﻬﺎﻧﻰ ﺑﺎ ﺭﻭس ها ﻣﺘﻬﻢ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﻭﻯ ﺍﺯ ﻣﻘﺎﻡ ﺧﻮﺩ ﺧﻠﻊ ﻭ ﺑﻪ ﻣﮑﺎﻥ ﺩﻭﺭﻯ ﺩﺭ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺗﺒﻌﻴﺪ ﺷﺪ. ﺩﺳﺖ ﺁﺧﺮ ﻓﺘﺤﻌﻠﻴﺸﺎﻩ ﻣﺠﻠﺲ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺷﻌﺮﻯ ﺍین چنین ﺑﺎﺏ ﺩﻝ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﺎﻥ ﺑﻪ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﺑﺮﺩ: ﮐﺸﻢ ﺷﻤﺸﻴﺮ ﻣﻴﻨﺎﻳﻰ ﮐﻪ ﺷﻴﺮ ﺍﺯ ﺑﻴﺸﻪ ﺑﮕﺮﻳﺰﺩ ﺯﻧﻢ ﺑﺮ ﻓﺮﻕ ﭘﺴﮑﻮﻭﻳﭻ (ﮋﻧﺮﺍﻝ ﺭﻭﺱ) ﮐﻪ ﺩﻭﺩ ﺍﺯ ﭘﻂﺮ (ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺭﻭﺱ) ﺑﺮﺧﻴﺰﺩ! ﭘﻮﭺ ﺑﻮﺩﻥ ﺍﻳﻦ ﺷﺎﺥ ﻭ ﺷﺎﻧﻪ ﮐﺸﻰ ﻫﺎ ﻭﻗﺘﻰ ﺁﺷﮑﺎﺭ ﺷﺪ ﮐﻪ ﻃﺒﻖ ﭘﻴﺶ ﺑﻴﻨﻰ ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﻟﺸﮑﺮ ﻓﺘﺤﻌﻠﻴﺸﺎﻩ ﺷﮑﺴﺖ ﺧﻔﺖ ﺑﺎﺭﻯ ﺍﺯ ﺭﻭس ها ﺧﻮﺭﺩ ﻭ ﺗﺤﻤﻴﻞ ﻋﻬﺪﻧﺎﻣﻪ ﺗﺮﮐﻤﻦ ﭼﺎﻯ ﺑﻪ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻣﻬﻠﮏ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﺭﺳﺎﻧﺪ. فاعتبروا یا اولی الابصار!
ملتی که تاریخ نمی خواند، محکوم به تکرار آن است!

بنده فقط در مورد یک بخش از فرمایش شما صحبت میکنم. باقی فرمایشات را جناب بیداری اندیشه به نحو احسن بیان کردند.
اتفاقا دوست عزیز شما تاریخ را مطالعه نفرمودید، در همان جنگی که اشاره کردید، بروید مطالعه کنید که چقدر ایران تاپیروزی نزدیک بود و وجود خائنین و افراد ترسویی در دول ایران باعث شد که مجدد شکست بخورند. آنها هم افراد تندرو نبودند، علمایی بودند که حاضر نمی شدند ذلت و خواری را برای مردمشان ببینند...
عجب امام حسینی، مالیات که نمی گرفت. باز هم رفت به جنگ یزید.

به نظرتون این کله شقی نیست؟؟؟؟؟

راستی یه زمانی (البته اون زمان گذشته) امام خامنه ای گفت اگر فشار بیارن حادثه کربلا تکرار میشه. به نظرم کله شقی رو از جدش به ارث برده.

راستی امام حسین این کله شقی رو برای چی مرتکب شد؟؟؟؟؟؟؟؟ آهان ترس از دین جدش، به نظرم ایشون هم دلواپس دین جدش بوده.

پ.ن
این آدم دلیل مسلمانیه منه اگر اون ... من هم هستم تا تهش. جناب پرزیدنت و امثالهم شما 9 دی یادتون رفته. ما بودیم، هنوز هم هستم.
جناب پرزیدنت هر روز یک بخش از دم خروس بیرون میزنه، چه خبره......!!!!!!!

چشمان آمریکا در پارچین

گروه سیاسی: برخلاف آنچه پیش از این تصور می‌شد و البته برای اولین بار خبرگزاری آسوشیتدپرس ادعا کرده بود؛ در روند بازرسی از مراکز نظامی ایران، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز حضور خواهند داشت.

به گزارش «وطن امروز»، همزمان با اعلام این خبر توسط رویترز، معاون سازمان انرژی اتمی نیز خبر داد بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه وارد تهران خواهند شد. علی‌اصغر زارعان که عضو کارگروه داخلی برجام نیز هست، در این‌باره گفت: در این دور از مذاکره با سازمان انرژی اتمی، بازدید از مراکز نظامی در دستور کار بازرسان آژانس نیست. وی افزود: در این سفر برنامه‌هایی جهت بحث و مذاکره داریم، اما در این دور از مذاکرات اقدام یا دستوری مبنی بر بازدید از مراکز نظامی نیست. معاون رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: این سفر در راستای برنامه جامع اقدام مشترک است که طبق روال گذشته انجام می‌شود و جلسات و مذاکراتی را جهت هماهنگی بیشتر و اقدامات عملیاتی در آینده خواهیم داشت. براساس اظهارات معاون سازمان انرژی اتمی، اگرچه این سفر بازرسان آژانس در قالب برجام است اما آنها فعلا پروژه بی‌سابقه بازرسی‌های ویژه از ایران را کلید نخواهند زد و حضور آنها صرفا برای انجام هماهنگی است. اما انتشار این خبر توسط خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی در حالی است که روز گذشته، خبرگزاری رویترز گزارشی درباره روند بازرسی‌های نظامی از ایران منتشر کرد. رویترز در این گزارش مدعی شد در بازرسی از سایت پارچین، بازرسان آژانس حضور خواهند داشت. این خبرگزاری به‌نقل از 2 دیپلمات آگاه به توافقات محرمانه ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد هنگام نمونه‌برداری از سایت پارچین، بازرسان سازمان ملل همراه با تکنیسین‌های ایرانی حاضر خواهند بود. اشاره رویترز به توافق محرمانه میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در حالی است که براساس توافقات انجام شده، این توافق موسوم به «نقشه‌راه» در حوزه نحوه بازرسی‌ها باید محرمانه بماند اما از ابتدای امضای توافق میان علی‌اکبر صالحی و یوکیا آمانو تاکنون برخی خبرگزاری‌های غربی مدعی شده‌اند به بخش‌هایی از این توافق دست یافته‌اند! این موضوع باعث اعتراض چندین‌باره ایران شد به‌گونه‌ای که رضا نجفی، نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بارها ضمن انتقاد از رفتار دوگانه آژانس، خواستار پایبندی آمانو به توافق محرمانه شد. نجفی روز جمعه نیز از آمانو خواست نسبت به محتوای توافق محرمانه رازدار باشد. اما این درخواست نجفی از آمانو در شرایطی است که اظهارات اخیر آمانو در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یک بار دیگر نشان داد مدیرکل آژانس به هیچ وجه قابل اطمینان نبوده و نخواهد بود. در حالی که براساس 11 مرحله بازرسی از مراکز هسته‌ای ایران، آمانو باید عدم انحراف در برنامه هسته‌ای ایران را اعلام می‌کرد، او در اظهارنظری عجیب مدعی شد نمی‌تواند درباره مراکزی که ممکن است وجود داشته باشند و ایران آمار آنها را به آژانس نداده، اظهارنظر کند! این اظهارنظر بی‌سابقه که وابستگی مدیرکل آژانس به آمریکا را نشان داده است در واقع یک پیام آشکار برای ایران بود و به همین دلیل تعدادی از کارشناسان مسائل سیاسی در اظهارنظرهایی اعلام کردند ایران به هیچ وجه نباید منتظر ارائه یک گزارش سالم و واقعی از آمانو درباره نتیجه بازرسی‌ها باشد.

با این حال آنگونه که رویترز مدعی شده، بازرسان آمانو در روند بازرسی از پارچین حضور دارند. به گزارش فارس، دیپلمات‌های غربی بامداد شنبه به رویترز گفته‌اند، ایرانی‌ها مجاز خواهند بود خودشان نمونه‌برداری را انجام دهند اما بازرسان آژانس نیز در محل حضور فیزیکی خواهند داشت و به فعالیت‌های تکنیسین‌های ایرانی دسترسی کامل خواهند داشت
. یکی از این دیپلمات‌ها می‌گوید: «این مصالحه‌ای بود تا ایرانی‌ها بتوانند آبروداری کنند و آژانس هم بتواند مطمئن باشد بازرسی‌های مدنظرش، مطابق با ملزومات دقیقش پیش می‌رود». دیپلمات دیگر هم در گفت‌وگو با رویترز عنوان کرده بازرسی‌ها توسط تیمی مرکب از تیم‌های ایران و آژانس انجام خواهد شد، ضمن اینکه دوربین‌ها نیز این فرآیند را تحت نظارت خواهند داشت و آن را ضبط می‌کنند. این دیپلمات درباره گزارش پیشین آسوشیتدپرس گفت: «متأسفانه برخی تحریف‌ها و گزارش‌های غیردقیق در رسانه‌ها طوری وانمود کرده‌اند که گویی ایران، به تنهایی عملیات بازرسی را انجام خواهد داد، این درست نیست». مخالفان «برجام» در کنگره، بارها به گزارش آسوشتیدپرس برای ذکر نقایص توافق با ایران اشاره کرده بودند. دیپلمات اول به خبرگزاری رویترز گفت: «آژانس نگرانی‌ای از این بابت که مطالباتش برآورده می‌شود، ندارد. مساله اصلی این است که آیا ایران نگرانی‌های ما را تا پایان سال برآورده می‌کند یا خیر. آنها، در حال حاضر ظاهرا (به مفاد توافقات) پایبند هستند». خبرگزاری آسوشیتدپرس ماه گذشته در گزارش اولیه‌ای که منتشر کرد مدعی شده بود در توافق محرمانه بین ایران و آژانس، بازرسان بین‌المللی از ورود به سایت پارچین منع می‌شوند و تکنیسین‌های ایرانی وظیفه نمونه‌برداری‌های محیطی از این سایت را به عهده خواهند داشت. این رسانه آمریکایی که به خبرسازی علیه ایران شهرت دارد، در گزارش بعدی خود متنی را منتشر کرد که مطابق ادعاها، پیش‌نویس اولیه توافق محرمانه ایران و آژانس بود.

براساس ادعای رویترز، بازرسان آژانس به صورت مستقیم در عملیات بازرسی از پارچین حضور خواهند داشت البته اکنون در ایران حضور بازرسان آژانس به معنای حضور تکنیسین‌های تربیت یافته آمریکا در ایران تلقی خواهد شد. اگرچه پیش از این عباس عراقچی - که طی روزهای اخیر اظهارات خلاف واقع او درباره سند چهارم توافق، خدشه‌ای جدی به صداقت روایت تیم مذاکره‌کننده درباره برجام وارد کرده - برای توجیه بازرسی‌ها از پارچین مدعی شده بود ایران اجازه حضور بازرسان آمریکایی را نداده، اما ارنست مونیز، وزیر انرژی آمریکا در توضیح دسترسی آمریکا به بازرسی‌ها گفت همه بازرسان آژانس تربیت یافته شدگان آمریکا هستند و همه آنها در ایالت نیومکزیکو آموزش دیده‌اند. مونیز این را هم گفت که تجهیزات بازرسی نیز عموما ساخت آمریکا هستند. این اظهارنظر مونیز نزد کارشناسان امنیتی اینگونه تفسیر شد که وزیر انرژی آمریکا با این اظهارنظر سعی کرد میزان دسترسی آمریکا به روند بازرسی‌ها و نتیجه آن را به رخ بکشد! [چه خبره!!!!!!!]

مجلس نمایندگان آمریکا با «برجام» مخالفت کرد
مجلس نمایندگان آمریکا با انجام رای‌گیری با برنامه جامع اقدام مشترک مخالفت کرد. به گزارش فارس، در رای‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا درباره برجام، 269 نماینده رای مخالف،‌162 نماینده رای موافق و یک نماینده رای ممتنع دادند. پس از آنکه دموکرات‌های سنا مانع رای‌گیری درباره مخالفت با برجام شدند، این بار جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان به برجام رای منفی دادند؛ رأیی که هرچند با توجه به اکثریت جمهوری‌خواهان قابل پیش‌بینی بود، اما با توجه به شمار مخالفان دموکرات، باقی ماندن حق وتوی اوباما و همچنین نتیجه رای سنا، جمهوری‌خواهان قادر به جلوگیری از اجرای برجام نیستند. برای حفظ حق وتوی رئیس‌جمهوری آمریکا درباره مصوبه و قطعنامه در مجلس نمایندگان این کشور 146 رای مورد نیاز است که دموکرات‌ها توانستند به این حد نصاب برسند. اگر چه مجلس نمایندگان آمریکا برجام را به تصویب نرسانده است، اما رای این مجلس باید توسط رای سنا تکمیل شود. برخی کارشناسان می‌گویند کار برجام در سنا حتی به رای‌گیری هم نمی‌رسد و این توافق بدون رد یا تصویب کنگره، روی میز رئیس‌جمهوری آمریکا برای امضا قرار خواهد گرفت. حامیان دموکرات برجام در سنا، 42 نفر هستند و بیش از دوپنجم اعضای این نهاد را تشکیل می‌دهند. این موضوع به آنها فرصت می‌دهد با اطاله بررسی، اجازه رای‌گیری درباره برجام را ندهند.

یادگاری روی دیوار آمانو!
هیچ کارشناس سیاسی در ایران هیچگاه این ریسک را نمی‌کند که مدعی شود گزارشات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره بازرسی‌ها از مراکز هسته‌ای و نظامی ایران، صادقانه و به دور از جانبداری سیاسی بوده و خواهد بود. رفتار آژانس در دوره آمانو سرشار از اقدامات سیاسی و تلاش‌هایی بوده که در راستای بسته فشار آمریکایی‌ها علیه ایران انجام می‌شد. با این حال متاسفانه در مذاکرات اخیر، آمانو به عنوان یک طرف بدحساب، به عنوان قاضی پرونده تعهدات ایران انتخاب و به‌رسمیت شناخته شد. آنها با آمانو توافقی محرمانه امضا کردند و اکنون به شیوه‌های مختلف از او می‌خواهند به مفاد توافق پایبند باشد! در کنار این اقدام غیرمنطقی، نکته قابل تامل اینجاست که اگر براساس روایت رویترز، در روند بازرسی‌ها از پارچین، بازرسان آژانس حضور داشته باشند؛ این دقیقا به معنای دسترسی رویترز به مفاد توافق محرمانه است! اگرچه رویترز مدعی شده از طریق دیپلمات‌ها به این ماجرا پی برده اما اهالی رسانه به خوبی می‌دانند این قبیل عبارات مانند «دیپلمات‌هایی که خواستند نامشان فاش نشود» پوششی است برای آنکه رسانه‌ها اطلاعات خود را منتشر کنند. به هر حال آنها که روی صداقت یوکیا آمانو شرط بستند، بهتر می‌دانند ادعای رویترز صحت دارد یا خیر! هرچند افکار عمومی نیز بزودی از این ماجرا باخبر خواهد شد.
آدرس های مرجع