چقدر مثبت فکر میکنید آقای بیداری اندیشه.
به نظر من یا متن برجام مورد تایید هر دو مجلس میرسه و سیستم موشکی ما تبدیل به سیستم موش موشکی میشه و حمله نظامی از سوی داعش در پیش خواهد بود.
یا ایران فقط تایید نمیکنه که دولت صبر میکنه و مهلت میگیره واسه دوره بعدی مجلس که آقای عارف فرمودن باید به خاطر توافق هسته ای هم که شده اکثریت مجلس رو به دست بگیریم.
اون موقع تایید میشه و دوباره گزینه 1 پیش میاد.
یا آمریکا فقط تایید نمیکنه که این فهترین گزینه است. اما با شناخت و اصراری که من از اوباما میبینم این موضوع رو وتو خواهد کرد.
یا هر دو کشور تاییدش نمیکنن که دوباره جنگ پیش رو خواهد بود.
چون به گفته آقای اوباما دیگه تحریمها نمیشه که بیشتر از این ادامه داشته باشه.
در عجبم از صبر اولیا و خود خدا واسه عاقل شدن مردم.
فکر کنم رسیدیم به آزمون انسان های خاص.
خدا کنه از این آزمون هم سربلند بیرون بیایم.
خدا کنه با یه مامای یه گاو طلایی فکر نکنیم به همه چی رسیدیم و بزن و برقص راه بندازیم.
خدا کنه بفهمیم فرق کلام ولی رو با خوار گاوانه یا کدخدایانه.
بفهمیم که خوارشون فقط صداست.
گاهی میگن ما تروریستیم و گاهی از موافقت با ما خوشحالن.
خدا کنه فرق شعارهای بی معنی گاو طلایی یعنی آمریکا رو با کلام حق ولی فقیهمون که خیلی درسته رو بفهمیم.
پنجشنبه ای که گذشت مشغول تماشای جلسه کمیسون بررسی توافق هسته با دکتر عرافچی و تخت روانچی بودم.
بنده خدا عراقچی دهانش کف کرده بود از بس برای کوثری و کریمی قدوسی (مبتکر گل واژه mpt) یک سئوال را 10 مرتبه توضیح داده بود به طوری که در اواخر وقت عراقچی فقط لبخندی عصبی میزد و توان تکرار مکررات را نداشت آنهم برای کریمی قدوسی که بجای سئوال، گویی متن بیانیه می خواند !!! (عراقچی حتی یکبار به بغل دستی اش گفت که این سئوال را 10 بار جواب داده است !!!)
اما جالب تر از کریمی قدوسی ، جناب بخشایش نماینده اردستان بود که چنین سئوالی را با حالت " خود عقل کل پنداری " و دلواپسی...پرسید:
با کاسته شدن از 19 هزار سانتریفیوژ در سایت نطنز، چه تعداد از بچه های اردستان و اطراف بی کار و اخراج می شوند؟!!! چون مستحضر هستید که 19 هزار سانتریفیوژمان شده 5000 هزار ، یعنی یک سوم ..پس تعداد کارکنان سایت نطنز هم قاعدتا یک سوم می شود !!!!
عراقچی هم همراه با لبخندی که در اصل به معنای " نگاه عاقل اندر سفیه بود " چنین جواب داد :
واقعا از شما بعید است چنین سئوالی، شما فکر می کنید پای هر سانترفیوژ یک کارمند ایستاده که با یک سوم شدن تعداد سانریفیوژها ، آنها هم یک سوم بشوند ؟
پ.ن:
بدبختی مملکت در این است که نماینده مجلسی که عضو کمیسیون بررسی توافق هسته ای هم هست ، یکبار هم که شده، تاسیسات هسته ای را از نزدیک ندیده و فکر میکند پای هر ماشین سانریفیوژ ، یک نفر ایستاده و مشغول به کار است !!!
و تازه ادعای این را دارد که امریکا سر ایران را در توافق کلاه گذاشته است..(عین ادعای جناب بخشایش)
به شخصه معتقدم نیازی نیست آمریکا، ایران را تهدید به حمله نظامی کند، با داشتن چنین نمایندگانی ،ما خودمان، خودمان را نابود نکنیم ..خیلی شانس آورده ایم..
پ.ن:مطلب رو از یه پیج تو فیس بوک برداشتم
بسم الله الرحمن الرحيم
بدبختي مملكت ما اين نماينده هايي نيستن كه سايتها رو نديدن
بدبختي ما اونهايي هستن كه ديدن و كارايي اين صنعت رو مي دونن چيه، بعد مي رن اينطور چوب حراج مي زنن
بدبختي مملكت ما اينه كه روسيه مياد به اين اقايون مي گه اصلا نيازي است كه محدوديتهاي تسليحاتي رو بپذيريد، بعد اين اقايون مي گن نه مي پذيريم
مي بينم كه اوناييم كه مي دونن همچين شاهكاري هم نكردن
حالا شاهكار بپشكشون، اميدوارم به مرور يكي يكي دسته گلا ديگه رو نشه
نقل قول:البته هنوز علیرغم انتقاداتی که وارد هست برای قضاوت نهایی زوده. اول که دو مجلس باید تصویب کنن. بعد طرفین شروع می کنن به انجام تعهدات. عیبی نداره ما شروع می کنیم. جایی خوندم آمریکایی ها ایندفعه ممکنه بهتر از 10 سال قبل عمل کنن به خاطر متفاوت بودن شرایط جامعه ایران و .... همه چیز به آینده بستگی داره.
اون اوایل می گفتن اگر توافق نشه مقصر تندروهای دو کشور هست. بدم نیست توافق بشه و اجرایی بشه. از این مطمئنم ما محدودیت موشکی رو نخواهیم پذیرفت و موضع خودمون توی منطقه در دفاع از ملت مسلمان رو تغییر نخواهیم داد. اینها خطوط قرمر قرمز هستن و اصلا مذاکره بردار نیستن.
به نظرم در هر صورت برنده ماییم. یا آمریکایی ها تحریمها رو بر می دارن و گشایشی میشه توی بعضی امور. خوب معامله ای کردیم و چیزهایی دادیم و چیزهایی گرفتیم. یا اینکه به هر دلیل توافق به هم می خوره و تحریمها بر می گرده و ملت و دولت می فهمن ارزش نداره بیش از این برای این قضیه وقت گذاشت. در هر صورت ملت تنها می تونن در آینده در مورد توافق امروز قضاوت کنن بعد از نتیجه عملی مذاکرات...
دقيقا به نكته طلايي اشاره كرديد در هر توافقي بايد منتظر بود و نتيجه را ديد ولي !!!!!!!
به شرطي كه طرفين از هر كجا ديدن كه داره سرشون كلاه ميره بتونن برگردن ! نه اينكه يكي بتواند 60 روزه برگردد ويكي ديگر حداقل 3 سال طول بكشد !!!
مذاكره اي كه كردند به نظر خوب مرسه ولي !!!!!!!
ولي همه ي مذاكره رو وابسته به اعتماد به آمريكايي كردن كه حسابش روشنه !!!!
دوستان توجه دارند كه سانترفيوژ ، دستگاه پشمك سازي نيست (گرچه ماهيتا يكي هستند) كه بر داري بزاري انبار تابستان سال بعد دوباره بساط كني ، به دليل سرعت بالا هنگام راه اندازي 20 درصد سانترفيوژاها ميرن مغازه ضايعات فروشي محله !!! ديگه حساب كنيد اينهايي كه انبار ميشود چقدرش موقع روشن و خاموش شدن و جابجايي از بين رفته است !!! تازه اگر دوباره بشود يا نشود !!!!
نيروگاه اراك هم كه عملا ميخواهند گل بگيرند (جديدا از بتن براي اين كار استفاده ميشود)
پس چطور توافق ميكرديم ضرر نكنيم : اينطور كه اراك رو پلمب ميكرديم نه نابود كه اگه هر لحظه خواستيم بازش كنيم ! اينطور كه سانترفيوژ ها بچرخند ولي گاز توشون تزريق نشه تا هرلحظه اراده كرديم عملياتي باشند !!! اينطور كه اورانيوم غني شده را در يك مكان زير نظر اژانس انبار و پلمب ميكردند تا هر لحظه كه خواستيم برگرديم جاي اول.....
من تو اين موندم اگه فقط 1 هزارم درصد!!!!! ما همه چي رو نابود كرديم ولي توافق به هم خورد فكر كردن واسه ميز بعدي كردن كه چي روش بذارن واسه مذاكره..............................
بنا براين الان وقت سكوت نيست تا ببينيم چه پيش آيد ........
(۶/مرداد/۹۴ ۲۱:۵۷)ام ابیها نوشته است: [ -> ]یا هر دو کشور تاییدش نمیکنن که دوباره جنگ پیش رو خواهد بود.
چون به گفته آقای اوباما دیگه تحریمها نمیشه که بیشتر از این ادامه داشته باشه.
هیچوقت جنگ پیش رو نبوده و نخواهد بود. این یک توهم است که عده ای فکر می کنند اگر متحد آمریکا نباشی، حتما آمریکا بهت حمله میکنه
اگر آمریکا میخواست بجنگه، بهترین موقع زمان دولت ضعیف هشتم بود که بوش هم رئیس جمهور بود...
آمریکا به یک کشور ضعیف و ترسو حمله میکنه. ضعیف ترین دولت هم که در ایران حاکم باشه، نمی تونم از پس مردمی که تحت فرمان رهبری هستند بر بیاد!
(۱۰/مرداد/۹۴ ۱۸:۵۳)عمار94 نوشته است: [ -> ]من تو اين موندم اگه فقط 1 هزارم درصد!!!!! ما همه چي رو نابود كرديم ولي توافق به هم خورد فكر كردن واسه ميز بعدي كردن كه چي روش بذارن واسه مذاكره..............................
به جاش ساندویچ مک دونالد میگیریم. بس نیست؟
اگر احتمال جر زنی غرب رخ داد، که خیلی هم احتمالش زیاده، دولت قطعا پاسخی نداره. هیچ گزینه ای نداره
برای میز بعدی مردم سال 96 یک گزینه اساسی دارن که به ازای هر دشمنی چند هزار سانتریفیوژ فعال کنه!!!
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
ســـ♥ـــلام
(۱۰/مرداد/۹۴ ۱۷:۵۹)کاربر محترم LifeLover نوشته است: [ -> ]فکر میکند پای هر ماشین سانریفیوژ ، یک نفر ایستاده و مشغول به کار است !!!
ببخشید شما تحصیلاتتون چیه که صحبت های آقای عراقچی را ملاک قرار می دید؟
الان امکانش هست که من با شما درباره ی تغییرات نوترون دهی دستگاه پلاسمای کانـونـی
با گذاشتن هدف دوتریومی داخل دستگاه بحث کنم یا در این مورد هم نظراتتون را ارائه بدیـد؟
یعنی توی این تالار یک نابغه هایی وجود دارند (با تمام احترام) که بین دستگاه آب شیرین کن
و تصفیه آب خانگی تفاوت قائل میشن؛ حالا شما که جای خود دارید. من تا همیـن الان هنـوز
توی تـالار با کـسی جـدی صحبـت نکردم و بیشتر جنبه ی سرگرمی داشته ولـی اگر دوسـت
داشتید یک تاپیک با موضوع مذکور بزنید تا بهتون بگم نه یک نفر (بلکه حداقل صـد نفر) به قول
شمـا ((کجـای دستـگاه ایستاده انـد)) و در ((کدوم قسمت ها مشغول بـه کـار)) هستنـد که
بعدا بی کار خواهند شد و باید برای کدوم صنایع فـاتـحــه خوانده شود✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
(۱۰/مرداد/۹۴ ۲۱:۳۵)MEEAAD نوشته است: [ -> ]░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
ســـ♥ـــلام
ببخشید شما تحصیلاتتون چیه که صحبت های آقای عراقچی را ملاک قرار می دید؟
الان امکانش هست که من با شما درباره ی تغییرات نوترون دهی دستگاه پلاسمای کانـونـی
با گذاشتن هدف دوتریومی داخل دستگاه بحث کنم یا در این مورد هم نظراتتون را ارائه بدیـد؟
یعنی توی این تالار یک نابغه هایی وجود دارند (با تمام احترام) که بین دستگاه آب شیرین کن
و تصفیه آب خانگی تفاوت قائل میشن؛ حالا شما که جای خود دارید. من تا همیـن الان هنـوز
توی تـالار با کـسی جـدی صحبـت نکردم و بیشتر جنبه ی سرگرمی داشته ولـی اگر دوسـت
داشتید یک تاپیک با موضوع مذکور بزنید تا بهتون بگم نه یک نفر (بلکه حداقل صـد نفر) به قول
شمـا ((کجـای دستـگاه ایستاده انـد)) و در ((کدوم قسمت ها مشغول بـه کـار)) هستنـد که
بعدا بی کار خواهند شد و باید برای کدوم صنایع فـاتـحــه خوانده شود✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
صد نفر پای هر دستگاه؟
یعنی چیزی در حدود دو میلیون نفر برای 19 هزار سانتریفیوژ!
ـ قالَ(علیه السلام): السُّكْرُ أرْبَعُ السُّكْراتِ: سُكْرُ الشَّرابِ، وَسُكْرُ الْمالِ، وَسُكْرُ النَّوْمِ، وَسُكْرُ الْمُلْكِ.
فرمود: مستى در چهار چیز است: مستى از شراب (و خمر)، مستى مال و ثروت، مستى خواب، مستى ریاست و مقام
.
داشتم رد می شدم گفتم یه نکته ای به عرض دوستان برسون که از این به بعد گفتارتونو اصلاح کنید . لطفا نفرمایید هر دو مجلس چون اگر کنگره آمریکا رو هم مجلس به حساب بیاریم بازم فقط یک مجلس داریم
آقای لاریجانی فرمودند به تایید شورا برسد متن توافق که در او فهرست 12 نفره شورا اگر اشتباه نکنم آقای جلیلی هم بودند به نظر من احتمالا تنها مخالف توی شورا ایشون هستند شاید هم آقای رضایی اضافه بشه به ایشون
پس 10 به 2 توافق رای میاره کلا موضوع دیگه حساس نیست بلکه جالب شده همه نظرات و حرفایی که رد وبدل میشه جالبه #دبه #گزینه نظامی #برداشته شدن یا نشدن تحریم ها # تایید شورا و کنگره #ترجمه متفاوت هر کشور #بندها محرمانه #موشک بالستیک #دلواپس و و و و و و و بازم و
شاید جنگ بشه شاید نشه
شاید دبه کنن شاید نکن
شاید دیگه مثل زمان قاجاریه نشه که انگیسی ها اومدن گفتم اه اه ایم مایع بد بو و بد ترکیب و به درد نخور چیه آخه ما حاضریم مفت و مجانی براتون خارجش کنیم تا از شر این نفت مزخرف راحت شید
(مدونید کره اضافی رو چیکار می کنن ؟
چی ؟!

خیلی بی ادبید

با این ضرب و المثلاتون نخیر کره اضافی رو می کنن چراغ گاز سوز برای خیابونای لندن
با همین تسبیح بزنم تو سرت

و دوباره تاریخ تکرار نشه
(اون موقعی که فرقه موسوم به دوم خردادی ها تو لژهاشون طرح ریزی کردند که جو بدید #انرژی هسته خیلی خر است و باعث کج و کولگی میشود و بسی ناجوانمردانه خطرناک پس برید از خورشید انرژی بگیرید و این آتا آشغالارم بدیم مفتی این اورپا-آمریکایی های اوشگول بریزن دور بجاش تحریمارو بشکنیم).
شاید ... شاید ... شاید...
ما دیگه رفع زحمت کنیم البته حرف زیاده راجب همه اینا ولی سکوت رهبر خیلی جذاب تره و مطمئنا سر بزنگاه اقدام موثر و نجات بخش رو انجام میده
(یه دلیل بود که 25 سال پیش یه ضبط صوت جابجا شد تا جون یه نفر حفظ بشه)
من که از علم و سیاست ایشون آگاهی ندارم اما حداقل ترجیح میدم رفتار ایشونو تقلید کنم هر چند سکوت کار سختیه بهتره کمتر حرف بزینم تا گوشامون بهتر بشونه تا زمانش که رسید بشنویم و بدونیم که چیکار بکنیم و چیکار نکنیم
ll ll
V V
متنتون خیلی زیبا بود " میم.حسین.الف " جان، به جز این بخشش :
نقل قول: اما حداقل ترجیح میدم رفتار ایشونو تقلید کنم هر چند سکوت کار سختیه
اتفاقا اینجا اقا از ما میخواد که سکوت نکنیم .بلکه آقا میخواد که منطقی انتقاد کنیم و وحدت اجتماعی رو هم حفظ کنیم.
ایشون جایگاه رهبری رو دارند و ما سرباز هستیم.قرار نیست ایشون هر روز یک سخنرانی انجام بده... وقتی آقا خطوط قرمز رو مشخص کردند، خط من و شما هم مشخص شد. حالا هم رد شدن از این خطوط یعنی رد شدن از ولایت ! من و شما تکلیفمون معلومه و این تکلیف سکوت نیست...