تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیرامون قطعنامه شورای امنیت در مورد توافقات هسته ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بلکه شما بگید و کسی پاک نکنه.
چون من تا گفتم ملت ایران تا کی باید تاوان 4 تا باغ پسته رو بده، پستم حذف شد.
ایشون در آخرین اظهار نظرشون فرمودن امام دو ماه بعد از این که گفت "جام زهر رو نوشیدم" یه روز به من گفت "اکبر جام زهر برای من تبدیل به جام شیرین شد"
خداییش این آدم واسه پست رهبری نقشه نکشیده پس چی؟؟؟!!!
قدیما بهش میگفتن اکبرشاه و این سالها به حق لقب اکبر فتنه رو از آن خودش کرده.

لینک خبر

چند بار رهبر گفتن به جز مسائل هسته ای ما با آمریکا هیچ کاری نداریم.
به صورت یک بچه تخس و خیره سر تو نیویورک میگن بستگی به رفتارهای آمریکا داره.
شاید بازم با هم مذاکره کنیم.
فکر کردن آمریکایی ها دارن واسه صحبت کردن با ما له له میزنن.
کیو گول میزنن؟
همین دیشب مجلسشون تصویب کرد اول ایران 40 میلیون دلار واسه ضررهایی که به آمریکا متحمل کرده به عنوان غرامت بده.
اون وقت خیلی بده که ما مثل هالو ها فکر کنیم آمریکا عاشق چشم و ابروی ما شده.
قبل از توافق من بی سواد گفتم اگه واسه بازدید از پارچین بیان، با یه عینک یا خودکار میتونن مکان یابی کنن و اطلاعات لازم رو بدست بیارن.
اون وقت کسی که حقوق دانه و نظامی نیست نباید اینو بفهمه؟

لینک خبر

در بی لیاقتی استاد و شاگرد همین بس که امروز خبر دقیقی از آقای رکن آبادی نیست.
اگه شورای نگهبان آدمایی که با امنیتمون شوخی میکنن رو دور بعد تایید صلاحیت کنه جای تعجب داره.
یه کاری میکنن که این وسط احمدی نژاد از آب گل آلود ماهی بگیره و بخواد عرض اندام کنه.
شاگرد خلف اکبرشاه همین پرریدنته با همون کلیدی که عمو پورنگ به خاطرش یه مدتی تو تلویزیون نیومد در دستش.
خسته شدیم از اینهمه قدرت خواهی و ثروت اندوزی سران.
من برام جای سواله؟؟!!!
کی سیر میشن؟
یه یارانه میخوان بدن هزار بار منت سرمون میذارن.
در صورتی که پول واردات لوازم آرایش واسه یارانه ها کافیه.
نون گرو شد.
بنزین گرون شد.
تمام کارخونه ها تعطیل شدن.
بازاری ها کارشون کساد کساده.
اینو نن جون کروبی هم میفهمه که تورم کاهش نیافته.
اما هر هفته نوبخت و پرزیدمت میان تو تلویزیون و اعلام میکنن که "دست و جیغ و هوراااا. تورم کاهش یافت!!!!"
خداییش فکر کردن دارن به کیا حکومت میکنن؟؟؟
امضای یکی از بچه ها عالی بود.
یونان که وای فقیه نداره و حجاب آزاده و با آمریکا رابطه داره.
اونجا واسه چی ورشکست شد؟؟؟
اروپایی ها واسه یه قرون و دوزار ما نقشه کشیدن از بس اوضاع مالیشون خراااابه.
اون وقت ما فکر میکنیم عاااشق ما شدن که یهویی میان ایران.
خداااااا.
چرا صدامون به کسی نمیرسه؟؟؟
بسم تعالی
سلام

نمیدونم کسی گفته یا نه که از چند روز پیش تحصنی جلوی مجلس برپا شده ؟! طبق گفته ی دوستان روز اوج و اصلی شنبه است و دوستانی که میتونن در این تجمع حضور پیدا کنند. ظاهرا قراره در صحن علنی مجلس هم این مسئله مطرح بشه.

یک سوال دارم؟ - تحصن نیاز به مجوز داره و در قانون کشور راه و روش خاصی براش پیش بینی شده ؟

ممنون
برجام بی فرجام حمله به ایران را تسهیل می کند.

خبرگزاری رویترز در تحلیلی نوشت: حمله نظامی نیاز به مواردی مهم برای کسب موفقیت دارد که با برجام اهداف عملی خاص و اطلاعات صحیح درباره اهداف به دست می‌آید.

در ادامه گزارش آمده است: توافق هسته‌ای با ایران امکان بازرسی را به نحوی میسر ساخته که آمریکا و 5 قدرت جهانی با تاسیسات مهم راهبردی مختلف ایران آشنا شده و اگر آن‌ها به موردی ظنین شوند، آن‌گاه می‌توانند تقاضای دسترسی به آن مکان را داشته باشند.

رویترز افزود: بدون توافق متحدان (غرب) راهی را برای تشخیص اینکه کدام تاسیسات ایران به درستی مهم است، نخواهند داشت تا آن ‌مکان‌ها را برای بمباران در نظر گیرند. [جناب پریزیدنت تو کدوم طرفی هستی؟ تکلیفت با خودت روشنه؟؟؟؟؟]

این خبرگزاری انگلیسی تاکید کرد: هرچه اهدافی که واشنگتن برای حمله نظامی می‌خواهد بیشتر باشد، میزان شکست و خسارت‌ها ناخواسته نیز بیشتر خواهد بود.

در ادامه گزارش آمده است: اگر آمریکا بخواهد برخورد نظامی با ایران داشته باشد، عدم پذیرش توافق (از سوی واشنگتن) ماموریت نیروهای آمریکایی را مشکل و خطرناک می‌کند.

به گزارش فارس، رویترز افزود: آمریکا و دستگاه‌های اطلاعاتی می‌توانند رصد ایران را ادامه دهند اما بدون بازرسی، 6 قدرت جهانی تنها قادر به حدس زدن مکان‌ خاص تاسیسات ایران هستند.

برجام در راستای منافع ملی آمریکا و اسرائیل است

«باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا در نامه‌ای به سناتور «ران وایدن» نوشت: «برجام» در راستای منافع ملی آمریکا و اسرائیل است.
اوباما افزود: من همچنان درباره تلاش‌های مخفیانه ایران در گذشته محتاط هستم. به همین دلیل است که ما در برجام جامع‌ترین نظامِ به دست‌آمده از طریق مذاکره تاکنون برای راستی‌آزمایی یک برنامه هسته‌ای و نظارت بر آن را تدارک دیده‌ایم.
وی تاکید کرد: درک ماهیت بی‌سابقه برگشت‌پذیری خودکار تحریم‌ها که در این توافق تعبیه شده، حائز اهمیت است.
رئیس جمهور آمریکا در ادامه نوشت: این ماده ضمانت می‌کند که شورای امنیت در صورت اعتقاد آمریکا مبنی بر عدم پایبندی ایران به تعهداتش وفق برجام تحریم‌های سازمان ملل را مجدداً اعمال می‌کند و هیچ کشوری نمی‌تواند در بازگشت خودکار این تحریم‌های چندجانبه مانع‌تراشی کند.
اوباما افزود: در صورتی که نگرانی‌های ما حل نشده و رضایت ما جلب نشود می‌توانیم این تحریم‌ها را به طور یکجانبه بازگردانیم.
وی تاکید کرد: شرکت‌های تجاری اروپا، در صورت بازگشت خودکار تحریم‌ها، همانند تمامی شرکت‌های دیگر، ملزم به فسخ تمامی قراردادهای منعقد شده با ایران خواهند بود و در غیر این صورت با تحریم مواجه خواهند شد.
رئیس جمهور آمریکا در ادامه نوشت: ما می‌توانیم از تأیید انتقالات حساس مرتبط با هسته‌ای برای برنامه صلح‌آمیز ایران ذیل کانال خرید ایجاد شده متعاقب برجام جلوگیری کنیم.

پ.ن.
جناب پرزیدنت که در درفشانی های اخیرتون هرکجا که شرف حضور داشتید فرمودید برجام بی فرجام پیروزی دیپلماتیک بوده، میشه در گوهر فشانی دیگری به دور از کلی گویی های همیشگی دلایل این پیروزی رو برای ما هم آشکار کرده و ما را از این گمراهی نجات داده و به راه راست هدایت فرمایید.
(۱۱/مهر/۹۴ ۰:۴۹)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]جناب عبدالرحمن... چرا اصطلاح رک گویی را خراب میکنید....توهین کجا و رک گویی کجا. Smile این روش پسندیده ای نیست اخوی/

سید فکر میکنم منظور عبدالرحمن این نبود که توهین و رک گویی یکی است، بلکه منظورش این بود به دلیل ظرفیت کم عده ای رک گویی رو توهین برداشت می کنند. که اگر منظورش این باشه من هم موافقم و معتقدم ظرفیت نقد تو کشور کمه.

(۱۱/مهر/۹۴ ۶:۲۳)ام ابیها نوشته است: [ -> ]بلکه شما بگید و کسی پاک نکنه.
چون من تا گفتم ملت ایران تا کی باید تاوان 4 تا باغ پسته رو بده، پستم حذف شد.
ایشون در آخرین اظهار نظرشون فرمودن امام دو ماه بعد از این که گفت "جام زهر رو نوشیدم" یه روز به من گفت "اکبر جام زهر برای من تبدیل به جام شیرین شد"
خداییش این آدم واسه پست رهبری نقشه نکشیده پس چی؟؟؟!!!
قدیما بهش میگفتن اکبرشاه و این سالها به حق لقب اکبر فتنه رو از آن خودش کرده.

لینک خبر

چند بار رهبر گفتن به جز مسائل هسته ای ما با آمریکا هیچ کاری نداریم.
به صورت یک بچه تخس و خیره سر تو نیویورک میگن بستگی به رفتارهای آمریکا داره.
شاید بازم با هم مذاکره کنیم.
فکر کردن آمریکایی ها دارن واسه صحبت کردن با ما له له میزنن.
کیو گول میزنن؟
همین دیشب مجلسشون تصویب کرد اول ایران 40 میلیون دلار واسه ضررهایی که به آمریکا متحمل کرده به عنوان غرامت بده.
اون وقت خیلی بده که ما مثل هالو ها فکر کنیم آمریکا عاشق چشم و ابروی ما شده.
قبل از توافق من بی سواد گفتم اگه واسه بازدید از پارچین بیان، با یه عینک یا خودکار میتونن مکان یابی کنن و اطلاعات لازم رو بدست بیارن.
اون وقت کسی که حقوق دانه و نظامی نیست نباید اینو بفهمه؟

لینک خبر

در بی لیاقتی استاد و شاگرد همین بس که امروز خبر دقیقی از آقای رکن آبادی نیست.
اگه شورای نگهبان آدمایی که با امنیتمون شوخی میکنن رو دور بعد تایید صلاحیت کنه جای تعجب داره.
یه کاری میکنن که این وسط احمدی نژاد از آب گل آلود ماهی بگیره و بخواد عرض اندام کنه.
شاگرد خلف اکبرشاه همین پرریدنته با همون کلیدی که عمو پورنگ به خاطرش یه مدتی تو تلویزیون نیومد در دستش.
خسته شدیم از اینهمه قدرت خواهی و ثروت اندوزی سران.
من برام جای سواله؟؟!!!
کی سیر میشن؟
یه یارانه میخوان بدن هزار بار منت سرمون میذارن.
در صورتی که پول واردات لوازم آرایش واسه یارانه ها کافیه.
نون گرو شد.
بنزین گرون شد.
تمام کارخونه ها تعطیل شدن.
بازاری ها کارشون کساد کساده.
اینو نن جون کروبی هم میفهمه که تورم کاهش نیافته.
اما هر هفته نوبخت و پرزیدمت میان تو تلویزیون و اعلام میکنن که "دست و جیغ و هوراااا. تورم کاهش یافت!!!!"
خداییش فکر کردن دارن به کیا حکومت میکنن؟؟؟
امضای یکی از بچه ها عالی بود.
یونان که وای فقیه نداره و حجاب آزاده و با آمریکا رابطه داره.
اونجا واسه چی ورشکست شد؟؟؟
اروپایی ها واسه یه قرون و دوزار ما نقشه کشیدن از بس اوضاع مالیشون خراااابه.
اون وقت ما فکر میکنیم عاااشق ما شدن که یهویی میان ایران.
خداااااا.
چرا صدامون به کسی نمیرسه؟؟؟

درسته دولت طوری عمل میکنه که جامعه ی مومن دلسرد میشه - و اقا هم گفت که دولت موجب دلسردی مومنین و به انزوا کشوندن انها نشود- اما باید ما هم دلسرد بشیم؟ باید بیجا عصبی بشیم؟ مسلما جواب، نه است. پس با بررسی دقیق و عمیق و زبان منطق جلو بریم و به قول اقا از عصبیت های بیجا جلوگیری کنیم. به هر حال همه ی اینها امتحانات قبل از ظهور است و باید با صبر و بصیرت و تعقل باهاشون برخورد بشه.

هم باید مواظب باشیم در داخل کشور اختلاف پیش نیاد و هم مواظب آرمان ها و ارزش های انقلاب باشیم. برای دشمن فرقی نمیکنه با برجام یا با اختلاف داخلی نظام اسلامی رو به نابودی بکشونه. پس باید حواسمون باشه که از هیچ یک از اطراف بام زمین نیافتیم.
در ضمن دشمنان هرکاری هم کنند نور خدا رو نمی تونند خاموش کنند و پیروز نهایی ما هستیم إن شاء الله.

یا علی علیه السلام
درخواست جدید آژانس برای مصاحبه با كارشناسان وزارت دفاع!
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۲۶
آژانس بین المللی انرژی اتمی اخیرا از دولت ایران خواسته تا شرایطی برای برگزاری نشست مشترك میان بازرسان آژانس و برخی كارشناسان حوزه هسته ای و نظامی كشور فراهم كند.
درخواست جدید آژانس برای مصاحبه با كارشناسان وزارت دفاع!

به گزارش جهان نیوز، این درخواست آژانس از دولت، در حالی است كه در هفته های گذشته یوكیا آمانو مدیر كل آژانس در سفری به تهران، از مجموعه نظامی پارچین بازدید كرد و با حضور در جلسه كمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به سوالات نمایندگان پاسخ داد.

به گزارش جهان، آمانو پس از ترك تهران گفته بود نمونه برداری ها از پارچین توسط كارشناسان ایرانی انجام گرفت و این نمونه ها برای آژانس دارای صحت و اعتبار است.

احتمال حضور بازرسان آژانس در روزهای آتی در تهران در حالی است كه یك منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار جهان با بیان اینكه آژانس بین المللی انرژی اتمی همچنین درخواست نشست مشترك با كارشناسان وزارت دفاع را داشته است گفت: مقامات دولتی تا كنون در این خصوص پاسخی به این درخواست آژانس نداده اند.

پ.ن.
جناب حاج حسن، مثل اینکه کلید شما فقط تو در مراکز نظامی جا خوش کرده و جاهای دیگه رو بی نصیب گذاشته.

حاج حسن بعد از این مسئولیت خون های به ناحق ریخته دانشمندان ما به دوش با کفایت تو خواهد بود.

قیامت دیدنیه.
مجلس گزارش نهایی اش در مورد برجام را ارائه کرد:

منبع
امیدی به مجلس نیست. کیف انگلیسی.

امام مجلسی می خواست پر از مدرس ها. الان شده مجلسی پر از شکم گنده هایی که برای نماینده شدن میلیاردها خرج می کنند در صورتی که حقوق اونها در این چهار سال به شکل رسمی (سر پر) پانصد میلیون خواهد بود.!!!!!!!

امیدوارم شورای نگهبان انقلابی رفتار کنه.

پ.ن.
دوستان لطفاً وقت بذارید این متن رو مطالعه کنید جالبه مثلاً

"کمیسیون معتقد است ـ صرف‌نظر از بحثهای حقوقی مبنی بر اینکه برجام توافقی حقوقی است یا سیاسی ـ در متن برجام و ضمیمه‌های آن تعهداتی برای طرفین ذکر گردیده به نحوی‌که تعهدات طرف ایرانی روشن و صریح بوده،‌ اقدامات اجرائی آن نیز توسط آژانس بین‌المللی انرژی راستی‌آزمایی می‌گردد اما تعهدات سایر طرفها با توجه به احکام پیچیده مندرج در آن دچار آسیبهای جدی است."

جالبه!!!!!!!!

یا مثلاً

"این سند در بازه زمانی بسیار طولانی برخی از مهمترین حقوق ملت ایران را محدود کرده و تکالیفی بیش از دیگر اعضای معاهده عدم اشاعه برای آن در نظر می‌گیرد."

این عبور واضح از خط قرمز رهبری محسوب میشه. من یادمه امام خامنه ای تاکید کردند که ما نباید یه کشور استثنا باشیم.

نکته زیاد داره مطالعه کنید.

یا مثلاً

"کمیسیون پس از بررسی دقیق نظرات منتقدان و پاسخهای تیم مذاکره‌کننده به این نتیجه رسیده است که مکانیسم‌های داوری مندرج در قطعنامه 2231 و بندهای 36 و 37 برجام به‌طور کاملاً واضح و عامدانه بر ضد ایران تنظیم شده و این مکانیسم‌ها عملاً برای ایران غیرقابل مراجعه است

جمع‌بندی کمیسیون این است که ایران در هیچ مراجعه‌ای به این مکانیسم‌ها برنده نخواهد بود و بنابراین عملاً نمی‌تواند به هیچ نقض کلی یا جزئی از سوی 1+5 به نحوی واکنش نشان بدهد که منجر به بر هم خوردن توافق نشود."

چه خبره!!!!!!

چطور ممکنه مجلس این رو تصویب کنه؟؟؟؟؟؟؟
جالب این که ب.ز دادگاهش باید همین روزا تشکیل بشه و صحبت از گفتن اسم چند تا نماینده مجلس بشه تا صلاحدید ها و رفتارهای متناقض پیش بیاد.
خدا به داد برسه.
روزنامه اعتماد:
آیت‌الله مکارم شیرازی در نامه‌ای مهم به مجلس از نگرانی‌های مردم و ضررهای تاخیر اجرای برجام گفت ؛ توافق ‌را معطل نکنید

[/b]
آیت الله مکارم شیرازی :
نقل قول:
ممکن است در برجام بعضی نقاط ضعف باشد که جمعی از عزیزان نسبت به آن نگرانند، باید به فکر تدبیر و تفسیر صحیح آن باشند ...

خدا نکند مصالح عمومی کشور فدای منافع جناحی شود. مطلعین می‌گویند هرروز که با شک و تردید سپری می‌شود مبالغ هنگفتی ضرر به کشور وارد می‌شود. ما مشکلات اقتصادی فراوان و مشکلات سیاسی و فرهنگی زیادی داریم که اگر به آن نپردازیم و با همدلی بیشتر بر این مشکلات پیروز نشویم آینده نگران‌کننده است

علی‌ شمخانی، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی:

نقل قول:
مجلس برجام را رد نخواهد کرد. نمایندگان مجلس به دلایل مختلف نمی‌توانند یا نمی‌خواهند در تصویب برجام سنگ‌اندازی کنند یا خود را رودرروی یک پرونده ملی قرار دهند

مصباحی‌مقدم، سخنگوی جامعه روحانیت مبارز :

نقل قول:در انتقاد به برجسته‌نشدن حمایت‌های اصولگرایان از دولت و پاسخ به این سؤال «شرق» که مجلس اصولگرای فعلی سکان خود را به تندروها و مخالفان دولت واگذار کرده است، گفته بود: «این‌طور نیست، منتظر بمانید، شما این همراهی را در تصویب برجام که مهم‌ترین پروژه دولت فعلی است خواهید دید».

مسعود پزشکیان، عضو اصلاح‌طلب کمیسیون برجام و نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر :

نقل قول:
مگر پنج سال قبل نگفتید قطع‌نامه‌ها کاغذپاره هستند؟ پس چرا اکنون گیر داده‌اید که چرا تمامی قطع‌نامه‌ها را لغو نمی‌کنند؟ کاغذپاره را که لغو نمی‌کنند! همه دیدیم که تحریم‌ها، کاغذپاره نبودند و دمار از روزگار ما درآوردند...

دستاوردهای برجام به‌حدی باارزش و مؤثر در امنیت جهانی است که مسئول امنیت اتحادیه اروپا می‌گوید: «این توافق امنیت اروپا را هم تأمین می‌کند

جمهوریت در انتها خبر خود را با این سوال به خاتمه رساند :
نقل قول:حالا باید منتظر ماند و دید همان‌طور که مصباحی‌مقدم قول داده است، آیا مجلس اصولگرا در تصویب برجام خود را همراه دولت نشان خواهد داد؟

خُـُـُـُـــــب دیگه چه خبر ؟!
یکی منو تفهیم کنه

بند بند «گزارش کمیسیون برجام» تصویب شده است/ دیکتاتورگونه برخورد می کنند چون نظرشان تامین نشده است
حسین نقوی حسینی باتشریح فرایند تهیه گزارش این کمیسیون گفت: بند به بند این گزارش، در صحن کمیسیون رای‌گیری و تصویب شده است.
به گزارش مشرق، سید حسین نقوی حسینی با اشاره به فرآیند طی شده در کمیسیون ویژه بررسی برجام برای تهیه گزارش نهایی بررسی برنامه جامع اقدام مشترک ایران و ۱+۵، اظهار داشت: تهیه گزارش کمیسیون، طبق آیین‌نامه و مانند تمام کمیسیون‌های مجلس صورت‌گرفته است.

وی در توضیح این مطلب گفت: ما تمام نظرات را شنیدیم و همه صحبت‌ها انجام شد و همه این نکات پیاده شده و پرینت گرفته و مستندسازی شد؛ در نهایت بر اساس این مذاکرات در کمیته‌ها و کمیسیون و گزارش‌های تهیه شده، گزارش نهایی در صحن کمیسیون تدوین شد.

سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی برجام در مجلس خاطرنشان کرد: طبیعی بوده است که هر کدام از کمیته‌های کمیسیون باید گزارش خود را تهیه می‌کرده‌اند؛ مثلا در کمیته امنیتی و دفاعی آقایان حقیقت‌پور و بروجردی یک متن چهار یا پنج ماده‌ای را تهیه کردند که دو بار در کمیسیون قرائت و نظرات اصلاحی دریافت شد. در کمیته سیاسی نیز آقای منصوری آرانی متنی را تهیه و ارائه کرد که در صحن کمیسیون قرائت و اصلاح شد؛ در کمیته حقوقی نیز آقای وحید احمدی نیز همین روش را طی کرد و سایر کمیته‌ها نیز به همین ترتیب گزارش‌های خود را به صحن کمیسیون آوردند که قرائت شد و اصلاحاتی نیز بر اساس نظر اعضا بر این گزارش‌ها اعمال شد و نهایتاً همین گزارش‌ها با یکدیگر تجمیع و به گزارش نهایی کمیسیون تبدیل شد.

نقوی حسینی ادامه داد: ممکن است برخی از اعضای کمیته‌ها بگویند که ما در جریان کار کمیته و گزارشی که در کمیسیون ارائه شده، نبوده‌ایم؛ برای حل این مساله بود که تمام متون تهیه شده در کمیته‌ها، یک بار دیگر در صحن کمیسیون قرائت و با نظر اعضا اصلاح و برای آنها رای‌گیری شد.

وی تصریح کرد: پس از اینکه گزارش کمیته‌ها در صحن کمیسیون به صورت نوبتی قرائت شد و با نظر اعضای کمیسیون اصلاح و برای آنها رای‌گیری شد، مجدداً گزارش کلی کمیسیون هم که حاصل از گزارش کمیته‌ها بوده، به صورت بند به بند در صحن کمیسیون قرائت شد و اعضا باز هم نظرات خود را درباره جزئیات گزارش ارائه کردند و گفتند که کجا و کدام عبارت اصلاح یا حذف و یا اضافه شود.

سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی برجام تاکید کرد: در این مرحله برای هر بند از گزارش کمیسیون، رای‌گیری صورت‌گرفته و با اصلاحاتی که اعضا خواسته‌اند و اعمال نیز شده، به تصویب رسیده است. حتی این اصلاحات بلافاصله پس از پیشنهاد شدن و رای‌گیری، در متن اعمال شده است.

نقوی حسینی ادامه داد: در مجموع علاوه بر رای به گزارش کمیته‌ها، بند به بند گزارش نیز با اعمال اصلاحات مد نظر اعضای کمیسیون به رای گذاشته شده و تصویب شده است؛ پس از رای‌گیری بند به بند، مجدداً در پایان کار کلیت و چارچوب کلی گزارش تهیه شده به رای گذاشته شد که اعضا به آن رای مثبت دادند.

برخی ها ادعای دموکراسی دارند، اما دیکتاتورمآبانه عمل می‌کنند

وی با انتقاد از کسانی که گزارش کمیسیون ویژه برجام را حاصل سوگیری و دیدگاه‌های شخصی می‌دانند، گفت: من نمی‌دانم این چه اخلاقی است که برخی‌ها چون نظرشان در رای‌گیری تامین نمی‌شود، در رسانه‌ها حرف‌هایی می‌زنند که دور از واقعیت است؛ در مجلس شورای اسلامی نیز روزانه چند طرح و لایحه بررسی و تصویب می‌شود که ممکن است نظر کسی تامین نشده باشد. آیا باید در رسانه‌ها صحبت شود و بگویند این خلاف واقع و جهت‌دار است؟! آن هم به دلیل اینکه نظر من تامین نشده است!.

سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی برجام اظهار داشت: من واقعاً از برخی دوستان به ویژه از اصلاح‌طلبان تعجب می‌کنم که ادعای دموکراسی و پایبندی به اصول دموکراتیک دارند ولی دیکتاتورترین آدم‌ها هستند و دیکتاتورمآبانه عمل می‌کنند؛ به گونه‌ای که اگر نظر خودشان تامین نشود، اساس کار را زیر سوال می‌برند.

نقوی حسینی تصریح کرد: برخی از این دوستان در کمیسیون بوده‌اند و دیده‌اند که وقتی برای نظر آنها رای‌گیری شد، این نظر به تصویب نرسید؛ حالا چه کار باید کرد، آیا باید کار را تعطیل کرد؟!.

وی افزود: تعجب من بیشتر از این است که برخی از اعضای کمیسیون، گزارش را خودشان تهیه کرده‌اند و خودشان هم به صحن کمیسیون آورده‌اند و آن گزارش هم تصویب شده، حالا می‌گویند آن را قبول نداریم؛ این دیگر خیلی عجیب است.

سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی برجام خاطرنشان کرد: روند کار کمیسیون کاملاً قانونی، درست و مطابق آیین‌نامه مجلس بوده و گزارش نیز در همین فرآیند به تصویب رسیده است؛ حال ممکن است نظر برخی از دوستان تامین نشده باشد.
منبع: مهر
آدرس های مرجع