تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیرامون قطعنامه شورای امنیت در مورد توافقات هسته ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
نقل قول:متاسفانه شما تهمت ترسو بودن یا شجاع نبودن به ولایت میزنید که کل ولایت ایشون رو زیر سوال میبره

اگر خطایی صورت گرفته بود، اقای خامنه ای مستقیما برخورد میکردند. رهبری ترسو نیستند جناب اسلام

بت کسیه که خودش حرف نمیزنه، به نظر بنده، شما از اقای خامنه ای بتی ساختید که دوست دارید به جای ایشون صحبت کنید.

ظریف یه جمله خفنی گفت، گفت که رهبری کلام قاطع و برا دارند و نیازی به سنخگو ندارند. این حرف رو باید به همه کسایی زد که به جای رهبری تصمیم میگیرند.

ایرانی ها متخصص همه چی هستند که. عادت کردیم توی همه چی نظر بدیم و زورمون و سوادمون که نرسید، تخریب کنیم و یا از زبان دیگری صحبت کنیم.

حواستون باشه دوباره به رهبری تهمت ترسو بودن نزنید

شما می ترسید که با گفتن " عبور از خط قرمز " رهبر رو ترسو نشون بدید؟! ولایتمداریتون رو تحسین میکنم ، اما این عقیده رو به شدت تکذیب !

اگر اینطور بود خیلی ها از خطوط قرمز امام خمینی رد شدند و جام زهر رو به امام نوشوندند ، امام بنا بر مصلحت سکوت کردند ! اما با انتقاد از این افراد و افشا کردن راز قطعنامه، کسی امام رو ترسو نمیدونه!Smile مطمئن باشید با انتقاد از وین و نشون دادن خط قرمز هایی که مشخصا نادیده گرفته شدند، کسی رهبر رو ترسو نخواهد دونست. بلکه به خاطر مشخص کردن چنین خطوط قرمز هوشمندانه ای، به عزت ایشون افزوده خواهد شد.

یکی از ابعاد نگاه شما اینه که سکوت رهبر رو ناخواسته ترسو بودن معنی می کنید و معتقدید که اگر خطایی بود رهبر میگفت!

یکی دیگه از ابعاد هم مربوط به آینده میشه! الان شما جوری دارید ذهن عوام رو میسازید که فکر می کنند توافق رو اول رهبر قبول میکنه بعد دیپلمات های ایران امضا میکنند! هر انسان عاقلی هم میدونه توافق با آمریکا محکوم به شکسته! میدونید نتیجه ی این کار اشتباه شما چه خواهد بود؟! بدتر رهبر رو بدنام می کنید!

جوری این بازی داره چیده میشه که هم توافق نکردن و هم شکست توافق رو بندازن گردن رهبر!! حالا متوجه شدید که این شما هستید که دارید از رهبر مایه میذارید؟!

ولایت با مردم حرکت میکنه! همونطور که هنوز هم خیلی ها نفهمیدن 598 جام زهر بوده، خیلی ها هم نمی فهمند که وین میتونه دومین جام زهر باشه.....اگر شما نگران ولایت هستید(که میدونم هستید) پس نذارید جام زهر دوم نوشیده بشه.

یک نکته مهم رو هم فراموش نکنید، رهبر خودش زنده است و زبان داره. و با همین زبان خطوط قرمز تعیین کرده. جاهایی که فتنه هست و پیداکردن حق و باطل سخت میشه، تنها باید خطوط قرمز رهبر رو دید نه ادعای طرفین دعوا.الان هم اگر میخواهید نظر رهبرتون رو ببینید، به اوهام و فضا سازی های طرفین کاری نداشته باشید، مستقیم خطوط قرمز رو با توافق مقایسه کنید.

آنقدر مشخص از این خطوط قرمز رد شدند که حتی یک احمق هم میفهمه. مثال می خواهید؟

رهبر: محدودیت های بلند مدت 10 -15 سال پذیرفته نیست، 10-15 سال یک عمر است.
رهبر :نیاز ما اکنون 190 هزار سو است.
توافق: ایران تا 15 سال حق غنی سازی بیش از 3.67 درصد ندارد و نمی تواند بیش از 300 کیلو از این مواد غنی شده را در کشور نگه دارد!
نتیجه ی این بند میدونید چیه؟ اینکه ایران حداقل تا 20 سال نمیتونه به 190 هزار سو برسه.

و....

دوست دارید بگید مثال های دیگه ای هم بیارم. Smile

یک نکته ی دیگه ای رو به محمد تراست عزیز و سایر دوستان بگم؛

1) دکتر ولایتی که مشاور رهبر هستند ،از جانب خودشون میگن که توافق در مجموع خوبه!

2) آیت الله علم الهدی نماینده ی رهبر در مشهد میگن که؛

تحلیل آیت الله علم الهدی از محتوای برجام و نقش خواص انقلابی در شرایط امروز/
در برجام خطوط قرمز نقض شده/ اینکه می گویند اگر اتفاقی افتاد رهبری ورود می کنند، شبیه استدلال قوم موسی است!/ ایشان خطوط قرمز را مشخص کرده اند مابقی مطالبه وظیفه خواص است/ چرا مجلس به تعطیلات رفته است!؟
(متن کاملش رو در منبع میتونید بخونید)

خب محمد جان نظرت چیه؟ حرف کدوم رو میخواهی گوش کنی؟ هر جفتشون نماینده رهبر هستند!!!

من نمیخوام برات تعیین کنم که حرف کدوم رو گوش کنی. هر کسی خودش میدونه بین آیت الله علم الهدی و دکتر ولایتی کدوم رو انتخاب کنه! اما اینجا تکلیف چیه؟ جواب خطوط قرمز ولایت است.وقتی در موردی حتی خواص هم اختلاف نظر دارند باید مستقیما از ولایت خط گرفت. عده ای کوفی هم میگفتند شمر جانباز جنگ پیامبره... اونهایی که بصیرت داشتند مستقیما از ولایت دستور گرفتند ولی عده ای که بت شخصیتی داشتند، دنبال شمر رفتند!

من میدونم شما ولایت مدار هستی(به همین دلیله که باهات بحث میکنم و برام مهمیSmile ) . پس محمد مستقیم از رهبر خط بگیر. اگر خطوط قرمز رعایت شده بود پس تیم مذاکره کننده ولایت مدار بوده، اگر هم نه، تیم مذاکره کننده حق نداشته خطوط رهبر رو که به نهایت هوشمندی و بینش نسبت به زمان حال مشخص کرده بود رو زیر پا بذاره .
قسمت چهارم (قسمت های قبلی در صفحه ی "6" تاپیک)

░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░

.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
آشـکـارسـازی مـاهـیـت تـوافـق هـسـتــه ای ایــران: مــفــاهـیــم ژئـوپـولیـتـیـک

Making Sense of the Iran Nuclear Deal: Geopolitical Implications

بنـابراین، برای مثال، اگر در پایان شش ماه اول، و یا در هر زمانی در طول این 10 سال آینـده که قـرار اسـت

لـغـو تـدریجـی تحریم ها از سوی ایالات متحده اعمال شود؛ در صورتی که از اجرای وعده های خود امتنـاع

ورزد، ایـران قـادر بـه انـجـام هـیـچ اقــدامــی دربــاره ی آن نــخــواهــد بــود. قـطــعــا مـی تـوانـد بگویـد که

"مـعـامـلـه فـسخ شده است" اما این موضوع نیز کمکی نخواهد کرد به این دلیل که موضـوع هسته ای را

بـه سـادگـی بـه خـانـه ی اول بـر مـی گـردانـد؛ بـه علاوه اینـکه، به تعبیـری، ایران در حال حاضـر خود را در

موقعیتی "بـسـیـار ضـعـیـف تـر" می یابد، چـرا که "تمـام بـرگ هـای برنـده ی قبلی" خود را از دسـت داده،

.___.._..__..___. [تصویر: Iran%E2%80%99s_commitments_II.jpg]

و یا بی اثر کرده است: (
اورانیوم غنی شده 20٪ خود 19000 سانتریفیوژ خود ذخیره ی 7500 کیـلوگـرم

اورانیوم غنی شده ی خود امـکانات قـوی تحقیـق و توسعه و دانشمنـدان خودهمچنین مـوشـک های

بالستیک پیشرفته خود.) علاوه بر این، تـا آن زمـان ایالات مـتـحـده و مـتـحدان آن بـه "بسیاری از مکان ها و

اسناد حیاتی هسته ای، نظامی، اطلاعاتی، و امنیت ملی ایران" دسترسی پیدا کرده، و بنابراین اطلاعاتی

از آنها بدست آورده اند. قبل از به نتیجه رسیدن این قرارداد، رئیس جمهور روحانی و تیم مذاکره وی بـارهـا و

بارها به مردم ایران گفته بود که: ((خـطـوط قرمز کشورشان که توسط رهبر آیت الله خامنه ای وضع شده و

توسط مجلس ایران به تصویب رسیده است، نقض نخواهد شد.))
(۱۴/مرداد/۹۴ ۹:۱۹)آقـــ♥ـــای Islam نوشته است: [ -> ]آنقدر مشخص از این خطوط قرمز رد شدند که حتی یک "احمق" هم میفهمه.
اصــلــی تــریــن خــطــوط قــــرمـــز عـبـارت بودند از:

(الف) اجرای همزمان این توافق توسط هر دو طـرف؛

(ب) عــدم دســتــرســی بــه سایت های نظـامـی؛

(ج) عـــدم دسـتـرســی بـه دانشمندان هستـه ای؛

(د) عــدم اعــمـال محـدودیــت در تحـقیق و توسعـه؛

(ه) حفظ غنی سازی در سطح صنعتی به عنوان حداقل سطح غنی سازی.

.___.._..__..___. [تصویر: Sabotage_Iran_Deal_II.jpg]

طرح مختصری از این توافق هسته ای که در بالا ارائه شد (در صفحه ی قبلی این تاپیـک) بـه وضــوح نشان

می دهد که، بر خلاف ادعای تکراری تیم مذاکره کننده، تمام به اصطلاح خطوط قرمز ایران نقض شده است✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
پس اگه مصلحت باشه، اقا هم سکوت میکنه. نرمش قهرمانانه هم که درجریانید

با اینکه من اصلا از کلمه مصلحت خوشم نمیاد و مطلحت رو ذبح واقعیت میدونم، ولی کاریش نمیشه کرد، به اقا از خودم بیشتر اعتماد دارم...
(۱۴/مرداد/۹۴ ۱۱:۲۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]پس اگه مصلحت باشه، اقا هم سکوت میکنه. نرمش قهرمانانه هم که درجریانید

با اینکه من اصلا از کلمه مصلحت خوشم نمیاد و مطلحت رو ذبح واقعیت میدونم، ولی کاریش نمیشه کرد، به اقا از خودم بیشتر اعتماد دارم...

نخیر...آقا خطوط قرمز رو مشخص کردند.اگر مصلحت به معنایی که شما میگید مد نظرشون بود، مسلما خطوط قرمز رو بسیار پایین تر می گرفتند!

سکوت آقا بیشتر از جنس سکوت امام خمینی بعد از پذیرفتن جام زهر است Smile

در ضمن نرمش قهرمانانه دادن کمر به حریف کمر شکن زن نیستSmile
(۱۴/مرداد/۹۴ ۱۲:۵۴)Islam نوشته است: [ -> ]نخیر...آقا خطوط قرمز رو مشخص کردند.اگر مصلحت به معنایی که شما میگید مد نظرشون بود، مسلما خطوط قرمز رو بسیار پایین تر می گرفتند!

سکوت آقا بیشتر از جنس سکوت امام خمینی بعد از پذیرفتن جام زهر است Smile

در ضمن نرمش قهرمانانه دادن کمر به حریف کمر شکن زن نیستSmile
گاهی نیازه...
بینش رهبری اینجا معلوم میشه که چقدر روشن تر و متفاوت تره

[تصویر: 0gzn15zj1ge8u78aoqe4.jpg]
(۱۴/مرداد/۹۴ ۱۴:۱۲)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]گاهی نیازه...
بینش رهبری اینجا معلوم میشه که چقدر روشن تر و متفاوت تره

[تصویر: 0gzn15zj1ge8u78aoqe4.jpg]

آها...پس ما هیچکاری نکنیم که آقا خودش رو قربانی کنه؟!

میدونید حضرت امیر بعد از سقیفه چیکار کرد؟ گفت من میرم مسجد اگر چهل نفر شدیم علیه حقمون قیام میکنیم. تعداد فکر کنم دو رقمی هم نشد! پس این حضرت رو 25 سال خونه نشین کرد. آدمهای مصلحت اندیش رفاه طلب حضرت علی رو 25 سال خونه نشین کرد!

من که نمیخوام اجازه بدم از خطوط قرمز رهبرم گذر بشه تا ایشون مجبور به فداکاری بشه.دوره ی فداشدن امامان تموم شده .بوی مهدی فاطمه داره میاد. اونهایی که بنابر مصلحت اندیشی های رفاه طلبانه خودشون رو پشت دیوارهاشون قایم کردند، این بو رو استشمام نمی کنند. و من مطمئنم محمد جان شما جزء این ترسو ها نیستید.
(۱۴/مرداد/۹۴ ۱۴:۵۴)Islam نوشته است: [ -> ]آها...پس ما هیچکاری نکنیم که آقا خودش رو قربانی کنه؟!

میدونید حضرت امیر بعد از سقیفه چیکار کرد؟ گفت من میرم مسجد اگر چهل نفر شدیم علیه حقمون قیام میکنیم. تعداد فکر کنم دو رقمی هم نشد! پس این حضرت رو 25 سال خونه نشین کرد. آدمهای مصلحت اندیش رفاه طلب حضرت علی رو 25 سال خونه نشین کرد!

من که نمیخوام اجازه بدم از خطوط قرمز رهبرم گذر بشه تا ایشون مجبور به فداکاری بشه.دوره ی فداشدن امامان تموم شده .بوی مهدی فاطمه داره میاد. اونهایی که بنابر مصلحت اندیشی های رفاه طلبانه خودشون رو پشت دیوارهاشون قایم کردند، این بو رو استشمام نمی کنند. و من مطمئنم محمد جان شما جزء این ترسو ها نیستید.
الان رفاهی داریم؟Big Grin

به دنبال رفاهیم؟

من میگم وحدت؟ شما میگی رفاه؟
اشکالی نداره، فعلا که مصلحت اینه
دیگه جواب نمیدم چون که کدورت ها فقط بیشتر میشه
(۱۴/مرداد/۹۴ ۱۵:۳۱)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]الان رفاهی داریم؟Big Grin

به دنبال رفاهیم؟

من میگم وحدت؟ شما میگی رفاه؟
اشکالی نداره، فعلا که مصلحت اینه
دیگه جواب نمیدم چون که کدورت ها فقط بیشتر میشه

شاید شما و خیلی های دیگه رفاه نداشته باشید، اما میلیاردرهایی که با جابه جا کردن نیمی از سکه هاشون یک شبه قیمت سکه رو 100 تومن تغییر میدن، مسلما دنبال رفاهشون هستند. (بعضی از تاجر های پسته و آقازاده هاشون رو هم به لیست اضافه کنید Smile )

رهبری خط قرمز تعیین نکردند که ما با توجیه " مصلحت" سکوت کنیم.

کدورتی نیست که بخواد بیشتر هم بشه محمد جان. ما باهم برادریم فقط کمی اختلاف نظر داریمSmile
قسمت پنجم

آشـکـارسـازی مـاهـیـت تـوافـق هـسـتــه ای ایــران: مــفــاهـیــم ژئـوپـولیـتـیـک

Making Sense of the Iran Nuclear Deal: Geopolitical Implications

شاید به همین دلیل است که مذاکره کنندگان ایران تمام سازش های نامتقارنی که متحمل شده بودند را

در ایـن مـدت زمـان طـولانی 20 مـاهـه ی مـذاکـرات بر مـردم ایران آشکار نکردنـد؛
ظاهرا از ترس اینکه کـه

"آگاهی مردم" از آنچه که در "غفلت" آنها به "تاراج" رفته است، می تواند مذاکرات را از مسیر خـارج کـنـد.

.___.._..__..___. [تصویر: Arman_Today_Daily_Newspaper.jpg]

شـاید هـم بـه هـمـیـن دلیـل بـاشـد کـه هنگامی که طبیعت نامتوازن و یا ناعادلانه این توافق در زمـان بـه

نتیـجـه رسیـدن مذاکرات (14 ژوئیه 2015) آشکار شد، به سـرعت تـوسط شورای امنیت سازمان ملل بـه

رأی گـیــری گـذاشـتـه شـد و بــه تـصـویـب رسـیـد (در 20 ژوئـیــه 2015). در نـتـیــجــه، مـجـلـس ایــران،

شـورای عالی امـنـیـت مـلی ایـران، دستگاه های دفاعی و امنیتی ایران و به طور خلاصه، مردم ایـران را

از اتخاذ یا اظهار نـظـر در مـورد ایـن توافق نـاعادلانه از سوی شورای امنیت سازمان ملل، محروم ساخـت.

.___.._..__..___. [تصویر: Obama_Secretary_Kerry_Laugh_With_Europea...Summit.jpg]

بـه صـورت رسمی، مـتـن ایـن قـرارداد، بـه منـظـور اصـلاح، تـصـویب و یـا رد آن، تـوسـط مـجـلـس ایـران و

شـورای عـالـی امـنـیـت مـلـی در حـال حـاضـر در دسـت بررسـی می باشد. با این حال، "عملا" ایـن امـر

نــوعــی اقـدام بـرای "خـود فــریـبـــی" است، چرا که نتـایـج ایـن بررسی تأثیری بر تعهدات وارده بـر ایـران

.___.._..__..___. [تصویر: Iran%E2%80%99s_Parliament.jpg]

بـه مـوجــب اتــخــاذ تـوافـق شـورای امـنـیـت ســازمــان مــلــل مـتـحـد، مـسـطـور در قـطـعنامـه "
2231

نـــخـــواهـــد داشـــت. ایـن بـدان مـعـنـی اسـت کــه کـلـیــه ی مـراحـل مــذاکــرات هــستــه ای ایــران

(از آغــاز بــه کار رسـمـی خـود در ژنـو در نـوامـبــر ســال 2013، از طـریـق 20 مـاه مـذاکـرات مـحـرمانه ی

طـولانـی مــدت، و تــا زمــان تـصـویــب شـتــاب زده ی آن تــوســط شـورای امـنـیـت در 20 جـولای 2015)

اسـاسـاً در غــیــاب مــردم ایــران و بــه روشــی بــسـیـــار غــیــر دمــوکـــراتـیـک صــورت پـذیـرفته اسـت✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
مستشار: می‌گم که شما مثل این که خیلی پادشاهی رو دوست دارید.
جهانگیر شاه: بله. بله.
مستشار: اونوقت چیِ پادشاهی رو دوست دارید بیشتر؟
جهانگیر: این که هر کاری دلمان بخواهد می‌کنیم. تو سرتان می‌زنیم. همه خاک‌برسرمان هستید. همه پول‌ها مال ماست. تازه بازی‌هایش را هم دوست داریم! قهوه تلخ مهران مدیری
[تصویر: 587760_HpTgHpI2.jpg]
how do they(American)expect our nation to caress them? No one learned Iranian nation to chant "Down with America" …the slogan "Down with America" has raised from every soul. However, there are some people around that question "why’. But we ask them; Why you don’t ask this question from them? Why you don’t ask the American regime about their everlasting enmity and hatred with Iranian nation! only because Iran wants to be independent?

امام خامنه ای حفظه الله:از ملّت ما توقّع نوازش دارند؟ «مرگ بر امریکا» را کسى به ملّت ایران یاد نداد. از اعماق جان یکایک مردم برآمد که: «مرگ بر امریکا». حال عدّه‌اى در گوشه و کنار پیدا مى‌شوند و مورد سؤال قرار مى‌دهند که «چرا؟». چرا شما این «چرا» را به جایگاه خودش نمى‌برید؟ چرا نمى‌پرسید که چرا رژیم امریکا با ملّت ایران،به جرم این‌که خواسته است مستقل باشد، این همه کینه‌ورزى و دشمنى کرد و باز هم مى‌کند؟
پ,ن: بعضی ها کلاً دوست دارن خاک بر سر آمریکا باشند...
آدرس های مرجع