░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
وقتی آقـای دکـتـر جـلـیـلی نـمی تواننـد
استدلال آقای دکتر بروجردی را بفهمنـد! (خــیــلی مــهـــم - لـطـفـاً بـا صبـر و حـوصـلـه بـخـوانـیـد)
با ارائه ی گزارش های مفصل بررسی برجام از سوی دکتر جلیلی و تیم کارشناسی همراه وی در جلسه ی کمیسیون برجام،
و در شرایطی که نقاط ضعف متعدد این متن برای نمایندگان آشـکار شـده است، تلاش ویژه ای برای تقطیـع و یـا جلـوگیـری از
انتشار سخنان وی صورت گرفته است. بخشی از سخنان مهم دیروز ایشان را در پاسـخ به آقای بروجـردی مـشـاده می کنیـم.
_____________________![[تصویر: Borujerdi.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8211421450/Borujerdi.jpg)
دکتر بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در سؤال دوم خود از تیم هسته ای سابق، استدلال زیر را مطرح می کنند:
با توجه به این امتیاز هایی که دشمن از ما گرفته است؛
فرض بر این است که در اردوگاه دشـمـن یک جشـن پیروزی برپا شود،
پس چرا در آمریکا دعوا است؟ در مقطعی این نظریه وجود داشت که جنگ زرگری است و دعـوا نیـست، امـا حضـرت آقا صریحاً
فرمودند که در آمریکا، دعوای داخلی، واقعی است... چرا به این میزان، برجام مخالف دارد؟
فـرض بـر ایـن اسـت کـه بـا چـنـیـن
امتیازی که از ما گرفته اند، همه خوشحالی کنند و صریحاً تأیید کنند!
دشمنی بدان نرسیدیـم – ایـن توافق با سنت رهبری آمریکا، همسو است – آمریکا از موضع قدرت و اصولی مذاکره کرده است،
باید رهبـری کند، نـه فقط با قدرتمان بلکه بـا اصولمان) سـپس [اوباما] در کنفرانس ویدئویی با یهودیان آمریکا ببینید چه چیـزی را
بیان می کند؛ اینکه می گوید: (برجام توان پاسخگویی به ایران را تقویت می کند.) سـخنگوی آنها [آمریکا] چه می گوید – حالا
حمله ی نظامی به ایران هستید؛ این توافق را بپذیرید.) و یا اندیشکده ی دیگر آنها این تعبیر را دارد که: (اوبـامـا امیـدوار اسـت،
برجام به تغییر ماهیت نظام ایران منجر شود.) یک تحلیل های این فرمی وجود دارد... ما باید بررسی خودمان را داشته باشیـم،
که چه چیزی در اینجا وجود دارد؛ مصالح و منافع ما را چگونه شکل می دهد. البته بله، همانـطور که حضرت آقا هم فرمودنـد در
آنجا دعـوا هـست، امـا سر امتیاز بیشتر؛ سر اینکه بیشتر بتوانند فشار بیاورند؛ سر اینکه بیشتر بتوانند بـرخـی مبـاحث را دنبـال
کنند. حالا بحـث های دیگری هم در اظهارات افراد دیگری وجـود دارد از جمله نتانیاهو که بحـث های خـاص خودشـان را دارنـد...
مثلاً چه چیز اینها می تواند دشمنان ما را نگران کند؟!
از همینجا سؤال می کنم از شما آقای بروجردی که در این مباحثی که در اینجا مطرح شده است؛ اینهایی که عرض کردم؛ مثلاً
چـه چیـز اینها می تـوانـد دشـمـنـان مـا را نـگران کنـد؟! اینکه ده هزار کیلو مواد [هسته ای] بشود سیصد کیلو! نوزده هزار تای
ما [سانتریفیوژ] بشود پنج هزار تا! عـرض کنـم بـه حضـور شـما که آب سنگیـن ما اینطور بشود! اینکه سانتریفیوژ های شما تازه
مثلاً بعد از چهل سال بتواند نیاز امروزتان را تأمین بکند! اینکه نظارت هایی بدین شکل را که فراتر از پروتکل هست، انجام بشود!
یک چـیـز مطـلـوب بیـان نمـی کنیـد؟! اینـکه مـا هـم در حقـوق و هـم در تکـالیـف و هـم در نظـارت و هم در ساز و کارها و هم در
دستـرسی هـا و در همـه ی این چیـز ها بدین شـکل، استثنا قرار بگیریم! آیا اینها آن چیز هایی است که بقیه نگران هستند که
مثلاً به عنـوان امتیـازی به مـا داده شـده است؟! چه چیزی از اینها امتیاز محسوب می شود که دیگران مثلاً گفته اند که این را
انجام بدهیم که به بقیه نرسد! مثلاً به بقیه نرسد که بر او نظارت فرا پروتکلی شود؟! مثـلاً به بـقـیـه نرسد که "حقوق" او را در
اینجا تبدیل کنند به "اجازه"؟! به بقیه نرسد که مواد [هسته ای] او را که قانونی و زیر نظر آژانس است و همه ی کارهایش دارد
در آنجا انجام می شود را تبدیل کند به... ما که در یک فضایی نمی خواهیم خودمان را گول بزنیم؟!
"حق" شما را تبدیل کرده است به "اجازه"
خود دوستان [تیـم مذاکره کننـده ی آقای روحانی]
می گفتند، استدلال خود دوستان بود که روس ها ایـن را مطرح کردند که اگر
این موارد بخـواهد، فردا برای بقیه [دیگر کشور ها] مبنا شود؛ ما این را نمی پذیریم که به بقیه هم اینها بخواهد تحمیل شود...
خـدمـت شما عرض کردم که اصلاً "حــق" شما را تبدیل کرده است به "اجــازه"! می گوید [در این سند] که به او [ایران] اجـازه
داده می شـود که حـالا اینـقدر داشته باشد و بعد تازه می گوید که "ادامه پیدا می کند" با این مختصاتی که می گوییم که بعد
بایـد اینـطوری باشـد – تکامل تدریجی داشته باشد – سرعت آن این باشد – با این 6 کشور بیاید و به اشتراک گذاشتـه شـود و
مشـارکت شـود – و تـمـام این بحـث ها که می شود، آیــا ایـنـها مثلاً یک امتیـازاتی است که آنها نـگـران هستنـد که بقیـه هم
بخواهنـد – داشتـه باشنـد؟!... مـن زیــاد ایــن استـدلال را نـمی فهمم – نـمی گویـم که آن را نمی پسندم – اصلاً نمی فهمم!
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░