اقا محمد مكانيزم ماشه يعني اعتماد به امريكا(حتي امريكا هم نه ،اعتماد به اوبامايي كه آخراي رياستش هست)
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۲۸)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]سیاست بازی کثیفی هست و متاسفانه نمیشه کاری به جز این کرد.
مشکل منا اینجا بود که اصلا اجازه داده شد اسال حجی انجام بشه بعد از اون همه کمک های ایران به یمن که در جنگ مستقیم با عربستان هست. بنده هم جای عربستان بودم ، این همه از کشور دشمن به کشور من میومدن ، بر اساس مصلحت !!! یه تعداد زیادیشون رو قتل عام میکردم ! وقتی شما میدونید طرف انسانیت ندداره ، چرا اجازه این سفر خطرناک رو میدید ! مشکل منا از اینجا بود که اجازه سفر داده شد امسال !
یکلام بگم ، توی سیاست یه مثقال راستی و درستی داشتی ، فاتحه ت خوندس.
حرف قران برای من کاملا روشنه که فرمودید ، منتهی گاه یادم مجبور میشه بر اساس زمانه ، بر اساس مطلحت!(چیزی که من بدم میاد) سکوت کنه و تقیه انجام بده.
بیا همینه که میگم دشمن حمله کرده.......برادر من واجب خدا رو که نمیشه کنار گذاشت....این چه حرفیه که میزنید...
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۲۷)علی املشی نوشته است: [ -> ]جنگ ما خیلی وقته شروع شده ...از همون اول هم آمریکا با تمام نیرو هاش حمله کرد ....خداییش یه نگاه تو خیابون بندازی متوجه میشی که حمله کرده.......حمله میدونی یعنی چی ؟؟یعنی اینکه دوستم به من میگه آمریکا راست گفته که ایران تهدید جهانی هست!!!!!!!!!!!!!یعنی اینکه میگه چرا تو عروسی ها مرد و زن جدا هستن..میگه دلیل جدا بودنشون اینه که علما توی زندیگی خصوصیشون دخالت کردن.....من سرمو به کجا بکوبم....سر کلاس معارف یکی از همکلاسی ها میگه آمریکا که باما کاری نداره ما چرا اینقدر با آمریکا بدیم.؟؟؟؟آقا محمد حمله یعنی اینا ...حتما که نباید با تفنگ بیاد
پس قبول دارید که 35 ساله و شاید بیشتره که جنگ شروع شده ؟ من شیش تا دایی دارم ، شیش تا جانباز هشت سال جنگن ، پدربزرگم جانباز جنگه فسطینه ! پس مطمئن باش وقتی میگی نگ ، با تمام جوانب درکش میکنم ، اینقدر که خاطره تعریف کردن واسم.
من چند ساله میزنم توی سرم ، یکم جونای این سایت حداقل مطالعه کنن ، کتاب های شهید مطهری ، کتاب های شهید بهشتی ، کتاب های دکتر شریعتی. متاسفانه اینقدر شریعتی رو دشمنان اسلام خراب کردن که کسی سمتش نره. شریعتی کسی بود که اگه کتاب هاش نبود ، انقلاب صورت نمیکرفت ! و اینو که الان من بگم ، باز هم ضربه به شریعتیه. حقیقت تتلخه و باور کردنش برای کسایی که باور ندارن سخت تر...
از بحث دور نشم ، قبول داری که خیلی وقته حمله شده ، زمانی که آقا میگه مشکل فرهنگی داریم ، چرا کسی به فکر نیست ؟ پس ببین فقط مشکل از پاسورت و اینا نیست. توی اکثر فیلم ها ایران رو به چشم تروریست میشناسن ، چرا ؟ چون ما بلد نبودیم دنیارو گول بزنیم ! چون رو بازی کردیم، دستمون رو خوندن ! حتی از این شباهت IRAN و IRAQ استفاده میکنن که بگن اینا یکی هستن و بدبخت بیچارن ... پس اوضاع خیلی خرابه، مشکل پاسپورت نیست !
این دوستت درست میگه ، امریکا به ما کاری نداره ، چرا ما باهاش بدیم ؟ چرا اینو میگه ، چون امریکا نمیاد بگه ما توی غذای ایرانی ها دخالت میکنیم ، من فلان قدر ایرانی زندانی میکنیم ! به جاش میاد توی شبکه های جهانی عید رو تبریک میگه و خیلی مهربانانه با مردم ایرانی جلوی دوربین رفتار یکنه و در پشت صحنه کار خودش رو انجام میده و به ایران حمله فرهنگی میکنه ! این یعنی پدرسوخته بازی و به نظر من ما هم باید با همه ی کشور های دنیا به جز اسرائیل همین رفتار رو داشته باشیم.
پس زمانی که اقا میگه دغدغه فرهنگی دارم ، اونو دریابید نه بحث های بی ارزش پاسپورت و این جور چیزارو ...
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۳۵)علی املشی نوشته است: [ -> ]بیا همینه که میگم دشمن حمله کرده.......برادر من واجب خدا رو که نمیشه کنار گذاشت....این چه حرفیه که میزنید...
امام حسين(علیه السلام) به خاطر ناامني مكه براي حضرتش و اين كه مطّلع شد نيروهاي يزيد درصدد قتل او در مكّه هستند، تصميم گرفت حج را به عمره مفرده تبديل كند. از اين رو احرام بست و طواف و سعي و تقصير انجام داد و از احرام بيرون آمد، چون نميتوانست حج را به پايان برد، چون ميترسيد در مكه او را گرفته، به سوي يزيد پليد ببرند، يا غافلگيرانه ترور كنند. (حياة الامام حسينع، ج 3، ص 50 و 51، به نقل از فرهنگ عاشورا، جواد محدثي، ص 143. ) اين كار از نظر فقهي بي اشكال است. در حديث است كه امامحسين(علیه السلام) روز تَروِيه در حالي كه در عمره بود، به سوي عراق بيرون شد، چرا كه در كتاب وسائل الشيعه آمده است: ان الحسين بن علي(علیه السلام) خرج يوم الترويه الي العراق و كان معتقرا؛ (وسائلالشيعه، ج 10، ص 246. ) امام حسين(علیه السلام) روز هشتم ذيحجه از مكه به سوي عراق خارج شد، در حالي كه عمره مفرده انجام داد. كار امام حسين(علیه السلام) از دو جنبه قابل بررسي و تقدير ميباشد، چرا كه هم جنبه حفظ قداست حرم الهي را داشت و هم اين كه نميخواست در ايام حج و در بيت الله الحرام خونش ريخته شود. او با بيرون شدن از مكه، در روزي، كه همه از هر سو به مكه آمدهاند و عازم عرفات هستند، نوعي بيدادگري در وجدانها و ايجاد سؤال در ذهنها برانگيخت و به اين صورت، خبر خروج اعتراضآميز وي بر ضد حكومت، توسط حاجياني كه از همه جا آمدهاند و اين كه حضرتع، در حرم امن الهي امنيت و مصونيت ندارد، همه جا پخش ميشد و اين نوعي مبارزه تبليغاتي بر ضد يزيد بوده امام خميني در تجليلي بلند از اين حج ناتمام ميفرمايد:
زائران عزيز از بهترين و مقدسترين سرزمينهاي عشق و شعور و جهاد، به كعبه بالاتري رهسپار شوند و همچون امام حسينع، از احرام حج به احرام حرب و از طواف كعبه به طواف صاحب بيت و از توضّؤ به زمزم، به غسل شهادت و خون رو آورند و به امتي شكستناپذير و بنياني مرصوص مبدّل گردند كه نه ابرقدرت شرق ياراي مقابله آنان را داشته باشد نه غرب... كه مسلّماً روح و پيام حجّ، چيز ديگري غير از اين نخواهد بود و مسلمانان، هم دستورالعمل جهاد نفس را جدّي بگيرند. هم برنامه مبارزه با كفر و شرك را( صحيفه نور، ج 20، ص 111، به نقل از فرهنگ عاشورا، ص 143.)
پ.ن: به نظر من باید یک سال حداقل تحریم میشد و همین الان هم نظر من اینه که مانند زمانی که امام خمینی حج رو تحریم کردن به مدت چند سال ، باز هم باید همون کار انجام بشه تا نارضایتی خودمون رو اعلام کنیم.
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۳۵)علی املشی نوشته است: [ -> ]برادر من واجب خدا رو که نمیشه کنار گذاشت....
سلام.
تعریف شما از واجب چیه؟؟؟
اگه انجام دادن همین واجب باعث جنگ و ویرانی یا کشته شدن میلیون ها نفر از مردم بشه باز هم واجبه؟؟؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل آمریکا با کشورهایی مثل ما و دیگر کشورهای منطقه دین نیست.
مشکل منافعه.
وقتی پای منافع بیاد وسط از هر وسیله ی از جمله آسیب زدن به دین برای رسیدن به منافعشون استفاده میکنن.
پس اول منافع مهمه برای آمریکا نه دین یا اسلام.
اگر همین منافع توی کشورهای همسایه خودش هم به وجود بیاد از یه طریق دیگه ای سعی میکنه اون منفعت رو به دست بیاره...
به نظر من کشور ما هم باید همینطور باشه یعنی اول منافع ایران و مردممون برامون مهم باشه.
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۳۸)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]پس قبول دارید که 35 ساله و شاید بیشتره که جنگ شروع شده ؟ من شیش تا دایی دارم ، شیش تا جانباز هشت سال جنگن ، پدربزرگم جانباز جنگه فسطینه ! پس مطمئن باش وقتی میگی نگ ، با تمام جوانب درکش میکنم ، اینقدر که خاطره تعریف کردن واسم.
من چند ساله میزنم توی سرم ، یکم جونای این سایت حداقل مطالعه کنن ، کتاب های شهید مطهری ، کتاب های شهید بهشتی ، کتاب های دکتر شریعتی. متاسفانه اینقدر شریعتی رو دشمنان اسلام خراب کردن که کسی سمتش نره. شریعتی کسی بود که اگه کتاب هاش نبود ، انقلاب صورت نمیکرفت ! و اینو که الان من بگم ، باز هم ضربه به شریعتیه. حقیقت تتلخه و باور کردنش برای کسایی که باور ندارن سخت تر...
از بحث دور نشم ، قبول داری که خیلی وقته حمله شده ، زمانی که آقا میگه مشکل فرهنگی داریم ، چرا کسی به فکر نیست ؟ پس ببین فقط مشکل از پاسورت و اینا نیست. توی اکثر فیلم ها ایران رو به چشم تروریست میشناسن ، چرا ؟ چون ما بلد نبودیم دنیارو گول بزنیم ! چون رو بازی کردیم، دستمون رو خوندن ! حتی از این شباهت IRAN و IRAQ استفاده میکنن که بگن اینا یکی هستن و بدبخت بیچارن ... پس اوضاع خیلی خرابه، مشکل پاسپورت نیست !
این دوستت درست میگه ، امریکا به ما کاری نداره ، چرا ما باهاش بدیم ؟ چرا اینو میگه ، چون امریکا نمیاد بگه ما توی غذای ایرانی ها دخالت میکنیم ، من فلان قدر ایرانی زندانی میکنیم ! به جاش میاد توی شبکه های جهانی عید رو تبریک میگه و خیلی مهربانانه با مردم ایرانی جلوی دوربین رفتار یکنه و در پشت صحنه کار خودش رو انجام میده و به ایران حمله فرهنگی میکنه ! این یعنی پدرسوخته بازی و به نظر من ما هم باید با همه ی کشور های دنیا به جز اسرائیل همین رفتار رو داشته باشیم.
پس زمانی که اقا میگه دغدغه فرهنگی دارم ، اونو دریابید نه بحث های بی ارزش پاسپورت و این جور چیزارو ...
امام حسين(علیه السلام) به خاطر ناامني مكه براي حضرتش و اين كه مطّلع شد نيروهاي يزيد درصدد قتل او در مكّه هستند، تصميم گرفت حج را به عمره مفرده تبديل كند. از اين رو احرام بست و طواف و سعي و تقصير انجام داد و از احرام بيرون آمد، چون نميتوانست حج را به پايان برد، چون ميترسيد در مكه او را گرفته، به سوي يزيد پليد ببرند، يا غافلگيرانه ترور كنند. (حياة الامام حسينع، ج 3، ص 50 و 51، به نقل از فرهنگ عاشورا، جواد محدثي، ص 143. ) اين كار از نظر فقهي بي اشكال است. در حديث است كه امامحسين(علیه السلام) روز تَروِيه در حالي كه در عمره بود، به سوي عراق بيرون شد، چرا كه در كتاب وسائل الشيعه آمده است: ان الحسين بن علي(علیه السلام) خرج يوم الترويه الي العراق و كان معتقرا؛ (وسائلالشيعه، ج 10، ص 246. ) امام حسين(علیه السلام) روز هشتم ذيحجه از مكه به سوي عراق خارج شد، در حالي كه عمره مفرده انجام داد. كار امام حسين(علیه السلام) از دو جنبه قابل بررسي و تقدير ميباشد، چرا كه هم جنبه حفظ قداست حرم الهي را داشت و هم اين كه نميخواست در ايام حج و در بيت الله الحرام خونش ريخته شود. او با بيرون شدن از مكه، در روزي، كه همه از هر سو به مكه آمدهاند و عازم عرفات هستند، نوعي بيدادگري در وجدانها و ايجاد سؤال در ذهنها برانگيخت و به اين صورت، خبر خروج اعتراضآميز وي بر ضد حكومت، توسط حاجياني كه از همه جا آمدهاند و اين كه حضرتع، در حرم امن الهي امنيت و مصونيت ندارد، همه جا پخش ميشد و اين نوعي مبارزه تبليغاتي بر ضد يزيد بوده امام خميني در تجليلي بلند از اين حج ناتمام ميفرمايد:
زائران عزيز از بهترين و مقدسترين سرزمينهاي عشق و شعور و جهاد، به كعبه بالاتري رهسپار شوند و همچون امام حسينع، از احرام حج به احرام حرب و از طواف كعبه به طواف صاحب بيت و از توضّؤ به زمزم، به غسل شهادت و خون رو آورند و به امتي شكستناپذير و بنياني مرصوص مبدّل گردند كه نه ابرقدرت شرق ياراي مقابله آنان را داشته باشد نه غرب... كه مسلّماً روح و پيام حجّ، چيز ديگري غير از اين نخواهد بود و مسلمانان، هم دستورالعمل جهاد نفس را جدّي بگيرند. هم برنامه مبارزه با كفر و شرك را( صحيفه نور، ج 20، ص 111، به نقل از فرهنگ عاشورا، ص 143.)
پ.ن: به نظر من باید یک سال حداقل تحریم میشد و همین الان هم نظر من اینه که مانند زمانی که امام خمینی حج رو تحریم کردن به مدت چند سال ، باز هم باید همون کار انجام بشه تا نارضایتی خودمون رو اعلام کنیم.
پس قبول دارید که آمریکا داره میجنگه؟؟؟من حرفم اینه که چرا آدم به این بزرگی عقلش باید تو چشش باشه؟مشکل ما اینه آقا محمد ...اینا هرچی رو که میبینن باور میکنن...توی ماه رمضان توی شبکه GMداشت قران پخش میکرد ...در حالی که در حالت عادی کار این شبکه تخریب بنیان خانواده با پخش سریال های مختلفه...اینا میان او وجهش رو نگاه میکنن ....
در مورد حج هم باید مراجع تقلید فتوا بدن ..وقتی ندادن یعنیلازم ندیدن......در این مورد هم بگم اکثر جوون ها به مراجع تقلید اعتقادی ندارن....اینی که دارم میگم خداییش راست میگم..تنها مذهبی کلاسمون منم ...یکی دیگه از همکلاسی ها میدونی چی میگفت؟؟میگفت هرچیزی یه سنی داره ..مراجع تقلید هم باید تا یه سنی مرجع باشند

..........من دیگه حرفی ندارم..

(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۳۰)عدالت نوشته است: [ -> ]
آمریکا با سوریه و عراق و لیبی و غیره هم رابطه دوستی داشت و دارای سفارتخانه بود در آن کشورها اما سفارتخانه اش تبدیل به مرکزی شد برای ساقط کردن نظامهایی که مخالف سیاستهای آمریکا بودند.
حکومت عراق و لیبی که حقشون بود ساقط بشن ..
اونا فقط مخالف سیاست های آمریکا نبودن بلکه علیه مردم خودشون هم جنایت میکردن....
یه جور نگید که آدم به اشتباه فکر کنه چه حکومت های گل و بلبلی بودن بعد آمریکا رفته ساقطشون کرده...
یکی از دلایلی هم که منجر به سقوط این حکومت ها شد افزایش مخالفان داخلی شون بود ...صدام یه جنایت هایی علیه مخالفین سیاسی خودش میکرد که تو زمان قرون وسطی هم نمونش رو پیدا نمی کنید !!!!....یعنی سقوط این حکومت ها فقط کار آمریکا نبود یه سلسله مسائلی دست به هم داد و این اتفاق افتاد از جمله اختلافات داخلی و نارضایتی مردم و ظلم و....
راجع به سوریه هم که......

(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۵۰)پارمیس نوشته است: [ -> ]سلام.
تعریف شما از واجب چیه؟؟؟
اگه انجام دادن همین واجب باعث جنگ و ویرانی یا کشته شدن میلیون ها نفر از مردم بشه باز هم واجبه؟؟؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل آمریکا با کشورهایی مثل ما و دیگر کشورهای منطقه دین نیست.
مشکل منافعه.
وقتی پای منافع بیاد وسط از هر وسیله ی از جمله آسیب زدن به دین برای رسیدن به منافعشون استفاده میکنن.
پس اول منافع مهمه برای آمریکا نه دین یا اسلام.
اگر همین منافع توی کشورهای همسایه خودش هم به وجود بیاد از یه طریق دیگه ای سعی میکنه اون منفعت رو به دست بیاره...
به نظر من کشور ما هم باید همینطور باشه یعنی اول منافع ایران و مردممون برامون مهم باشه.
شبیه خاتمی حرف میزنید
...
یه بار دیگه میگم درباره حج مراجع تقلید باید تصمیم بگیرن
شما میگید منافع از دین مهم تره؟؟؟؟....خواهر دین هیچوقت کنار نمیره..........اصلا ما باید به چه قیمتی منافع بدست بیاریم؟؟به قیمت پا گذاشتن روی دین و مذهب؟؟...مثل این آمریکایی ها که هر کاری میکنن...........اصلا امکان نداره
آقای محمد تراست :
اون روز حج به سمت کربلا کشیده شد، تا اینطور اسلام حفظ بشه
این مقایستون با اوضاع الان اصلا درست نیست
الان در حال حاضر، حفظ اسلام به همون زنده ماندن و احیای خانه ی خداست!
مطمئن باشید اگه چیزی غیر از این بود، با این حوادثی که اتفاق افتاد، اول شخصی که تعطیل می کرد حج رو برای مصالح و زنده ماندن اسلام خود شخص رهبری بود
ببینید که چه ظلمی به یمنی های عزیز از عید تا حالا داره می شه
اینها چون اوضاع الان رو درک کردن، می دونن این سال ها سالهای سرنوشت سازیه، با این اوضاع سختی که عربستانی ها براشون ساختن نیومدن حج رو تحریم کنن
بلکه وقتی عربستان به هیچ کدومشون هم برای حج امسال ویزا نداد، یه تظاهراتی هم راه انداختن دیدنی!
اوضاع الان ما شبیه دهه 60 که امام حج رو تعطیل کرد نیست
شبیه حج سال 60 امام حسین هم نیست
دنیای اسلام تو کل جهان تو محاصره ی وهابی ها و تکفیری ها شده
یمن رو هم که حذف کردن
خود ایران هم که بخواد خودش عقب بکشه، واقعا دیگه چی از اسلام می مونه جز اسلام معاویه ها و ابوسفیان ها
شرایط با شرایط فرق می کنه
زمان با زمان فرق می کنه
مثل این می مونه بگیم خب امام حسن که صلح کرد، خب امام حسین هم صلح کنن!
این مقایسه کلا غلطه
ولی فقیه و نایب امام غایب، بنابر اوضاع اون زمان و با سنجیدن شرایط به یه تصمیم می رسه که به نفع مصالح امت اسلامی باشه
ما نمی تونیم روی همین ظواهر قضایا حکم کنیم و از سر احساسات بگیم که باید مثل امام حسین و یا حضرت امام این کار یا اون کار می شد (مصداق عینی و دقیق رو منظورمه)
.
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۵۲)علی املشی نوشته است: [ -> ]پس قبول دارید که آمریکا داره میجنگه؟؟؟من حرفم اینه که چرا آدم به این بزرگی عقلش باید تو چشش باشه؟مشکل ما اینه آقا محمد ...اینا هرچی رو که میبینن باور میکنن...توی ماه رمضان توی شبکه GMداشت قران پخش میکرد ...در حالی که در حالت عادی کار این شبکه تخریب بنیان خانواده با پخش سریال های مختلفه...اینا میان او وجهش رو نگاه میکنن ....
در مورد حج هم باید مراجع تقلید فتوا بدن ..وقتی ندادن یعنیلازم ندیدن......در این مورد هم بگم اکثر جوون ها به مراجع تقلید اعتقادی ندارن....اینی که دارم میگم خداییش راست میگم..تنها مذهبی کلاسمون منم ...یکی دیگه از همکلاسی ها میدونی چی میگفت؟؟میگفت هرچیزی یه سنی داره ..مراجع تقلید هم باید تا یه سنی مرجع باشند
..........من دیگه حرفی ندارم..
مشکل تربیت از ریشه خرابه ، والا من شبکه های خودمون رو هم نگاه نمیکنم نزدیک به یه ساله ، خیلی کم پیش میاد بشینم پای تلویزیون.چون واقعا برنامه های مفیدش کمه !
اینکه مراجع چیزی نمیگن ، با کمال احترام باید بگم که شاید بعضی ها نمیذارنشون ! یعنی منافعشون ممکنه به خطر بیوفته ! همون دستان پشت پرده ... بگذریم
اینکه میگی مرجع تقلید ندارن ، قبول دارم . همون دغدغه فرهنگیه که آقا گفتن. مسئولین فرهنگی هم دارن شوتبال بازی میکنن حواسشون نیست.
اینم که گفته هر چیزی یه سنی داره ، واسه اینه که ارتباط بین روحانی ها و جوون ها بسسیار کمه ، شاید باور نکنی من تا الان فقط توسنیتم با دوتا روحانی مثل دوست رفتار کنم ! و این یعنی فاجعه