شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
آقا سید بزرگواری آقا بدون شک لازمه امامت ایشونه. اما مگه طرح های دیگه خدمت ایشون ارسال نشده؟ بندهای طرح رو مطالعه کنید مخصوصاً در مورد تحریم ها. اگر این طرح بدون اشکال بود که بدون چون و چرا پاش رو امضا می کرد. کمترین انتظار این بود که این موارد رو از مجلس بزرگوار بعد از اون گزارش عجیب کمسیون برجام شاهد باشیم نه اینکه در شب نشینی مصلحت نظام رو تشخیص بدن و ...
راستی اگر مصلحت نظام رو تشخیص داده بودند و تصویب برجام به مصلحت بود ان قلت رهبری برای چی بود؟
پ.ن.
پناه بر خدا از گزینشی شدن آقا، که همان گمراهی زمان علی بن ابی طالب و پیامبر است. من تمام و کمال حرف های ایشون رو قبول دارم این تهمت بزرگیه ها. این مشکل ابوموسی اشعری بود و هست نه ما. اگر اونها گزینشی رفتار نمی کردند امام خامنه ای این حرف ها رو تازه نزده قبلاً هم گفته بود دیگه لزومی نداشت دوباره و به این شکل تکرار کنه.
آقا سید دوباره متن رو بخون بدیهیات رو تکرار کرده. تضمین رفع تحریم، رفع کامل تحریم ها، از بین رفتن ساختار تحریم (مقایسه کنید با مکانیزم ماشه) فروش مرحله ای اورانیوم بعد از قرارداد، دستکاری اراک بعد از قرارداد و تضمین و ...
1- من عرض کردم بدون اشکال بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اساساً این نحوه نگاه صفر و صدی واقعا حقیر را کلافه کرده. من عرض کردم سخنان حضرت آقا را گزینشی انتخاب نکنیم. اگر بیان کردند که دارای نقاط ابهام و ضعف است، از طرفی هم سخنان دیگر داشته اند. این عرض بنده به معنای عدم اشکال در برجام است؟
2- من فقط شخص شما منظورم نبود. اینکه از یک متن که در اون هم تشکر هست و هم نقد، ما فقط و فقط نقد را ببینیم و یا فقط و فقط تشکر را ببینیم این می شود گزینشی نگاه کردن به حضرت آقا. بله فاجعه بزرگی است این گزینشی کردن حضرت آقا، برای همین هم بنده تذکر می دهم.
پ ن: حیف دیگه از ما گذشته، نه وقتش هست و نه حوصله اش، و گرنه شاهد بودید که می توانستم یک تاپیک کامل در مورد موضوعی خاص بزنم، بعد که در نهایت حسابی مورد فحش و تکفیر دوستان واقع شدم، زیرش بنویسیم: نویسنده:
سید علی خامنه ای.
باور کن صدرا جان بسیاری از سخنان امام خامنه ای را نمی توان زد.
آقا سید این متن رو صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش کرده!!!!!!!! من هم تو رادیو شنیدم هم اخبار ساعت دو!!!!!!! منظورت چیه؟؟؟؟؟
لطفاً متن رو یک بار دیگه بخون به نظرم خیلی کمک می کنه.
پ.ن.
آقا سید این آش برجام چنان شور شده که حضرت آقا بدیهیاتی رو که باید حضرات رعایت می کردند جداگانه مطرح می کنه.
خب مگه من گفتم این متن نبوده. اتفاقا در همین متنی که از صدا و سیما پخش شد ایشان فرمودند:
و سرانجام از رئيس و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي كه با تصويب طرحي محتاطانه، راه درست اجرا را به دولت ارائه كردند.
یعنی مجلس راه درست را به دولت ارائه کرد. یا در جای دیگر فرمودند:
اكنون كه موافقتنامهي موسوم به برجام پس از بررسيهاي دقيق و مسئولانه در مجلس شوراي اسلامي...
به کلمات دقت دارید؟؟؟؟؟؟ حضرت آقا که اهل تعارف نیستند اخوی.
من نمیگم حضرت آقا صددرصد موافق برجام هستندا.... نه اصلا اینکه مشهوده ایشان به شدت نقدهایی به این موضوع دارند. ولی عرض کلی بنده این است که در یک موضوع واحد کلیه سخنان حضرت آقا با هم دیده شود. تا در جمع بندی مان خدای نکرده دچار افراط و تفریط نشویم.
آقا سید دوباره رفتیم سر خونه اول؟ من تو که به نظرم اختلافی نداشته باشیم یا اگر داریم بفرمایید.
به نظر من این برجام یه فاجعه بزرگه که باعث خسارت های بزرگی خواهد شد تو همین تاپیک تذکر غیر مستقیم امام خامنه ای به مجلسی ها در مورد باز شدن در رابطه با آمریکا به بهانه برجام (توسط جانبازی که در تحصن هم بودند) هم نشانه اون بود.
من تیم مذاکره کننده رو تکفیر نکردم اگر تمام ارسال های من رو مطالعه کنی نسبت به ابوموسی اشعری و ابوموسی اشعریزم تذکر دادم نه اینکه تیم مذاکره کننده رو خائن بدونم.
پ.ن.
بله من هم به اون بررسی های مسئولانه استناد می کردم و از حضرات سوال داشتم که چطور شد نتیجه اون همه بررسی رو که منتشر هم کردید نادیده گرفتید و اون اتفاقات مجلس افتاد. من که منکر بررسی های خوب مجلس نیستم اتفاقاًَ بهش استناد هم می کنم.
آقا سید فراموش که نکردی مجلس چه اتفاقی افتاد؟ سوال خیلی بزرگی برای من مطرح شده و دوباره تکرار می کنم اینه اگر آقایون مصلحت رو تشخیص دادند و به همون شکل برجام رو تصویب کردند این نامه امام چه معنی میده؟ آیا غیر از اینه که تشخیص ایشون فرق داشته؟
بنده اساسا در مورد برجام صحبت نکردم. عرضم این بود که فرمایشات امام خامنه ای را باید با هم دید. همین.

اقا محمد صدرا نبايد به نامه ي امام نگاه گزينشي كرد ، دوران لكه ي ننگ و ابوموسي تمام شد . وظيفه ي اصلي بعد از انتشار نامه پيگري مطالبات رهبر است ، كار برسي برجام تمام شد الان زمان بررسي اجراي برجام است
پناه بر خدا از گزینشی کردن امام که امام بدون چون و چرا باید اطاعت بشه و باید از ایشون تبعیت کامل و محض داشته باشیم. خدا سایه ایشون رو از سر ما کم نکنه.
حق با شماست. الان باید پیگیر باشیم این خواسته های امام تمام و کمال اجرا بشه.
به چند خواسته اول نگاه کنید به نظرم برجام رو با چالش بزرگی مواجه خواهد کرد. مخصوصاً تاکید امام در مورد لغو کامل تحریم ها و اقرار رییس جمهور آمریکا به این مسئله.
پ.ن.
وقت نماز و عذاداریه بعدش میام باید در مورد این نامه کلی حرف بزنیم.
(۲۹/مهر/۹۴ ۱۹:۰۱)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]پناه بر خدا از گزینشی کردن امام که امام بدون چون و چرا باید اطاعت بشه و باید از ایشون تبعیت کامل و محض داشته باشیم. خدا سایه ایشون رو از سر ما کم نکنه.
حق با شماست. الان باید پیگیر باشیم این خواسته های امام تمام و کمال اجرا بشه.
به چند خواسته اول نگاه کنید به نظرم برجام رو با چالش بزرگی مواجه خواهد کرد. مخصوصاً تاکید امام در مورد لغو کامل تحریم ها و اقرار رییس جمهور آمریکا به این مسئله.
پ.ن.
وقت نماز و عذاداریه بعدش میام باید در مورد این نامه کلی حرف بزنیم.
به نام خدا
دقیقا مشخص است که رهبر معظم انقلاب آینده برجام را به وضوح میبینند. بنده هم به احترام صحبتهای ایشان در مورد برجام فعلا سکوت میکنم تا موقعش ولی دقیقا میدانم که یک عده چگونه رهبر را ناراحت میکنند و دیدم که چگونه خطوط قرمز را زیرپا گذاشتند اما به هر حال، حرف آخر را رهبر میزنند و ما هم فعلا سکوت میکنیم. سکوتی که مدتش طولانی نخواهد بود، چون رهبر به مسائل از هرکسی آگاهتر هست و میدانند که فرجامِ برجام چه خواهد شد و شیطان بزرگِ آمریکا باز هم خودِ خبیثش را نشان خواهد داد.
(۲۹/مهر/۹۴ ۱۹:۱۶)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
دقیقا مشخص است که رهبر معظم انقلاب آینده برجام را به وضوح میبینند. بنده هم به احترام صحبتهای ایشان در مورد برجام فعلا سکوت میکنم تا موقعش ولی دقیقا میدانم که یک عده چگونه رهبر را ناراحت میکنند و دیدم که چگونه خطوط قرمز را زیرپا گذاشتند اما به هر حال، حرف آخر را رهبر میزنند و ما هم فعلا سکوت میکنیم. سکوتی که مدتش طولانی نخواهد بود، چون رهبر به مسائل از هرکسی آگاهتر هست و میدانند که فرجامِ برجام چه خواهد شد و شیطان بزرگِ آمریکا باز هم خودِ خبیثش را نشان خواهد داد.
اتفاقا زمان سكوت و سكون نيست ، الان زمان پيگيري مطالبات رهبر است ، الان زمان پيگيري وعده هاي قبل از برجام است . الان زمان بررسي اجراي برجام است