تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احادیث روزانه(شرط ورود=تفکر در احادیث)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
[تصویر: 24106.jpg]
«مایه پند دیگران»
حضرت امام علی (علیه السلام):من لم يَتَّعِظْ بِالنّاسِ وَعَظَ اللّه ُ النّاسَ بهِ؛ ميزان الحكمة، ح 22191;هر كه از مردم پند نگيرد، خداوند او را مايه پند مردم قرار دهد.
[تصویر: 71410828081587374189.jpg]
«نماز جمعه»
حضرت امام علی(علیه السلام):الإتيانُ إلَى الجُمُعَةِ زيارَةٌ وجَمالٌ؛ النوادر، راوندى، ص 150:حضور در نماز جمعه هم زيارت است و هم زيبايى.
اهمیت شیر مادر
حضرت امام علی (علیه السلام):مَا مِنْ لَبَنٍ يُرْضَعُ بِهِ الصَّبِيُّ أَعْظَمَ‏ بَرَكَةً عَلَيْهِ‏ مِنْ‏ لَبَنِ‏ أُمِّهِ. الكافي، ج‏6، ص 40:برای نوزاد غذایی با برکت تر از شیر مادرش نیست.
«پهلوان پهلوانان»
حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):اشجع الناس من غلب هواه؛ امالی صدوق،ص21:شجاع ترین مردم کسی است که بر هوای نفس خود غلبه کند.
«باکرامت ترین انسانها»
حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):من احب ان یکون اکرم الناس فلیتق الله؛ من لایحضره الفقیه،ج4،ص400:هرکس دوست دارد باکرامت ترین انسان ها باشد تقوا پیشه سازد.
«بهترین مومن»
حضرت امام علی (علیه السلام):أفضلُ المؤمِنينَ أفضَلُهُم تَقْدِمَةً مِن نَفسِهِ وَأهلِهِ وَمالِهِ؛ حکمت‌نامه بسیج، ح 150:بهترينِ مؤمنان، آن كسى است كه از جان و خانواده و دارايى خود، [در راه خدا] بيشتر مايه بگذارد.
«بهترین میراث»
حضرت امام صادق (علیه السلام):إنَّ خَيرَ ما وَرَّثَ الآباءُ لأِبنائهِمُ الأدَبُ لا المالُ؛ دانش‌نامه قرآن و حدیث، ج 2, ص 284, ح 199:بهترين ميراثى كه پدران براى فرزندان مى‏ گذارند، ادب است نه ثروت.
«ازدواج با برکت»
حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):إنَّ أعظَمَ النِّكاحِ بَرَكَةً أيسَرُهُ مَؤونَةً؛ دانش‌نامه قرآن و حدیث، ج 3، ص 346، ح 164:پربركت ترين ازدواج ، آن است كه كم هزينه تر باشد.
آدرس های مرجع