ترحم کردن
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):ارْحَمْ مَنْ فِي الْأَرْضِ يَرْحَمْكَ مَنْ فِي السَّمَاءِ. من لایحضره الفقیه ،ج4،ص379:به کسانی که در زمین هستند ترحم کن تا کسانی که درآسمان هستند به تو ترحم کنند.
تبسم
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):التَّبَسُّمُ فِي وَجْهِ الْمُؤْمِنِ الْغَرِيبِ مِنْ كَفَّارَةِ الذُّنُوب . جامع الاخبار ،ص89:تبسم کردن در صورت مومن غریب کفاره گناهان است.
پاکیزگی
امام رضا(علیه السلام):مِنْ أَخْلَاقِ الْأَنْبِيَاءِ التَّنَظُّفُ . تحف العقول، ص 442:پایزگی از اخلاق پیامبران است.
پیامبراکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمودند:
اولین چیزی که خداخلق فرموده است نورمن است
بحارالانوارج1/ص90
صلوات
تاثیر صلوات
امام علی(علیه السلام):كُلُ دُعَاءٍ مَحْجُوبٌ عَنِ السَّمَاءِ حَتَّى تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ. ثواب الاعمال ،ص155:هیچ دعائی به آسمان بالا نمی رود مگراینکه با صلوات بر محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)و آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)همراه شود.
(۱۸/فروردین/۹۳ ۱۱:۰۶)مجنون العباس نوشته است: [ -> ]پیامبراکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمودند:
اولین چیزی که خداخلق فرموده است نورمن است
بحارالانوارج1/ص90
صلوات
ولی من حدیثی شنیدم که گفته شده اولین چیزی که خداوند افرید عقل بوده

حالا کدومشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قال الرضا علیه السلام: قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم: مثل اهل بیتی فیکم کمثل سفینه نوح من رکبها نجا و من تخلف عنها زخ فی النار.
ترجمه: از آن حضرت روایت شده که رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: مثل اهل بیت من در بین شما مثل کشتی نوح است که هر کس در آن درآمد نجات یافت و هرکس تخلف نمود، در آب غرق و در آتش پرت شد.
منبع : کتاب "عیون اخبار الرضا "، ابن بابویه، ج 2
[quote='neyestan23' pid='265467' dateline='1396966106']
ولی من حدیثی شنیدم که گفته شده اولین چیزی که خداوند افرید عقل بوده
حالا کدومشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نام خدا
neyestanبزرگوار بنده این حدیث روبا منبعی که ذکرکرده ام شنیدم
عزیزاطلاعاتی راجع به آن چه شماگفتی ندارم.........
امام صادق(علیه السلام)
خداوندهیچ عملی رابدون انتظارفرج نمی پذیرد
منتخب الاثرحدیث9
صلوات
علم و ایرانیان
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): لَوْ كَانَ الْعِلْمُ مَنُوطاً بِالثُّرَيَّا لَتَنَاوَلَهُ رِجَالٌ مِنْ فَارِس . قرب الإسناد ،ص 109:علم اگر در آسمانهاهم بود هرآینه مردانی از ایران به آن دست می یافتند.
شهادت در راه خدا
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):فَوْقَ كُلِّ ذِي بِرٍّ بَرٌّ حَتَّى يُقْتَلَ الرَّجُلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَإِذَا قُتِلَ فِي سَبِيلِ اللَّه فَلَيْسَ فَوْقَهُ بِر. الکافی ،ج2،ص 348 :بالای هرنیکی نیکی دیگری است تا اینکه مرد درراه خداوند به شهادت می رسد دیگر بالاترازآن نیست.