مسافرت
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):سَافِرُوا تَصِحُّوا وَ تَغْنَمُوا. الدعوات (للراوندي) ،ص 76:مسافرت کنید تا سالم بمانید و به سود و سرمایه برسید.
خوش رفتاری
امام رضا(علیه السلام):التَّوَدُّدُ إِلَى النَّاسِ نِصْفُ الْعَقْلِ . تحف العقول ،ص 443:خوش رفتاری با مردم نیمی از عقل است.
مشورت
امام علی(علیه السلام):مَنِ اسْتَبَدَّ بِرَأْيِهِ هَلَكَ وَ مَنْ شَاوَرَ الرِّجَالَ شَارَكَهَا فِي عُقُولِهَا. نهج البلاغة ،حکمت 161:هر كه مستبد به رأى شد به هلاكت رسيد، و هر كه با مردم مشورت كرد خود را شريك عقل آنان نمود.
درس از طبیعت
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):أَغْفَلُ النَّاسِ مَنْ لَمْ يَتَّعِظْ بِتَغَيُّرِ الدُّنْيَا مِنْ حَالٍ إِلَى حَال . من لا يحضره الفقيه، ج 4، ص 395:غافلترین مردم کسی است که از حال به حال شدن دنیا و طبیعت موعظه نگیرد.
به نام خدا
امام علی (علیه السلام)فرمودند:
کسی که بااذان واقامه نمازبخواندپشت سراو صفی ازفرشتگان نمازمی خوانندکه آغازوپایان این
صف دیده نمی شودوکسی که بااقامه نمازبخواندپشت سراو فرشته ای نمازمیخواند
صلوات
پاره تن پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّي مَنْ سَرَّهَا فَقَدْ سَرَّنِي وَ مَنْ سَاءَهَا فَقَدْ سَاءَنِي. امالی مفید، ص 260:فاطمه پاره تن من است هرکس او را خشنود سازد مرا خشنود نموده و هرکس او را بیازارد مرا آزرده.
عزیز پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):فَاطِمَةُ أَعَزُّ الْبَرِيَّةِ عَلَي امالی مفید، ص 260:فاطمه عزیزترین مردم برای من است.
به نام خدا
رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمودند:
خداوندمتعال ازنورچهره ی علی(علیه السلام)هفتادهزارفرشته آفرید که تاروز قیامت برای علی(علیه السلام)ودوستانش طلب آمرزش کند
صلوات