تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احادیث روزانه(شرط ورود=تفکر در احادیث)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
امام حسن عسكري (علیه السلام) : أورَع النّاس مَن وَقفَ عِند الشُّبهة(تحف العقول، ص 519):پارساترين مردم كسي است كه در هنگام شبهه درنگ كند.
قال الرضا عليه السلام: من زار قبرالحسين (علیه السلام) بشط الفرات كان كمن زار الله.

امام رضا عليه السلام فرمودند: كسى كه قبر امام حسين عليه السلام را در كرانه فرات زيارت كند، مثل كسى است كه خدا را زيارت كرده است.
به نام خدا

امام علي (علیه السلام) :
زكاةُ الجَمالِ ، العَفافُ .( غرر الحكم ، ص 5449)
زكات زيبايى ، پاكدامنى است .
عن ابى عبدالله قال: من اراد الله به الخير قذف فى قلبه حب الحسين عليه السلام و زيارته و من اراد الله به السوء قذف فى قلبه بغض الحسين عليه السلام و بغض زيارته.

امام صادق (علیه السلام) فرمودند: هر كس كه خدا خير خواه او باشد محبت حسين (علیه السلام) و زيارتش را در دل او مى‏اندازد و هر كس كه خدا بدخواه او باشد كينه و خشم حسين (علیه السلام) و خشم زيارتش را در دل او مى‏اندازد.
قال ابوعبدالله عليه السلام: من لم يأت قبرالحسين عليه السلام حتى يموت كان منتقص الايمان منتقص الدين، ان ادخل الجنة كان دون المؤمنين فيها. (23)

امام صادق (علیه السلام) فرمودند: هر كس به زيارت قبر امام حسين (علیه السلام) نرود تا بميرد، ايمانش ناتمام و دينش ناقص خواهد بود به بهشت هم كه برود پايين‌تر از مؤمنان در آنجا خواهد بود.

*احتمالا این برای شخصی است که بتواند و نرود مثل حج(نظر شخصی بود)
قال الصادق عليه السلام: من لم يأت قبرالحسين عليه السلام و هو يزعم انه لنا شيعة حتى يموت فليس هو لنا شيعة و ان كان من اهل الجنة فهو من ضيفان اهل الجنة.

امام صادق عليه السلام فرمودند: كسى كه به زيارت قبر امام حسين نرود و خيال كند كه شيعه ما است و با اين حال و خيال بميرد او شيعه ما نيست و اگر هم از اهل بهشت باشد از ميهمانان اهل بهشت خواهد بود.
به نام اللهHeart

پيامبر صلى الله عليه و آله و سلمHeart:

اَنا زَعيمٌ بِبَيتٍ فى رَبَضِ الجَنَّةِ وَ بَيتٍ فى وَسَطِ الجَنَّةِ وَ بَيتٍ فَى اَعلَى الجَنَّةِ، لِمَن تَرَكَ المِراءَ وَ اِن كانَ مُحِقّـا وَ لِمَن تَرَكَ الكِذبَ وَ اِن كانَ هازِلاً وَ لِمَن حَسَّنَ خُلقَهُ؛

من براى كسى كه بگومگو را رها كند، هر چند حق با او باشد و براى كسى كه دروغ گفتن را اگر چه به شوخى باشد، ترك گويد و براى كسى كه اخلاقش را نيكو گرداند، خانه اى در حومه بهشت و خانه اى در مركز بهشت و خانه اى در بالاى بهشت ضمانت مى كنم.

(خصال، ص 144، ح 170)
امام حسن عسكري (علیه السلام) : بئسَ العَبد عَبدٌ يَکُون ذاوجهَين و ذالسَانينِ، يطرِي أخاه شَاهِداً، و يأکله غائباً، إن أَعطي حَسَده، و إن ابتَلي خَانَه(تحف العقول، ص 518):چقدر بد است بنده دورو و دو زبان، که در حضور برادرش او را مي ستايد و در غياب او بدگوئيش مي کند. اگر عطايي به برادرش رسد حسد برد، و اگر گرفتار گردد او را وانهد.
قال الصادق عليه السلام: من اتى قبرالحسين عليه السلام عارفا بحقه كتبه الله عزوجل فى اعلى عليين.

امام صادق (علیه السلام) فرمودند: هر كس كه به زيارت قبر حسين عليه السلام نايل شود و به حق آن حضرت معرفت داشته باشد خداى متعال او را در بلندترين درجه عالى مقامان ثبت مى‏كند.
به نام الله[تصویر: heart.png]

شهادت امام محمد باقر(علیه السلام)، امام پنجم شیعیان بر شما تسلیت باد.

[تصویر: emam_bagher.png]
آدرس های مرجع