تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احادیث روزانه(شرط ورود=تفکر در احادیث)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله

(۱۶/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۵۵)enan ilghon نوشته است: [ -> ]اَربَعةٌ تَزيدُ فِى العُمرِ: اَلتَّزويجُ بِالبكارِ، وَ الغتِسالُ بِالماءِ الحارِّ وَ النَّومُ عَلَى اليَسارِ وَاَكلُ التُّفاحِ بِالسحارِ ؛
چهار چيز، بر عمر مى‏ افزايند : ازدواج با دختران ، شستشو با آب گرم، خوابيدن بر شانه چپ و خوردن سيب در سحرگاهان.

سلام، ممنون از حدیث های خوبی که اینجا گذاشتین.[تصویر: angel.png][/font]
نمیدونم ولی فکر کنم یه جای این حدیث میلنگه!
[تصویر: huh.png]
[font=B Nazanin]خدا تو قرآن خوابیدن به پهلوی چپ رو علناً نهی کرده، ولی اینجا!!!!

سلام علیکم
دوست بزرگوار و دیگر عزیزان ،
شرایط بیان حدیث بدین منوال است که حدیث را با بیان نام مبارک معصوم (صللوات الله علیه) و آدرس آن بیان نماییم .
اگر هم اشکالی بود بازهم بصورت آشکار و با آدرس و منبع سوال نماییم.

در حدیث ذکر شده هیچکدام از این موارد نقل نشده اند و امیدوارم که دوست خوبمان آنها را در ارسال خود روشن نمایند .

موفق باشید و خدایی .
با عرض معذرت
دقیقاً یادم نیست کدوم سوره و کدوم آیه

ولی تو آیه، خدا گفته به شکم و پهلوی چپ نخوابین، یهودی‌ها بعد از غذا خوردن به پهلوی چپ میخوابند تا از غذا لذت بیشتر ببرند....
(۱۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۴۳)enan ilghon نوشته است: [ -> ]با عرض معذرت
دقیقاً یادم نیست کدوم سوره و کدوم آیه

ولی تو آیه، خدا گفته به شکم و پهلوی چپ نخوابین، یهودی‌ها بعد از غذا خوردن به پهلوی چپ میخوابند تا از غذا لذت بیشتر ببرند....

لطف بفرمایید آیه مورد نظر خودتان رو جستجو کنید :
پـــارس قــــرآن
من که به نتیجه ای نرسیدم!
سلام
با اجازه دوستان
ببینین قران
قطعي الصدور و
ظني الدلالة هستش ولی حدیث و روایت
ظني الصدور و قطعی الدلالة هست

اگه ایه ای که با حدیثی هماهنگ نیست باید دید که اصلا این حدیث رجال و درایة درست هست یا نه و بعد برسی بشه که چرا چنین کلامی گفته شده و بعد رد یا قبول کنیم.
در درست بودن قران شکی نیست و باید در حدیث تامل کرد.

جناب

enan ilghon
احادیث رو مستند ارایه بدید و جناب
soshiant
شما این بحار که فرمودید چاپ چند جلدیش هست؟
چون چنین حدیثی بنده در کتاب بحار نیافتم
دوستان دیگر هم اگه مدرکی داشتن ارایه بدن لطفا
فقط تاجایی که میشد تو نت سرچ کردم دیدم این ادرس به ج70 ادرس داده
متشکر میشم کسی ادرس دقیق بده
ممنون خاهرم
فاطمه خانم
لطف کردین
Smile
راستش من هم گشتم ولی پیدا نکردم(تو سایتی که معرفی کردین).
Huh

ولی مطمئنم تو قرآن دیدم چون دقیقا‍ً یادمه، به این خاطر که تو اون آیه هیچ اشاره ای به خوابیدن ب "پهلوی راست" که اینقدر سفارش شده، نبود و فقط از خواب ب شکم و پهلوی چپ نهی و به خواب ب پشت امر شده بود! انشااله اگر پیداش کردم حتماً مینویسم براتون.

ببخشید اگه حرف نسنجیده‌ای گفتم.
یا حق.
Angel

سلامی دوباره
به پهلو چپ خوابيدن : در روايتى از رسول خدا (صلى الله عليه وآله )، اين شكل خواب ، خواب كافران نام گرفته (دارالسلام ، ج 3، ص 79؛ نوم الكافر على يسارهم .) و اميرمؤ منان على (عليه السلام ) نيز در اين باره فرموده : ((پادشاهان و فرزندانش به سمت چپ مى خوابند تا آن چه را خورده اند، گوارا يابند.))(بحارالانوار، ج 76، ص 178؛ .... و الملوك و ابناؤ ها على شمائلها ليستمرؤ ا ما ياءكلون .)
به پهلوى راست خوابيدن : اين شكل خواب ، شكل خواب رسول الله (صلى الله عليه وآله ) است .(دارالسلام ، ج 3، ص 80.)
البته بهتر است كه همزمان با خوابيدن به سمت راست ، صورتمان هم رو به قبله باشد. در احاديث اهل بيت عليهم السلام به پهلوى راست و رو به قبله خوابيدن ، خواب مؤ منان نام گرفته است .(دارالسلام ص 79؛ المؤ من ينام على يمينه مستقبل القبله .)
این هم چند حدیث در باره چپ .و راست خوابیدن
(۱۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۰۵)mahdy30na نوشته است: [ -> ]
soshiant
شما این بحار که فرمودید چاپ چند جلدیش هست؟
چون چنین حدیثی بنده در کتاب بحار نیافتم
دوستان دیگر هم اگه مدرکی داشتن ارایه بدن لطفا
فقط تاجایی که میشد تو نت سرچ کردم دیدم این ادرس به ج70 ادرس داده
متشکر میشم کسی ادرس دقیق بده

سلام .
راستش من هم زیاد گشتم و همین آدرس رو پیدا کردم و نوشتم .

الان توی بحار الانوار رو گشتم و خودم هم چیزی پیدا نکردم !!

توی قرآن هم نتونستم چنین چیزی پیدا کنم ! فکر میکنم اصلا چنین چیزی نباشه !!!

البته بنده برای رد یا قبول حدیث منبع رو نگذاشتم فقط خواستم مستند تر بشه .

به هر حال معذرت میخوام .[تصویر: blush.png]
به نام خدا

امام محمّد باقر علیه السّلام می‌فرمایند: خداوند به ذکرى بهتر و بالاتر از تسبیحات حضرت فاطمه (علیها السّلام ) مورد تمجید و پرستش قرار نمی‌گیرد چرا که اگر چیزى بالاتر از آن وجود داشت، رسول خدا (صلّى الله علیه و آله و سلّم ) آ ن را به دخترش فاطمه (علیها السّلام) تعلیم می‌‏داد.

[تصویر: Tasbeh.jpg]
[تصویر: 5555.jpg]
بخشش گناهان به اندازه ریگ بیابان

از حضرت امام على نقى (علیه السلام ) منقول است :

((هر كه گلى را ببوید و بر دیده ها گذاشته ،

صلوات بر محمد و ائمه (علیه السلام )

بفرستد،

حق تعالى براى او از حسنات به قدر یك بیابان ((عالج ))

كه در مابین مكه و شام و عراق كشیده شده است ،

بنویسد و از گناهان او، به عدد ریگ بیابان محو نماید.))
آدرس های مرجع