تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احادیث روزانه(شرط ورود=تفکر در احادیث)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
[تصویر: siRBnAv_510.jpg]
[تصویر: siHTlG3_471.jpg]
به نام اللهHeart

پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) Heartمی فرمایند:

کسی که مومنی را درباره موضوعی یا کاری سرزنش کند ، نمی میرد تا خودش به آن مساله گرفتار شود و امتحان گردد .

روضه بحار جلد 1 صفحه 171

به نام خدا

امام حسن مجتبي (علیه السلام) :
والتقوي باب کل توبة و راس کل حکمة و شرف کل عمل. بالتقوي فاز من فاز من المتقين.(تحف العقول، ص 234)
پرهيزکاري وسيله بازگشت به سوي خدا و سررشته هر حکمت، و شرافت هر کار است، و هرکس از پرهيزکاران به کاميابي رسيد به وسيله تقوا بوده است.
[تصویر: 60597911127390014148.jpg]
امام على عليه السلام:
اَلحُرِّيَّةُ مُنَزَّهَةٌ مِنَ الغِلِّ وَالمَكرِ؛
آزادگى از كينه‏ توزى و مكر منزّه است.
امام حسن عسكري(علیه السلام): أکثِروا ذِکرَ الله و ذِکرَ المَوت و تِلاوة القُرآن و الصَّلاة عَلَي النَّبي(تحف العقول، ص 518) :زياد به ياد خداو مرگ باشيد و همواره قرآن بخوانيد و بر پيامبر (صل الله علیه و آل و سلم)درود بفرستيد.
به نام خدا

امام علي (علیه السلام) :
مِنْ كَفَّارَاتِ الذُّنُوبِ الْعِظَامِ إِغَاثَةُ الْمَلْهُوفِ وَ التَّنْفِيسُ عَنِ الْمَكْرُوبِ(نهج البلاغه،حكمت 24)
از كفّاره گناهان بزرگ ، به فرياد مردم رسيدن ، و آرام كردن مصيبت ديدگان است.
پيامبر صلى ‏الله‏ عليه ‏و ‏آله :

خَيْرُكُم خَيْرُكُم لِنِسائِهِ و اَنَا خَيْرُكُم لِنِسائى؛

بهترين شما كسى است كه براى زنان خود بهتر باشد و من بهترين شما براى زنان خود هستم.

من لايحضره الفقيه ج 3، ص 443
امام علي(علیه السلام): مِنْ كَفَّارَاتِ الذُّنُوبِ الْعِظَامِ إِغَاثَةُ الْمَلْهُوفِ وَ التَّنْفِيسُ عَنِ الْمَكْرُوبِ)نهج البلاغه،حكمت 24) : از كفّاره گناهان بزرگ ، به فرياد مردم رسيدن ، و آرام كردن مصيبت ديدگان است.
آدرس های مرجع