تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احادیث روزانه(شرط ورود=تفکر در احادیث)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
قاتل امیرالمومنین(علیه السلام)
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):یا علی... يقتلك أشقى هذه الأمّة عبد الرّحمن بن ملجم . الغارات ،ج 2،ص844:یا علی...تو را شقی ترین این امت عبدالرحمن بن ملجم به شهادت می رساند.
داناترین مردم
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):أعلَمُ النّاسِ مَن جَمَعَ عِلمَ النّاسِ إلى عِلمِهِ. امالی صدوق،ص21 :داناترينِ مردم كسى است كه دانش دیگران را با دانش خود جمع كند.
[تصویر: hodhodehadi.jpg]
امام الرئوف علی بن موسی الرضا روحی فداه به نقل از پدران
و اجداد طاهرین خود فرمود:
بر بال هدهد به خط سریانی نوشته شده:
آل محمد خیر البریه
عیون اخبار الرضا، ج 1، ص 261
روزی حلال و کار آخرت
امام علی(علیه السلام):إنَّ طَلَبَ المَعاشِ مِن حِلِّهِ لايَشغَلُ عَن عَمَلِ الآخِرَةِ؛ مستدرک الوسائل ،ج13 ،ص274:در پى روزى حلال بودن نباید آدمی را از كار آخرت باز دارد .
امام کاظم (علیه السلام):
کسی که به برادران و خانواده اش نیکی کند، عمرش طولانی می شود!
(تحف العقول/ص 388)
فضیلت شب قدر
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):إنَّ لَيلَةَ القَدرِ تَكرِمَةُ الأَحياءِ ، وغَنيمَةُ الأَمواتِ . اقبال الأعمال ، ج ۱، ص ۳۴۵:شب قدر ، گراميداشت زندگان و غنيمت براى مردگان است.
بهترین شفیع برای زن
امام باقر(علیه السلام):لَا شَفِيعَ لِلْمَرْأَةِ أَنْجَحُ عِنْدَ رَبِّهَا مِنْ رِضَا زَوْجِهَا. الخصال، ج 2، ص 588:برای زن هیچ شفیعی سودمندتر از رضایت شوهرش نیست.
انتقام از ستمگران
امام حسین(علیه السلام):يُظهِرُ اللَّهُ قائِمَنا فَيَنتَقِمُ مِنَ الظّالِمين. إثبات الهداة ، ج 5، ص 196:خداوند قائم ما را از پس پرده غيبت برون آورد و آن گاه او از ستمگران انتقام گيرد.
به نام خدا
امام موسی کاظم(علیه السلام)فرمودند:
جهادزن خوب شوهرداری کردن است.

کنزالعمال
صلوات
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcRAsmXUnGyExNl-dx_SLhp...Nvxj0ECely]
مداومت در اعمال
امام سجاد(علیه السلام):إِنِّي لَأُحِبُّ أَنْ أَدُومَ عَلَى الْعَمَلِ وَ إِنْ قَل. تهذيب الأحكام، ج 2، ص 15:من دوست دارم بر عمل مداومت کنم حتی اکر کم هم باشد.
آدرس های مرجع