کلام شهدا این را بدانید که مسئولیت خطیری در قبال مسلمانان و خانواده شهداء دارید.
سردار شهید آقا مصطفی حامد پیشقدم
خاطرات شهدا
نيروهاي بعثي نزده هم مي رقصيدند، نيازي نبود كسي پا روي دمشان بگذارد يك لحظه صداي توپ خانه شان قطع نمي شد آن قدر كه ديگر براي بچه ها جنبه لالايي داشت. شايد اگر نمي زدند حوصله مان از سكوت سر مي رفت. درست برخلاف ما كه حساب پوكه هايمان را هم بايد مي داشتيم و به ندرت دست به قبضه و ماشه مي برديم. روزي يكي از بچه ها شيطاني اش گل كرد و گفت: «بياييد يگ گلوله شليك كنيم ببينيم دشمن چه واكنشي نشان مي دهد؟» آقا منطقه را جهنم كردند، با انواع سلاح ها حدود سي دقيقه آتش ريختند. تمام اين مدت را برادري كه يك گلوله خمپاره ناقابل را پرتاب كرده بود ناله و نفرين مي كرد كه: «بي پدرها شوخي هم سرشان نمي شود. مي زنند به قصد كُشت! مگر ما يك گلوله بيشتر انداختيم، آن هم معلوم نيست عمل كرده باشد يا نه؛ آدم اين قدر بي جنبه!»
منبع :پایگاه جامع عاشورا
خاطرات شهدا
از بلند گو اعلام کردند جمع شوید جلو تدارکات وپتو بگیرید. هوا به اندازه کافی سرد بود فرمانده گردان با صدای بلند گفت : کی سردشه ؟ همه جواب دادند : دشمن . گفت : بارک الله معلوم میشود هنوز سردتان نیست بفرمایید بروید دنبال کارتان پتویی نداریم که به شما بدیم!!!!
شهید بی حجابی را دوست ندارد...
دختریک آدم طاغوتی بود
یک روز آمد درب مغازه
یادم نیست چه می خواست؛ ولی می دانم محمود چیزی به او نفروخت
دخترعصبانی شد، تهدید هم کرد حتی!
شب با پدرش آمد دم خانه مان
نه گذاشت و نه برداشت، محکم زد توی گوش محمود!
محمود خواست جوابش را بدهد، پدرم نگذاشت
می دانست پدرش توی دم و دستگاه رژیم شاه بروبیایی دارد
هرجور بود قضیه را فیصله داد...
دختره دو سه بار دیگر هم آمد درب مغازه
محمود چیزی به او نفروخت که نفروخت
می گفت:«ما به شما بی حجاب ها هیچی نمی فروشیم.»
خاطره ای از زندگی سردار شهید محمود کاوه
منبع: کتاب ساکنان ملک اعظم1"منزل کاوه" ، صفحه4
کلام شهدانماز تجدید عهد بندگی مخلوق با خداست.
استاد شهید مرتضی مطهری
خاطرات شهدا
وقتی دکتر تیر خورد، همه ی بچه ها آمدنددیدنش. باور نمی کردند. می گفتند دکتر رویین تن است. تصرف دارد روی گلوله ها. مسیرشان را عوض می کند. از این حرف ها. دکتر وقتی شنید، خیلی خندید. شهید مصطفی چمران
منبع:کتاب چمران
دلهای آسمانی ، آرزوهای آسمانی...
صبح روز عید مبعث بود
رفتارهای محمد مهدی نظرم رو به خودش جلب کرد
امروز با روزهای دیگه فرق داشت
دیدم حال و هوای عجیبی داره
نماز صبح رو رفت یه گوشه و به تنهایی خواند. چه نمازی خواند ، پر از معنویت
سفره انداختیم تا صبحانه بخوریم ، اما محمد مهدی نیومد.
علتش رو پرسیدم ، گفت: می خواهم صبحانه رو از دست پیامبر ص در بهشت دریافت کنم
یه سیب بهش تعارف کردند ، نخورد. گفت: دلم میوه ی بهشتی می خواهد
همانروز به شهادت رسید ........ به آرزوش رسید
خاطره ای از سردار شهید محمد مهدی خادم الشریعه
راوی: محمد علی اخگری
منبع: کتاب هلال نا تمام ، صفحه51
کلام شهدا
اين دنيا مزرعه آخرت است. پس بكوشيد از اين مزرعه محصول بهترى براى آخرت برداريد.
شهيد محمدعباسى ثانى
خاطرات شهدا
گوشش را گرفته بود و پیاده اش می کرد. گفت: «بچه این دفعه چهارمه که پیاده ات می کنم، گفتم نمیشه بری.» گریه می کرد، التماس می کرد، ولی فایده ای نداشت، یواشکی رفته بود. از پنجره از سقف، هر دفعه هم پیاده اش کرده بودند. خلاصه نگذاشتند، سوار قطار بشود. توی ایستگاه قم مامور قطار صدایی شنیده بود، از زیر قطار، خم شده بود دیده بود پسر نوجوانی به میله های قطار آویزان است با لباس های پاره و دست و پای روغنی و خونی دیگر دلشان نیامد برش گردانند.
منبع:سایت صبح