گاهی گفتن این جمله برام خیلی درد داره:
هر چه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود...
خدایاکمکم کن درک کنم که این درد برام خوبه....
بسم الله الرحمن الرحیم
گاهی دلم برای خودم تنگ میشود
گاهی دلم برای باورهای گذشته ام تنگ میشود
گاهی دلم برای پاکی های کودکانه قلبم میگیرد
گاهی دلم ازرهگذرانی که دراین مسیر بی انتها آمدندورفتندخسته میشود
گاهی دلم از راهزنانی که بیهوده دلم راشکستندمیگیرد
گاه آرزومیکنم ای کاش دلی نبود تاتنگ شود-تاخسته شود -تابشکند.....
درهمین هیاهو کسی صدایم میزند
بنده ام تورا دوست دارم همیشه صدایت رامیشنوم به نزدم بیا
خداى من چگونه بخوانمت با آنكه نافرمانيت كرده ام ، و چگونه نخوانمت با آنكه دوستى تو را در دلم مى يابم هر چند كه نافرمانم .
دستى را به سويت دراز كرده ام كه از گناه سرشار است ، و چشمى را به تو دوخته ام كه به اميد ناظر است . مولاى من تو بزرگ
بزرگانى و من اسير اسيران ، و من اسير به گناه و گروگان به جرم خويشم . خداى من اگر مرا به گناهم بگيرى من تو را به كرمت
مى گيرم ، و اگر مرا به جرمم بستانى من تو را به عفوت مى ستانم ، و اگر فرمان دهى مرا به آتش برند دوزخيان را گويم كه من
گوينده لا اله الا الله ، محمد رسول الله بوده ام . خداوندا فرمانبرى تو را مسرور مى سازد ولى معصيت به تو زيانى نمى رساند، پس
به من ببخش آنچه را كه تو را مسرور مى سازد، و بر من ببخش آنچه را كه به تو زيانى نمى رساند، اى مهربانترين مهربانان .
ما که از ترس خدا اورا عبادت می کنیم
بر تعصب های خودیک عمر عادت می کنیم
هرنمازی باخودش تجدید بیعت کرده و..
ساعتی دیگر به او راحت خیانت میکنیم
ما که مغروریم از این که مسلمان زاده ایم
باطلبکاری"تقاضای شفاعت میکنیم..
![[تصویر: w535]](http://nmedia.afs-cdn.ir/v1/image/-YUCgiztPmEo5KjrEZdvUX2BtaRJ8HwdQETbh2AKuVet32SGy5Xxsg/s/w535/)
ا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
به شخصه اصلا راضی نمیشدم این تاپیک روی پست 666 بمونه !!
به مناسبت شهادت امام حسن عسکری علیه السلام
الإمامُ العسكريُّ عليه السلام : ما تَرَكَ الحَقَّ عَزيزٌ إلّا ذَلَّ،ولا أخَذَ بِهِ ذَليلٌ إلّا عَزَّ . بحار الأنوار : 78/374/24 .
امام عسكرى عليه السلام : هيچ عزّتمندى حقّ را فرو نگذاشت مگر اين كه به ذلّت افتاد، و هيچ ذليل و ناتوانى حق را نگرفت مگر اين كه عزيز و نيرومند شد.
بسم الله الرحمن الرحیم
الهی
نام توماراجواز ومهر توماراجهاز
الهی
شناخت توماراامان ولطف توماراعیان
الهی
تاازمهر تواثرآمد
همه مهرها به سرآمد