تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حدیث اشک ..."ویژه نامه مـحــرم الحرام 1435"
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
تلخ است پدر گریه کند طفل بخندد ...

[تصویر: 42552524603627818432.jpg]
تقدیم به سند سرخ مظلومیت حســـین، سومین علی کربلا:

قصه امروز آب است و تشنگی و تکان های گهواره بی صاحب، قصه فذبحوه من اذن الی اذن است. قصه مردی است که چیزی زیر عبایش دارد و متحیر مانده در میان خیمه ها، قصه گفتن"برمن منت نهید" امامی است بر جماعتی ذلیل. قصه آروزهای دختری است برای باریدن... اما نه بارش تیر، آن هم تیری سه شعبه، علی جان سوالی دارد می‌کشد مرا. مگر در مقاتل نیامده که مولا قبری برایتان در پشت خیمه ها کند... پس چرا می گویند مزارت بر سینه حسین است؟؟؟ راستی علی جان به مادرت رباب بگو ابالفضل تمام تلاشش را برای آوردن آب کرد، حلالش کند.

از امروز است که آب را بر سیدالشهدا و اصحابش میبندند،از امروز است که دیگر رباب شیر ندارد،از امروز است که سکینه نگاهای مظلومانه اش به چهره پر از دلهره و بی تاب عمویش عباس است،از امروز است که دیگر آب جیره بندی میشود(به یاد ان جمله شهید والامقام و گرانقدر شهید ابراهیم هادی که میگفت:
امروز روز پنجم است که در محاصره هستیم، آب و غذا را جیره بندی کردیم، شهدا انتهای کانال کنارهم قرار دارند، دیگر شهدا تشنه نیستند.فدای لب تشنهات ای پسر فاطمه(سلام الله علیها).
از امروز است که اکبر دیگر تاب ندارد که بماند،از امروز است که اصغر خواب ندارد،از امروز است که قاسم در فکر بابا است،ازامروز است که سقا آب ندارد،از امروز است که ارباب نه تاب دارد،نه خواب دارد،نه آب دارد،نه سقا دارد...
اما ارباب تمام این دردهای شما 3روز دیگرتمام میشود اما من بمیرم برای خواهرت زینب که تازه باید یک قیام دیگر را شروع کندو یک سال و نیم با خاطرات کربلا،شام،کوفه و اسیری و از همه سختر با دوری تو بسوزدو سازد بگوید "الحمدالله"

بسم الله الرحمن الرحیم
دیروز اقای دکتر عالی یه چیزی گفتن که من نمیدونستم و واقعا جگر سوز بود
میگفت دو نفر قبل از شهادتشون،یعنی وقتی که هنوز زنده بودن و مجروح اسب ها از روشون تاختند
یکی پسر امام حسن علیه السلام،امام مظلوم،پسر 13 ساله شون ،قاسم بود
و دیگری که در مقتل ها نیومده و در دعایی از زبان امام زمان میشنویم که سیدالشهدا،امام حسین علیه السلام بودن
که یبار وقتی زنده بودن و زخمی و هنوز جان داشتن،یبار هم بعد از شهادتشون اسب ها تاختن.....
خدا لعنت کنه اول کسی که به این خاندان ظلم کرد
خدایا به حق این خاندان ما را مسلمان بمیران
مردی که سود نداشت !!
فایده ، کلمه ای این همه بی معنی نشده بود که ظهر ان روز شد .مرد گفت :
" پسر رسول! با تو عهد کرده بودم تا فایده دارم بمانم ".

پسر رسول نشسته بود کنار تن خونی اخرین نفری که رفته بود میدان و سرو رویش غرق خاک و عرق بود .

مرد گفت :" تنها دو تن از یارانت مانده اند . پایان معلوم شده".

پسر سول چیزی نگفت . صدای مرد اهسته تر شد :"در ماندن من سودی نیست اقا! بگذارید بروم " .

پسر رسول سر بلند نکرد . فقط گفت :" کاش زودتر رفتته بودی " .

لحنش ناگهان نگران شد :" اسبی نمانده ، از این سپاه عظیم چطور پیاده می گذری ؟!"

از همان جا که نشسته بود ، کنار تن خونی اخرین یار ، دید که مرد سود و زیان، اسبش را پیش تر لابلای خیمه ها پنهان کرده ، دید که مرد سوار شد و دید که دور شد .

ضحاک بن قیس مشرقی
[font=Arial][/font]
دل را اگر از حسین بگیرم چه كنم . . . بی عشق حسین اگر بمیرم چه كنم . . . فردا كه كسی را به كسی كاری نیست . . . دامان حسین اگر نگیرم چه كنمدل را اگر از حسین بگیرم چه كنم . . . بی عشق حسین اگر بمیرم چه كنم . . . فردا كه كسی را به كسی كاری نیست . . . دامان حسین اگر نگیرم چه كنم
دل را اگر از حسین بگیرم چه كنم . . . بی عشق حسین اگر بمیرم چه كنم . . . فردا كه كسی را به كسی كاری نیست . . . دامان حسین اگر نگیرم چه كنم
می شود امشب، برای همیشه رفت ، فانوس را فوت کرده اند ساعتت را نگاه کن ، وقت شک تا دم صبح است .
این کتاب خوب را ، فردا صفحه صفحه می کنند ، بگذار امشب بنوشیمش .
حیف هنوز ما مرددیم .
[تصویر: 46679617993138500759.jpg]
یا ابا عبدالله برتو چه گذشت روز عاشورا وقتی خون اصغرت دستهای پرمهرت را گلگون کرد برتو چه گذشت وقتی خون اصغرت رابه آسمان پاشیدی ؟رازآن خون چه بود که آسمان آن را ازآن خودش کرد؟وبه زمین نداد برتوچه گذشت؟

[تصویر: 51177341472073770440.jpg]

از جانب آسمان ندائى شنيد:
«يا حسين دعه فان له مرضعا فى الجنه‏».
«اى حسين عليه السلام اصغر را واگذار، هم اكنون دايه‏اى در بهشت براى شير دادن به او آماده است‏».
[تصویر: dw2k74r1w5d18xddf7aw.jpg]
[تصویر: %D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%85_%D8%AA%D8%B3%D9...com_7_.gif]
˙•٠•● . ـــــ IVI ö I-I Ə r Ə IVI ــــ ـ Ya hösseiN ـ ـــــ IVI ö I-I Ə r Ə IVI ــــ . ●•٠•˙
آدرس های مرجع