بسم الله الرحمن الرحیم
چون از امشب نیستم باید چند ارسال را با هم بزنم
یک جایی شنیدم از روز اول محرم یک پرچمی در عرش برافراشته میشه
پرچم یا حسین
بعد امام حسین همان آیه ای را می خوانند که حضرت نوح به کنعان گفت
يا بني اركب معنا ولا تكن مع الكافرين
اى پسرك من، با ما سوار شو و با كافران مباش
و از ابتدای محرم باید کسب فیض کنیم و دستمان را به دست حضرت بدهیم تا نجات پیدا کنیم
دوباره این حدیث امام رضا علیه السلام را بخوانیم
همه ما اهل بیت(علیهم السلام) کشتی نجاتیم ولی کشتی نجات حسین (علیه السلام) وسیع تر و در تلاطم امواج سریع تر است
دستت را بده...............
ای تشنه شهید سر بریده
دل از سر و از پسر بریده
در ظهر عطش مگر چه دیدی
کز جام جهان نظر بریدی
ای آب حیات دین احمد
ای کشتی امت محمد
بگذار که در غمت بمیرم
کز چشم تو خون بها بگیرم
بی سر و سامان توام یاحسین
دست به دامان توام یا حسین
بر سر نی زلف رها کرده ای
با جگرشیعه چه ها کرده ای
زهره منظومه ی زهرا حسین
کشته افتاده به صحرا حسین
عاقبت این عشق هلاکم کند
در گذر کوی توخاکم کند
اقاتورااقامرانوکرنوشتندیعنی تورااول مرااخرنوشتنداین قسمت مابوده باشیم سر داراماتورادرکربلابی سر نوشتند اقااین اشک دیده نه چراغ برزخ ماست ازبرکت تواشک راگوهرنوشتن ترسی ندارم ازقیامت چون شنیدم نام توراشافع محشرنوشتند مس بودمو جنسم یک باره طلا شداقااین طلاشدن رامدیون توهستم پایین پای ضریح توچه جای باصفایی است آن قطعه راعرش علی اکبر نوشتند راستی ارباب جان ضریح نو مبارک آقاضریح قبلی ات راپس چه کردند؟ای کاش آن را می فرستادی مدینه....صحن حسن قبرش شبیه چادرزهراچه خاکی است......
میگویند نوشته ها از گفته ها معتبرترند ...
دوازده هزار نامه ی دعوت نوشتند
ولی با بیش از سی هزار نیزه و شمشیر به استقبال رفتند !
آقای من، راز بی نشانی بودنت را اکنون میفهمم؛
کاش نامه هایی که تمبر صداقت نداشتند
هیچگاه به نشانی نمی رسیدند
سلام
این طور روضه خوندن رو خیلی ها نشینیدن(از جمله خودم)
دیشب تو هیئت مداح اینطوری روضه علی اکبر رو شروع کرد:گفت از شیخ رضا سراج نقل هست که روز عاشورا داشت رو منبر روضه میخوند،یکی از بین جمعیت بلند میشه میگه:مگه میشه امام حسین نتونسته باشه جنازه علی رو تنهایی برگردونه خیمه و دست به دامن بقیه شده؟!!شیخ رضا تسبیحش رو پرت میکنه بین جمعیت،داد میزنه تسبیح من رو کی دیده بده به من.یکی تو تاریکی میگه تسبیحتون اینجاست،تسبیح رو میدن به شیخ،شیخ ایندفعه تسبیح رو پاره میکنه و میندازه وسط جمعیت،داد مزینه میگه"تسبیح من رو بدید،شیخ میگه بدن علی اکبر تو کربلا پخش شده بود،یه تیکه اش یه جا افتاده بود یه تیکه دیگه اش یه جا دیگه....
فدای جونت بشم آقا...
میگن ارباب کنار نعش علی اکبر جون داد بود،اگر زینب کبری نبود و به بالین حسین نمیرسید دیگه ارباب رفته بود...