تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام به همه.Smile

ممنونم كه براي پدرم دعا كرديد. ظاهرا مشكل خاصي نيست و با دارو رفع ميشه.مرسي از همه شما.ايشالا پدر همه شما دوستان تالار سالمو سلامت باشه پدر منم همينطورSmileHeart.

ممنون از همه.RoseRose

راستي دوستان اينجا هيچكس از كاربر ميثاق خبري نداره؟؟؟؟متاسفانه زماني كه ايشون از تالار رفتند من نبودم كه جواب پيامشونو بدم وبعدش ديگه رفتن.Sadاگه خبري داريد ازشون بهم پيام بديد.مرسيSmile

لطفا برام خيلي دعا كنيد.مرسيBlush
به نام خدا....صلوات اللهم عجل لولیک الفرج یامن اسمه دوا وذکره الشفاءصلوات
با عرض معذرت

چون خیلی در تالار این مورد رو دیدم بهتر دیدم که یادآوری کنم

انشاء الله معنی زشتی دارد

ان شاء الله درست است

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2789.html

در ضمن ا.... برای موقعی به کار می رود که امکان زیر دست و پا رفتن نوشته باشد

پس در تلویزیون و فضای سایبری موردی ندارد

با عرض معذرت بابت تذکر

التماس دعای فرج
(۲۲/آذر/۹۲ ۲۱:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]با عرض معذرت

چون خیلی در تالار این مورد رو دیدم بهتر دیدم که یادآوری کنم

انشاء الله معنی زشتی دارد

ان شاء الله درست است

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2789.html

در ضمن ا.... برای موقعی به کار می رود که امکان زیر دست و پا رفتن نوشته باشد

پس در تلویزیون و فضای سایبری موردی ندارد

با عرض معذرت بابت تذکر

التماس دعای فرج

باتشکرازیادآوری شمابنده مطلع نبودم.....یاعلی
سلام دوستان.التماس دعادارم مثل همیشه.
خدایافرج آقاامام زمان رانزدیک بگردان صلوات خدایاقلب ودل مراتسکین بده.......دوستان خواهران وبرادران گرامی برای من حقیروسراپاتقصیردعا بفرمایید صلوات هدیه به خانم حضرت فاطمه الزهرا(سلام الله علیها)
حــال مـن خـوبسـت!
امــــا...
تـو بــاور نکــن...

برام دعــا کنیـــد لطفـــا...
روزی اگرنبودم تنها آرزوی ساده ام این است که برایم دعاکنید......سلامتی آقاامام زمان وشفای بیماران صلوات..........خواهران وبرادران بزرگواردرپناه خداسلامت وعاقبت بخیرباشید.......التماس دعا
به نام خدا

سلام و عرض ادب

پدر عزیز یه خانواده حدود دو ساله که تو کما هستن و در منزل بستری. ایشون دختر ده ساله ای دارن که با توجه به شرایط پدرش و مشغله های مادر، روحیه ی بسیار حساسی داره امروز مادرش میگفت افکار عجیبی به سرش میزنه گریه میکنه میگه دارم دیوونه میشم به مرگ فکر میکنه به کاشی نگاه میکنه درگیرش میشه و ...( وقتی مادرش صحبت میکرد صورتش خیس بود) خیلی نگران دخترش بود

لطفا با دل پاکتون واسه این خانواده دعا بفرمایید

یا علی التماس دعا
(۱۸/آذر/۹۲ ۱۴:۱۳)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت دوستان

نمی دونم چطور باید شروع کنم چون اولین بار هست که اینجا از بچه ها التماس دعای شخصی دارم
الان چند ماهی هست یه گره بدی توی کارم افتاده و هر چی سعی می کنم به نتیجه نمی رسم ازتون خواهش دارم که دعا کنید گره از کارم باز بشه و خیر و صلاح زندگیم توی باز شدن این گره باشه

آقا عجب جای باحالیه اینجا AngelAngel
سه سوته مشکلم برطرف شد Big Grin
حالا که اینطوری شد یه التماس دعای دیگه هم دارم
البته این یکی خصوصیه و نمی تونم بگم اما همین رو فقط بگم که توی این مورد هم دو سه ساله که گیر کردم

باز هم خواهش دارم که دعا کنید گره از مشکلم باز بشه و خیر و صلاح زندگیم توی باز شدن این گره باشه

احتیاج به یادآوری نیست که گشایش و فرج تمام مومنین در فرج مولای غریبمان آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست و به هیچ عنوان حوائج شخصی رو مقدم بر حاجت آقا قرار ندهیم پس اول هر دعایی یه صلوات بفرستید و دعا برای فرج رو مقدم بر هر دعایی قرار بدهید

با تشکر از دوستان که این بنده کمترین رو لایق دعاهای خودشون دانستند و بنده رو فراموش نکردند

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آدرس های مرجع