سلام دوستان گلم
محتاجم به دعا خیلی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دوستان بزرگوارم التماس دعا.
حاجت روا باشد و و پناه خداوند یکتا.
سلام
بنده هم ازتون التماس دعا دارمان شاء الله همگی حاجت روا باشید
اعیاد پیش رو هم پیشا پیش تبریک عرض میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام و عرض ادب خدمت خواهران و برادران گرامی ام.
یکی از دوستانم به مشکلی برخورده لطفا برای حل شدن مشکلش و روا شدن حاجتش امروز دعا کنید .
باشد که ان شاالله با دعای خیر شما ختم به خیر بشه .
متشکرم . حاجت روا باشید و در پناه خدا .
خیلی وقت پیش یه اسکناس دستم اومده بود که تا مدت ها نتونستم خرجش کنم و مدت ها ذهنم رو به خودش مشغول کرده بود نمی دونم چقدر دست به دست چرخیده بود تا به دست من رسیده بود و لی از همون روز یکی از آرزو هام این شده بود تا اون پسر بچه ای رو که دل نوشته اش رو روش نوشته بود پیدا کنم.... صداش رو هیچ وقت نشنیدم ولی انقدر زنده واژه هاش تو گوشم می پیچه که انگار سالهاست که می شناسمش.
روی اون اسکناس نوشته بود:من دوازده سالمه و این اولین دستمزدیه که گرفتم و خیلی سختی کشیدم که بدستش آوردم و برام خیلی سخته که خرجش کنم ولی به خاطر خواهرم کوچیکم خرجش میکنم چون بجز من کسی رو نداره و از خدا میخوام که...
دقیق یادم نمیاد از اینجا به بعدش رو ولی سر شار از شکر و امید به خدا بود و انقدر از ته دل بود که باعث شد به لحظه به خودم بیام ببینم من با اینکه وضعم از اون بهتره چندبار اینجوری از ته دل خدا رو شکر کردم
بقیه ی نوشته اش رو یادم نمیاد این که پدر مادرش ولش کرده بودن یا از دنیا رفته بودن ولی اینو خوب یادمه که تمام امیدش به خدا بود.
نمی دونم الان کجاست و وضع زندگیش چه جوریه ولی امیدوارم که هنوزم امیدش فقط به خدا باشه
از خدا میخوام در پناه خودش حفظش کنه... تو این اوضاع جامعه تو راه درست موندن خیلی سخته مخصوصا اگه کسی نباشه که راهنماییت کنه
امیدوارم که همیشه نگاهش فقط به آسمون باشه و سختی های زندگی بدون حامی به دنیا محدودش نکنه و تنگدستی به راه نادرست نکشوندش
از شما هم میخوام که براش دعا کنید... نه تنها برای اون بلکه برای همه ی بچه هایی که مجبورن اینطور سخت زندگی کنن
خجالت می کشم که شبا راحت میخوابم ولی همین الان تو گوشه و کنار جامعه مون پر هستن از این بچه ها...خجالت میکشم بگم شیعه هستم و هر روز راحت از کنار این بچه ها رد میشم...
نمیدونم چرا بعد از این همه مدت دوباره یاد این پسر بچه افتادم
با خودم فکر کردم دیدم شاید کمک لازم داره ولی از اونجایی که هیچ کاری از دستم بر نمیومد گفتم شاید بهتر باشه اینجا پست بذارم تا شما هم براش دعا کنید
میدونم که آقا خودش حواسش به این بچه ها هست ولی بازم به خودش می سپارمشون تا در پناه خودش حفظشون کنه
برای همشون از خدا عاقبت بخیری و عزت طلب دارم
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام...
هیچ ترسی سخت تر از مرگ نیست که بهم بگن همین امروز میمیری...
چقدرمی ترسم، که نکنه دست خالی باشم.. ترسم ازاینه...
که اگه بمیریم ما دست خالی باشیم اونجا بریم در عالم آخرت بگن تو هیچی نداری..هیچی
یک کار برای خدا هم نکردی..
برو باید عذاب بکشی
چه کنیم؟
مرگ خبر نمی کند..
![[تصویر: 8824876052385679004.jpeg]](http://www.ammarname.ir/sites/default/files/links/1392/09/06/8824876052385679004.jpeg)
[align=START]
[/align]
بسم اللہ. ..
با عرض سلام .
خواهر عزیزم مجنون العباس این پیام رو به من فرستادند تا من در این تاپیک بذارم
یامن اسمه دوا وذکره شفا
اللهم عجل لولیک الفرج
دعاکنید برای این روزهاوشب ها خداکنه که خوب بگذره و دلمون نشکنه .....
پ.ن:ان شاء الله تمام بیماران شفا پیدا کنند بیمار مد نظر شفا عاجل پیدا کنند و عاقبت بخیر بشن
به نام خدا
بسیار التماس دعا .
یا علی السلام
سلام
چقد تالار خلوت شده...
التماس دعا دارم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم