(۲۱/دی/۹۵ ۱۵:۱۷)sagheb نوشته است: [ -> ]اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
ان شاالله همشون شفا میگیرن از خدا به حق امام مهربانی ها...
طب اسلامی سنتی در درمان تا الان موفق بوده ...همشون قابل درمان هستن ان شاالله ، اگه میتونن برن پیش آیت الله تبریزیان( قم هستن، اگه شماره شون رو خواستین برای نوبت گرفتن بگید) کارشون عالیه یا برن پیش اطبای طب سنتی دیگه.
سلام بر شما
ممنون از راهنمايي و ابراز همدردي شما بزرگوار
الحمد الله همه شون تحت نظر اطباء سنتي هستند
و تحت درمان ان شاءالله
يكيشون كه بچه 7 ساله باشه داره نسخه حكيم خيرانديش را اجرا ميكنه كه ان شاءالله با دعاي خيرشما و راهنمايي هاي استاد بزرگوار حكيم خيرانديش شفا خواهند يافت و يه مورد ديگه هم تحت نظر شاگردان آيت الله تبريزيان حفظ الله هستند و دارند درمان ميشن الحمد الله
براي درمان ام اس هم خود جناب خيرانديش سفارش نمودند كه سي دي كنگره ام اس اصفهان را بگيريم و راه درمانش هست
و براي اون نوجوان 13 ساله هم نسخه هاي از شاگردان معظم له گرفتيم داره روش كار ميشه
در هر صورت محتاج دعاي خير شما عزيزان بزرگوار هستيم
البته براي شفاي همه بيماران شيعه و محب و منتظر ان شاءالله
هميشه سلامت باشيد
يا علي عليه السلام
سلام
برای رفع یک مشکلی محتاج دعای خیرتون هستم.
خواسته ی زیادیه اما اگه شد سر نماز هاتون حقیر رو هم از نظر بگذرونید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
بعد از مدت مدیدی که نبودم ، دلم نمیخواست بعد از این همه مدت توی این تاپیک پست بذارم . اما می دونم که بچه های بیداری اندیشه دعاهاشون مستجاب میشه . اول عکس زیر رو ببینین تا در موردش توضیح بدم :
حاج سید مصطفی علمدار ... جانباز قطع نخاع که این روزها اصلا حالش خوب نیست . از وضعش نمی تونم چیزی بهتون بگم . اما همونطور که گفتم حالش اصلا خوب نیست . عکس رو مخصوصا گذاشتم تا بدونین همچین کسایی رفتن جنگیدن تا ما امروز به این راحتی داریم زندگی می کنیم . در حقشون که کاری نکردیم . لااقل دعاگوی شون باشیم . . .
رفقا ! واقعا براش دعا کنین . . . واقعا . . . برا بنده ی حقیر هم دعا کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
از همه دوستان عزیز برای رفع دوتا مشکلم التماس دعا دارم .خواهش میکنم دعا کنید رفع بشن به برکت صلواتی بر محمد و آل محمد ...
….......
حل شد الحمدلله

سلام دوستای خوبم..
ان شاءالله عازم مشهد مقدس هستم..با یه گروه از روشندل های عزیز..از اون جایی که این عزیزان دل، میخوایم راحت باشن قرار ورودی های به سمت ضریح برای دقایقی بسته باشه تا این عزیزان به راحتی زیارتشون رو بکن..
در نتیجه بنده هم این لطف شامل حالم میشه که در نزدیک ترین حالت ممکن (البته به لحاظ ظاهری) به حرم باشم...این دلمونه که باید در نزدیک ترین حالت باشه میدونم...ولی خواستم بگم در این نزدیکی عجیب و سکوت و تنهایی و با بندگان خداایی که دلشون آسمونیه به یادتون خواهم بود و برای گره گشایی از مشکلات تک تک دوستان از امام محبوبم مدد خواهم گرفت...
ان شاءالله که حاجت روا بشین

سلام همسنگران گرامی از محضرتان خیلی التماس دعا دارم ...
تواشیح آرامش بخش
الله سبحان الله... تقدیم به شما

سلام خدمت همسنگری های بزرگوار...
التماس دعای خیر جهت آغاز خوب زندگی علوی و فاطمی...
یا مادر...