به نام خدا
با سلام و عرض ادب
اربعین آقا اباعبدالله (علیه السلام) را به همه ی دوستان خوبم تسلیت میگم.
برای دوست خوبم آقای SAViOR مشکلی پیش اومده , برای ایشون هم دعا کنید
ان شاء الله مشکلات همه دوستان رفع بشه و هر چی به صلاحشونه بشه.
سلام
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
یا علی علیه السلام
بسم الله
با عرض سلام
ایندفعه برای خودم نیومدم ایندفعه برای مادر عزیزم اومدم که بیمار هستن و درد میکشند و منم شدیدا ناراحتم که مادرم درد میکشند ....
ممنون میشم برای مادر عزیزم دعا کنید که ان شاء الله شفا عاجل پیدا کنند و هرچه صلاحشونه همون اتفاق براشون بیفته و عاقبت بخیر بشن...
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
سلام به همه دوستان عزيزم.همين الان بهم خبر دادن كه يكي از فاميلهامون كه جوون هم هست (تقريبا28 ساله)فوت كرد.يه آقاي سيدي كه مدتي بيمار هم بودند.
خواهشا اگه جا داره دعا كنيد خدا به پدر سيد و مهربونش صبر بده.به مادرش كه واقعا براي بچه هاش زحمت كشيده صبر بده.
به همه خونوادش و دوروبرياش صبر بده
چقد مرگ نزديكه و منو امثال من غافليم
اگه دسترسي به نت داشتم حتما از شب اول قبرش شمارو مطلع ميكنم كه
اگه براتون زحمتي نبود براش نماز بخونيد. ![[تصویر: 20.gif]](http://comments.persianblog.ir/images/I/20.gif)
التماس دعا
![[تصویر: 20.gif]](http://comments.persianblog.ir/images/I/20.gif)
باسلام وعرض احترام به خواهران وبرادران گرامی اول ازهمه فرج آقاامام زمان راخواستارم ودوم اینکه شفای تمامی مریض ها ودرخواست این حقیررابپذیرید حهت شفای بیمارخانواده ماامیدوارم همیشه سلامت باشیدوشادی وسلامتی درزندگی خودتان وعزیزانتان باشد به یاری وعنایت خداصلوات
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
خانمی از اقوام من که همین دیروز از سفرکربلا برگشته بود امشب فوت کرد...
لطفا برای شادی روحشون دعا کنید. ممنونم
(۴/دی/۹۲ ۲۳:۱۶)ترنم نوشته است: [ -> ]سلام به همه دوستان عزيزم.همين الان بهم خبر دادن كه يكي از فاميلهامون كه جوون هم هست (تقريبا28 ساله)فوت كرد.يه آقاي سيدي كه مدتي بيمار هم بودند.
خواهشا اگه جا داره دعا كنيد خدا به پدر سيد و مهربونش صبر بده.به مادرش كه واقعا براي بچه هاش زحمت كشيده صبر بده.
به همه خونوادش و دوروبرياش صبر بده
چقد مرگ نزديكه و منو امثال من غافليم
اگه دسترسي به نت داشتم حتما از شب اول قبرش شمارو مطلع ميكنم كه اگه براتون زحمتي نبود براش نماز بخونيد.
التماس دعا
![[تصویر: 20.gif]](http://comments.persianblog.ir/images/I/20.gif)
بسم الله
با عرض سلام
ترنم گرامی به اینترنت دسترسی نداشتند به حقیر پیام دادند که اطلاع بدم
ممنون میشم که هرکس میتونه امشب نماز شب اول قبر بخونه امروز ایشون رو دفن کردند.
سید محمد صادق فرزند سید جعفر
هم چنین برای شادی روحشون فاتحه ای قرائت کنید...
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
سلام عليكم
تشكر از تمامى دوستان ، بخصوص اقا رامين برادر عزيز و گلم كه خيلى وقت خبرى ازش نيست ان شاالله كه مستدام و موفق باشه به همراه همه شما خوبان
كه تو اين تاپيك پست ميزين و به دعاهاى هم ديگر ايمان دارين.ياامثال من رو سياه كه التماس دعا ميكنم يا شما عزيزان كه در حق برادران و خواهران خودتون دعاى خير ميكنيد . ان شاالله كه هميشه موفق و سلامت باشيد و هميشه همين طور در حق هم (اول از اقاى غريب و امام مظلوممون تعجيل در فرجشون باشه )
دعا كنيم.
باز هم محتاج دعا شما خوبان براى برادر كوچكتان و خانواده ام هستم.
يا على (علیه السلام)
(۲/دی/۹۲ ۱۴:۴۳)farzaneh نوشته است: [ -> ]بسم الله
با عرض سلام
ایندفعه برای خودم نیومدم ایندفعه برای مادر عزیزم اومدم که بیمار هستن و درد میکشند و منم شدیدا ناراحتم که مادرم درد میکشند ....
ممنون میشم برای مادر عزیزم دعا کنید که ان شاء الله شفا عاجل پیدا کنند و هرچه صلاحشونه همون اتفاق براشون بیفته و عاقبت بخیر بشن...
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
بسم الله
باعرض سلام
میخواستم ابتدا تشکر کنم ....
مادرعزیزم خداروهزاران بارشکر امروز بهتر شدند اما ممنون میشم باز هم دعا کنید ....
ان شاء الله همه مادرو پدر های دوستان گرامی تالار همیشه سلامت باشند و عاقبت بخیر بشن.
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
سلام علیکم دوستان عزیز
بنده قبلا نام کاربری دیگه ای داشتم ... نویسنده تاپیک افریدگار و آفریده... بگذریم؛
اما از همه ی دوستان خوبم در این تالار می خواهم که خدا را به مقدساتش و به امام حسین و امام رضا و امام زمان قسم بدهید که حاجت مهم من را -که زندگی آینده ام را رقم میزند- برآورده کند و از مشکل مهمی که برایم پیش آمده زودتر رها شوم
موفق باشید
همیشه التماس دعا برای بخشش گناهان و هدایت شدن دارم