تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
از حضرت صادق (علیه السلام ) منقول است که بسا یاشد که میت در تنگی و شدتی بوده باشد و حق تعالی به او وسعت دهد و تنگی از او بردارد پس به او گویند این فرج که تو را روی داد به سبب نمازی است که فلان برادر مومن برای تو کرد..
راوی پرسید دو میت را در دو رکعت نماز شریک می توانم کرد؟
فرمود:بلی
فرمود: میت شاد می شود و فرج میابد به دعا و استغفاریکه برای او میکنند چنانچه زنده شاد می شود به هدیه که برای او برند
و فرمود بر میت داخل می شود در قبرش نماز و روزه و حج و تصدق و سایر اعمال خیر و دعا و ثواب آن اعمال برای کسیکه کرده و برای مرده هر دو نوشته می شود
.
.
و در حدیث دیگری فرمود:
هر که از مسلمانان برای میتی عمل صالحی بکند خدا ثواب آنرا مضاعف می گرداند و میت به آن عمل منتفع می گردد

(منبع:مفاتیح الجنان)
.
ان شاءالله خدا تمام اموات رو بیامرزه و غرق رحمت کنه
سلام به همه Heart
چرا اینقدر اخه تو تالار منو اذیت میکنید ؟Smile مخصوصا تو تاپیک های ازدواج و مخلفات Wink

الان دانشگاه مراسم داره، دانشجو های متاهل رو دارن میبرن مشهدHeart .شب شاید تلویزیون هم نشون بده ، تنها عکس قابل گذاشتن هم همین تاکسی های عروس و داماد ها بود که گذاشتم .ببخشید کیفیتش خوب نیست.

به جای بحث ها ، دعا کنید من سال بعدعروس بشم ، سال بعد دانشگاه من و آقامونHeart رو بفرسته مشهد .

حالا برای بقیه ی مجرد ها هم خواستید دعا کنید .اما اول منو WinkSmile

[تصویر: SKY.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
ابتدا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
ان شاء الله 110 صلوات تقدیم به صاحت مقدس باب الحوائج آقا ابوالفضل عباس(علیه السلام) جهت حل شدن مشکلات دوستان الخصوص مجـــــــــردیـــــن
ان شاء الله که مشکلات همه ختم به خیر بشه
.
.
برای من هم دعا کنید دوستان خیلی خیلی خیلی خیلیــــ....... D:
بنام پروردگارام

سلام

دیشب خواب عجیبی دیدم

خواب دیدم رفتیم مشهد یه خانمی که نسبت به من دلخور بود به من گفت قصد خرید نداری من گفتم چرا و باهم رفتیم خرید به یه بازاری رسیدیم و من یه جفت کفش کتونی سفیدی خریدم و پوشیدم

اون خانم رفت ومن تنها به یه جایی عجیبی با کفشای که تازه خریدم بودم رفتم اونجا پر از غذای مختلف،گوشت مرده انسان،وچیزایی که بعضی ها قربانی میکردند برای خدا بود

خانمی اونجا نشسته بود که مشغول خوردن غذا بود بهش گفتم اینجا کجاست؟این همه وسیله و اشفتگی برای چیه ؟
این گوشتای مرده انسان کیه؟
این همه غذا و قربانی برای چیه؟

فقط گفت

اینجا دنیای واقعی ادم های مجازی تالار
هوا هم تاریک بود مایل به قرمز وهم روشن یه چیزی شبیه غروب افتاب و یا طلوع افتاب
و
گفت
اگه دعایی کنی اینجا مستجاب میشه

فضایی قشنگی نبود شبیه صحرا بود

و من دعا کردم

اللهم صل علی محمد وال محمد

اللهم کن لولیک الفرج

التماس دعا
فراوان
بسم الله الرحمن الرحیم

ابتدا برای سلامتی و تعجیل در فرج و رفع موانع ظهور و فراهم شدن اسباب ظهور دعا کنید

و رفع گرفتاری از همه مومنان و در ابتدا رهبری عزیزمون

یکی از دوستان التماس دعا داشتند برای والده محترمشون

به اندازه معرفت و کرمتون دعا کنید
(۱/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۴)حضرت عشق نوشته است: [ -> ]
إإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإی خدااااااااااااااااای من!

این چه وضع زندگیه!

یک ماه می شود که کنارت نیامدم!
یک ماه می شود که مزارت نیامدم!

آآآآآآآآخ از این دنیای شلوغ و پر هیا هو که ما رو از زندگی در کنار شهیدان دور می کنه!

دعا کنید مشکلاتم حل بشه تا هرچه سریعتر بتونم برم پیش سید علی جانم!

[تصویر: %D8%B3%DB%8C%D8%AF3.PNG]

تشکر از همه دوستانی که دعا کردن!
بالأخره تونستم برم پیش سید عزیزم!
خدا رو شکر توفیق رفیق راه شد تو یه روز دو بار رفتم!
بار اول رفتم و برگشتم دیدم دسته کلیدم جامونده فکر کردم پیش قبر سید که نشسته بودم کلید رو جاگذاشتم به خاطر همین دوباره رفتم پیش سید!
اما از کلید ها خبری نبود!

نمی دونم سید یادگاری گرفت یا ...Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin(شوخی)
به نام خدا[تصویر: rose.png]
برای همه مجردهای تالار یه دعای مخصوص

ولی

مجردها هم همتشون رو بیشتر کنن.

به نام خدا

نمیدونم چی بگم . . .

فقط امیدم به دعاهای شماهاست.

خواهشأ و خواهشأ واسم دعا کنید . . .

خواهش میکنم شب لیلة الرغائب،بقیه رو ،دوستانتون اینجا رو فراموش نکنید.

خییلی ها یه درد هایی تو دلشون دارند که واقعاً نمیدونند به کی بگند،چحوری خودشونو خالی کنند، با هیچکس جز خدا نمیتونند درددل کنند،(اونم انقدر رو سیاهند که کم لایقش میشند) ! فقط گریه خالیشون میکنه،آرومشون میکنه . . .
و فقط خدا میتونه دردشونو دوا کنه!!

یاقاضی الحاجات! خودت به فریادِ ماها برس. . .
کمک کن کم نیاریم. . .

خواهش میکنم مخصوصاً شب ها و روز های ماه رجب،بیاین همدیگرو خیییییلی دعا کنیم . . .دعا کنید امید و توکلمونو از دست ندیم . . .!!!

[تصویر: 1338898949791677_large.jpg]

چقدر آدم تو این حال و هوای گرفتگی که داره،دلش بودن تو یه مکانِ زیارتی رو میخواد!!
مثله حرم آقاعلی بن موسی الرضاHeart . . .
من چند روز پیش حرم بودم به نیت تمام بچه های تالار زیارت کردم . برای سلامتی و حل شدن مشکلاتتون دعا کردم . Heart
اما خودم یه خواسته ای از خدا دارم که روم نمی شه زیاد تکرارش کنم . شما ها که دلتون روشن تر و قلبتون پاکتره بعد از نمازتون من رو هم فراموش نکنیدBlush
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۶)رهگذر... نوشته است: [ -> ]دیشب خواب عجیبی دیدم

خواب دیدم رفتیم مشهد یه خانمی که نسبت به من دلخور بود به من گفت قصد خرید نداری من گفتم چرا و باهم رفتیم خرید به یه بازاری رسیدیم و من یه جفت کفش کتونی سفیدی خریدم و پوشیدم
خیره ان شاءالله
منتظر خبرهای خوب هستیم(لبخند+چشمک) ==> شکلکام از کار افتاده
تا جایی که من میدونم کفش پوشیدن تو خواب،بخته
سفید هم که بوده ، دیگه بهتر
مشهد هم رفتین خریدین ، که دیگه نور علی نوره (لبخند+قلب+لبخند)
.
.
برای باز شدن بخت همه مجردهای تالار (همسر صالح و شایسته): صلوات
آدرس های مرجع