(۱۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۱۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]لطفا دعا کنید که خدا درمان این درد رو بده ...بهش بگین که تلاشمو کردم !!!
لطفا ازش بخواین اگه درمانمو نمیده مرگمو هر چه نزدیک تر بکنه ! امشب که خوابیدم دیگه فردا رو نبینم !
به هر چی مقدسات میشناسین قسم اش بدین !
به زهرا
به حسین
به ابوالفضل
به مهدی
به حسن
به محمد
به نام خدا
سلام
ارسالِ این برادرم رو که دیدم،یهو ترسیدم و واقعاً نگران شدم!
ان شاءالله بحقه مولودهای این ماه عزیز،مشکلات تمامه جوان ها حل بشه،مشکلات این برادر بزرگوار هم همچنین.
و جداً
اللهم عجل لولیک الفرج
ان شاءالله 110 صلوات هدیه به حضرت علی اکبر ِآقا اباعبدالله الحسین علیه السلام

به نیت رفع مشکلات همه جوان ها، بخصوص این برادر.
فقط میتونم بگم: توکل و توسل رو فراموش نکنید و هیچوقت هم ناامید نشید. . .
(۱۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۱۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]لطفا دعا کنید که خدا درمان این درد رو بده ...بهش بگین که تلاشمو کردم !!!
لطفا ازش بخواین اگه درمانمو نمیده مرگمو هر چه نزدیک تر بکنه ! امشب که خوابیدم دیگه فردا رو نبینم !
به زهرا
به حسین
به ابوالفضل
به مهدی
به حسن
به محمد
اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ [٢:٢٥٥] لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ [٢:٢٥٦] اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ [٢:٢٥٧]
سه بار آیه الکرسی ...ان شاءالله مشکلتون حل بشه
.
.
.
اگه تشکر میزنی باید بخونی..
آقا رضا مرگ چرا برادر من!
توی این دنیایی که امام زمان هست باید هر لحظه آرزو کنی زنده باشی تا بتونی ایشون ببینی....
غم وغصه هات که بیشتر از امام زمان مون نیست.... دلت اومد این حرفو بزنی! امام زمان ناراحت میشه،به اندازه ی کافی غصه ی. ماهرو میخوره !!!! دردی از دردش دوا نمیکنیم لا اقل با این حرف ها دلشون نشکنیم.....
تا خدا و امام زمان و داری غم نداشته باش بسپار به خودش میدونه چیکار کنه....
زندگی همیشه سختی های خودشو داره کم نیار به اینکه یه امام مهربون داری که هر جا هست حواسش به تو و مشکلات و غم هات هم هست فکر کن....
همه چی درست میشه یه روز هم نوبت تو میشه...
به زهرا
به حسین
به ابوالفضل
به مهدی
به حسن
به محمد
گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود
از هر چه زندگیست دلت سیر میشود ...
به روزی فکر کنین که میاید و مطمئن باشید که میاد و به این ارسالتون میخندید...
این هم میگذرد .مطمئن باشید ...
سلام علیکم خوبین ؟خوشین ؟الهی دله همه تون شاده شاد بشه به حق مولای غریبمون !میدونم مشکلات من پیش مشکلات بعضی برادرها و خواهرها چیزی نیست اما اینممیدونم مشکلات برادرها و خواهر هام هم پیش خدای بزرگم خیلی خیلی کوچیکه !این دعاهای ما درحق همدیگه خیلی عالیه من به لطف خدا خیلی اثراتشو دیدم 3 هفته مونده به کنکورم ..........لطفا دعا کنید که واقعا اونطوری باشم که باید و تو این مدت تنبلی نکنم حتی یک دقیقه !خدا براتون جبران بکنه ...یا علی
راستی میشه لطفا برای خواهرم هم دعا کنید یک هفته دیگه ارشد داره
یه سری مشکلات باعث شدن نتونه خوب خونه ....
ولی واقعا تو این دوره از زندگیمون مامان و بابام نیاز دارن یه اتفاقات خوبی بیوفته ان شا الله
دعا کنید شرمندشون نشیم
خدایا... عاقبت به خیرمون کن ...
یا علی مدد...
بنام الله
ای معبودم
خلوت لحظه هايم را با ياد تو پر مي کنم و اميدوارم به الطاف خداوندي ات ...
خدايا تويي که گره از بغض هاي حنجره ام مي گشايي و در دشتهاي وسيع معرفت جاري ام مي کني...
اي که هستي ام را با روشن ترين ثانيه ها رقم مي زني
و پنجره هاي آگاهي را بر چشمهاي شب گرفته ام باز مي کني...
اي خوب زوال ناپذير:
معاصرم کن با آينه ها تا زاويه هاي وجودم را به خانه تکاني ببرم...
آمده ام تا در فرم آسماني لبخندت بسوزا ني ام...
آمده ام تا قبولم کني...
امده ام که ارامم کنی
اشفتگی ام را............
التماس دعای فراااااااااااوان
اللهم صل علی محمد وال محمد
اللهم کن لولیک الفرج
دگر آن شبست امشب که ز پی سحر ندارد *** من و باز آن دعاها که یکی اثر ندارد
نمیدونم چی بگم ؟ وقتی ائمه آدم حسابتون نکنن چه حسی بهتون دست میده ؟ تا چند روز پیش فکر میکردم صاحب دارم , پدر دارم ! امروز فهمیدم که بدجوری یتیم هستم ...خوش به حالتون که سایه ی ائمه بالا سرتونه .
ممنونم که واسم دعا کردین و همدردی , اما اونی که باید بهم توجه میکرد , نکرد .
رضا داداش خداروشکر کن که تو درد دوری اقا رو حس میکنی، ماها که عین خیالمون نیست خاک تو سرم
غصه نخور ، اقا ناراحت میشه