اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خدایا....
دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ..."..
از روی عادت نمی گوید....!
کم آورده است....
دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند...
صبرش تمام شده است ....
ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!!
مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله :
"برایم دعا کن..."
خدایا کمکش کن ..
هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب!
هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر.
هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر.
هنگامی که مقامم دادی،
تواضعم رانگیر.
انگاه که تواضعم دادی ،
عزتم رانگیر.
وقتی قدرتم دادی ،
عفوم رانگیر .
هنگامی تندرستی ام دادی،
ایمانم رانگیر . و آنگاه که فراموشت کردم ، فراموشم مکن،
آمين يا رب العالمین از خــــدا میخواهــــم
به خوابتــــون :آرامــــش
به بیداریتــــون :آسایــــش
به زندگیتــــون :عافـیــــت
به عشقتــــون :ثــــبــــات
به مهرتــــون :وفــــــــا
به عمرتــــون :عــــزت
به رزقتــــون :برکــــت و
به وجودتــــون :صحــــت
عطا کنه بگــــو آمیــــــــن
به نام خدا
چگونه دعا کنیم؟ همراه با ترک گناه
ما یک فامیلی داریم که لَنگ فوق لیسانس است. هر از چندگاهی مُخ ما را به کار می گیرد و از برنامه ی بلند مدّتی که برای خودش ریخته است، تعریف می کند. آنقدر با آب و تاب هم می گوید که انگار با مدرکش دارد اینور و آنور تاب می خورد! موقعیت های شغلی فرضی اش را ردیف می کند و خلاصه غرق توهّم خودش می شود. اینکه می گویم توهّم، برای آن است که چند سال است که در فرض خودش زندگی می کند و حرفش را می زند؛ امّا دریغ از یک قدم؛ دریغ از خریدن دفترچه کنکور!
راستش من هم یکبار زدم به سیم آخر و گفتم: «فلانی! با عسل عسل کردن، دهن شیرین نمی شود.» الان که فکرش را می کنم، کارش مثل کشت و کار در شوره زار است؛ آخر لیسانس هم ندارد!
حالا شاید به حال این بنده ی خدا بخندیم؛ ولی خودمان هم هر از چند گاهی همین کار را می کنیم. می دانی کِی؟ وقتی که در معده مان، پر از خار حرامخواری است، بعد دستمان را بالا می آوریم و انتظار داریم خدا از تیغ، گُل دربیاورد. کسی در رادیو می گفت: ما هی بگوییم «یا لامپ» و «یا چراغ» که برق روشن نمی شود؛ باید کلید برق را بزنیم!
این می شود همان کاری که ما انجام می دهیم. ما تناقض داریم. از یک طرف ادعای بندگی می کنیم و تقاضا داریم و از طرف دیگر همین خدا را (نعوذاً بالله) قابل نمی دانیم که اطاعتش کنیم! نه؛ بی تعارف عرض می کنم! وقتی گناه می کنیم معنی اش همین می شود دیگر! شاید به همین خاطر است که رسول خدا(صلی الله علیه و آله) می فرمایند: «اگر آنقدر نماز بگذاريد تا مانند زه كمان گرديد و آنقدر روزه بگيريد تا چون كمان شويد، خداوند قبول نمى كند مگر آنكه از محرّمات دورى كنيد.» (1)
اصلاً مَثل «از تو حرکت از خدا برکت» یعنی همین! یعنی ما یک «یا علی» بگوییم و برخیزیم و آن وقت از خدا بخواهیم موانع سر راهمان را بردارد. آخر راه نیفتاده، اصلاً چه می دانیم موانع چیست؟
دعا یک جورهایی باید چاشنی عمل باشد؛ نه خود عمل! اینکه دائم سر سجاده باشیم و هیچ کاری هم برای خواسته مان انجام ندهیم… نباید خیلی منتظر استجابتش باشیم. مثلاً اگر پول حلال می خواهیم، اوّلش باید یک شغل داشته باشیم که مال حلال ازش دربیاید و بعد دعا کنیم... نمی شود که از آسمان بیاید! اصلاً رسول خدا(علیه السلام) فرموده اند: «آن مقدار نمك كه در غذا كافى است، همان مقدار دعا در كنار عمل كفايت مى كند.» (2)
پی نوشت:
1. ابن فهد حلى، احمد بن محمد، آيين بندگى و نيايش (ترجمه عدة الداعي) - ايران ؛ قم، بنياد معارف اسلامي، چاپ: اول، 1375، ص 258؛ با استفاده از نرم افزار جامع الاحادیث نور 3/5.
2. همان.
بچه ها در این شبها این برادر حقیرتان را خیلی دعا کنید...
امروز معده و ... اجازه ندادند روزه بگیرم.

حالم بده، کلاس منطق هم موند ببخشید تورو خدا...
خیلی دعام کنید.
بسم الله
با عرض سلام
ان شاء الله به نیت سلامتی و عاقبت بخیر شدن همه ی دوستان گرامی تالار 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم....
از دوستان گرامی میخوام در این شب های قدر برای حقیر خیلی دعا کنید .....
ممنون
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
ای دعا از تو اجابت هم ز تو
بارالها! به ناتوانی خود معترفم و اینکه رفیقِ نااهلِ خویشتنِ خویش بوده ام. روزی، یوسفِ جان را به رسم امانت، در کالبدم دمیدی و اکنون به چاهِ نفسِ خود چنان گرفتارم که هیچ اراده ای جز مشیّت تو، توان رهایی ام را ندارد. تنها امیدم به مطلع الفجر است، تا کاروان شبهای قدر تو، دَلوی در بیابانِ جانم بفرستد و ذلت مرا به عزتت مبدل کند که: «اِنّک تُعِزُّ مَن تَشاء و تُذِلُّ من تَشاء».
میان صفحات جوشن کبیر، دنبال توام؛ قرآن را بر سر میگیرم تا آتش برخاسته از درونم، جهان را نسوزاند. یا مدبر الاُمُور یا باعثَ مَن فی القُبُور! چگونه قاری سوره قدر باشم، حال آنکه از شناختن قدر تو غافل بودم و چگونه در معنای سوره عنکبوت، تو را دریابم، حال آنکه خود اسیرترین بنده در تار غفلت خویشم؟!
و همانا منظور از شبهای قدر این است که تو دست نیافتی نیستی؛ اگر چشم از آسمان برندارم.
التماس دعا
برای سلامتی همه مریضها و رفع حاجت دوستان عزیز
انشاالله 14 صلوات
اللهم صل علی محمد آل محمد و عجل فرجهم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج
ان شاء الله که همه دوستان همراه خانواده هاشون عاقبت بخیر بشن
ما رو هم از دعای خیرتون در این ایام فراموش نکنید.
اللهم صل علی محمد آل محمد و عجل فرج آل محمد
بسم الله الرحمن الرحیم
پارسال همین روز بود که اتفاقی افتاد
نقل قول:سلام
امروز یکی از اعضای خانواده که جوان است با مراجعه به دکتر مشخص شد دوشنبه باید عمل جراحی کند که البته
همه چیز بستگی به عمل دارد خواهشا امشب دعا کنید که
ان شاءالله شفا بگیرد همین پنج شنبه بود پدرم را مرخص کردیم و حال این قضیه
یا من اسمه دوا و ذکره شفاء
التماس دعای فراوان.
که دو روز بعد روز 21 رمضان عمل شد و بقول دکتر فقط شفا گرفت.
شب قدر راا قدر بدانیم ،الان بعد از یکسال از اون قضیه گذشته متوجه شدم از
الطاف خداوند بود تا ارزش شب قدر را درک کنم اما چه کنم غافلم............
التماس دعای فراوان.