تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
لحظه سال تحویل ما رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نذارید ......
دعا کنید امسال خود امام حسین(علیه السلام)Heartواسمون زیارت کربلا رو امضا کنن و...

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
به نام خدا

در لحظه تحویل سال

دعا برای فرج مولامون فراموش نشه

امید که اولین جمعه سال 1393...جمعه ظهور باشه . . .

اللهم عجل لولیک الفرج

بحق الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
به نام خدا
سلام برشمابزرگواران
التماس دعا دارم
برای فرج مولای غریبمان
برای تمامی مریض ها آنهایی که چه درکنج بیمارستان وچه درکنج منزل بادلی شکسته وبغضی سنگین برگلویشان سال جدید
راشروع میکنند
برای تمامی عزیزانی که درخانه ی سالمندان هستندوچشم به راه کسی که به دیدارشان بیاید
برای تمامی عزیزانی که جویای شغل مناسب هستند
برای تمامی عزیزان وبه خصوص خواهران وبرادران گرامی دراین تالارکه جویای همسروازدواج هستند
والتماس دعا دارم
برای تمامی عزیزانی که دربین مانیستندوجای خالی آنهاباهیچ چیزی پرنمی شود دراین آخرین 5شنبه بخوانیم فاتحه ای همراه
باصلوات.......

ودرپایان من این بنده حقیرراحلال کنید که هرچه دارم اول ازلطف خدا وائمه بزرگوار ودوم ازدعاهای شمابزرگواران دارم
خداوندهمه ی ماراببخشدوبیامرزد به برکت صلوات (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم)

بهارتان مبارک..............Smile
به نام حق
سلام دوستان خوبم...
دیگه چیزی به سال تحویل باقی نمونده...
لحظه سال تحویل همرا با قرآن خوندن از ته قلبتون...از ته ته قلبتون به خدا بگید:

خدایا به حق پنج تن....به حق فاطمه زهرا....به حق چهارده معصوم....جهان رو برای ظهور آماده کن....
خدایا دیگه بسته این بدبختی....خدایا دستمونو بگیر گناه رو ترک کنیم....
خودمونو به مقام انسانیت حداقل نزدیک کنیم....
خدایا به حق حسین(علیه السلام) ٬دیدار روی ماه مهدی فاطمه رو نصیبمون کن...ما رو لایق کن....
بچه ها به خدا٬ امام زمان منتظر ماست....رو خودمون کار کنیم....و از ته قلب برای ظهورش دعا کنیم...

امیدوارم سال جدید برای خودتون و خانواده های عزیزتون سرشار از سلامتی و سربلندی باشه....
از ته دل دعا میکنم همه خواهرا و برادرای خوبم توی این تالار همیشه سلامت و سربلند و در راه حق باشن...

التماس دعا دوستان خوبم
یا حق
وَاخْتِلَافِ اللَّيْلِ وَالنَّهَارِ وَمَا أَنزَلَ اللَّهُ مِنَ السَّمَاءِ مِن رِّزْقٍ فَأَحْيَا بِهِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا وَتَصْرِيفِ الرِّيَاحِ آيَاتٌ لِّقَوْمٍ يَعْقِلُونَ ﴿الجاثیه-۵﴾

و نيز در آمد و شد شب و روز و رزقي كه خداوند از آسمان نازل كرده، و به وسيله آن زمين را بعد از مردنش حيات بخشيده، و همچنين در وزش بادها نشانه‏هاي روشني است براي جمعيتي كه اهل تفكرند.
بسم الله

با عرض سلام

ان شاء الله که دوستان گرامی سال خوبی داشته باشند و ان شاء الله سلامت و عاقبت بخیر باشند...

به نیت حل مشکلات هر جور که صلاحتونه و سلامتی و عاقبت بخیریتون ان شاء الله 14 صلوات با عجل فرجهم میفرستم...

ممنون میشم برای من هم دعا کنید....

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

سال نو رو به همه ی کاربران بیداری اندیشه (و ایضا مهمانان) و خانواده های محترم تبریک میگم امیدوارم سال خوبی داشته باشید ان شاء الله Heart
برای ما هم دعا کنید
بچه ها خواهشا (خیلی خواهشا!) واسه من هم دعا کنید Heart

Roseشدیدا التماس دعا دارم،از خدا بخواید تا از کار من هم گره وا کنهRose
هم لحظه سال تحویل و هم تو راه برگشت در حرم بی بی فاطمه معصومه (سلام الله علیها) برا همه عزیزان که التماس دعا داشتند دعا کردم!

تعجیل در ظهور آقا سه تا صلوات!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان

یه چیزی
برادر وحید 110 الان هفت روزه که تو تالار حضور ندارن. عدم حضور هم نزدن ... جای تعجب نداره به نظرتون ؟؟؟

لطفا دوستانی که شمارشون رو دارن یه پیگیری کنن . ان شا الله که سالم هستن . اما حتما اگر کسی خبرشون رو داره بگه.
آدرس های مرجع