(۳/فروردین/۹۳ ۰:۲۷)غریب نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
یه چیزی
برادر وحید 110 الان هفت روزه که تو تالار حضور ندارن. عدم حضور هم نزدن ... جای تعجب نداره به نظرتون ؟؟؟
لطفا دوستانی که شمارشون رو دارن یه پیگیری کنن . ان شا الله که سالم هستن . اما حتما اگر کسی خبرشون رو داره بگه.
فکر کنم برای سال تحویل بود داشتم باهاش حرف میزدم ، آقا وحید حالش خوبه فقط یه مشکلی هست که بخاطر اون گفت نمیتونه فعلا بیاد اینترنت (البته خیر هست ان شاء الله) ولی براش دعا کنید.
سلام علیکم برادرها و خواهرهای بزرگوارم
عیدتون مبارک باشه ان شالله !

وزیباترین روزها نصیبتون....
این روزها خودم وخانوادم به خصوص مادرم به شدت به دعای بنده های خوب خدا نظیر شما احتیاج داریم
الهی خدا واستون جبران کنه
یا علی علیه السلام
بسم الله الرحمن الرحیم
امیدوارم مفید باشه "
«
از هرکی بپرسی بهترین نعمت چیه؟زودی جواب میده سلامتی!
دو حالت داره یا واقعا ارزش صحت و سلامتی رو در مواجهه با بیماری یا ناخوشی درک کرده،یا به تبعیت از اکثریت افراد که این جوابشونه،اون هم میگه سلامتی.
همه می دونیم که سلامتی چیز خوبیه و کسی منکر این قضیه نیست اما نمیشه گفت بهترین نعمته!
روزی رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به خواستگاری دختری رفت،پدر دختر شروع به تعریف و تمجید از دختر خود نمود که چنین است و چنان است...
آقا رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمودند:مگر دختر شما چه مزیتی نسبت به سایر افراد دارند که اینطور میگویی...
پدر دختر گفت:ای پیامبر مهربانی ها،دختر بنده تا بحال بیمار نشده!
حضرت از جای خود بلند شده و قصد خروج و ترک محفل داشتند که فرمودند:
هیچ خیری در دختر تو نیست!
خداوند در آیه ۱۵۵ سوره مبارکه بقره میفرماید:
ما شما را به ترس و گرسنگی و نقص در جان و مال می آزماییم!
دقت در مورد آیه و داستان مزبور بیانگر این مهم است که اولا سلامتی بیماری موهبتی از جانب خداست یا برای آمرزش گناهان پیشین یا راهی ست برای ارتقای درجات معنوی بنده،ثانیا سلامتی در دید پیامبر به عنوان بهترین نعمت شناخته نمی شود زیرا ممکن است آدمی سالم باشد و خطاکار اما در مقابل بیمار باشد و بندگی کند همچون ایوب پیامبر!(اسطوره صبر و مقاومت)و در ضمن بیمار می تواند با مراجعه به پزشک،مراحل درمان را طی نموده و سلامتی را کسب نماید.
خب پس با این توصیف بهترین نعمت چیست؟
از دیدگاه قرآن کریم بهترین نعمت عمر آدمی ست چرا که غیر قابل بازگشت است،همین خود شما که در حال مطالعه مطلب هستی آیا میتوانی به چند دقیقه قبل که هنوز وارد وبلاگ نشده بودی برگردی؟!
پس دوست من بکوش تا از عمرت به نحو احسن بهره ببری و توشه ای برای آخرت خود ذخیره کنی!
»
نقل از http://samen-ir.blogfa.com/
اگر مفید بود فقط برای فرج و سلامتی صاحب الامر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)دعا بفرمائید
جانم علی مرتضی
لعنت به دشمن علی
بسم الله
با عرض سلام
به نیت حل مشکلات هر جور که صلاحتونه و سلامتی و عاقبت بخیریتون ان شاء الله 14 صلوات با عجل فرجهم میفرستم...
ممنون میشم که برای حقیر هم دعا کنید...
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
به نام خدا
خدای بزرگم
ای تنهاپنها بی پناهان
به حق خانم حضرت زهرا(سلام الله علیها)
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم اشف کل مریض
خداوندا ای اجابت کننده ی دعا ها ای همه کس بی کسان دعاهایمان راازباب رحمت وخیر ومصلحت خودبه
اجابت برسان
به برکت صلوات برمحمدوآل محمد
به نیت رفع گرفتاری همه دوستان و شفای بیماران
اللهم صل علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک
(۸/فروردین/۹۳ ۲۳:۵۴)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
شاید درست نباشه که هر موقع مشکلی دارم بیام اینجا ؛ ولی جایی به غیر از اینجا نیست .
نه اتفاقا اینجا در حد پنجره فولاد مشهد جواب میده. باور کنید ....من امتحان کردم.
شک داریدبه اینکه ایشان به تالار ما نیز سر میزنند؟!!! و میشه که التماس دعا ها را ببینند و در حق فرزندان خودشون دعایی نفرمایند؟
بسم الله
با عرض سلام
به نیت حل مشکلات هر جور که صلاحتونه و سلامتی و عاقبت بخیریتون ان شاء الله 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم...
ممنون میشم که برای حقیر هم دعا کنید...
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا