تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام به همه دوستان.Heart

ماه رجب اومده و منم محتاج دعاي دوستان هستم.Smile

ممنون
بسم الله الرحمن الرحیم

الهم عجل لولیک الفرج
این تاپیکو خیلی دوست دارم چون جدا از بحث های دیگه ای که در تالار پیش میاد،اینجا همه از صمیم قلب واسه هم دعا میکنن،چیزی که خدا خیلی دوست داره

رجب هم که نزدیکه،ان شا الله خدا همه مون توفیق استغفار و عبادت بده و برای همدیگه هم دعا کنیم

100 صلوات به نیت گره گشایی کار دوستانی که التماس دعا داشتن و دوستانی که روشون نمیشه اینجا بنویسن اما ته دلشون التماس دعا دارن،تقدیم به خانم فاطمه معصومه سلام الله علیها

بچه ها برای یکی از دوستام که میخواد ازدواج کنه دعا کنید اگه به صلاحشه درست شه.

برای شفای تمام مریضان
(۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۰:۵۷)Bahar نوشته است: [ -> ]به نام خدا

نمیدونم چی بگم . . .

فقط امیدم به دعاهای شماهاست.

خواهشأ و خواهشأ واسم دعا کنید . . .

خواهش میکنم شب لیلة الرغائب،بقیه رو ،دوستانتون اینجا رو فراموش نکنید.

خییلی ها یه درد هایی تو دلشون دارند که واقعاً نمیدونند به کی بگند،چحوری خودشونو خالی کنند، با هیچکس جز خدا نمیتونند درددل کنند،(اونم انقدر رو سیاهند که کم لایقش میشند) ! فقط گریه خالیشون میکنه،آرومشون میکنه . . .
و فقط خدا میتونه دردشونو دوا کنه!!

یاقاضی الحاجات! خودت به فریادِ ماها برس. . .
کمک کن کم نیاریم. . .

خواهش میکنم مخصوصاً شب ها و روز های ماه رجب،بیاین همدیگرو خیییییلی دعا کنیم . . .دعا کنید امید و توکلمونو از دست ندیم . . .!!!

[تصویر: 1338898949791677_large.jpg]

چقدر آدم تو این حال و هوای گرفتگی که داره،دلش بودن تو یه مکانِ زیارتی رو میخواد!!
مثله حرم آقاعلی بن موسی الرضاHeart . . .

به نام خدا

دوستای خوبم!

بعلاوه ی التماس دعای بالا، (اول برای این التماس دعام،دعا کنید لطفاً)

برای یک دوست بسیااااار عزیزمHeartHeartHeart که خیییلی خیییلی واسم مهمه، و چندوقته یه دردِ شدیدِ جسمی واسش پیش اومده و خییییییلی ضجر میکشه و من خییییییلی ناراحتش هستمSad ،دعا کنید کمتر اذیت بشه و زودتر خوب بشه.

و همچنین برای یکی از دوستانِ گلمRoseRose هم که ناراحتی ای دارند و خیلی دارند اذیت میشندConfused ،دعا کنید مشکلش هرجور به صلاحشه حل بشه .

التماس دعا
حلول ماه رجب بر همه دوستان مبارک...و ایامتون سرشااااااااااااااااااااااااار از توفیقات الهی
.
.
بسیاااااااااااااااااااار بسیااااااااااااااااااااااااااار بسیااااااااااااااااااااااااااار التماس دعا
ساعتهای خوب خلوت ...روز و شب و نیمه شب،هر وقت کرمتونه(مخصوصا امشب..لیله الرغائب)
.
.
ان شاءالله منم امشب حرم مطهر خانم فاطمه معصومه(سلام الله علیها) نایب الزیاره میشم و مخصوص دعاتون میکنم

خواهر گلم "رهگذر..." پیام داد که دسترسی به نت نداره و حقیر به جاش بگم در این روز عزیز(اول ماه مبارک رجب) و این ایام مبارک
التمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاس دعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
یا حق

دعا گوی تک تک افراد تالار هستم.
شما هم
من رو فراموش نکنید.

محتاجم به دعای شما دوستان.
سلام علیکم
منم حلول ماه رجب رو تبریک میگم Blush
و التماس دعا دارم ازتون
اول واسه مامانم که بعد فوت بابابزرگم روحیه شون خوب نیست
و بعد واسه خودم که این مدت باقی مونده تا کنکورور خوبه خوب درس بخونم به امید خدا ...ویژه دعا کنیدا ...
البته کلا واسه همه ابعاد زندگیمون دعا کنید .......Blush
منم با همه روسیاهی حتما دعاتون میکنمSmile
یا علی
بسم الله الرحمن الرحیم

به نیت حل مشکلات همه ی عزیزان هر جور که صلاحتونه و سلامتی و عاقبت بخیریتون ان شاء الله 40 صلوات با عجل فرجهم میفرستم...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

برای رفع بلاها و گرفتاری ها و مشکلات و برآمدن حاجات شما عزیزان هرطور که به صلاحتونه و عاقبت بخیریتون 40 صلوات + و عجل فرجهم ان شاء الله می فرستم Heart

برای بنده و خانواده ام هم دعا کنید خواهشا ! ممنون.

پ.ن: اخیرا یکم التماس دعاها کم شده ، نمیدونم شاید موجب خوشحالی باشه که مشکلات دوستان کمتر شده
اجازه بدید این تاپیک محلی باشه برای درد دل (نگید چنین پستهایی رو حذف کنند)
بعضی وقتا مشکلاتی نوشته میشه که خودم تجربه شون کردم.... ویژه دعا میکنم.
[تصویر: Z0ECf.jpg]
ماه رجب! ماه امیر المؤمنین(علیه السلام) است دعای برای تعجیل در فرج امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو فراموش نکنید در این ماه!

خدایی این دو ماه رو مغتنم بدونیم! جهت تقرب به محضر حضرت حجت بن الحسن(عجل الله تعالی فرجه الشریف)!

ما رو هم از دعای خیرتون فراموش نکنید!
یا زهرا!
بدون این که کسی بخواهد دعایش کن

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش.

امام صادق(علیه السلام) : دعای مومن در حق مؤمن بلا را از او دور می کند و روزیش را زیاد میگرداند.

آیت‎الله تهرانی : بالاترین مرتبه دعا «ایثار در دعا» است؛ یعنی با این‏که خودم محتاجم فقط برای غیر بخواهم و هیچ نظری به خود نداشته باشم.

در اولین روز ماه رجب, ما رو فراموش نکنید

التماس دعا ...
آدرس های مرجع