بسم الله
با عرض سلام
حلول ماه رجب رو به دوستان گرامی تبریک عرض میکنم.
به نیت حل مشکلات هر جور که صلاحتونه و سلامتی و عاقبت بخیریتون ان شاء الله 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم...
ممنون میشم که برای حقیرو خانوادم هم دعا کنید...
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
به نام خدا
باسلام خدمت تمامی عزیزان
التماس دعا
به خاطرخدا برای منم دعاکنید
فقط اومدم بگم دعاکنید و....................

سلام.
اين تاپيك ي جورايي همش به آدم دلگرمي ميده.چون هروقت التماس دعا گفتم بعدش دعاي دوستان باعث دلگرمي من شده.
و واقعا ميشه تو اين تاپيك تاثير اجابت دعاهاي دسته جمعي رو ديد.
من ي دعايي دارم كه مستجاب شدنش برام مهمه.خواهشا با دلهاي پاكتون برام دعا كنيد.+دعا براي عاقبت بخيري

سیمرغ عزیز اگه برای دوسستون زحمت زیادی نداره بگید زیارت عاشورا رو با صد تا لعن وسلام و دعای علقه بخونن!
من چند سال پیش گره عجیبی به کارم افتاده بود که با این دعا حل شد!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به نیت گره گشایی از کار دوستان 100 صوات تقدیم به حضرت ابوالفضل علیه السلام
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین
اکشف کروبنا بحق اخیک الحسین علیه السلام
دوستم فردا بچه اش بدنیا میاد
بیزحمت براش دعا کنید که خودش و بچه اش سالم باشن
مرسی
به نیت حل مشکلات همه ی عزیزان هر جور که صلاحتونه و سلامتی و عاقبت بخیریتون ان شاء الله 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم...
يا وَصِىَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقاَّئِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ يا حُجَّةَ اللّهِ عَلى خَلْقِهِ يا سَيِّدَنا
وَمَوْلينا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللّهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللّهِ اِشْفَعْ لَناعِنْدَاللّهِ
اى جانشين حسن،اى يادگار شايسته،اى پايدار مورد اميد،اى مهدى اى فرزند فرستاده خدا،اى حجّت خدا بر بندگان،اى آقا و مولاى ما،به تو روى آورديم و تو را واسطه قرار داديم و به سوى خدا به تو توسّل جستيم،و تو را پيش روى حاجاتمان نهاديم،اى آبرومند نزد خدا،براى ما نزد خدا شفاعت كن.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
التماس دعا
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۰:۲۵)سیمرغ نوشته است: [ -> ]
بعدش برای یکی از دوستای دیگم که شدیدا تو زندگیش برای تک تک اعضای خانواده ش مشکلاتی به وجود اومده
یه بچه دستش شکسته تو گچه
یه پدر که بیماری قند داره باید پاهاش قطع بشه دو ماه تو بیمارستان بخوابه
یه خواهر که چندین بار جراحی کرده، غده های بدخیم آورده بدنش و وضعشو نمیتونم توصیف کنم و چندین جلسه شیمی درمانی و پرتو درمانی شده...
یه خواهر دیگه غذه 7کیلویی تو بدنشه...
یه ....
من دیگه ادامه ندادم
ولی بازم بود...
و مشکلاتشون واقعا زیاااااااااااااااااااااااااااااااااااده
خیلی زیاده
تو رو خدا براشون دعا کنید
دوستم بچه معلول هم داره
الهی دشمنش بمیره
کلا داره از همه طرف زجر میکشه
ولی همش شکرگزاره و واقعا بنده خوب و مخلص خداست
دلشکسته ست شدیداااااااااااااااااااا
براش دعا کنید
میگه از بس به بقیه روحیه دادم دارم میپکم
خواهش میکنم برای شفای عزیزانش حمدی قرائت کنید
بِسمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
الْحَمْدُ للَّهِ رَب الْعَلَمِینَ
الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
مَلِكِ یَوْمِ الدِّینِ
إِیَّاك نَعْبُدُ وَ إِیَّاك نَستَعِینُ
اهْدِنَا الصرَط الْمُستَقِیمَ
صِرَط الَّذِینَ أَنْعَمْت عَلَیْهِمْ غَیرِ الْمَغْضوبِ عَلَیْهِمْ وَ لا الضالِّینَ
صلوات
هر که در این بزم مقرب تر است * جام بلا بیشترش میدهند. . .
بسم الله الرحمن الرحیم
ان شاءالله برای رفع گرفتاریهای تمام مؤمنین و مؤمنات،بخصوص کسانی که التماس دعا گذاشتند و بخصوص این خانم، 110 صلوات هدیه به باب الحوائج،حضرت علی اصغر علیه السلام.
التماس دعا
ان شاءالله در این ماه عزیز که ماه نزول رخمت و برکت خداست دعا های همه به بهترین نحو به اجابت برسه.
برای حل دو تا مشکل ازتون التماس دعا دارم.