تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
با آرزوی شفای همه ی بیماران علی الخصوص بیماری یکی از بستگان meshkat عزیز و خواهر رفیق فاطمه خانم ، اومدم بگم یکی دیگه از بستگان ما دچار بیماری شده و آندوسکوپی کرده و جوابش 17 ـ 18 روز دیگه میاد . با این حال دکتر گفته وضعش خیلی خوب نیست . خواهشا براش دعا کنین . . . بهم حق بدین که دیگه حوصله هیچ چیزی رو نداشته باشم . خدائیش 5 ـ 6 سال میشه که خیلی تحت فشار شدید عصبی هستم . پروپوزالم تائید شده و باید تا پایان مهر تحویل بدم و هنوز هیچ کارم نکردم . واقعا دست و دلم به کاری نمیره . خواهشا برای بنده ی حقیر و خانواده ام دعا کنین . شدیدا محتاج دعائیم . . .
دعا برای ظهور حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یادتون نره . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
به لطف دعای شما خوبان دوقلوهای عزیز ما چن روز پیش از بیمارستان مرخص شدن و خدا رو شکر حالشون خوبه
انشاالله که همه مریضها از بستر بلند شن و به اغوش خانواده هاشون برگردن و گرفتاری همه دوستان هم به لطف خدا بر طرف بشه

[b]اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بسم الله الرحمن الرحیم

به نیت حل مشکلات همه ی عزیزان هر جور که صلاحشون هست:

يا وَصِىَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقاَّئِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ يا حُجَّةَ اللّهِ عَلى خَلْقِهِ يا سَيِّدَنا

وَمَوْلينا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللّهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللّهِ اِشْفَعْ لَناعِنْدَاللّهِ

اى جانشين حسن،اى يادگار شايسته،اى پايدار مورد اميد،اى مهدى‏ اى فرزند فرستاده خدا،اى حجّت خدا بر بندگان،اى آقا و مولاى ما،به تو روى آورديم و تو را واسطه قرار داديم و به سوى خدا به تو توسّل جستيم،و تو را پيش روى حاجاتمان نهاديم،اى آبرومند نزد خدا،براى ما نزد خدا شفاعت كن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

یه جمله قشنگ هست وقت سختی ها بعضا یادم میاد گرچه که بعضا سخته که عمل بشه ولی برای یه مومن بعید نیست

یادمان باشد دریای آرام، ناخدای قهرمان نمیسازد...

خیلی خیلی ناراحت شدم بابت مشکلات دوستان
ان شاالله که به زودی حل بشه...
که از درگاه خداوند بعید نیست...
ان شاالله

یاعلی
در پناه حق
بســـم الله الرحمن الرحیم

سلام Blush

من خیلی دیر کارم به چنین جایی میرسه
ولی الان واقعا محتاج یه جرعه آرامشم...

از بیرون و از نگاه همه زندگیم خیلی آروم و بی دغدغست ولی شدیدا گیج و بهم ریختم
خ خ خ محتاج دعاهای قشنگتون هستمBlush

برا مشکلات عزیزان هم دعا می کنم ان شاالله

اللهم عجل لولیک الفرج
دیگ نا ندارم...Silent
برای رفع گرفتاری و حاجت روایی همه دوستان انشالله یک حمد و 14 صلوات

بسم الله الرحمن الرحیم

چگونه دعا کنیم؟ با اقرار و اعتراف

خواهر ما یک پروژه ی چندین هفته ای با خواهرزاده مان داشت سر یاد گرفتن گفتن «ببخشید»! در این پروژه یکی از کارهایی که زن و شوهری بر آن اصرار داشتند این بود که وقتی این وروجک کار خطایی انجام داد، بد بودنش را بفهمد و به همین خاطر وادارش می کردند که حتماً بگوید: «ببخشید! اشتباه کردم!» و بعد از گفتن این حرف، اوضاع عادی می شود. شتر دیدی ندیدی.

البته خواهر زاده ی ما سخت زیر بار ببخشید گفتن می رود. مثلاً اگر چیزی بشکند و با نگاه چپ چپ دیگران مواجه شود، دست پیش می گیرد که: «خوب شچست (= شکست) دعوا نداره!» و لبهایش را غنچه می کند و از محل جرم متواری می شود.

شوهر خواهر ما اعتقاد دارد اینکه بچّه یاد بگیرد و به خطایش اعتراف کند، حتّی با اینکه کوچک است، اثرات تربیتی مهمی روی او می گذارد؛ چرا که هم فرق خوب و بد را می فهمد و هم این را یاد می گیرد که پای خطای خودش بایستد و اگر لازم است با گفتن «ببخشید» و زیر پا گذاشتن غرورش، خودش را تنبیه کند.

ما حتّی استادی داریم که تاکید می کرد اگر کسی اشتباهی کرد و بعد از آن ببخشید نگفت، گیر و گرفتاری در نفسش دارد. شاید به خاطر همین است که «هيچ بنده ‏اى از گناه بيرون نمی رود؛ جز به اقرار و اعتراف.»(1)

این ماجرای اقرار، از طرفی خیلی جدّی است و از طرف دیگر، راه خلاصی است. جوری که امیرمؤمنان، حضرت علی(علیه السلام) فرموده اند که در هنگام دیدن خانه ی خدا «در پشت خانه خدا هر چه به ياد داريد از گناهان خود اقرار نمائيد و هر چه در خاطر نداريد، چنين بگوئيد: خدايا آنچه ملائكه مأمور بر من از گناهان نوشته ‏اند و من فراموش كرده ‏ام، ببخش. هر كس اقرار به‏ گناه‏ خود در اين محل بنمايد و بشمارد و ياد آورد و استغفار نمايد، بر خداوند لازم است كه گناهان او را بيامرزد.» (2)

وقتی ما به گناهانمان اعتراف می کنیم، انگار به صورت ضمنی می گوییم: «می دانم چه چیزهای ارزشمندی را شکسته ام.» یا گفته ایم: «می دانم کارم زشت بود.»

تجربه ثابت کرده است، وقتی به اشتباهاتمان اعتراف می کنیم، تازه متوجّه عمق فاجعه می شویم. برعکس، وقتی کسی نباشد که در برابرش پاسخگو باشیم، خیلی راحت از کنار هر کار جنایت آمیزی می گذریم؛ فقط به شکستن گلدان فکر نکنید؛ فکرتان را ببرید سر حق دزدی و دروغ و حتّی کشتن آدمها و آن وقت فکر کنید خود شما اگر در برابر خداوند خود را پاسخگو نمی دیدید، امکان داشت چه کارهایی انجام دهید.

حالا وقتی وقت دعا می شود، معلوم است نمی شود سر سجاده بگوییم: «خوب شکستم دیگر! دعوا ندارد!» بلکه باید بگوییم: «بد کردم! ببخشید» و بعد که شرایط عادی شد و شتر دیدی ندیدی، آن وقت حاجتهایمان را بخواهیم.

خداوند مهربان، خیلی زود می گذرد. به خاطر همین، نامش «سریع الرّضا» شده است. «خداوند تعالى از مردم جز دو خصلت نخواسته است: اعتراف به نعمت‏ ها براى او تا نعمت را بر ايشان بيفزايد و اعتراف به گناهان خود، تا آنها را بر ايشان بيامرزد.»(3)

پی نوشت:
1. روایت از امام صادق علیه السلام. كلينى، محمد بن يعقوب، أصول الكافي، ترجمه كمره‏اى، قم، اسوه، چاپ: سوم، 1375، ج‏6 ؛ ص63؛ با استفاده از نرم افزار جامع الاحادیث نور 3/5.
2. مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، احتجاجات ( ترجمه جلد 9 بحار الأنوار)، تهران، اسلامیه، چاپ: اول، 1379، ج‏2 ؛ ص92.
3. روایت از امام صادق(علیه السلام)، کلینی، محمّد بن یعقوب، «الکافی»، همان، ج‏5 ؛ ص499.
«واکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فإنّ ذلک فرجکم»
برای تعجیل در امر فرج ، بسیار دعا کنید که همان فرج شماست.»
(کمال الدین و تمام النعمه ، باب ۴۵، حدیث۴)
به نام خدا
باسلام
دوستان بزرگوار روزجمعه است
جهت تعجیل درفرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات
شفای تمام مریض ها
دوستان 4شنبه همین هفته بنده باید برای موردی خاص به پزشک مراجعه کنم دعا کنید برام ..........

ان شاالله درکنارعزیزانتان سلامت وعاقبت به خیرباشید به برکت صلوات برمحمدوآل محمد

آدرس های مرجع