بنویس نام مرا در کف دستت ای دوست
تا به هنگام قنوتت نبری از یادم!!!!!!!
بسم الله الرّحمن الرّحیم
یه حاجتی دارم.
التماس دعای شدید و فراوان دارم از همه شما بزرگواران...
به نام خدا
روزی مردی خواب عجیبی دید
خواب دیدکه پیش فرشته هاست وبه کارهای آنان نگاه میکند
هنگام ورود دسته ی بزرگی ازفرشتگان رادیدکه سخت مشغول کارند وتندتندنامه هایی راکه توسط پیک هااززمین می رسندرابازمیکنندوآنهاراداخل جعبه میگذارند
مردازفرشته پرسیدشماچکارمیکنیدفرشته درحالی که داشت نامه رابازمیکردگفت اینجابخش دریافت است ومادعاهاوتقاضای مردم ازخداوندراتحویل می گیریم
مردکمی جلوتررفت بازتعدادی ازفرشتگان رادیدکه کاغذهایی راداخل پاکت می گذارندوآنهاراتوسط پیک هایی به زمین می فرستند
مردپرسید:شماهاچکارمیکنیدیکی ازفرشتگان باعجله گفت اینجابخش ارسال است ماالطاف ورحمت خداوندرابرای بندگان به زمین می فرستیم
مردکمی جلوتررفت وفرشته ای رادیدکه بیکارنشسته است باتعجب ازفرشته پرسیدشماچرابیکارید
فرشته جواب داداینجابخش تصدیق جواب است مردمی که دعاهایشان مستجاب شده بایدجواب بفرستندفقط عده ی کمی جواب می دهند
مردازفرشته پرسیدمردم چگونه می توانندجواب بفرستند:
فرشته پاسخ داد بسیارساده است فقطکافی بگویند
خدایاشکر...............
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم اشف کل مریض
صلوات
بسم الله الرحمن الرحیم
برای رفع بلاها و گرفتاری ها و مشکلات و برآمدن حاجات شما عزیزان هرطور که به صلاحتونه و عاقبت بخیریتون 40 صلوات + و عجل فرجهم ان شاء الله می فرستم
برای بنده و خانواده ام هم دعا کنید.
سلام دوستان گرامی
نزدیکه روزِ مادرِ، برای سلامتیه تمام مادرها و همچنین مادر من
دعا کنید. دعا کنید خداوند اون مشکل جسمی که واسش پیش اومده رو شفا بده.
درضمن،حقیر،یه حاجت دارم و یک مشکل که جدیدن واسم پیش اومده. 
خواهش میکنم با نفس های پاکتون برام دعا کنید.
ناراحتم. 
در رأس همه دعاهاتونم،دعا برای فرج آقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف،فراموش نشه.
منم لایق باشم برای همه شما بزرگواران دعا میکنم.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خواهران و برادران عزیز
بنده یکی دوتا خواب عجیب دیدم اگر دوستی هست که تعبیر یا معنیشو میدونه بگه لطفا ، البته اگر تعبیر ناجوری داره خصوصی بفرمایید
دیشب خواب دیدم که با جمعی حدود ده نفر از یه هتل حرکت کردیم پیاده ، از دو سه تا هتل دیگه رد شدیم و رسیدیم به یه دیوار بسیار بلند شبیه دیوار چین! سفید رنگ م بود.
برای عبور از دیوار رفتیم بالای سرویس بهداشتی ها و از این طریق رفتیم اونطرف دیوار و یکم دیگه حرکت کردیم رسیدیم به مسجدالحرام! رفتیم داخل و همون حدود ده نفره یه نماز جماعتی خوندیم. افرادی دور و برمون رفت و آمد داشتن ولی نمیدونم چرا اونا جماعت نماز نمیخوندن ، گویی وقت اذان نیست...
ما نماز جماعت مغرب و عشا رو خوندیم بعد من و یکی دو نفر دیگه دوتا نماز قضا و مستحبی هم خوندیم. خواستیم برگردیم رسیدیم به همون دیواره ، ولی اینبار برای برگشت وضعیت تغییر کرده بود. ب گونه ای که ما باید از یه دیوار حدود دو متری میرفتیم بالا ، بعد از روی دیوار و از ارتفاع دو متر یا شایدم بیشتر میپریدیم روی یک تخته ، تخته ای که روی داربست فلزی قرار داشت! بسیار صحنه ی وحشتناکی بود.... همینجور دو دل بودیم که بریم یا نه دیدیم یک گروه دیگه که داشتند برمیگشتند مثل ما ، یکیشون اومد بپره روی تخته ولی نتونست و افتاد پایین! از اون ارتفاق زیاد... همینجور که سقوطش رو تماشا میکردم داشتم به این فکر میکردم که به هیچ عنوان نمیشه برگشت... و فکر غذا و اینا بودم که از خواب پریدم.
چند وقت پیش هم درخوابی مشابه ، دیدم با لباس احرام داریم میریم برای طواف... باید سوار اتوبوس میشدیم تا ما را به مسجد الحرام ببره. من یه لحظه رفتم دستشویی و بیام دیدم اتوبوس رفته و من جا موندم :|
ضمن توضیح اینکه بنده قبلا مکه رفته ام.
سلام
دوستان یه خواهش .......فردا صبح رو از دست ندین
برا من زیاد پیش اومد ......
صبح جمعه خواب موندم...........حالا مگه چی شد!!!!!!!!!!
دعای ندبه پرید!!!!!!
قرارمون فردا ساعت 7 صبح اگه خدا بخواد
اگه کنار هم نیستیم دلمون با هم پیش او باشه
یا علی