تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

بنده چند هفته پیش مصاحبه ی ورودی حوزه داشتم. آزمونش قبول شدم اما باید مصاحبه رو هم قبول بشم . این هفته إن شاء الله جوابش میاد.

خواهش میکنم دعا کنید که امام زمان (ارواحنا فداه) این رو سیاه رو به سربازی قبول کنه.
بسم الله...
سلام
(۹/مرداد/۹۴ ۲۱:۴۸)بی صدا نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
بزرگواران! ان شاءالله همتون حاجت روا بشید. . .

بنده یک شخص بسیار روسیاه،بسیار خطاکار،بسیار گنهکار و بسیار گرفتارم و ناامیدم از زندگیم، اگر امکانش هست،خیلی زیاد برای سر و سامان گرفتن زندگیم و خوب شدن اخلاقم دعا کنید که بسیار محتاجم و زندگیم رو به نابودیه. . .
برادر یا خواهر گرامی
خدایی ناکرده اگر فکر می کنید بار گناهانتون سنگین هست (مثل خودم!!!!)، بر محمد و آل محمد بسیار صلوات بفرستید
ان شاء الله مشکلاتتون حل خواهد شد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

التماس دعای فرج مولا ...SmileSmile

«واکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فإنّ ذلک فرجکم»

«برای تعجیل در امر فرج ، بسیار دعا کنید که همان فرج شماست.»

(کمال الدین و تمام النعمه ، باب ۴۵، حدیث۴)

دعایی که از تعجیل در فرج مهمتر است (لینک)
سلام دوستان
لطفا برای شفای پدرم دعا کنید.
حالش اصلا خوب نیست و نیاز ب جراحی داره.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
با دعای شما بزرگواران شهید عزیزمون مهمانی ما رو قبول دعوت کرد . از همه ی شما دوستان عزیز متشکرم . جالبه دیشب متوجه شدم که شهید خودش وصیت کرده که من رو توی حسینیه مون حتما ببرید . یه نکته بگم اونم اینه که این شهید بزرگوار برای اینکه بیاد سمت حسینیه مون (که اون موقع پایگاه بسیج بوده و الانم هست) ، پدر و مادرش رو مجاب کرده بود از جائیکه بودن نقل مکان کنن . خدا رحمتش کنه که البته شهدا خدا بیامرزی نمیخوان . مائیم که سخت محتاج آمرزشیم و مرده ایم .
از همه ی رفقا واقعا تشکر میکنم . اما یه موضوع رو بگم تا یادم نرفته . کسی از دوستان میدونه چطور میشه ،با حاج میثم مطیعی ارتباط برقرار کرد ؟ کسی شماره ای ، خط ارتباطی یا کسی رو می شناسه که بشه از ایشون دعوت کرد ؟ ممنون میشم اگه کسی میدونه اطلاع بده . محل برگزاری مراسم شب وداع رو با قطعی شدن مداح حتما توی تالار اطلاع رسانی میکنم .
اگه دوستانی میتونن کمک کنن ، منتظرم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
التماس دعای فرج مولا ...SmileSmile

«واکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فإنّ ذلک فرجکم»

«برای تعجیل در امر فرج ، بسیار دعا کنید که همان فرج شماست.»

(کمال الدین و تمام النعمه ، باب ۴۵، حدیث۴)

دعایی که از تعجیل در فرج مهمتر است (لینک)
(۸/مرداد/۹۴ ۱۶:۵۵)Rangheshafagh نوشته است: [ -> ]تشکر حتما انجام میدم
اما تا میام یه گره از گرفتاریمو باز کنم گره دیگه هی گره دیگه
خیلی خسته شدم خیلی خیلی
اگه یه لحظه امکانش باشه و یادتون بودم دعام کنین که همه چیز یا کلا ختم بخیر بشه یا کلا ... !!!
بالاخره تموم شد و مادر شوهر نذاشت ، حالم زیاد هم خوب نیست زیاد هم بد نیست
اما فقط سپردم به خدا
گاهی اوقات جدایی هم بدک نیست اما فقط صبر میخواد
سلام
ممنون میشم اگه برام دعا کنید.
حالم اصلا خوب نیست و مرگ رو جلو چشام میبینم.
سلام علیکم
دوستان عزیز و گرامی ام
اگر خداوند بپذیرد ، با خواندن نوشته های شما براتون دعا می کنیم اما اگر می بینید که شرایط طوری هست که احتیاج به کمک دارید حتما از مشاوران خوب و معتمد و کار آمد ، برای رفع مشکلاتتون کمک بگیرید و این کمک گرفتن رو به تعویق نیاندازید .
نت فضای خاصی دارد که همدردی های در اون راه به جایی نمیبرد چه بسا مشکلات ثانویه ایجاد بشود .
به عنوان خواهر کوچک تر این توصیه رو به همه عزیزانی دارم که این پست رو می خوانند .Heart
با سلام
از همه شما دوستان التماس دعا دارم ....
گناه رفته در چشمم خدا دارد فوت میکند این اشک ها بی دلیل نیست Sad
درپناه خدا...
(۹/مرداد/۹۴ ۲۱:۴۸)بی صدا نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
بزرگواران! ان شاءالله همتون حاجت روا بشید. . .

بنده یک شخص بسیار روسیاه،بسیار خطاکار،بسیار گنهکار و بسیار گرفتارم و ناامیدم از زندگیم، اگر امکانش هست،خیلی زیاد برای سر و سامان گرفتن زندگیم و خوب شدن اخلاقم دعا کنید که بسیار محتاجم و زندگیم رو به نابودیه. . .

به نام خداوند
"از تو ناامید نیستم، در حالی که در توبه را به رویم گشوده ای، ..."
دعای 12 صحیفه سجادیه، در اعتراف به گناهان و ذرخواست توبه
آدرس های مرجع