تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان ، لطفا سر سفره افطار همه جوون ها رو دعا بفرمائید ، برای عاقبت بخیری برای حفظ ایمان و برای آدم شدن... Blush

التماس دعا.
در پناه حق.
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستانِ گلم

این روزها که بر اثر یسری مسائل کم تر از قبل میرسم تالار بیام،خیلی دلم واستون تنگ شده.

ان شاءالله روزه تون و طاعاتتون قبول باشه عزیزان و حاجت روا باشید.

من با تمامه رو سیاهیم،خیلی تو لحظات معنوی به یادتون هستم.

ازتون میخوام واسه شرایطی که توش هستم،تو این شب ها،خیییییلی دعا کنید برام . دعا کنید خدا کمکم کنه. (در روزهای حساسی بسر میبرم)

منم برای عاقبت بخیریه همتون از ته دل دعا میکنم.

التماس دعا
(۳۰/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۴)farzaneh نوشته است: [ -> ]بسم الله

با عرض سلام

حقیر از دوستان گرامی خواهش میکنم که برای سلامتی مجنون العباس گرامی دعا کنید...

ان شاء الله که مجنون العباس گرامی با دعای شما خوبان شفا عاجل پیدا کنند و عاقبت بخیر بشن...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

به نام خدای بزرگ
باسلام خدمت تمامی شمابزرگواران گرامی
ممنونم ازدعای خیرتمامی عزیزان
به لطف خداودعای شمابزرگواران دربهبودی به سرمیبرم
ازتمامی بزرگواران که ازطریق پیام خصوصی -ایمیل-تماس تلفنی جویای حال بنده بودندبسیارسپاس گزارم

امیدوارم درکنارعزیزانتان درسلامتی کامل وآرامش کامل باشید
درلحظات ناب افطاروسحرمارونیرازدعای خودبی نصیب نگذارید
من نیزاگرقابل باشم برای همه شماعزیزان دعامیکنم
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم اشف کل مریض
صلواتAngel
برای سلامتی و عاقبت به خیری همه ی دوستان

انشاالله

اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
بسم الله

با عرض سلام

ان شاء الله به نیت سلامتی و عاقبت بخیر شدن دوستان و اینکه ان شاء الله هرچی صلاحشونه براشون اتفاق بیفته ان شاء الله 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم...

ممنون میشم که برای حقیر هم دعا کنید خیلی محتاج دعا هستم...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
به نام خدا

سلام

طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق

از تمامِ روزه دارانِ گرامی التماس دعا دارم.

مخصوصاً تعجیل در امر فرج.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
مطلع شدم حال پدر یکی از دوستان حقیقی بنده خرابه
التماس دعا داشت
براش دعا کنید
هرچی باشه بد یا خوب پدر هستش.
(۱/خرداد/۹۳ ۱۸:۳۶)Anti gods نوشته است: [ -> ]سلام خدمت همه دوستان
نمیدونم این چیزی که میخوام بگم اونقدی مهم حساب میشه که اینجا بخوام بگم یا نه...حداقل واسه خود من که خیلی مهمه
ازتون عاجزانه میخوام واسه یه نفری که خیلی دوسش دارم دعا کنید که خدا عشقو محبت اسلامو اهل بیتو تو دلش بزاره....به قول معروف مهرشونو تو دلش بزاره و سمت یه سری از ناهنجاریهای جامعه امروزی که متاسفانه رایج شده نره....
اینو واسه این گفتم چون این فرد ادم خوبیه و واقعا دل میسوزه که حب اهل بیت تو دلش نباشه و سمت یه سری مسائلی بره که در شان یه آدم خوب و سالم وبا خدا نیست...دعا کنید که خدا حفظش کنه...شما ها دلتون پاکه از خدا بخواید لطفا... ببخشید سرتونو درد اوردم..ایشالا عشقو محبت اهل بیت تو دل همه ادما باشه...یا علیRoseRoseRose
دوستان این مشکلی که چند وقت قبل بهتون گفتم که واسم دعا کنید متاسفانه شدیدتر شده و خلاصه خیلی ناراحتم....ازتون عاجزانه میخوام به حق همین روزا مشکلیو که نقلش زدم حل بشه...ازتون خواهش میکنم به حق همین روزا با دلای پاک و روزه دارتون دعا کنید واسم...خواهش خواهش خواهش....بببخشید که تکرار میکنم چون واقعا وضعیت بدیه...نماز روزه هاتون قبول
RoseRoseRose
سلام دوستان
متاسفانه دایی عزیز تر از جونم چند هفته اس حالش بَده و دکترا هنوز تشخیص ندادن چه بیماری گرفته !

دعا کنید بیماریه بدی نگرفته باشه که من تحمل و چشم دیدن درد کشیدن دایی جونمو ندارم.
براش دعا کنید .
سلام بر مهدي مظلوم و غريب

(۱۱/تیر/۹۳ ۱۶:۴۰)mahdy30na نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
مطلع شدم حال پدر یکی از دوستان حقیقی بنده خرابه
التماس دعا داشت
براش دعا کنید
هرچی باشه بد یا خوب پدر هستش.

براي فرج ارباب دعا كنيد

(۱۲/تیر/۹۳ ۱:۵۱)Anti gods نوشته است: [ -> ]دوستان این مشکلی که چند وقت قبل بهتون گفتم که واسم دعا کنید متاسفانه شدیدتر شده و خلاصه خیلی ناراحتم....ازتون عاجزانه میخوام به حق همین روزا مشکلیو که نقلش زدم حل بشه...ازتون خواهش میکنم به حق همین روزا با دلای پاک و روزه دارتون دعا کنید واسم...خواهش خواهش خواهش....بببخشید که تکرار میکنم چون واقعا وضعیت بدیه...نماز روزه هاتون قبول
RoseRoseRose
براي فرج ارباب دعا كنيد

(۱۲/تیر/۹۳ ۳:۱۳)دختر خورشید نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
متاسفانه دایی عزیز تر از جونم چند هفته اس حالش بَده و دکترا هنوز تشخیص ندادن چه بیماری گرفته !

دعا کنید بیماریه بدی نگرفته باشه که من تحمل و چشم دیدن درد کشیدن دایی جونمو ندارم.
براش دعا کنید .
براي فرج ارباب دعا كنيد

[تصویر: babolgif-5.gif]
آدرس های مرجع