تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله

با عرض سلام

طاعات و عباداتتون مقبول حق ان شاء الله...

شهادت امام علی (علیه السلام) رو به همه ی دوستان گرامی تسلیت عرض میکنم.

حقیر فردا کار مهمی دارم از دوستان گرامی عاجزانه میخوام دعا کنید که ان شاء الله هرچی صلاحه برام اتفاق بیفته و ان شاء الله عاقبت بخیر بشم ...

ممنون

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
«واکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فإنّ ذلک فرجکم»
برای تعجیل در امر فرج ، بسیار دعا کنید که همان فرج شماست.»

(کمال الدین و تمام النعمه ، باب ۴۵، حدیث۴)
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: 45848660178180199337.jpg]

التماس دعای فرج
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
به نام خدا
برادر زاده هام (دوقلوها) امروز خیلی غیره منتظره و یه ماه زودتر قراره به دنیا بیان
برای سلامتی هر دوشون التماس دعا

به نام خدا

جنایت دیروز توی شجاعیه (بچه بغل مادرش زیر آوار مونده)....
آدم نمی دونه چی بگه.....
این روزا و این لحظه های استجابت دعا، اینا رو فراموش نکنیم یه وقت!!!!

[تصویر: gaza14.jpg]

اینجانب به مردم غزه، به مردان وزنان مظلوم و مقاوم، به کودکان معصوم و غنچه‌ها ی پرپر شده درود میفرستم و صبر و فرج و پیروزی آنان را از خدا مسئلت می‌کنم.

مقام معظم رهبری

به نام خدا

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام
نماز ،روزه های همتون مورد قبول درگاه حق باشه ان شاءالله

دوستان! برای شاغل شدنه همه ی جوونهای بیکاره این مملکت که هر کدام به نوعی با مشکلاتی دسته و پنجه نرم میکنند،خیلی خیلی در این شب های باقی مانده دعا کنید.

مخصوصاً واسه شخصه مورد نظر من.

ممنونتون میشم.

التماس دعا
سلام سلام سلام
دوستان راستشوبگم ناامیدی ازخداچیزبدیه ولی بااین حال من نامیدشدم
اخه جوابمونمیده فکرنکنم کسی تاحالا اندازه من دعاکره باشه وخداروقسم داده باشه اماجواب نمیده دیگه،چه کنیم دیگه زورکه نیست دوستم نداره!شمامن رودعاکنیدشایدبواسطه شماحاجتموگرفتم ممنونHeart
به نام خدا

چگونه دعا کنیم؟ با اصرار

فکر کن دعوت می شوی افطاری. وقتی به خانه ی صاحبخانه رسیدی، صاف و مودّب می ایستی و زل می زنی به در و هر کس می گوید: «حالا چرا در نمی زنی؟» می گویی: «صاحب خانه خودش می داند من قرار است بیایم؛ وقتش که برسد باز می کند.»

حالا برعکسش را هم تصوّر کن. زنگ می زنی خودت را دعوت می کنی؛ بعدش در طول هفته زنگ می زنی که به صاحبخانه بگویی: «زیاد زحمت نکش؛ می آییم دور هم باشیم.» و شب مهمانی هم زنگ می زنی که مطمئنّشان کنی می روی. بعد هم ذوق زده از این که به سفره ی پهنی می رسی، با زنگ آیفون از آن بوق های عروسی می زنی تا صاحبخانه بفهمد چقدر منتظر باز کردن در هستی.

خدایی! خودت دوست داری میزبان کدام یکی باشی؟ آنکس که حتّی زحمت در زدن هم به خودش نمی دهد یا آنکس که ذوق زده و پرلبخند، به سوی خانه ات می آید؟
«خداوند درخواست ‏كننده ی مصرّ را دوست دارد.»(1) از آنهایی که – با در نظر گرفتن صلاحی که خدا می خواهد- دائم دستشان روی زنگ است که خدا درهای اجابت را باز کند.

رئیس مکتب جعفری(علیه السلام) می فرماید: «...دعا كن و مگو كه كار گذشته است و آنچه مقدر شده همان می شود (و دعا اثرى ندارد). همانا نزد خداى عزّ و جلّ منزلت و مقامى‏ است كه بدان نتوان رسيد جز به درخواست و مسألت؛ و اگر بنده ‏اى دهان خود ببندد و درخواست نكند، چيزى به او داده نمی شود. پس درخواست كن تا به تو داده شود... هيچ درى نيست كه كوبيده شود، جز اينكه اميد آن رود كه به روى كوبنده باز شود.» (2)
ختم کلام!

پی نوشت:
1. ابن فهد حلى، احمد بن محمد، آيين بندگى و نيايش (ترجمه عدة الداعي) - ايران ؛ قم، بنياد معارف اسلامي چاپ: اول، 1375، ص 261؛ با استفاده از نرم افزار جامع الاحادیث نور 3/5.
2. كلينى، محمد بن يعقوب، أصول الكافي / ترجمه مصطفوى - تهران، كتاب فروشى علميه اسلاميه‏، چاپ: اول، 1369، ج‏4، ص211؛ با استفاده از همان.

. . . . . .

التماس دعا...
بسم الله الرحمن الرحیم

برای سلامتی امام زمان و تعجیل در امر فرج

[b]اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
انشاالله که گرفتاری همه دوستان به نحوی که به صلاحشون هست حل بشه
هر کی مشکل بیکاری داره
همه دختر پسرای دم بخت
و همه بیماران

انشاالله به زودی زود با عنایت خداوند متعال مورد رحمت قرار بگیرند و حاجات همه روا بشه

راستی
دوقلوها به لطف دعای شما دوستان به سلامتی قدم به این دنیا گذاشتن فقط هنوز بستری هستند و احتمالا تا 10 روز آینده هم باید داخل دستگاه باشن.
به جهت اینکه زودتر حالشون خوب شه و مرخص شن و در آغوش مادرشون قرار بگیرن از همگیتون التماس دعا دارم.

آدرس های مرجع