تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بانام ویادخدای مهربان وبزرگ.صلوات برای ظهورآقاامام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)...دراین دنیای مجازی هرچندمجازی ولی برای من یه دنیای حقیقی است چون بزرگوارانی رادراین دنیای مجازی(تالاربیداری اندیشه)خداوندبه بنده عنایت کردکه دلخوشم اول به صلاح ومصلحت خداوبعددل خوشم به دعای شمابزرگواران....توروخداازشمابزرگواران خواهش میکنم دعایم کنید خواهش میکنم بنده روحلال کنیدروم سیاه وشرمنده که گاه وبی گاه دراین تاپیک پست میزارم. دیگه روم نمیشه دراین تاپیک پست بزارم امیدوارم خدابه همه ودرآخربه من حقیریه گوشه چشمی نگاه کنه وشامل رحمت خاص خداوندرحمان ورحیم باشیم...صلوات...HeartSadHeart
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستای خوبم؛
یکی ازدوستان همسرم مبتلابه بیماری سرطان شدهSadازتک تک شمامیخوام باقلبای مهربونتون برای شفاش دعاکنیدSad
یادتون نره Sad
به نیت شفاش:
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم....
بچه هادعاکنید...Sad
سلام
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
[/font]
اللهم عجل لولیک الفرج
[font=Arial]یا علی علیه السلام
به نام خدا

متاسفانه به خاطر پاره ای مشکلات اصلاً روحیه مناسبی ندارم ...

از دوستان عزیز التماس دعا دارم ...
بانام ویادخدابرای فرج آقاصاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)وهم چنین بازشدن تمامی گره هابه دستان آقاحضرت مهدی وآقاقمربنی هاشم وبرآورده شدن حاجات شرعی وختم به خیرشدن حاجات ازباب رحمت ومصلحت خداوندبزرگ مخصوصاحاجات شمابرادران وخواهران بزرگوارم 14صلوات هدیه به 14معصوم(علیه السلام)
به نام خدا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام به دوستای گلم! [تصویر: flowers-298.gif]

بچها! من یه گیری در کارم پیش اومده (که مسببشم خودمم)
که به دعای شما ها واقعن احتیاج دارم.

مطمئنم اینجا دلهای پاکی وجود داره که وقتی برای بقیه دعا کنن، (بصلاح باشه)حتمأ مستجاب میشه.

ان شاءالله مشکلات همه حل بشه و حاجات همه برآورده. برای منه روسیاهم دعا کنید لطفأ.

التماس دعا
(۷/بهمن/۹۲ ۱۳:۵۹)Bahar نوشته است: [ -> ]به نام خدا

مطمئنم اینجا دلهای پاکی وجود داره که وقتی برای بقیه دعا کنن، (بصلاح باشه)حتمأ مستجاب میشه.

ان شاءالله مشکلات همه حل بشه و حاجات همه برآورده. برای منه روسیاهم دعا کنید لطفأ.

التماس دعا

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.....لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین(ذکریونسیه) دل بنده که ناخالصه وحسابم ازهمه خواهران وبرادران گلم دراین تالارجداست ولی این ذکروصلوات ازجانب بنده حقیربه همه ی عزیزانم درتالار
سلام
اللهم عجل لولیک الفرج

یا اباالفضل علیه السلام
نقل قول:به نام خدا

التماس دعا

سلام دوستان خیییلی خوبم Smile

حل شد خداروشکر.
ممنون بابته دعاتون.ان شاءالله خداوند حاجات قلبیه همتونو برآورده کنه.

التماس دعا
بسم الله
باعرض سلام
ممنون میشم برای حقیر هم دعا کنید.....
حقیر هم دعاگوی همه دوستان گرامی تالار اگر لایق باشم هستم...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
آدرس های مرجع