تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
فوری فوری

یکی از دوستانم ، خواهرش همراه با دخترش و شوهرش تصادف کرده
داماد و خواهرزاده ش فوت کردن، خواهرش هم توی کماست

تروخدا دعا کنید به هوش بیاد، از لین داغون تر نشه

یا الله یاالله یا الله یاالله یا الله
یا الله یا الله یاالله یا الله یاالله
(۲۰/خرداد/۹۳ ۱۰:۰۵)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]فوری فوری

یکی از دوستانم ، خواهرش همراه با دخترش و شوهرش تصادف کرده
داماد و خواهرزاده ش فوت کردن، خواهرش هم توی کماست

تروخدا دعا کنید به هوش بیاد، از لین داغون تر نشه

یا الله یاالله یا الله یاالله یا الله
یا الله یا الله یاالله یا الله یاالله

بسم الله
سلام
خیلی ناراحت شدم...

ان شاء الله خدا به خانوادشون صبر بده...

به نیت شفا عاجلشون و ان شاء الله عاقبت بخیر بشن 14 سوره حمد شفا قرائت میکنم...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ وَيَجْعَلُكُمْ خُلَفَاء الْأَرْضِ أَإِلَهٌ مَّعَ اللَّهِ قَلِيلًا مَّا تَذَكَّرُونَ

برای سلامتی و شفای خواهر عزیزمان 14 صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
به نام خدا
سلام علیکم
[تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif]
تورو به حضرت زهرا(سلام الله علیها) برام دعا کنید..........
[تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif]
به نام خدا
سلام دوستان این اولین نوشتم توی بیداری اندیشه
تا حالا توی زندگیم چندین بار معجزه دعا رو دیدم و حالا از همه ی دوستان میخوام برام دعا کنید بخاطر اشتباهی که از روی نادانی و نداشتن سلامت عقل انجام دادم
التماس دعای مخصووص (سیدسجاد)
ای پست مخاطب خاص دارد .و خود مخاطب میدونه که کیه... میتونید نخونیدش ...Sad

اقا جان زخم هایم که سر وا میکنند بهانه ای برای مرهم نهی تو پیدا میکنم.
چه ها که نکردیم برای غبار الودگی هوای دل ...
اقا جان ای همیشه بیننده دلسوز ....
ای پدر زمان ...

دل دخترکی که میگیرد تمنای دستان نیرومند پدر را دارد. ....
گفتم پدر Crying به یاد دخترکان شهیدی افتادم که شاید هرگز ندانستند دستان نیرومند پدر یعنی چه.
گفتم دستان پدرCrying ... دستان پدر یعنی همان دستانی که زبرند .. همان دستانی که وقتی جیغ بنفش سر میدهی سراسیمه می ایند که چه شده دخترم؟

گفتم دخترمCrying... دخترم شاید یعنی اخرین جمله حسین (علیه السلام)بود وقتی دخترش را...رقیه اش را... Crying

اقا جان دیگر طاقتم طاق شده...
خاصیت دختر کان است که لج میکنند...
این بار میخواهم لج کنم
....................................................................................................​.........................................

ای پدر زمان ما که دستهامون الودست.. اسمون شهرمون پر از غبار گناست... دیگر امیدی به استجابت نیست جز دستان توانمند یک پدر و لجبازی یک دختر...

اقا جان بچه ها که میان اینجا برای هم التماس دعا مینوسند بهانست... بهانه برای خواند شما... برای دعا کردن شما..
نگید که اینجا نمیاید که من باورم نمیشه
نگید که این التماسها رو میبینید و دعا نمیکنید .که من باورم نمیشه...

اقا جان چه میشود مرا که این اشک ها تمامی ندارد؟

ای کاش رواج گریه ها کمی کم شود
ای کاش کساد بازار گل فروش از بی رونقی اشکها نبود ...

اقا جان این دستان التماس گوی من آن قلب رئوف شما... تو را به دستان رقیه ... پدریمان کن که سنگینی بار یتیمی از حد گذشت....
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر تو ای نور خدا در تاریکی های زمین!!...

از آن بالا بالا ما را انداختند پایین آقا! تاریکه، چه جور!!

این پایین را می گویم. چشم، چشمو نمی بینه!
مثل اتاق که تاریک باشه، نه! مثل شب رودخانه، شاید هم مثل رودخانه ی یک شب. غلیظ!
دست که می بریم جلو، دستامون توی تاریکی گیر می کنه.
حتی دستمونو هم نمی بینیم. موج های تاریکی هر هر می ریزن روی هم!
خالیست!!. دور و برمون رو می گم. هیچی نیست!!.

نه چیزی که بشه گرفت، نه چیزی که بشه روش ایستاد یا بهش تکیه کرد. مثل بیابان لخت؟ نه! تو بیابان اقلا زیر پای آدم چیزی هست، ولی اینجا نیست!!. حتی زیر پاهامونم خالیه!

آقا، تنهاییم!!

صدای ناله ی همدیگه رو می شنویم، ولی هر چه دست می کشیم همدیگه رو پیدا نمی کنیم. دست هامونو کشیدیم جلو، کورمال، کورمال، دور خودمون می چرخیم و دنبال چیزی که نیست می گردیم!!!.
می گویید: "من این جام این جا تاریک نیست! من فانوس دارم!" آقا دلمان غلنج رفت. داد می زنیم : "کجا؟ کدام طرف؟"
می گویید : "یک قدم جلوتر."

از ذوق جیغ می کشیم. یک پایمان را بلند می کنیم که بگذاریم جلوتر! یک دفعه گیج می شویم!!!. ما مدت ها بود داشتیم می چرخیدیم. حالا دیگه یادمان نمی آمد که اول به کدام جهت آمده بودیم قبل از چرخیدن! نه اصلا یادمان نمیاد!!!.

پای بالا رفته را به کدام طرف زمین بگذاریم که اسمش جلوتر باشد؟ نمی دانیم. گفتیم شاید دور بعدی معلوم شود. باز می چرخیم!!.
این ها همه را می دانید که، خب حالا یک مطلب کوچک: ما هنوز همان جاییم آقا! تو همان حال ها! داریم می چرخیم تا شاید دور بعدی بفهمیم. عجیب است؟ نه؟ باورتان نمی شود؟ هستیم دیگر! درست همان جا! فقط فرقی که کرده، صدای شما یواش تر می آید. هر هر موج های تاریکی هم بلند تر شده!

چه وضع گریه داری داریم. همین طور دستمان روی تن تاریکی است، داریم می چرخیم. صدای شما می آید. یک پای ما توی هوا است. اشک هایمان می ریزند وسط دایره ای که دورش می چرخیم.
آقا فانوس را بگیرید بالاتر! همین آقا! من اصلا آمده ام همین را بگویم: فانوس را بگیرید بالاتر.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

«سرداب » چه مي فهمد که «نيمه شعبان » خودش يک ماه است. «ليلة القدر»، هر سال، در يک شب، ظهور مي کند. ماه، فقط سي روز نيست.

بهار، اولين فصلي است که ماههايش سي و يک روز مي شود. اين يک روز، مال تو... جمعه که قابل تو را ندارد!

جمعه، تنها روزهفته است که تنها يک «نقطه » دارد. تو، در همان نقطه اي، که جمعه دارد. خوانايي آن، به همان نقطه است که گاهي هويتش را تغيير مي دهد و مي شود «خال هاشمي » تو...

خفاش، هيچ وقت تفسير درستي از خورشيد به دست نمي دهد... مشکل، سواد نيست.

دانشکده، يک راه عاشق شدن را مي گويد: هفتاد و يک راه ديگرش، در خاطر نينوايي توست.

شعبان، تولد تو را مي شناسد... و من نيز... که تو را نمي شناسم.

سرم گيج مي رود، تو مي آيي... چشمهايم باراني اند و دلم، خشک است.
«باران » من! «احسان » کن!

.
.
.

راستی من هروقت فکر می کنم که مشکلات احاطم کرده و غم و غصه ی عالم برای من ریخته شده و مصیبتام زیاده، این مداحیو گوش می دم تا دوباره یادم بیاد که غصه های من در برابر اون صبور چیزی نیست و یه خورده مکانیزم صبرم فعالتر شه.
به شما هم پیشنهاد می کنم هر وقت تو همچین موقعیتی گیر کردید، شما هم به این گوش بدید :

سلام برادر

پیشاپیش عیدتون مبارک
ان شاءالله که این آخرین سالی باشه، که عید رو بدون صاحب اصلیش جشن می گیرم
اصلا ان شاءالله که همین عید، عید ظهور آقا باشه

ببخشید که خیلی طولانی شدBlush
یاعلی
خدا نگهدار

به نام خدا

خواهر گلم!خدا خیرت بده! Smile یلحظه فکر کردم میخواهی بری از تالار که اینجور ارسال زدی!!!

هر چقدر ارسالتو میخوندم ... MatUndecidedConfusedSad دیگه کم کم داشتم اینطوری میشدم Crying که دیدم نه این خبرها نیست خوشحال شدم SmileBlink الحمدلله Rolleyes . . . (این خواهر مصباح ما،خیلی مباحث باارزشی دارند)

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

سلام به همه دوستانمSmile

ولادت آقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف رو به همگی پیشاپیش تبریک میگم.

Angel
عزیزان! فردا شب خیلی خیلی زیاد،برای همدیگه دعا کنید. همه همه محتاج دعاییم.

چه سعادتیه که امسال شب جمعه و شب نیمه شعبان یکی شده!

شب نیمه شعبان که بعد از شب قدر،پر فضیل ترین شبه! دیگه با شبه جمعه هم یکی بشه،نور علی نوره!!

سعی کنید در این شب تا اون جایی که امکانش هست،احیا بگیرید.

و در درجه اول دعا برای تعجیل در فرج فراموش نشه.و بعد دعا برای مسلمانان و مخصوصاً شیعیان مظلوم دنیا !

دعا برای نابودی دشمنان ! دعای عاقبت بخیری! دعای خوشبختی! دعای سلامتی والدین! دعای برای همه جوان هایی مثله خودمون! دعا برای همه گرفتارها!و خیلی دعاهای دیگه که خودتون بهتر میدونید رو در این شبه عزیز فراموش نکنید.

منم لایق باشم دعاگوتون حتماً مثله همیشه هستم.

التماس دعا،خیییییلی زیاد

منم عید رو تبریک میگم به همه عزیزان

هر کس احیا رفت خلاصه بچه های تالار رو از دعای خیرش بی نصیب نذاره.

منم همیشه به رسم رفاقتی که داریم واسه همه دعا میکنم.
و بزرگترین دعامون هم این باشه که خدایا ما را مضطر امام مون قرار بده که تا اضطراری نباشه ظهوری هم نیست.

الهم عجل لولیک الفرج
به دعاهاتون نیاز دارم دوستان
لطفا این حقیر رو از یاد نبرید
آدرس های مرجع