تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام دوستان

الان بابت مسئله اي كه بوجود اومده نياز فوري به دعاي خير شما دارم. يه كاري بايد خوب پيش بره ولي دچار چاله چوله هايي شده. لطفاً برام دعا كنيد.
به نام خدا

چگونه دعا کنیم؟ با خوش گمانی به خدا

اصلاً یک کار کوچک را در نظر بگیر: مثل پرداخت قبض ها! فکر کن می خواهی بروی بانک سر کوچه و قبض آب و برق خانه تان را – که چند روز است پدرت می گوید چه شد- بپردازی!
حالا فرض کن اصلاً به بانک اعتماد نداری! این فیش را تا دم باجه می بری و هی برمی گردانی! آخر اصلاً نمی دانی که این بانک واقعا پول را به حساب اداره ی آب و برق می ریزد یا نه! از کجا معلوم!

شده است در چنین وضعیتی بمانی؟
نشده است دیگر!

اصلاً با چنین وضعیتی نمی شود زندگی کرد. نمی شود یک کلمه با کسی حرف زد، نمی شود حتّی چیزی آموخت! مثلاً وقتی به دوست و معلّم اعتماد نداشته باشی، بهشان حرف می زنی و ازشان چیزی یاد می گیری؟

حرفم این است که در همین زندگی روزمره هم «اعتماد کردن به طرف مقابل» یک اصل است. حتّی اگر طرف مقابلت یک انسان پر چاله و پر عیب باشد هم، مجبوری مقداری از اعتمادت را به او بدهی.

حالا وقت دعا، مقابل تو کسی است که اصلاً خللی ندارد. یک نقطه ضعفش را بگو! نه بگو دیگر! ندارد که بگویی! صفات بخشش و سخاوتش گوش عالم را پر کرده است. آنقدر که کسی را نمی بینی که چیزی از نعمتهایش را نداشته باشد. اشتباه گفتم: اینقدر که کسی را نمی بینی که غرق نعمتهایش نباشد.

او همان کسی است که به موسی کلیم الله(علی نبینا و آله و علیه السلام) فرمود: «اى موسى! تا زمانی كه مرا بخوانى و به من امیدوار باشى، من تو را مى‏ بخشم.» (1)
او به تو یک پیغام داده است: «من نزد گمان بنده مؤمن خويشم. اگر گمان او خوب است، رفتار من خوب و اگر بد است، رفتار من هم با او بد می شود.» (2)

و حتّی برای اعتمادی که به او می کنی، ضمانت هم داده است. ضمانت داده است که اگر خوش گمان باشی، دعایت را مستجاب می کند. می دانی چرا؟ «چون خدا كريم است و همه ی خيرات به دست اوست. او حيا مي كند از اينكه بنده ی مؤمنش به او گمان نيک برد و او خلاف گمان و اميد بنده رفتار كند...» (3)
چنین خدایی داریم! پس «هر گاه دعا كردى گمان كن كه حاجتت بر در خانه است!» (4)
پی نوشت:
1. ابن فهد حلى، احمد بن محمد، آداب راز ونياز به درگاه بى نياز (ترجمه عدة الداعي) - تهران، انتشارات کیا، چاپ: اول، 1381، ج‏1 ؛ ص129؛ با استفاده از نرم افزار جامع الاحادیث نور 3/5.
2. روایت از امام رئوف امام رضا(علیه السلام)، كلينى، محمد بن يعقوب، أصول الكافي، ترجمه مصطفوى - تهران، كتاب فروشى علميه اسلاميه‏، چاپ: اول، 1369، ج‏3 ؛ ص116؛ با استفاده از همان.
3. روایت از امام باقر(علیه السلام)، همان منبع، ج‏3 ؛ ص115؛ با استفاده از همان.
4. روایت از امام صادق(علیه السلام)، از همان منبع، ج‏4 ؛ ص221.

* * * * * * * *

التماس دعا...
بسم الله الرحمن الرحیم

التماس دعا از همگی دوستان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام به همه عزیزان
طاعات و عباداتتون قبول

دوستان یه حاجت دارم خواهش میکنم دعام کنید ، دم افطار دم سحری تو روضه هایی که شرکت میکنید
ان شاءالله با دعای خیر شما عزیزان حاجت روا بشم

دست گلتون درد نکنه Rose

یا علی مدد است
(۱۶/تیر/۹۳ ۱۲:۲۲)soheyl68 نوشته است: [ -> ]سلام

عباداتتون قبول

برای شفای برادرم، دعا کنید.

(۱۶/تیر/۹۳ ۱۳:۴۷)nasimesaba نوشته است: [ -> ]برای سلامتیشون 14 صلوات

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

(۱۶/تیر/۹۳ ۱۴:۲۵)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]
سلام دوستان..
طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق..
حدود یه ماه دیگه جواب کنکور میاد..Confused
التماس دعای شدید از همه ی دوستان..
دعام کنید حداقل جواب تلاشمو بگیرم..

پ.ن:زیارت آل یاسین بشدت مشکل گشاست...Blush

(۱۶/تیر/۹۳ ۲۱:۵۰)ISOD نوشته است: [ -> ]
«واکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فإنّ ذلک فرجکم»
برای تعجیل در امر فرج ، بسیار دعا کنید که همان فرج شماست.»

(کمال الدین و تمام النعمه ، باب ۴۵، حدیث۴)

(۱۷/تیر/۹۳ ۱۰:۱۴)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]سلام دوستان

الان بابت مسئله اي كه بوجود اومده نياز فوري به دعاي خير شما دارم. يه كاري بايد خوب پيش بره ولي دچار چاله چوله هايي شده. لطفاً برام دعا كنيد.

(۱۷/تیر/۹۳ ۱۲:۴۱)میثاق نوشته است: [ -> ]
به نام خدا

چگونه دعا کنیم؟ با خوش گمانی به خدا

اصلاً یک کار کوچک را در نظر بگیر: مثل پرداخت قبض ها! فکر کن می خواهی بروی بانک سر کوچه و قبض آب و برق خانه تان را – که چند روز است پدرت می گوید چه شد- بپردازی!
حالا فرض کن اصلاً به بانک اعتماد نداری! این فیش را تا دم باجه می بری و هی برمی گردانی! آخر اصلاً نمی دانی که این بانک واقعا پول را به حساب اداره ی آب و برق می ریزد یا نه! از کجا معلوم!

شده است در چنین وضعیتی بمانی؟
نشده است دیگر!

اصلاً با چنین وضعیتی نمی شود زندگی کرد. نمی شود یک کلمه با کسی حرف زد، نمی شود حتّی چیزی آموخت! مثلاً وقتی به دوست و معلّم اعتماد نداشته باشی، بهشان حرف می زنی و ازشان چیزی یاد می گیری؟

حرفم این است که در همین زندگی روزمره هم «اعتماد کردن به طرف مقابل» یک اصل است. حتّی اگر طرف مقابلت یک انسان پر چاله و پر عیب باشد هم، مجبوری مقداری از اعتمادت را به او بدهی.

حالا وقت دعا، مقابل تو کسی است که اصلاً خللی ندارد. یک نقطه ضعفش را بگو! نه بگو دیگر! ندارد که بگویی! صفات بخشش و سخاوتش گوش عالم را پر کرده است. آنقدر که کسی را نمی بینی که چیزی از نعمتهایش را نداشته باشد. اشتباه گفتم: اینقدر که کسی را نمی بینی که غرق نعمتهایش نباشد.

او همان کسی است که به موسی کلیم الله(علی نبینا و آله و علیه السلام) فرمود: «اى موسى! تا زمانی كه مرا بخوانى و به من امیدوار باشى، من تو را مى‏ بخشم.» (1)
او به تو یک پیغام داده است: «من نزد گمان بنده مؤمن خويشم. اگر گمان او خوب است، رفتار من خوب و اگر بد است، رفتار من هم با او بد می شود.» (2)

و حتّی برای اعتمادی که به او می کنی، ضمانت هم داده است. ضمانت داده است که اگر خوش گمان باشی، دعایت را مستجاب می کند. می دانی چرا؟ «چون خدا كريم است و همه ی خيرات به دست اوست. او حيا مي كند از اينكه بنده ی مؤمنش به او گمان نيک برد و او خلاف گمان و اميد بنده رفتار كند...» (3)
چنین خدایی داریم! پس «هر گاه دعا كردى گمان كن كه حاجتت بر در خانه است!» (4)
پی نوشت:
1. ابن فهد حلى، احمد بن محمد، آداب راز ونياز به درگاه بى نياز (ترجمه عدة الداعي) - تهران، انتشارات کیا، چاپ: اول، 1381، ج‏1 ؛ ص129؛ با استفاده از نرم افزار جامع الاحادیث نور 3/5.
2. روایت از امام رئوف امام رضا(علیه السلام)، كلينى، محمد بن يعقوب، أصول الكافي، ترجمه مصطفوى - تهران، كتاب فروشى علميه اسلاميه‏، چاپ: اول، 1369، ج‏3 ؛ ص116؛ با استفاده از همان.
3. روایت از امام باقر(علیه السلام)، همان منبع، ج‏3 ؛ ص115؛ با استفاده از همان.
4. روایت از امام صادق(علیه السلام)، از همان منبع، ج‏4 ؛ ص221.

* * * * * * * *

التماس دعا...

(۱۷/تیر/۹۳ ۱۴:۴۸)nasimesaba نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

التماس دعا از همگی دوستان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

(۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۲۹)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: [ -> ]سلام به همه عزیزان
طاعات و عباداتتون قبول

دوستان یه حاجت دارم خواهش میکنم دعام کنید ، دم افطار دم سحری تو روضه هایی که شرکت میکنید
ان شاءالله با دعای خیر شما عزیزان حاجت روا بشم

دست گلتون درد نکنه Rose

یا علی مدد است

سلام بر منجي غريب

دوستان ، من عرض مي كنم منجي غريب و راحت از نوشته ام رد ميشم

ولي به خدا غربت و مظلوميت ارباب منتظر هزاران برابر بيشتر از اون چيزي كه من فكرشو حتي مي كنم

اونم كجا؟ بين محبان و شيعيان و منتظرانش

امشب پاي صحبت يه بزرگي نشسته بودم داشت برام از آخرالزمان و و اوضاع غربت ارباب سخن مي گفت ، آي دلم درد گرفت از خودم كه چقدر بيچيز و بي مقدار و بي ارزشم وقتي كه پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به اصحابش فرموده كه من مشتاق ديدن برادرانم در اين زمان هستم . (منظورش مردم اين زمان - آخرالزمان )
اونوقت من دارم چكار مي كنم - هيچي - فقط تو فكر خودم هست و آينده خودم

برادران و خواهران گرامي شايد از نظر سن و سال از بيشتر شما بزرگتر باشم ولي همه جوره كوچك و خاك كف پاي همه تان هستم و از شما عاجزانه تقاضا دارم تو اين شب هاي عزيزي كه در پيش داريم براي فرج و سلامتي ارباب منتظر دعا بفرماييد .

باور كنيد غربت آقا قابل وصف نيست - وقتي كه نتوني بين شيعيان و منتظران از آقا بگي و تا لب باز كني بهت انگ و افترا بزنند و طعنه و مسخره و نيشخند ها از طرفي داغون مي كنه - كم كم داره عادت ميشه كه ارباب رو فراموش كنن فقط بچسبند به دنيا و همين دو سه روزه عمر ....

دوستان و بزرگوارانم لطفاً از امام زمان مطلب بنويسيدو از امام بگوييد ....

چي دارم مي گم من كيم كه دارم اينو ميگم ....

اينو خود اهلبيت عليهم السلام گفتند ....

من دارم سفارش اون معصومين را براتون تكرار مي كنم

يه بار سوء تفاهم نشه

خود خاك برسرم بس كه گناه كردم نه زبان رسايي دارم نه قلمي توانا

عاجزانه و از شما برادران و خواهران عزيزم كه هم نيروي جواني و هم خلاقيت هايي داريد كه مي توانيد با هر وسيله اي كه شده حالا بيان فضائل و مظلوميت و داستان و طراحي خطاطي صوت و تصوير و وووو امام زمان را به همه بشناسانيد و از غربت و مظلوميت ارباب منتظر كم كنيد .

هر روز يه كار كوچك براي امام زمان انجام دهيد و يقين دارم هم كه حتماً انجام مي دهيد باز بيشترش كنيد

مطمئن باشيد كاري كه براي ارباب انجام بديد بي پاسخ نمي مونه - يعني اونا زير دين كسي نمي مونند - تلافي مي كنند هزاربرابر بلكه بيشتر

تو رو خدا نگين حالا كاربري اومده يه چيزي عرض كرده و بي خيال

تو رو خدا رو حرفهام فكر كنيد و حركتي براي رفع غربت ارباب انجام بديد

ان شاءالله خود ارباب در حق همه تون دعا مي كنه

خدايا به روسياهي و نافرماني هاي من نگاه نكن به دلهاي پاك و بي گناه اين عزيزانم كه در اين تالار كه دست دعا بسويت دراز مي كنند نظر بيافكن و به غربت و مظلوميت پدر مهربان رحمي و فرج و ظهور ارباب را برسان . و خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت نصيب همه برادران و خواهرانم و خانواده هاي محترمشان بفرما

آمين يا رب العالمين به حق ام المومنين حضرت خديجه الكبري سلام الله عليها

يا علي عليه السلام
(۱۶/تیر/۹۳ ۱:۵۶)ترنم نوشته است: [ -> ]سلام به همه دوستان گلمSmile.

راستش التماس دعاي قبليم كه بيشتر عاقبت بخيري منه و اينكه خدا منو ببخشه همچنان ادامه دارد.....Blush

ولي الان اومدم بگم ي دعايي هست كه خيييييييييييييييييييييييييلي محتاج دعاتونم.آخه بچه هاي اينجا انگار دعاهاشون رد خور نداره.دعا كنيد اين دعاي منم مستجاب بشه.Blush
اميدوارم بيام و اينجا خبر مستجاب شدنشو بدم.ان شااللهAngel

خيلي خيلي خيلي التماس دعا دارم.

ممنون

سلااااااااااااااااام به همه.
خواهشا بيشتر برامون دعا كنيد.داره ي روزنه هايه برامون پيدا ميشه.Smile

از خدا ميخوام كمكم كنه و بعدشم اميدوارم شما دوستان برام دعا كنيد و خدا مستجابش كنه.Blush

ممنون از همه
بسم الله
اللهم عجل لولیک الفرج

سلام

نماز روزه هاتون قبول باشه دوستانِ عزیز

ممنون میشم برای عاقبت بخیریه همه و همچنین حقیر،دعا بفرمایید.

محتاجه دعاها،با نفس های پاکتون هستم.
سلام نماز و روزه هاتون قبول ..
خواستم اینجا ازتون درخواست دعا بکنم ولی یاد مردم مظلوم فلسطین و عراق و اتفاق هایی که داره میفته افتادم خجالت کشیدم از درخواستم ،دلمشغولیهای من کجا کشته شدن افراد بیگناه کجا و خون دل خوردن امام غریبمون کجا ..

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم

عاجزانه ازتون درخواست میکنم دعا کنید اگه میشه ادم بشم و سرباری برای امامم نباشم ....
به نام خدا
دلم گرفته خدایاتودل گشایی کن
من آمده ام به امیدت توهم خدایی کن
به بوی دلکش زلفت که این گره بکشای
دل گرفته مابین ودل گشایی کن
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
صلوات
سلام دوستان
متاسفانه چند روزی هست که مطلع شدم یکی از بستگان نزدیک ما از بیماری سرطان رنج میبره...

به خدا آدم میمونه چی بگه...

به حق این ماه عزیز و لحظات استجابت دعا این عزیز رو از دعای خیرتون فراموش نکنید...
آدرس های مرجع