تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر دوستان گل

واقعاً ببخشید دوستان ، یه مسئله ضروری واسم پیش اومده که امروز جداً به دعاهای شما بزرگواران خیلی احتیاج دارم.
دعا کنید به خیر بگذره و نتیجه بخش باشه . که اگر بشه،عالی میشه . . .

فقط امروز فرصت هست واسم دعا کنید .

التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

لطفا یه صلوات برای تعجیل در فرج و سلامتی آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بفرستیدHeart
به نیت حل شدن مشکلات دوستان وختم به خیر شدن مشکلاتشون 110 صلوات تقدیم به حضرت زینب (سلام الله علیها) Heart
دوستان لطفا برای من هم دعا کنید
امشب خواب بابا بزرگمو دیدم ...رفته بودیم خونشون...
داشتن مثه همیشه از قصه های پیامبر و از قرآن میگفتن ...موقع برگشتن من هم ...مثه همیشه.. دلم گرفته بودو داشتم گریه میکردم و میگفتم من دلم نمیخواد بابابزرگ چیزیشون بشه میخوام خوب بشن..
توخواب با خودم گفتم برسم خونه میرم بیداری اندیشه از بچه های تالار میخوام برای شفای بابابزرگم دعا کنن ...مثه اون روزا ..........

همون موقع بود که از خواب پریدمو یادم افتاد بابابزرگ فوت شدن !

این 5 شنبه چهلمشونه ...گفتم بیام اینجا ازتون خواهش کنم با دلهای پاکتون برای بابابزرگم دعا کنید وبرای شادی روح رفتگان خودتون , شهید تالار ,و پدر بزرگ من فاتحه ای قرائت بفرمایید
لطفا برای بقیه عزیزانم از جمله مادرو پدر عزیزم هم دعا کنید که از این امتحان خدای مهربونم سربلند بیرون بیان و صبور و عاشق !

خدا بزرگتراتونو حفظ کنه و زندگی زیباو آرومو پر از ایمانی بهتون ببخشه !

یا علیSmile
سلام
مادر بزرگم دچار خونریزی مغزی شده ... لطفا دعا بفرمایید Sad
(۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۴۹)غریب نوشته است: [ -> ]سلام

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا به حق فاطمه زهرا شفای عاجل به ایشون عنایت کن.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بسم الله

با عرض سلام

خیلی ناراحت شدمSad

ان شاء الله همه بیماران شفا عاجل پیدا کنند مادر بزرگ گرامی شما هم هرچی صلاحشونه براشون اتفاق بیفته و ان شاء الله عاقبت بخیر بشن...

به نیت سلامتی همه ی بیماران به ویژه مادر بزرگ گرامی شما 14 سوره حمد شفا میخونم...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

جهت رفع گرفتاری همه دوستان ، شفای مریضها و برآورده شدن حاجات به نحوی که به صلاحتون باشه
14 صلوات با عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ممنون از الطاف دوستان ... فعلا حالشون خوبه و در منزل به سر میبرن

ممنون از دعاهاتون
سلام خدمت همه دوستان
نمیدونم این چیزی که میخوام بگم اونقدی مهم حساب میشه که اینجا بخوام بگم یا نه...حداقل واسه خود من که خیلی مهمه
ازتون عاجزانه میخوام واسه یه نفری که خیلی دوسش دارم دعا کنید که خدا عشقو محبت اسلامو اهل بیتو تو دلش بزاره....به قول معروف مهرشونو تو دلش بزاره و سمت یه سری از ناهنجاریهای جامعه امروزی که متاسفانه رایج شده نره....
اینو واسه این گفتم چون این فرد ادم خوبیه و واقعا دل میسوزه که حب اهل بیت تو دلش نباشه و سمت یه سری مسائلی بره که در شان یه آدم خوب و سالم وبا خدا نیست...دعا کنید که خدا حفظش کنه...شما ها دلتون پاکه از خدا بخواید لطفا... ببخشید سرتونو درد اوردم..ایشالا عشقو محبت اهل بیت تو دل همه ادما باشه...یا علیRoseRoseRose
یا حق

[/b]

خداوندا دیروز یه احساس عجیبی داشتم نمی دونم اصلا نمیتونم وصفش کنم

نمیدونم چه جوری بود که خدا رو همه جا حس می کردم.اصلا نمی تونستم به اسمون نگاه کنم وبا خدا حرف بزنم اخه همیشه که می خوام با خدا حرف بزنم روبه اسمون می کنم.

ولی دیروز نه

دیروز نمیتونستم از گل ها گیاه ها اب جاری درختان وحتی از تک تم قطره های باران بگذرم و فقط به اسمون نگاه کنم و با خدا حرف بزنم.

اره من خدا رو حتی توی جوی اب روانی که از اب باران جاری شده بود حس کردم.وقتی صورتم رو به سوی اسمون میگرفتم و قطره های باران رو روی صورتم حس میکردم.احساس خیلی خوبی داشتم

حس زندگی و حس طراوت.

قطره های باران با من حرف می زدند.هرکدام از اونها داشتن گناه های من رو بهم یاد اوری میکردند و اونها رو با خودشون می بردند.اخه خداوندا یه ادم چند تا گناه می تونه داشته باشه؟؟؟؟؟/که حتی قطره های بارون هم از پسش بر نیاند.

درسته که هنوز توی وجودم تعداد گناه هام زیاده ولی دیروز بعد از مدت ها احساس خوبی داشتم.

خدایا شکرت.ازت می خوام که این احساس خوب رو به همه ی بنده هات بدی.

1000 تا صلوات برای
برآورده شدن
حاجات همه ی دوستان
آدرس های مرجع