بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر دوستان گل
واقعاً ببخشید دوستان ، یه مسئله ضروری واسم پیش اومده که امروز جداً به دعاهای شما بزرگواران خیلی احتیاج دارم.
دعا کنید به خیر بگذره و نتیجه بخش باشه . که اگر بشه،عالی میشه . . .
فقط امروز فرصت هست واسم دعا کنید .
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا یه صلوات برای تعجیل در فرج و سلامتی آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بفرستید

به نیت حل شدن مشکلات دوستان وختم به خیر شدن مشکلاتشون 110 صلوات تقدیم به حضرت زینب (سلام الله علیها)
دوستان لطفا برای من هم دعا کنید
امشب خواب بابا بزرگمو دیدم ...رفته بودیم خونشون...
داشتن مثه همیشه از قصه های پیامبر و از قرآن میگفتن ...موقع برگشتن من هم ...مثه همیشه.. دلم گرفته بودو داشتم گریه میکردم و میگفتم من دلم نمیخواد بابابزرگ چیزیشون بشه میخوام خوب بشن..
توخواب با خودم گفتم برسم خونه میرم بیداری اندیشه از بچه های تالار میخوام برای شفای بابابزرگم دعا کنن ...مثه اون روزا ..........
همون موقع بود که از خواب پریدمو یادم افتاد بابابزرگ فوت شدن !
این 5 شنبه چهلمشونه ...
گفتم بیام اینجا ازتون خواهش کنم با دلهای پاکتون برای بابابزرگم دعا کنید و
برای شادی روح رفتگان خودتون , شهید تالار ,و پدر بزرگ من فاتحه ای قرائت بفرمایید
لطفا برای بقیه عزیزانم از جمله مادرو پدر عزیزم هم دعا کنید که از این امتحان خدای مهربونم سربلند بیرون بیان و صبور و عاشق !
خدا بزرگتراتونو حفظ کنه و زندگی زیباو آرومو پر از ایمانی بهتون ببخشه !
یا علی

(۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۴۹)غریب نوشته است: [ -> ]سلام مادر بزرگم دچار خونریزی مغزی شده ... لطفا دعا بفرمایید 
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خدایا به حق فاطمه زهرا شفای عاجل به ایشون عنایت کن.
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
(۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۴۹)غریب نوشته است: [ -> ]سلام مادر بزرگم دچار خونریزی مغزی شده ... لطفا دعا بفرمایید 
بسم الله
با عرض سلام
خیلی ناراحت شدم
ان شاء الله همه بیماران شفا عاجل پیدا کنند مادر بزرگ گرامی شما هم هرچی صلاحشونه براشون اتفاق بیفته و ان شاء الله عاقبت بخیر بشن...
به نیت سلامتی همه ی بیماران به ویژه مادر بزرگ گرامی شما 14 سوره حمد شفا میخونم...
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
جهت رفع گرفتاری همه دوستان ، شفای مریضها و برآورده شدن حاجات به نحوی که به صلاحتون باشه
14 صلوات با عجل فرجهم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ممنون از الطاف دوستان ... فعلا حالشون خوبه و در منزل به سر میبرن
ممنون از دعاهاتون