التماس دعای فرج مولا ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
«واکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فإنّ ذلک فرجکم»
«برای تعجیل در امر فرج ، بسیار دعا کنید که همان فرج شماست.»
(کمال الدین و تمام النعمه ، باب ۴۵، حدیث۴)
التماس دعای فرج مولا ...

التماس دعای فرج مولا ...

(۲۲/تیر/۹۴ ۲۱:۲۵)Rangheshafagh نوشته است: [ -> ]سلام... وقتتون نیک
یک ماهی میشه تو زندگی به مشکل بزرگی خوردم . دست و دل نوشتن ندارم اما دلم میخواد تعریف کنم که چه اتفاقی برام افتاده. قبلا حرف دلمو به دوستام می گفتن اما بد جریاناتی تو زندگی ام دیگه از این کار دست کشیدم. اینجا مزیتش اینه که هیشکی منو نمی شناسه و میتونم راحت بگم اما اصلا نای تایپ کردن نداشتم کاش امکان داشت فایل صوتی بزارم ، زندگیم با دست دوتا مرد داره ...
یکیش بابامه و سختگیری های بی حدش
نمیدونم چیکار کنم نمیدونم چه ها کنم خیلی داغونم
نمیدونم خدا چقدر داره امتحانم میکنه و انگاری تمومی نداره... شکرش
سه سال که با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم میکنم این آخری واقعا هلاکم داره میکنه
دعام کنین آرامشم بدست بیارم... دیگه چیزی نمیخوام جز آرامش
دعای هفتم صحیفه سجادیه
خداوند هم آرامش می دهد
و هم به لطف خداوند مشکل شما حل می شود
امتحان کنید با کلام امام علی بن حسین با خداوند حرف بزنید، دنیا کنید
"نجاتي نتوان يافت جزبه كمك تو"
(۷/مرداد/۹۴ ۲۳:۰۴)amirak نوشته است: [ -> ]دعای هفتم صحیفه سجادیه
خداوند هم آرامش می دهد
و هم به لطف خداوند مشکل شما حل می شود
امتحان کنید با کلام امام علی بن حسین با خداوند حرف بزنید، دنیا کنید
"نجاتي نتوان يافت جزبه كمك تو"
تشکر حتما انجام میدم
اما تا میام یه گره از گرفتاریمو باز کنم گره دیگه هی گره دیگه
خیلی خسته شدم خیلی خیلی
اگه یه لحظه امکانش باشه و یادتون بودم دعام کنین که همه چیز یا کلا ختم بخیر بشه یا کلا ... !!!
رجمه دعای هفتم:
نيايش آن حضرت در كارهاي مهم
اي آنكه گرهِ كارهاي فرو بسته به سر انگشت تو گشوده ميشود، و اي آن كه سختيِ دشواريها با تو آسان ميگردد، و اي آن كه راه گريز به سوي رهايي و آسودگي را از تو بايد خواست.
سختيها به قدرت تو به نرمي گرايند و به لطف تو اسباب كارها فراهم آيند. فرمانِ الاهي به نيروي تو به انجام رسد، و چيزها، به ارادهي تو موجود شوند،
و خواستِ تو را، بي آن كه بگويي، فرمان برند، و از آنچه خواستِ تو نيست، بي آن كه بگويي، رو بگردانند.
تويي آن كه در كارهاي مهم بخوانندش، و در ناگواريها بدو پناه برند. هيچ بلايي از ما برنگردد مگر تو آن بلا را بگرداني، و هيچ اندوهي بر طرف نشود مگر تو آن را از دل براني.
اي پروردگار من، اينك بلايي بر سرم فرود آمده كه سنگينياش مرا به زانو درآورده است، و به دردي گرفتار آمدهام كه با آن مدارا نتوانم كرد.
اين همه را تو به نيروي خويش بر من وارد آوردهاي و به سوي من روان كردهاي.
آنچه تو بر من وارد آوردهاي، هيچ كس باز نَبَرد، و آنچه تو به سوي من روان كردهاي، هيچ كس برنگرداند. دري را كه تو بسته باشي. كَس نگشايد، و دري را كه تو گشوده باشي، كَس نتواند بست. آن كار را كه تو دشوار كني، هيچ كس آسان نكند، و آن كس را كه تو خوار گرداني، كسي مدد نرساند.
پس بر محمد و خاندانش درود فرست. اي پروردگار من، به احسانِ خويش دَرِ آسايش به روي من بگشا، و به نيروي خود، سختيِ اندوهم را درهم شكن، و در آنچه زبان شكايت بدان گشودهام، به نيكي بنگر، و مرا در آنچه از تو خواستهام، شيرينيِ استجابت بچشان، و از پيشِ خود، رحمت و گشايشي دلخواه به من ده، و راه بيرون شدن از اين گرفتاري را پيش پايم نِه.
و مرا به سبب گرفتاري، از انجام دادنِ واجبات و پيروي آيين خود بازمدار.
اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بيطاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو ميتواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور كني. پس با من چنين كن، اگر چه شايستهي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
شب جمعه اس . اصلا حال روحی ، شایدم جسمی ام خوب نیست . حس درموندگی و بی خاصیتی واقعا بد دردیه . وقتی می بینی برای واکردن گره کار مردم ، کاری از دستت بر نمیاد ، واقعا حس مزخرفیه . دور و برم هستن کسانیکه نیازمند کمک هستن (منظورم کمک مالی نیست) ، اما حقیقتش کاری ازم بر نمیاد . این حالم رو خراب میکنه و واقعا غمگین میشم . جدیدا یه غم دیگه هم بهش اضافه شده و اونم اینه که یکی از شهدای غواص (از اون 175 نفر) بعد از اینهمه سال شناسایی شده و خانواده ی محترمشون هم چون شهید از بچه های هیئت ما بوده ، همه چیز رو به هیئت ما محول کرده . متاسفانه مشکل شدید مالی داریم و حقیقتش هیچکاری هم از دستم بر نمیاد و ترسم اینه که مراسم اونجوری که مد نظرم و نظر تیم مونه ، پیش نره و مراسمی در شأن این شهید بزرگوار برگزار نشه . از دوستان عزیزم هم اصلا و تحت هیچ شرایطی درخواست کمک مالی ندارم . فقط دلم میخواد رفقای عزیزم دعا کنن یه گشایشی ایجاد بشه . واقعا کاری جز دعا کردن از دستم بر نمیاد . فرمودن اگه دعا جمعی باشه ، جواب میده . خداوند رو به سیدالشهدا (علیه السلام) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قسم بدین که گشایشی ایجاد بشه . والله قسم که دارم قسم جلاله میخورم اصلا نیتم این نیست که با این حرفا از رفقای عزیزم درخواست کمک مالی کنم . فقط دعا کنین ، کافیه . . .
حقیقتش اینه که جایی رو ندارم که بتونم رو در رو درددل کنم و کسی هم نیست که با این حرفا نگه که « زیاد بهش فکر نکن . به خودت فشار نیار . تو که کاری نمیتونی بکنی » . این جملات بیشتر بنده ی حقیر رو عذاب میده . دوستان عزیزم ؛ دعا کنین . . .
آخر این پست هم به یاد همه ی شهدا این مداحی قدیمی اما زیبا از کربلایی جواد مقدم رو میذارم براتون که فیض ببرین :
رفقا دعا کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
التماس دعای فرج مولا ...

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
خدمت بزرگواران عزیز عرض کنم که همچنین دعا کنین که مسئولین مربوطه اجازه بدن ما شهید رو توی حسینیه مون بیاریم و یه شب وداع باهاش داشته باشیم . این ، هم خواسته ی خانواده ی محترم شهید هستش و هم خواسته ی قلبی ما . اینو دیشب یادم رفت بنویسم . لازمه بگم که این شهید بزرگوار از بچه های هیئت مون بوده و اومدنش توی این روزها قطعا برای ما پربرکت خواهد بود . یه نکته دیگه هم بگم که حسینیه ما شهدای زیادی داره و 2 نفر مونده بوندن که پیکر مطهرشون نیومده بود . یکی از اون بزرگواران که جدیدا شناسایی شده و اون یکی شهید عزیز ، ظاهرا با گلوله مستقیم توپ به شهادت رسیده و پیکر مطهرش نیومده و اگه روایت درست باشه ، هیچ وقت نخواهد آمد . . .
دعا کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
بسم الله الرحمن الرحیم
بزرگواران! ان شاءالله همتون حاجت روا بشید. . .
بنده یک شخص بسیار روسیاه،بسیار خطاکار،بسیار گنهکار و بسیار گرفتارم و ناامیدم از زندگیم، اگر امکانش هست،خیلی زیاد برای سر و سامان گرفتن زندگیم و خوب شدن اخلاقم دعا کنید که بسیار محتاجم و زندگیم رو به نابودیه. . .