تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام خدا

چگونه دعا کنیم؟ با سلام و صلوات ...

فرض کن می روی خانه ی خاله جانت و تا رسیدی، نه سلامی، نه علیکی، نه حتّی سر تکان دادنی به نشانه ی سلام؛ می روی آشپزخانه – فرض است دیگر!- یک بشقاب از کابینت برمی داری و برای خودت غذا می کشی و همان جا کف آشپزخانه می نشینی و دو لپی شروع می کنی به خوردن! در حالی که آن سوی آشپزخانه، خاله و شوهرخاله جان با دهان باز نگاهت می کنند و مادرت از خشم کبود شده و پدرت در شوک است!

البتّه اگر شوخی داشته باشی، آن هم خیلی، کسی تعجّب نمی کند؛ ولی اگر همین کار را در خانه ی رئیس پدرت که برای بار اوّل به خانه اش می روی انجام دهی... اصلاً فرضش هم محال است!

حرفم این است که همین عقل خودمان هم به ما می گوید وقتی کسی را دعوت می کنیم یا به خانه اش می رویم، حدّاقل سلام و علیکی بکنیم! حالا نمی خواهیم حال اهل و عیالش را بپرسیم، بی ادبی ماست! ولی دیگر سلام و «احوال شما؟»، «خانواده خوب هستند» را که دیگر بچّه ها هم بلندند!

حالا صاف صاف بلند شویم، می رویم به درگاه خدا – نه هر درگاهی، درگاه خداوند بلند مرتبه ی عالی و والا- و دستمان را عین بچه های تخس بلند کنیم و بگوییم: «رد کن بیاید!» زشت نیست؟ نه اصلاً نگوییم رد کن، بگوییم: «لطفاً بده!» باز زشت نیست؟ نمی گوید: سلامت کو؟ ادبت کو؟

درست است خداست و مهربانی و کرمش حد ندارد. حالا شاید یه کمی هم با او شوخی داشته باشیم؛ چون خیلی صمیمی است؛ ولی در دیزی باز است...

رسم درگاه خدا این است: «...به نام خدا (دعا را) آغاز كن، و او را تمجيد كن و ستايشش كن؛ چنانچه شايسته آن است، و بر پيغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) صلوات بفرست و حاجت خود را بخواه...» (1)
وقتی که سلام کردی، بعدش برو و سر سفره اش بنشین و نعمتهای بی شماره اش را دو لپی بخور!

پی نوشت:
1. كلينى، محمد بن يعقوب، أصول الكافي، ترجمه مصطفوى - تهران، كتاب فروشى علميه اسلاميه‏، چاپ: اول، 1369، ج‏4، ص: 236؛ با استفاده از نرم افزار جامع الاحادیث نور 3/5.

التماس دعا...
ایت الله ناصری در مورد یکی از راههای استجابت دعا میگفتن :
با وضو ،اتفاقی یک قسمتی از قران را باز کنید و از اونجا تا 100 ایه رو بخونید و بعدش دعا کنید ان شاالله که دعاتون مستجاب میشه ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم اشف کل مریض
اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم

خدا قبول کنه این تو شبهای عزیز دعاگوتون هستیم
التماس دعای فراوان سر سفره افطار و سر سجاده هاتون سحرها ...
(۱۳/تیر/۹۳ ۲۱:۵۱)مجنون العباس نوشته است: [ -> ]به نام خدا اللهم عجل لولیک الفرج اللهم اشف کل مرضانا Heart

(۱۴/تیر/۹۳ ۱:۵۷)ترنم نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزيزم

اميدوارم مشكلتون به حق همين ماه عزيز حل بشه.

التماس دعاي عاقبت بخيري

(۱۴/تیر/۹۳ ۱۳:۳۸)Eve نوشته است: [ -> ]یه چند سالی هست ، هرچقدر برای مهمترین داشته های زندگیم تلاش میکنم ، دعا میکنم به بن بست میخورم.
نمیدونم خدا فراموشم کرده یا.....یا انقدر بدم که تنبیهم میکنه....
خدا رو دیگه الرحمن نمیبینم نسبت به خودم.... قهار میبینم...حس میکنم داره جزای همه ی گناهای ریز ، درشتمو که کم هم نیستن باهم بهم میده...
دارم به جاهای بدی میرسم.... حس میکنم رها شدم...دارم میرسم به اونجایی که دیگه نمیخوام وجود داشته باشم...
لطفا برای من دعا کنید...
حرف شما تا بالا میره...
خدا به شماها نظر میکنه.....
لطفا برام دعا کنید.

(۱۴/تیر/۹۳ ۱۳:۵۲)میثاق نوشته است: [ -> ]به نام خدا

چگونه دعا کنیم؟ با سلام و صلوات ...

فرض کن می روی خانه ی خاله جانت و تا رسیدی، نه سلامی، نه علیکی، نه حتّی سر تکان دادنی به نشانه ی سلام؛ می روی آشپزخانه – فرض است دیگر!- یک بشقاب از کابینت برمی داری و برای خودت غذا می کشی و همان جا کف آشپزخانه می نشینی و دو لپی شروع می کنی به خوردن! در حالی که آن سوی آشپزخانه، خاله و شوهرخاله جان با دهان باز نگاهت می کنند و مادرت از خشم کبود شده و پدرت در شوک است!

البتّه اگر شوخی داشته باشی، آن هم خیلی، کسی تعجّب نمی کند؛ ولی اگر همین کار را در خانه ی رئیس پدرت که برای بار اوّل به خانه اش می روی انجام دهی... اصلاً فرضش هم محال است!

حرفم این است که همین عقل خودمان هم به ما می گوید وقتی کسی را دعوت می کنیم یا به خانه اش می رویم، حدّاقل سلام و علیکی بکنیم! حالا نمی خواهیم حال اهل و عیالش را بپرسیم، بی ادبی ماست! ولی دیگر سلام و «احوال شما؟»، «خانواده خوب هستند» را که دیگر بچّه ها هم بلندند!

حالا صاف صاف بلند شویم، می رویم به درگاه خدا – نه هر درگاهی، درگاه خداوند بلند مرتبه ی عالی و والا- و دستمان را عین بچه های تخس بلند کنیم و بگوییم: «رد کن بیاید!» زشت نیست؟ نه اصلاً نگوییم رد کن، بگوییم: «لطفاً بده!» باز زشت نیست؟ نمی گوید: سلامت کو؟ ادبت کو؟

درست است خداست و مهربانی و کرمش حد ندارد. حالا شاید یه کمی هم با او شوخی داشته باشیم؛ چون خیلی صمیمی است؛ ولی در دیزی باز است...

رسم درگاه خدا این است: «...به نام خدا (دعا را) آغاز كن، و او را تمجيد كن و ستايشش كن؛ چنانچه شايسته آن است، و بر پيغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) صلوات بفرست و حاجت خود را بخواه...» (1)
وقتی که سلام کردی، بعدش برو و سر سفره اش بنشین و نعمتهای بی شماره اش را دو لپی بخور!

پی نوشت:
1. كلينى، محمد بن يعقوب، أصول الكافي، ترجمه مصطفوى - تهران، كتاب فروشى علميه اسلاميه‏، چاپ: اول، 1369، ج‏4، ص: 236؛ با استفاده از نرم افزار جامع الاحادیث نور 3/5.

التماس دعا...

(۱۴/تیر/۹۳ ۱۷:۵۳)help me نوشته است: [ -> ]ایت الله ناصری در مورد یکی از راههای استجابت دعا میگفتن :
با وضو ،اتفاقی یک قسمتی از قران را باز کنید و از اونجا تا 100 ایه رو بخونید و بعدش دعا کنید ان شاالله که دعاتون مستجاب میشه ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم اشف کل مریض
اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم

خدا قبول کنه این تو شبهای عزیز دعاگوتون هستیم
التماس دعای فراوان سر سفره افطار و سر سجاده هاتون سحرها ...

[b]اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

[تصویر: babolgif-5.gif]
اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام به همه دوستان گلمSmile.

راستش التماس دعاي قبليم كه بيشتر عاقبت بخيري منه و اينكه خدا منو ببخشه همچنان ادامه دارد.....Blush

ولي الان اومدم بگم ي دعايي هست كه خيييييييييييييييييييييييييلي محتاج دعاتونم.آخه بچه هاي اينجا انگار دعاهاشون رد خور نداره.دعا كنيد اين دعاي منم مستجاب بشه.Blush
اميدوارم بيام و اينجا خبر مستجاب شدنشو بدم.ان شااللهAngel

خيلي خيلي خيلي التماس دعا دارم.

ممنون
به نام خدا
به خداگفتم توراچگونه می توانم ببینم؟
خداگفت:
تومرانخواهی دید
امامن کسی رابرایت گذاشتم که نیمی از من است
یعنی مادر
اللهم عجل لولیک الفرج
سلامتی شمابزرگواران وخانواده وپدرومادرهای عزیزتان را
ازخدای بزرگ خواستارم
Heartاللهم اشف کل مریضHeart
دعای خیرپدرومادرتون بدرقه ی راهتون Smile
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
توی این ماه عزیز ، برای یکی از بستگان ما که قبلا گفتم به سرطان خون مبتلا شده و همچنین همه ی بیماران و نیازمندان ، دعا کنین . بنده ی حقیر هم شدیدا محتاج دعای شمام . یه مشکلی برام پیش اومده که فردا جوابش مشخص میشه . عاجزانه میخوام برام دعا کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
سلام

عباداتتون قبول

برای شفای برادرم، دعا کنید.

(۱۶/تیر/۹۳ ۱۲:۲۲)soheyl68 نوشته است: [ -> ]سلام

عباداتتون قبول

برای شفای برادرم، دعا کنید.

برای سلامتیشون 14 صلوات

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان..
طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق..
حدود یه ماه دیگه جواب کنکور میاد..Confused
التماس دعای شدید از همه ی دوستان..
دعام کنید حداقل جواب تلاشمو بگیرم..

پ.ن:زیارت آل یاسین بشدت مشکل گشاست...Blush
«واکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فإنّ ذلک فرجکم»
برای تعجیل در امر فرج ، بسیار دعا کنید که همان فرج شماست.»

(کمال الدین و تمام النعمه ، باب ۴۵، حدیث۴)
آدرس های مرجع